|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Witaj Kastan
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Nie mam pojęcia, ale jak ostatnio byłam w Smyku to w ogóle nie widziałam tych poduch
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3303 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#3304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3306 |
|
Rozeznanie
|
Hejka, ja od rana maraton po mieście,rodzinie itd, troche było załatwiania. Zaraz biore sie za obiad, ale teraz musiałam się troche położyć, bo brzuch mnie zaczął pobolewać.
Później jedziemy do teściów. Co do spodni z H&M to kupiłam dwie pary, jedne takie jeansy a drugie takie ciemne. Jestem bardzo zadowolona! Są mega wygodne,nic nie uciska,nie opina. Na tę chwilę są ciut luźne, ale pewnie troche przytyję,więc będą akurat Wygoda w nich niesamowita, nawet sie w sumie nie spodziewalam. Szkoda tylko, że nie trafiłam na promocje, bo za 2 pary wyszło mi 300zl.
|
|
|
|
#3307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i z tego mamy na życie Mój mąż zarabia sporo więcej niż ja, ale on ogólnie pilnuje wydatków, rachunków, ogólnie ogarnia dom. Ma swoją firmę, wiec przychodzi mu to naturalnie I dobrze, bo ja jestem w stanie wydać naprawdę duże pieniądze na pierdoły 😎 😈 mimo, że tez nie zarabiam mało. Taki podział jest od samego początku i nam się sprawdza Jedziemy zaraz na tor, mój mąż będzie dzisiaj prowadził Lamborghini Huracan 😎 Edytowane przez czaro_dziejkaa Czas edycji: 2017-09-02 o 15:54 |
|
|
|
|
#3308 |
|
Zadomowienie
|
Torrence też zamówiłam że smyka i przyszła następnego dnia
już wczoraj z nią spałam. Spodnie ciazowe z hm dla mnie super. Chodziłam od 3 miesiąca w pierwszej ciąży, później moja przyjaciółka i teraz nadal spoko wyglądają i nie kupuje kolejnych My mamy dwa konta ale wspólne. Niestety potrzebowaliśmy do kredytu by wpływy były na jedno. Ale na nim karta jest tak droga że mamy drugie do opłat. Trochę szkoda bo jak mamy kupić sobie prezenty to jakoś tak dziwnie;p niby zawsze z ekstra kasy możemy ale ostatnio na wszystko szkoda. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#3309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3310 |
|
Zadomowienie
|
Katstan, witaj! Oby cię już dolegliwości nie dopadły
![]() Kupiłam kilka par spodni ciążowych i materiałowe, i dżinsy na stronie hm w przecenach. Sa jednak taniej. I tak jestem w domu, to mogę przyjąć kuriera
|
|
|
|
#3311 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba nie zaszkodzi jak napiszę, że w internetowym Orsay jest darmowa dostawa w ten weekend
|
|
#3312 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiedziałam, że jest internetowy Orsay!
Zerknę
|
|
|
|
#3313 |
|
Wtajemniczenie
|
Fortunę już w nim zostawiłam
Bardzo lubię ten sklep, mam w nim rozpracowaną rozmiarówkę i bardzo często zamawiam przez net. I opłaca się tam mieć kartę lojalnościową. Np. przed chwilą weszłam na swoje konto i zobaczyłam, że mam bon na -50zł przy zakupach za 150. No to kupiłam sweterek i bluzkę choć nie powinnam
|
|
#3314 |
|
Zadomowienie
|
Mają cię
![]() Na mnie działają maile ze zniżkami, zawsze przejrzę ofertę
|
|
|
|
#3315 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj tak, nie będę zaprzeczać...
Ale też działa to, że ja bardzo nie lubię chodzić po sklepach. Męczy mnie to, a już nie do pomyślenia jest takie chodzenie i oglądanie tylko, bez większego celu. Dlatego jestem dobrym klientem sklepów internetowych i te maile ze zniżkami też działają...
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze wspominałam jej pogrzeb kiedy też płakałam jako dziecko I te biedne książęta które za nią szły
|
|
|
|
|
#3317 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wagi... zrobie im nalot pozna wiosna albo latem ![]() Co przypomina mi o moich rozterkach samolotowych... nie wyobrazam sobie nie przyleciec do Polski w okolicy swiat, ale koniec grudnia to juz strasznie pozno... nie wiem, czy moge planowac lot samolotem. A potem Wielkanoc, na samym poczatku kwietnia, to juz na bank nie da rady Pewnie poczekam do grudnia i jesli wszystko bedzie w porzadku, to przynajmniej na Boze Narodzenie bysmy przylecieli, no tylko wtedy bilety beda kosztowaly fortune...
|
|||
|
|
|
#3318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nie wiem czy wszystkie linie wpuszczają w trzecim trymestrzeW Polsce w tym roku z okazji 11 listopada jest również wolny piątek bo święto wypada w sobotę
|
|
|
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3320 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my właśnie jesteśmy z naszym psiakiem na poznańskiej cytadeli na spacerze-jaki on szczesliwy sresknil sie za tym miejscem bo prawie całe wakacje bo tu nie zabralismy![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3321 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wcześniej umknął mi twój wpis. |
|
|
|
|
#3322 |
|
Rozeznanie
|
Raczej nie przejdzie, rodzina nam sie troche rozjechala i wlasnie tylko te najwieksze swieta to okazja, zeby wszystkich spotkac... Tzn nie wykluczam jeszcze lotu wczesniej, ale wtedy tylko czesc rodziny bym spotkala. Corka leciala pierwszy raz jak miala 5 tygodni, bo akurat byla taka okazja, ze prawie wszyscy byli i udalo nam sie ekspresowo zrobic paszport. Jesli kolejny maluch tez bedzie sie tak jak ona na swiat spieszyl, to pomimo mojego wczesnego terminu, na Wielkanoc bedzie mial 3 tygodnie
|
|
|
|
#3323 |
|
Zadomowienie
|
A kiedy wypada Wielkanoc?
|
|
|
|
#3324 |
|
Raczkowanie
|
31 marca albo 1 kwietnia-jakoś tak. Ja sie panicznie boję porodu właśnie wtedy;(
|
|
|
#3325 |
|
Wtajemniczenie
|
Uzewnętrznie się w klubie
|
|
#3326 |
|
Zadomowienie
|
Dość wcześnie ta Wielkanoc
![]() motyllek, trochę się nie dziwię No, nic nie poradzisz, jak tak wypadnie ![]() Pannkaka, nawet miesięczniak Ja w końcu odpoczywam. Jak sobota, to wiadomo domowe roboty ![]() Ale dziś się w gruncie rzeczy nieźle czuję, więc miałam nawet siły na porządki, kuchnię i zakupy. Złości mnie, że takie niejednolite to samopoczucie. Dzień super, dwa dni do dupy i tak w kratkę. ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Torrence, od razu mogłam tam zapytać Przepraszam
|
|
|
|
#3327 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojejku jeszcze mnie przepraszasz?
Po pierwsze to ja zaczęłam tutaj ten temat a po drugie dziękuję że się zainteresowałaś Co do Wielkanocy to siostra mojej koleżanki rodziła dokładnie w niedzielę wielkanocną i być może ten fakt uratował życie dziecku. Coś tam było nie tak ,a że było święto to z przedmieść do szpitala w centrum Warszawy dotarli w 20 minut. W dzień powszedni jest to niemożliwe. Także są i dobre strony rodzenia w święta
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2017-09-02 o 19:35 |
|
|
|
#3328 |
|
Wtajemniczenie
|
Co? Wielkanoc jest 31 marca?? Kurcze oby w szpitalu pustek nie bylo...
![]() A czy ja jiz moge zaproszenie do klubu prosic
|
|
|
|
#3329 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny 👋
Od trzech dni Was nadrabiam...masakra jak lecicie, a ostatnio córka marudna więc ciężko mi było być na bieżąco. ... Bardzo gratuluję wszystkich udanych wizyt i badań prenatalnych ... Limonka, bardzo mi przykro, że Cię to spotkało Trzymam kciuki, by jak najszybciej Wam się udało ... I ja się panicznie boję pająków! Kazałam mężowi wklepac w google i zapytałam czy sądzi, że mogę zobaczyć. Powiedział że nie więc nie sprawdzałam ... Dostałam wczoraj maila z wynikami prenatalnych już razem z pappa. Wszystko wyszło ok Zrobiłam dziś 16 litrowych słoików ogórków konserwowych i padam. Jeszcze byliśmy na urodzinach i teraz zostałam leżeć na kanapie. Ja mam ciążowe spodnie z lidla, które kupiłam w ciąży z córką i w sumie nie narzekam na nie. Wygodne są, więc jest ok ![]() Już nie wiem co jeszcze chciałam napisać, więc kończę i chyba idę spać. Nawet siedzieć mi się nie chce już. Dobrej nocki Wam życzę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3330 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ale się nie wyspałam Synek mi się obudził w nocy i nie mógł usnąć, krecił się i wiercił, a jak już zasnął to ja nie mogłam. Dodatkowo ogólnie późno poszłam spać bo robiłam sobie pazury U nas dziś leje od rana i 11 stopni 😱😱 Miłego dnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

i z tego mamy na życie 

Bardzo lubię ten sklep, mam w nim rozpracowaną rozmiarówkę i bardzo często zamawiam przez net. I opłaca się tam mieć kartę lojalnościową. Np. przed chwilą weszłam na swoje konto i zobaczyłam, że mam bon na -50zł przy zakupach za 150. No to kupiłam sweterek i bluzkę choć nie powinnam
I jeszcze wspominałam jej pogrzeb kiedy też płakałam jako dziecko
I te biedne książęta które za nią szły
13.03.2008
Pewnie poczekam do grudnia i jesli wszystko bedzie w porzadku, to przynajmniej na Boze Narodzenie bysmy przylecieli, no tylko wtedy bilety beda kosztowaly fortune...

Trzymam kciuki, by jak najszybciej Wam się udało