|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5
Cytat:
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4743 |
|
Wtajemniczenie
|
Invi, trzymaj się! Jesteś pod opieką lekarzy a to jest najważniejsze 😘
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostajesz jakieś sterydy czy to jeszcze za wcześnie?Z tym kredytem no to u nas na pewno odpada, tz ma dwa na mieszkania, w sumie pewnie właśnie z pół mln.. Pewnie nawet by nie dostał kolejnego, nawet na te 15-20 tys na ślub, potem jeszcze liczyć, że wszyscy się tak rzucą i wszystko się zwróci.. Bez sensu, jeszcze biorąc pod uwagę mój status bezrobotnego jak się dziecko urodzi to może zaczniemy sobie zbierać pieniądze, nie chcę brać od rodziców, wolę żeby kupili jakieś fajne prezenty maluszkowi niż dokladali nam się do ślubu
|
|
|
#4745 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak zwykle leniwe niedzielne przedpołudnie u mnie, ale na 14 idziemy na urodziny z tż. Więc pewnie jak już wrócę, to będzie nowy wątek, w którym wszystkie już musimy zajść 😊
|
|
|
#4746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, będę chrzestną! Co w takiej sytuacji? Kasa, prezent? Z puntku widzenia też naszych wątkowych mam?
Edytowane przez Feliska Czas edycji: 2017-09-03 o 11:47 |
|
|
|
|
#4747 | |||||
|
Rozeznanie
|
Heloł w ten niedzielny ponury dzień
Cytat:
QUOTE=Ulllaa;76835571]Ja właśnie wróciłam z urodzin koleżanki i nadrabiam zaległości. Postanowiłam dziś nie pić bo @ ma 5 dzień spóźnienia, chociaż testy wychodzą negatywne, że aż razi. Ale póki nie ma @ jest nadzieja. Zastanawiam się nad betą w poniedziałek, rzadko kiedy mialam takie spóźnienie to już by był 34dc. Pozostaje mi czekać 😏[/QUOTE] Trzymam kciuki, żeby to była fasolinka, a nie spóźniona @ ![]() [1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;76835746]U mnie dziś w urodziny temperatura w dół ehh zaczyne 6 cykl [/QUOTE]Wszystkiego najlepszego ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
To prawda, nigdy nie miałam takich sytuacji ze spóźnieniem @ a odkąd tu pisze - no anomalie się dzieją :P Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
O dziwo nowy wątek jest wyjątkowo szybko tym razem
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1174291 ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
![]() Ja pamiętam że zbieraliśmy wtedy na spacerówkę więc kasa była u nas mile widziana z resztą kasa jest zawsze dobrym rozwiązaniem bo rodzice dziecka kupią mu za te pieniądze to co będzie potrzebne
|
|
|
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez tak jak Domi jestem za kasa - bo wtedy rodzice kupią coś co jest im naprawdę potrzebne - także kasa. Mój Syn od chrzestnego dostał kasę, książkę i jakaś taka pozytywkę a od chrzestnej kasę - także fajnie się złożyło ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Ogłoszenie parafialne ![]() Zmieniam troszkę pierwszą stronę, komu co dopisać ? (coś mało testujących znów). A może dopisać albo skreślić kogoś kto się długo nie udzielał? |
|
|
|
|
#4751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Invi- będzie dobrze 😘 jeszcze przenosisz ostatecznie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4753 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego ![]() Oby Cię bardzo nie rozłożyło, niestety pogoda nie sprzyja dobremu zdrowiu Też próbowałam wczoraj wejść, ale nie mogło sie połączyć. Może jakieś przeciążenie było? Zawsze jak człowiek stara się uciec od choroby to złapie :-/ a w pracy to już bardzo łatwo można się zarazić, ale też ludzie nie raz przeciągają wyleczenie się, czy wykurowanie w domu i chodzą do pracy i zarażają innych bo im szkoda 80% wynagrodzenia. Tak trochę z innej beczki - Raz w przychodni czekała w kolejce do punktu pobrań krwi kobieta w zaawansowanej ciąży, i do kolejki podeszła kobieta z dzieckiem, która znalazła w tej kolejce znajomą i mówi, ze ona też z dzieckiem do rodzinnego przyszła bo podejrzewa ospę u tego dziecka. No mnie zatkało. Widzi babka, że kobieta w ciąży czeka, a ona musi i tak podejść do koleżanki porozmawiać... Nie wiem czy ludzie w ogóle czasami nie myślą, nie wspomnę o przestraszonej minie kobiety w ciąży. To prawda, nigdy nie miałam takich sytuacji ze spóźnieniem @ a odkąd tu pisze - no anomalie się dzieją ![]() Skoro tak mówisz to też się nastawię chyba jeszcze na ten cykl, bo M. też będzie się badał w tym msc właśnie [/QUOTE]Sytuacja beznadziejna. Krwawilam moze z lyzke tego bylo, tylko troszke plamie. Dla pewnosci zrobilam wczoraj test i byl negatyw Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Robię pierwszą w sezonie szarlotkę, idzie jesień
|
|
#4755 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrówka chorowitki !
Motopanna spelnienia marzeń!! My w rodzinie przekonalismy się czym grozi i jak powazne konsekwencje niesie za sobą 'niedoleczenie'. Już nigdy się tak nie poświęcę, ze bede chora do pracy chodzic...nic nie jest warte miesiąca spędzonego na OIOMie i bezwladu w miesniach, łącznie z problemem z oddychaniem... Feliska cora dostala na chrzciny kasę. Kupilam jej za to stolik do karmienia, fotelik samochodowy a na pamiatke taką 'na zawsze' zloty pierscionek i kolczyki ![]() Jesli to dziewczynka to zawsze możesz kupić mala bransoletkę (cora od chrzestnej dostala z ami bijoux) i do tego $ ![]() Maz mnie wkurzyl tak, ze mam ochotę wyrwac mu resztki kudlow z tej prawie lysej głowy Odwolalam spotkanie z kolezankami ze studiów dziś, bo mu wypada wolna niedziela (co czwarta), myslalam ze po nocce pojdzie rano spac, wstanie o 14tej i mamy dzien dla siebie, a ten geniusz walnął sobie piwko po pracy, zaraz mial fazę, bo w sobote juz o 8 zdawał egz na uczelni, potem szedl na 22 na noc więc po tej nocce padniety ba maksa i kuf.a poszedl spac dopiero przed 10tą. Ja mam się poświęcić a jasnie pan w d.pie ma że ja dla niego w domu zostalam
Wszystko możemy próbować udaremnić i postanawiać o wszystkim.. Z wyjątkiem tych kilku chwil, które w kapryśny sposób decydują o naszym życiu Edytowane przez naamarelle Czas edycji: 2017-09-03 o 13:05 |
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- I też uważam, że kasa na chrzest najlepsza, rodzice będą mogli też wpłacić dziecku na konto jak już wszystko ma chyba że nie masz funduszy, to wtedy warto kupić jakąś pamiątkę i coś dla dziecka.
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Jakieś rewolucje mam w brzuchu😞 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Godzinna regeneracja działa cuda już jestem wyspana Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4760 |
|
Konto usunięte
|
Z cyklu panirumiankowej poważne problemy przy niedzieli
![]() Dostałam na zadanie kupić siostrze jakąś ładną, słodką piżamkę. Znalazłam świetną z liskiem i ma w komplecie maskę na oczy. Myślę sobie: super, może są inne gdzieś jeszcze. Wpisałam w google grafika piżamka maska na oczy i wyskoczyło mi to https://pl.aliexpress.com/item/DHL-2...05.4.72.k7yBPf Przepraszam, czy ktoś ma pomysł jak to się ubiera? Jak sobie przypomnę ile płaczu zawsze było przy czepku na pływalnię to co dopiero coś takiego? |
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje, ze zarezerwowalismy motor. Pal licho, ze trzeba wziac w kredyt czesc bo niecale pol kwoty maz odlozyl. Ja z tej radosci po pozytywnym tescie chyba na wszystko bym sie zgodzila
Pozniej nie bedziemy mogli sobie pozwolic na takie wydatki. Jutro chyba przyjda meble do pokoju bedzie w koncu jakos wygladalo.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4762 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli można się już wpisać to ja na 1.10, chyba, ze jeszcze za wcześnie - w końcu wrzesień, to przypomnę się później ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Nieeee, właśnie nie możemy się zebrać
tym bardziej, że byłby to i tak tylko ślub cywilny ![]() Cytat:
tylko żeby nie ruszać, ewentualnie na jakieś dziwne rzeczy które dziecko sobie wymyśli, a potem mieć wkład na jego mieszkanie. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu i czy inflacja wszystkiego nie zeżre
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7684418 6]Z cyklu panirumiankowej poważne problemy przy niedzieli
![]() Dostałam na zadanie kupić siostrze jakąś ładną, słodką piżamkę. Znalazłam świetną z liskiem i ma w komplecie maskę na oczy. Myślę sobie: super, może są inne gdzieś jeszcze. Wpisałam w google grafika piżamka maska na oczy i wyskoczyło mi to https://pl.aliexpress.com/item/DHL-2...05.4.72.k7yBPf Przepraszam, czy ktoś ma pomysł jak to się ubiera? Jak sobie przypomnę ile płaczu zawsze było przy czepku na pływalnię to co dopiero coś takiego? ![]() ![]() ![]() ja nie mogę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4765 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7684468 6]Kucyk Ci się nie podoba?
![]() ![]() ![]() już widzę minę mojego męża jakbym się wystroiła w takie cudo ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7684418 6]Z cyklu panirumiankowej poważne problemy przy niedzieli
![]() Dostałam na zadanie kupić siostrze jakąś ładną, słodką piżamkę. Znalazłam świetną z liskiem i ma w komplecie maskę na oczy. Myślę sobie: super, może są inne gdzieś jeszcze. Wpisałam w google grafika piżamka maska na oczy i wyskoczyło mi to https://pl.aliexpress.com/item/DHL-2...05.4.72.k7yBPf Przepraszam, czy ktoś ma pomysł jak to się ubiera? Jak sobie przypomnę ile płaczu zawsze było przy czepku na pływalnię to co dopiero coś takiego? Cytat:
|
|
|
|
|
#4770 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale i tak chce isc do gina bo dziwne to wszystko z ta moja @Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

przetestowałam i jest super. Muszę isc podciac wlosy by lepiej wyglądały.

ja mojego cisnęłam jak rok zwlekał z obroną. A teraz on mi się odwdzięcza tym samym
jak się dziecko urodzi to może zaczniemy sobie zbierać pieniądze, nie chcę brać od rodziców, wolę żeby kupili jakieś fajne prezenty maluszkowi niż dokladali nam się do ślubu

ehh zaczyne 6 cykl 

bedzie w koncu jakos wygladalo.