|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Cytat:
i wprowadzilam zasade wspolnej puli Cytat:
![]() Cytat:
w ogole widze ze u mnie bóle przychodza co kilka dni i trwaja dwa- trzy dni, tak samo jak z objawami, nie czuje sie codziennie tak samoCytat:
Cytat:
Ja za to poryczalam sie trzy razy wczoraj w kosciele bo mielismy msze w naszej intencji z okazji pierwszej rocznicy ślubu (juz na początku powiedzialam mezowi ze na bank bede ryczec) ![]() No i sie witam, dzisiaj pakowanie, odpoczynek, moze podskocze do dziadków i tyle. A jutro wizyta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#3332 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Wczoraj bylam z córką na dożynkach, fajnie było 😁 U nas na szczęście nie pada, ale jest pochmurno Udanej niedzieli życzę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w niedzielę.
U nas od rana leje a mi się znowu nic nie chce najgorzej że zapowiadają taka pogodę na cały tydzień. Czyżby jesień szła? Pamiętam że w tamtym roku wrzesień był bardzo ładny. Mam ogromną ochotę na naleśniki że szpinakiem ale wczoraj w sklepie cały szpinak był wykupiony jednak moja ochota jest na tyle duża że dzisiaj pójdę jeszcze raz do sklepu po ten cholerny szpinak.Mój mąż zaczynał się w "ciezarówce" i co chwilę rzuca jakieś fakty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3334 |
|
Zadomowienie
|
Wilanka, gratuluje dobrych wyników
Ja się akurat cieszę, że się ochładza. Jakoś mam wrażenie, że gorzej się czułam w upały, ale to może być zbieg okoliczności ![]() Przy pogarszającej się pogodzie miałam tylko kłopot z brakiem wygodnych spodni, ale teraz już jestem zaopatrzona |
|
|
|
#3335 |
|
Zadomowienie
|
Asiula, gratulacje pierwszej rocznicy 😚 za dwa tygodnie mija moja czwarta. Jak ten czas leci 😲 Fajnie, że Dzidziuś tak wam się trafił od razu 😊 od razu już jest taka prawdziwa rodzina 😍
Kiwi, a to takie prawdziwe wiejskie? Z zabawą? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Że się ochładza też się cieszę ale ze leje od rana do wieczora to już nie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3337 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() Cytat:
U nas to ja jestem bardziej oszczędna My niby formalnie konta mamy osobne, ale tak naprawdę wspólne. Oszczędności trzymamy na kilku lokatach - mąż ogarnia temat. Placi tez rachunki wszystkie. Co do wydatków to my płacimy kartami kredytowymi i na koniec miesiąca TZ je splaca. W sumie to raczej nigdy nie marudzil że wydaje na coś kase My oszczędzamy na dom wiec od slubu prowadzimy budżet domowy stworzony przez męża. Naprawde świetna sprawa - wiemy ile na co wydajemy i ile nam się udało odłożyć od początku roku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry ciężarówki
Wczoraj byliśmy ze znajomymi na karaoke i okazalo się że wszyscy wiedzą ze jestem w ciąży tylko siedzieli chicho bo wiedzą też ze nie chcę ujawniać szybko. Bardzo się cieszę z ich podejścia Cytat:
Też bym chciała mieć smaka na tak zdrowe rzeczy mi się marzą bułeczki cynamonowe z lukrem juz w nocy mówiłam tztowi ale powiedział że nie pojedzie do sklepu bo pil przecież piwo no i zaspokoił mnie kompotem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3339 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, ja wczoraj ryczalam jak bobr na służących. Fajny film.
A pogoda pochmurna tez choc nie pada. Juana - a te spodnie to sa dzinsy czy takie z lycra spodnie?
|
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda że przez internet nie da się przesyłać fizycznych rzeczy Ale takie bułeczki to też bym zjadła! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz wciagne ciasto, wczoraj byli u nas rodzice i tesciowie i przywieźli sernik i kruche ciasto wiec bedzie jedzone
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam mega pypcia na takie rzeczy. Właśnie nie batony czy cukierki ale ciasta kruche, kołocze, pączki i wszystko co z mąki U mnie dzisiaj na śniadanko croissanty z domowym dżemem jagodowym i cukrem pudrem i do tego inka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Proszę bardzo. Na dwóch paznokciach efekt lustra, na pozostałych dwa odcienie różu z Indigo: miss universe i sugarmama
|
|
|
|
|
#3345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
Czaro-dziejka jakie słodkie
|
|
|
#3347 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A od oliwki dziecięcej rosną jak szalone ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage...ricdevice.html i te http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage...ricdevice.html i do tego ten top http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage...ricdevice.html Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3348 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oprócz paznokci zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa ale na teraz. Jako że objawy już odeszły a ruchów jeszcze niema to co ma być moim wyznacznikiem że wszystko jest ok i dzieć żyje? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3350 |
|
Zadomowienie
|
Chyba brak krwawień i bólu brzucha, którego nie da się wytrzymać i nie zmniejsza się po nospie
![]() A tak naprawdę to chyba się nie wie, trzeba zaufać, że jest ok i czekać do wizyty ![]() Wiesz po 13 tygodniu, to już naprawdę rzadko się zdarza ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Asiula, gratuluję rocznicy Ze spodni to jeszcze fajne mają dresiki |
|
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio się obkupiłam w świecidełka, czekam na zamówienie, a zakochałam się w semiflash galaxy, mam jeden kolor i kombinuję jak kupić pozostałe, żeby nie zbankrutować ![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziel się ciastem ![]() |
|
|
|
|
#3354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
To moje wczorajsze
1504424969958.jpg1504424992452.jpgTylko nie widać jak pięknie zmieniają kolory robiłam na szybko, więc estetykę pomijamy. Partner się "złościł", że zasmrodzę i naświetlę dziecko ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#3356 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedynie dla mnie było problemem kiedy je robić Ja mam takiego hopla, ze nienawidzę jak mi ktoś robi przy paznokciach, serio. Zawsze musialam poprawiać po swojemu po kosmetyczce Dlatego robię sobie sama. Cytat:
|
||
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! Wczoraj wizaz swirowal wiec juz nie wchodzilam wieczorem. Ale u nas szaro buro i ponuro, czas na kawe
![]()
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też kawkę właśnie piję, daaaawno nie piłam więc od czasu do czasu przy weekendzie sobie pozwalam. Szukam komody bo nasza się rozwaliła. Czy któraś ma z ikei i poleca lub odradza? Różne są zdania o meblach z ikei. Ja nic nie mam z Ikei oprócz dodaktów i akcesoriów ale spodobała mi się zwykła biała komoda
|
|
|
|
#3359 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

i wprowadzilam zasade wspolnej puli 

w ogole widze ze u mnie bóle przychodza co kilka dni i trwaja dwa- trzy dni, tak samo jak z objawami, nie czuje sie codziennie tak samo
I jeszcze wspominałam jej pogrzeb kiedy też płakałam jako dziecko
I te biedne książęta które za nią szły 

jednak moja ochota jest na tyle duża że dzisiaj pójdę jeszcze raz do sklepu po ten cholerny szpinak.

juz w nocy mówiłam tztowi ale powiedział że nie pojedzie do sklepu bo pil przecież piwo no i zaspokoił mnie kompotem
szkoda że przez internet nie da się przesyłać fizycznych rzeczy