|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ - część III
Czemu się boisz? Wczoraj jak robiłam cukinię z ziemniaczkami dodałam oleju i nawet mi przez myśl nie przeszło, że powinnam się bać
![]() Siedzę na allegro i rozkminiam co ja powinnam kupić na jesień/zimę... Szukam kombinezonów ale nic ciekawego nie widzę... Nie wiem czy kombinezon kupować z zabudowanymi stopami czy nie... Szukam niedrogich czapek na jesień i zimę, i tak samo nic mi się nie podoba... Oszaleję
|
|
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
axn my kupiliśmy taki kombinezon żeby te nakładki-buciki na stopy nie były na stałe do kombinezonu tylko można je było ewentualnie wymienić na normalne buciki.
ja nie umiem tłumaczyć, wiec tu są zdjęcia poglądowe takich kombinezonów: http://moda.dziecieca.com.pl/media/p...?lm=1475073258 https://mosaic01.ztat.net/vgs/media/...004-K12@11.jpg
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba 5 różnych wit D przeszliśmy bo ją tłuszcze w nich uczulały na potęge, cała była wysypana co do okresu jesień/zima też nie mam pomysłu w co to dziecko ubierać - zeszłej zimy ubieranie kombinezonu to była jakaś porażka czapkę chociaż mam bo jak rok temu kupiłam jedną sztukę na polarku w H&M to jeszcze jest za duża, na zimę będzie jak znalazł
|
|
|
|
#4924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia w pkolu!! Cytat:
![]() Do 1 w nocy co godzinę się budzi. Poznie raz lub dwa (tyle pamiętam) i śpi do 10 ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Ja Zamówiłam czapki i rękawiczki na ali. Mam też już kurtkę i kamizelkę (to na jesień na wiosnę to było cudowne rozwiązanie ) upoluje jeszcze kombinezon ale nie wiem czy80 czy 86...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz olej przetrawił bez problemu więc bądź dobrej myśli
|
|
|
|
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Jest bardzo ciężko, mały strasznie płacze, nie umie spać, budzi się z płaczem, nie chce złapać piersi i mało pije. W nocy na szczęście nadrabia. Gorączka rośnie jak tylko leki przestają działać. Ja zamówiłam kombinezon 86/92 i jest już za mały. A zmierzyła mi go ta babka. Eh. Cóż jak rajstopki nosi 92/104 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Nina teraz pije butlę, kiedy skończy to dostanie warzywa z olejem i zobaczymy. Potem chcę wprowadzic kaszki i mięso i powoli zacząć podawać jej całe posiłki z jednoczesnym wprowadzaniem dalszych nowości.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam cienka kurteczkę na wczesna jesien, podszyta polarkiem. A na zimę tez nie wiem - jak sobie przypomnę wiski przy ubieraniu w kombinezon to chyba postawie na ocieplane spodnie i kurtkę. Tylko nie wiem gdzie tego szukać. Moze macie jakieś sprawdzone sklepy ? Czapki zamówiłam na Aliexpress. Mam takie : IMG_2964.JPGIMG_2962.JPGIMG_2960.JPG Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#4929 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdrowka. Oby szybko sie polepszyło. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
U nas dzis gęsta zupka fasolka szparagowa, ziemniaczki, kasza jaglana, odrobina natki pietruszki i szczypta czosnku niedźwiedziego. Oczywiście na bulionie z selerem i porem z oliwa z oliwek. Hehe jestem wyrodna matka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrówka!! Z dnia na dzień będzie Wam lepiej! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zamotalam macka w kółka %) musimy się szybko nauczyć /przyzwyczaić bo winobranie trwa i z wózkiem tam iść to strzał w kolano Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Sq nie wiem ile mierzy ale ma długie nóżki to raz a dwa wiesz, że co firma to inna rozmiarowka
|
|
|
#4933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Ja podaję olej rzepakowy bio, nierafinowany. Rzepak ogólnie nie jest jakiś morderczy
Mi oliwa z oliwek śmierdzi, wiec na razie jest rzepakowy, jak nie podejdzie to spróbuję lniany.Nina zjadła papierową naklejkę spod krzesła wydarlam jej z buzi resztki i nie wiem czy cos polknela czy nie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4935 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ta czapeczka z kotkiem właśnie taka najsłabsza. Materiał średni. Najlepsza i najprzyjemniejsza w dotyku jest ta w paseczki z uszkami. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
Ależ ja to rozumiem na Twoim miejscu tez bym uważała ja sama z siebie sie śmieje bo jeszcze kulka dni temu dawałam pojedyncze warzywa a Kacper nimi pluł. Teraz przynajmniej kilka razy paszcze otworzy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- TZ był z młodym na spacerze i zgubił kocyk - bambusowy, dziergany, moj ulubiony ! ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko. Ja miałam kilka wydrukowanych zdjęć Maciusia, które mi dała koleżanka która robiła nam metryczke... Maciek jedno zjadł... Z buzi tylko czarne farfocle wyciągałam.... Żyje i ma się świetnie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia dla Darii jutro w przedszkolu :-*
Zdrówka dla Maksia 😚. Mi też coś się dzieje z wizazem, nie mogę cytować, ogólnie słabo chodzi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie to samo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też drugi wieczór
|
|
|
#4940 |
|
Zadomowienie
|
I chyba znalazłam kombinezonik na zimę
tylko jakiś drogi i próbuje siebie przekonać ze to Ok ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4941 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba też muszę na alli poszperać za czapkami Cytat:
86/92 za mały?? łoooo ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i jak marudził wieczorem to powiedział, że pewnie go brzuszek boli...to ja pytam od czego...no jak to od tego papierka pewnie pocieszę go Waszymi wpisami
|
||||||
|
|
|
|
#4942 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017
- część III
Dobry wieczór
Nadrabiam cały weekend Wczoraj byliśmy z Alą na basenie Jak zwykle jej się podobało. Nie mogę się doczekać, aż zaczniemy chodzić na naukę "pływania".Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#4943 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba też muszę na alli poszperać za czapkami Cytat:
86/92 za mały?? łoooo ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i jak marudził wieczorem to powiedział, że pewnie go brzuszek boli...to ja pytam od czego...no jak to od tego papierka pewnie pocieszę go Waszymi wpisami
|
||||||
|
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My mieliśmy dziś mały wypadek, chociaż nie wiem czy mały to dobre słowo. Pojechaliśmy do teściów na obiad. Daniel zasnął na rękach u teścia to go odłożyli na kanapę. Oczywiście blisko ściany i pełno pozwijanych kocy dookoła. Jemy sobie obiad i nagle huk i płacz słychać. Serce mi podeszło do gardła. Spadł i to na głowę. Płacz niesamowity. Mój też. Na szczęście przy piersi się uspokoił, zrobiłam szybki remanent kończyn i głowy. Wszystko całe, tylko wielki guz na czubku głowy. Narazie czerwony, pewnie będzie śliwa niezła jutro. Najadłam się strachu strasznie. Całe szczęście, że nic poważnego się nie stało, później już się uśmiechał i było wszystko w porządku. Już zamówiłam następne łóżeczko turystyczne do teściów. Sent from my MotoG3 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powtórzę za znajomą lekarką, jak dziecko w takich sytuacjach płacze - to dobrze! Przy poważnym urazie głowy straciłoby przytomność albo co najmniej było otępiałe, nieobecne itp. Płacz to bardzo dobra reakcja! edit od jutra w lidlu znowu oleje lniane
Edytowane przez axn22 Czas edycji: 2017-09-03 o 22:28 |
|
|
|
|
|
#4947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak chcesz mogę wrzucić Ci co mam Cytat:
Cytat:
znam stres więc tule mocno!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, że jest oka tak poproszę ![]() |
||
|
|
|
|
#4949 |
|
Rozeznanie
|
Od jutra chodzi w czapce, żeby nie było na ulicy że rodzice się znęcają 😮
Olej lniany wystarczy po otwarciu trzymać w lodówce czy przed też trzeba? Bo w sumie w sklepie eko widziałam że mają w lodówce. Sent from my MotoG3 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#4950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

nie ma to jak dobrze zacząć dzień. Z rd najbardziej smakuje mu woda a jednak coś tam trafia do brzuszka skoro takie kupy robi przynajmniej 2-3 razy dziennie
wczoraj wróciliśmy bo pogoda się popsuła, nie było sensu siedzieć na siłę. Dawid od dłuższego czasu przed tym mocnym snem wybudza się, przekręca w prawo, lewo...nie umie zasnąć. W nocy spoko bo po jedzeniu śpi odrazy. Ale usypianie średnio co mnie irytuje

wydarlam jej z buzi resztki i nie wiem czy cos polknela czy nie 
- część III