|
|
#1711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. II
Tak, tak... Jutro mocno trzymamy za Dusię.
Ratatuj zdajesz 11 czerwca? Ja 12 czerwca
|
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1713 |
|
Wtajemniczenie
|
Dusiu to juz jutro, 3mam kciuki i jestem z Toba
![]() Ja mam 6 czerwca i tez raczej na poprawke sie szykuje
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
A mi dzisiaj instruktor powiedział, że powinnam zdać
Robię trochę błędów kiedy nie skupię się na drodze, ale jeśli jadę maksymalnie skoncentrowana, to jest ok Chociaż ostatnio po raz pierwszy w historii mojej nauki dotknęłam słupka na łuku... To jest coś
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Dusia, Dusia, Dusia!
![]() ![]() ![]() pokaż im jak się jeździ!! ![]() ![]() ![]() jesteśmy z Tobą
|
|
|
|
#1716 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1717 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Mam nadzieję że masz w sobie coś z wróżki i przewidujesz przyszłość. Wtedy rozumiem że ta chęć gratukacji miałaby szansę dojść do skutku .A dlaczego Ty straciłaś wiarę w zdanie egzaminu? Jeździsz i coś jest nie tak, czy jeszcze nie jeździsz tylko tak Cię ogarnęły jakieś złe myśli. Jeszcze trochę czasu masz i wiele można w tym czasie zmienić - nie poddawaj się Ja odbyłam dziś ostatnią jazdę z "L-ką" na dachu, no poza egzaminem oczywiście i zobaczymy jak będzie . Jeśli mnie nerwy tak ślicznie opuszczą jak dziś zaraz po wejściu do samochodu to mam szanse .Tak długo czekałam na ten egzamin, że jakoś tak do końca do mnie nie trafia że to już jutro ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dusia, Dusia, Dusia! ![]() ![]() ![]() pokaż im jak się jeździ!! ![]() ![]() ![]() jesteśmy z Tobą ![]() wdowa_po_leninie kochana jesteś . No muszę tylko te moje nerwy zostawić poza samochodem |
|||
|
|
|
#1718 |
|
Rozeznanie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;7680608]Ratatuj kochana
. Mam nadzieję że masz w sobie coś z wróżki i przewidujesz przyszłość. Wtedy rozumiem że ta chęć gratukacji miałaby szansę dojść do skutku .A dlaczego Ty straciłaś wiarę w zdanie egzaminu? Jeździsz i coś jest nie tak, czy jeszcze nie jeździsz tylko tak Cię ogarnęły jakieś złe myśli. Jeszcze trochę czasu masz i wiele można w tym czasie zmienić - nie poddawaj się Ja odbyłam dziś ostatnią jazdę z "L-ką" na dachu, no poza egzaminem oczywiście i zobaczymy jak będzie . Jeśli mnie nerwy tak ślicznie opuszczą jak dziś zaraz po wejściu do samochodu to mam szanse .Tak długo czekałam na ten egzamin, że jakoś tak do końca do mnie nie trafia że to już jutro ![]() Yen Plameczko ![]() Dusia, Dusia, Dusia! ![]() ![]() ![]() pokaż im jak się jeździ!! ![]() ![]() ![]() jesteśmy z Tobą ![]() wdowa_po_leninie kochana jesteś . No muszę tylko te moje nerwy zostawić poza samochodem Duśka! Dostałem wezwanie do Urzędu Skarbowego idę tam jutro, ale myślami jestem ze zdającymi i "3-mam" za Ciebie kciuki. Musi się udać. Pamiętaj: persen, woda mineralna i guma do żucia. A co do pomysłu łódzkiego WORD-u, nie jest on taki głupi tylko trzeba dopracować szczegóły. Ludzie oblewają nie przez instruktorów, bo Ci raczej się strają, tylko przez EGZAMINATORÓW. A gdyby tak każdy egzaminator, który oblewa musi temu kursantowi "wytłumaczyć" błędy dając DARMOWO 5 godzin zajęć praktycznych? Zapewniam Was, że nie byłoby żadnych poprawek i ludzie zdawaliby na prawo jazdy jak w USA. Pozdrawiam.
|
|
#1719 |
|
Konto usunięte
|
I jeszcze Dusiu pamietaj, ze jestesmy z Toba i
bedziemy trzymac bardzo mocno
|
|
|
|
#1720 |
|
Rozeznanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7681497]I jeszcze Dusiu pamietaj, ze jestesmy z Toba i
bedziemy trzymac bardzo mocno [/quote]Czy mogę prosićo wpisanie mnie na listę zdających? Na razie jeszcze bez wyznaczonego terminu, ale postaram się jak najszybciej.
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiu powodzenia jutro
|
#1722 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1723 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Czy pomoże zobaczymy, jak nie to będzie modyfikacja .A stres postaram się zostawić poza autem - tak jak dzisiaj na ostatniej jeździe "L-ką" . Życzę powodzenia jutro w Urzędzie Skarbowym - wszystko będzie dobrze Jutro zwyciężymy - oby tak było ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7681497]I jeszcze Dusiu pamietaj, ze jestesmy z Toba i bedziemy trzymac bardzo mocno [/quote]IR1988, agusiia69 W ogóle wszyscy jesteście tak kochani, że ja chyba za chwilę ze wzruszenia będę ryczeć przed tym egzaminem |
|
|
|
|
#1724 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;7680608]
Plameczko ![]() [/quote] No bede trzymala caly czas, az mi odpadna A `też` nie mialo byc do Ciebie, tylko szykuje sie na poprawke tak, jak Ratatuj. Ale i tak mam nadzieje, ze obie zdamy za 1 razem, a ty jutro ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7680543]Poprawke?? Kochana idziesz tam 6 i zdajesz pieknie ladnie ![]() Nie ma poprawek ok 06.06 to zdam na 6 Juz teraz sie boje Chyba kupie Persen i wyprobuje wczesniej
|
#1725 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A persen jak masz problem z nerwami to wypróbuj wcześniej, ja nie zdążyłam, jutro bez wspomagania, na żywioł, na trzeźwo i w pełni świadomie idę , a jak nie to później wypróbuję specyfik i już
|
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byłam w WORDZIE się umówić na egzamin... termin 31 lipca.
Hohoho dwa miesiące. No, ale myślałam że będzie gorzej i dostanę termin we wrześniu ![]() 15:30 do dobrze, czy źle?
|
|
|
|
#1727 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy egzamin
|
|
|
|
#1730 |
|
Raczkowanie
|
Dusiu juz Ci nie bede pisac setny raz, ze zdasz
Ja tylko trzymam kciuki, za to, zeby mi Cie stres nie zjadl! Forum wizazowe przynosi szczescie(wiem z autopsji) i pamietaj- jutro wszyskie wizazanki beda z Toba![]() Trzymaj się kochana
|
|
|
|
#1731 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Muszę pokonać stres a i odrobina szczęścia też się przyda A mój instruktor nie życzył mi dziś na zakończenie powodzenia, bo gadał przez komórę jak kończyłam jazdę
|
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
zdasz
uwierz w swoje możliwości. siądź tam i pokaż że umiesz jeździć!bądź tego pewna naprawde wiele zależy od podejscia
|
|
#1733 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Dusia, no co ty...
Ty zdasz lajtowo ![]() Masz świetne podejście... ! |
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiu Kochana! O której jutro zdajesz? (pewnie to już pisałaś, ale wybacz, mam czas zaliczeń i innych pierdół, więc mogło mi umknąć
). Na pewno się uda, będę mooooocno trzymać kciuki .
|
#1736 |
|
Konto usunięte
|
beoneself obyś miała rację że zdam
A jakie ja mam to świetne podejście: no wierzę że technicznie umiem, tylko to nie wszystko ... Stres potrafi dopaść mnie błyskawicznie i wszystko zniszczyć: w ubiegłą środę z nim przegrałam (możesz poczytać jak mi ślicznie poszło ), dziś wygrałam - jak będzie jutro nie wiem . Ale na pewno się nie poddam, bo zbyt wiele mnie to już kosztowało: przede wszystkim nerwów, ale też czasu i pieniędzy. Jak nie jutro to czekam kilka miesiecy, po drodze testuję persen i do boju Ale póki co jutro spróbuję zawalczyć i zwyciężyć martini. kochana .A Tobie życzę powodzenia w tych zaliczeniach no i później oczywiście na egzaminie |
|
|
|
#1737 |
|
Raczkowanie
|
Dusia2704 trzymam jutro mocno
jestem pewna,że zdasz !!!!!!!!!! pójdziesz,pokażesz co potrafisz aż im szczeny opadną
12.04.2008 godz 10:00 zdałam PRAWKO na 23.04.2008 prawo jazdy do odbioru w urzędzie 24.04.2008 godz 10:00 odebrane prawko śmigam sobie |
|
|
|
#1738 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;7683914]
martini. kochana .A Tobie życzę powodzenia w tych zaliczeniach no i później oczywiście na egzaminie Super, właśnie wtedy mam zajęcia, na których nie muszę pisać, tylko patrzeć i mówić . Także, kciuki gwarantowane!
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze Duśka Duśka Duśka nie daj się jutro
o której zdajesz? pamiętaj, że wszyscy czekamy tu w napięciu na Twoje "ZDAŁAM"![]() a u mnie kicha dzisiaj jeździło mi się dziś dennie, szkoda nawet wyliczać wszystkich zastrzeżeń moich i instruktora jedynie łuk nawet ładnie wyszedł, ale miasto to była katastrofa nie mogłam się w ogóle skupić, robiłam głupie błędy z takich "ciekawszych" momentów-auto mi zgasło na środku ronda, już prawie pod szkołą omal nie wjechałam komuś w tyłek na światłach(tylko dzięki refleksowi instr obyło się bez stłuczki) i to cholernie głupio, bo stałam na czerwonym i taka już byłam znużona i zniesmaczona tą jazdą, że coś mi na mózg padło, żeby puścić sprzęgło...idiotka!!! znaków nie widzę, boję się zmieniać pasy ruchu, daję za mało gazu przy ruszaniu itd itd...a druga jazda była taka udana...pocieszam się tym, że moja sister jeździła dziś równie dennie jak ja, z tą różnicą, że jej nawet łuk nie wyszedł i omal jej dwa tramwaje nie przejechały obie wracałyśmy z jazd jak psy z podkulonym ogonem![]() do tego nasz instr też odczuł chyba dzisiaj biometr niekorzystny, bo też humor miał taki sobie, więc generalnie pupeczka i fuka na nas, że tak od razu wszystko chciałybyśmy umieć a ja mam wyjeżdżonych 6 h i stwierdzam uroczyście, że...nic nie umiem taram!!! a w środę powtórka z rozrywki jazda nr 4...no dobra wyżaliłam się, dół mnie złapał, ale będzie lepiej aaa i dzisiaj kupę drogi jechał za nami egzamin-myślałam, że mnie trafi, bo facet chyba wydał dziewczynie polecenie-za tą rudą nauką jazdy(rudy chevrolet) i ja podwójne nerwy, żeby nie zrobić czegoś głupiego i dziewczynie nie nabruździć ale udało się-jechałam wtedy płynnie, nie narozrabiałam ale "L" strasznie mnie stresują, bo nie dość, że sama jeszcze nie umiem dobrze jeździć, to jeszcze mam schiza przed tymi obok, bo oni też się uczą. A na trasach egzaminacyjnych, to tego "dziadostwa" jeździ tyle, że ho ho! Na jednych światłach stały 3 "L" pod rząd do skrętu w lewo, jedna na wprost i ja dojechałam jako piąta...i tak cały czas-co spojrzysz-nauka jazdy...obłęd w ciapki
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

. I muszę teraz pochwalić dyrektora łódzkiego WORDu

.Zbliża sie 11 czerwiec szybkimi krokami
i przewidujesz przyszłość. Wtedy rozumiem że ta chęć gratukacji miałaby szansę dojść do skutku 

.
jeździło mi się dziś dennie, szkoda nawet wyliczać wszystkich zastrzeżeń moich i instruktora