Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-03, 11:29   #4741
_groooszek_
Zakorzenienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5

Cytat:
Napisane przez bonjourbelle Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Motopana, sto lat, spełnienia marzeń ;*
Blanka
Stokrotka, dalej mnie trzyma radosc z Twoich kreseczek
Liven, wczoraj przyszla do mnie prostownica, zdziwiłam sie bo sobota, ale fajnie przetestowałam i jest super. Muszę isc podciac wlosy by lepiej wyglądały.
Domii, duzo zdrówka dla Ciebie i syna
Invi, trzymaj się tam i odpoczywaj. W ktorym jesteś teraz tc?
A ja dostałam wczoraj od znajomych poduche taka dla ciężarnych i do karmienia. Super wygodna do spania ale mąż fuczy, że sie tulę do poduchy, a nie do niego i przyniósł mi dziś różyczkę żebym o nim nie zapomniała

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Teraz muszę się wziąć za robotę jeszcze bardziej bo do przyszłego poniedziałku muszę oddać pracę. Będę zaglądać do Was na ile czas pozwoli
Mój mąż powinien swoją napisać ale coś mu nie idzie. Pewnie znów się nie obroni

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 11:32   #4742
bonjourbelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Mój mąż powinien swoją napisać ale coś mu nie idzie. Pewnie znów się nie obroni
Cisnij go o to ja mojego cisnęłam jak rok zwlekał z obroną. A teraz on mi się odwdzięcza tym samym tylko, że ja jeszcze jestem w terminie
bonjourbelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 11:34   #4743
mala_mm
Wtajemniczenie

Invi, trzymaj się! Jesteś pod opieką lekarzy a to jest najważniejsze 😘

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
mala_mm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 11:36   #4744
Ojoanna29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
Najczesciej wlasnie cleaner atakuje. Trzymam kciuki zeby sie jednak udalo.

U mnie 27 tydzien. Dali mi jasno do zrozumienia ze mala mi mogą odratowac jesli sie urodzi najwczesniej w 32 tygodniu zwazajac na ich warunki w szpitalu.

Co do przytykow, kazdemu latwo powiedzieć wez pozyczke przecież splacisz. A potem nie daj Boze bach jedno lub oboje traci prace i kto to splaci? No i co czlowiek do inny czlowiek... jeden bez skrupułów wezmie kredyt na pol miliona na cale zycie niemal a inny sie bedzie bal na taki dlugi okres.

Hahahah dobre z tym księdzem.

Jak u nas ksiadz byl po koledzie i pyta sie czemu nie kp, mowie ze to moja sprawa, nie musze sie tlumaczyc. A on, no tak, co to male z tych samych kosci wyciagnie, u mnie na cycku to by wyrósł (on taki chce byc zawsze zabawny). A ja mu na to, ze lepiej, zeby sie tu nie obnazal, bo mogloby sie komus niedobrze zrobić. Nie spodziewał sie ze w ogole cos mu na to odpowiem i zaraz szybko sie zwinal pozegnal i wyszedl.

W ogole jak mi maly plakal na chrzcie a on przez mikrofon "daj mu cyca, pewnie glodny" caly kosciol sie zatrzasl ze smiechu
(Chrzcilismy malego zaraz po slubie)

Musi być dobrze, jeszcze trochę musicie wytrzymać dostajesz jakieś sterydy czy to jeszcze za wcześnie?

Z tym kredytem no to u nas na pewno odpada, tz ma dwa na mieszkania, w sumie pewnie właśnie z pół mln.. Pewnie nawet by nie dostał kolejnego, nawet na te 15-20 tys na ślub, potem jeszcze liczyć, że wszyscy się tak rzucą i wszystko się zwróci.. Bez sensu, jeszcze biorąc pod uwagę mój status bezrobotnego jak się dziecko urodzi to może zaczniemy sobie zbierać pieniądze, nie chcę brać od rodziców, wolę żeby kupili jakieś fajne prezenty maluszkowi niż dokladali nam się do ślubu
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 11:36   #4745
mala_mm
Wtajemniczenie

Jak zwykle leniwe niedzielne przedpołudnie u mnie, ale na 14 idziemy na urodziny z tż. Więc pewnie jak już wrócę, to będzie nowy wątek, w którym wszystkie już musimy zajść 😊

Stary 2017-09-03, 11:40   #4746
Feliska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Musi być dobrze, jeszcze trochę musicie wytrzymać dostajesz jakieś sterydy czy to jeszcze za wcześnie?

Z tym kredytem no to u nas na pewno odpada, tz ma dwa na mieszkania, w sumie pewnie właśnie z pół mln.. Pewnie nawet by nie dostał kolejnego, nawet na te 15-20 tys na ślub, potem jeszcze liczyć, że wszyscy się tak rzucą i wszystko się zwróci.. Bez sensu, jeszcze biorąc pod uwagę mój status bezrobotnego jak się dziecko urodzi to może zaczniemy sobie zbierać pieniądze, nie chcę brać od rodziców, wolę żeby kupili jakieś fajne prezenty maluszkowi niż dokladali nam się do ślubu
A kiedy chcecie brać ślub?

Dziewczyny, będę chrzestną! Co w takiej sytuacji? Kasa, prezent? Z puntku widzenia też naszych wątkowych mam?

Edytowane przez Feliska
Czas edycji: 2017-09-03 o 11:47
Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 11:49   #4747
Minita
Rozeznanie

Heloł w ten niedzielny ponury dzień

Cytat:
Napisane przez Patrycja28100 Pokaż wiadomość
Melduje ze zaczelam krwawic takze nawet testu nie zdazylam kupic. A juz mialam taka nadzieje.
I jak tam sytuacja u Ciebie? jednak to @?

QUOTE=Ulllaa;76835571]Ja właśnie wróciłam z urodzin koleżanki i nadrabiam zaległości. Postanowiłam dziś nie pić bo @ ma 5 dzień spóźnienia, chociaż testy wychodzą negatywne, że aż razi. Ale póki nie ma @ jest nadzieja. Zastanawiam się nad betą w poniedziałek, rzadko kiedy mialam takie spóźnienie to już by był 34dc. Pozostaje mi czekać 😏[/QUOTE]

Trzymam kciuki, żeby to była fasolinka, a nie spóźniona @

[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;76835746]U mnie dziś w urodziny temperatura w dół ehh zaczyne 6 cykl [/QUOTE]

Wszystkiego najlepszego Może jeszcze wzrośnie, dopóki nie ma @ nie wolno mieć czarnych myśli

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Dzien dobry laskk
Ja tymczasem ide sie jeszcze polozyc bo straszne chorobsko mnie rozlozylo
Oby Cię bardzo nie rozłożyło, niestety pogoda nie sprzyja dobremu zdrowiu

Cytat:
No wreszcie wizaż działa, 2 razy budziłam się na przekąskę i nie miałam do czytać do jedzenia
Też próbowałam wczoraj wejść, ale nie mogło sie połączyć. Może jakieś przeciążenie było?

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
U mnie kolezanka z pracy ktora siedzi naprzeciw mnie chora i tylko patrze zeby mnie nie zlapalo od niej.
Zawsze jak człowiek stara się uciec od choroby to złapie :-/ a w pracy to już bardzo łatwo można się zarazić, ale też ludzie nie raz przeciągają wyleczenie się, czy wykurowanie w domu i chodzą do pracy i zarażają innych bo im szkoda 80% wynagrodzenia. Tak trochę z innej beczki - Raz w przychodni czekała w kolejce do punktu pobrań krwi kobieta w zaawansowanej ciąży, i do kolejki podeszła kobieta z dzieckiem, która znalazła w tej kolejce znajomą i mówi, ze ona też z dzieckiem do rodzinnego przyszła bo podejrzewa ospę u tego dziecka. No mnie zatkało. Widzi babka, że kobieta w ciąży czeka, a ona musi i tak podejść do koleżanki porozmawiać... Nie wiem czy ludzie w ogóle czasami nie myślą, nie wspomnę o przestraszonej minie kobiety w ciąży.

Cytat:
U nas na watku @ lubi sobie stroic zarty i sie spozniac
To prawda, nigdy nie miałam takich sytuacji ze spóźnieniem @ a odkąd tu pisze - no anomalie się dzieją :P

Cytat:
Napisane przez nadzieja_nadzieja Pokaż wiadomość
Ja też jak wysłałam też na badanie to się dowiedziałam że w ciąży jestem😂
Skoro tak mówisz to też się nastawię chyba jeszcze na ten cykl, bo M. też będzie się badał w tym msc właśnie
Minita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 12:07   #4748
domii29
Zakorzenienie

O dziwo nowy wątek jest wyjątkowo szybko tym razem

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1174291

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Feliska Pokaż wiadomość

Dziewczyny, będę chrzestną! Co w takiej sytuacji? Kasa, prezent? Z puntku widzenia też naszych wątkowych mam?
tylko tyle wyłapałam
Ja pamiętam że zbieraliśmy wtedy na spacerówkę więc kasa była u nas mile widziana z resztą kasa jest zawsze dobrym rozwiązaniem bo rodzice dziecka kupią mu za te pieniądze to co będzie potrzebne
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 12:11   #4749
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez tak jak Domi jestem za kasa - bo wtedy rodzice kupią coś co jest im naprawdę potrzebne - także kasa. Mój Syn od chrzestnego dostał kasę, książkę i jakaś taka pozytywkę a od chrzestnej kasę - także fajnie się złożyło ...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 12:19   #4750
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Ja tez tak jak Domi jestem za kasa - bo wtedy rodzice kupią coś co jest im naprawdę potrzebne - także kasa. Mój Syn od chrzestnego dostał kasę, książkę i jakaś taka pozytywkę a od chrzestnej kasę - także fajnie się złożyło ...

U nas też w większości kasa, chrzestny młodemu książkę pamiątkową kupił i w to pieniądze włożył. Moi rodzice kupili srebrną pamiątkę o taką dokładnie https://www.google.pl/imgres?imgurl=...act=mrc&uact=8 z grawerem z tyłu, też bardzo fajny pomysł

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Ogłoszenie parafialne
Zmieniam troszkę pierwszą stronę, komu co dopisać ? (coś mało testujących znów).
A może dopisać albo skreślić kogoś kto się długo nie udzielał?
Stary 2017-09-03, 12:33   #4751
mala_mm
Wtajemniczenie

Cytat:

Myślę, że kasa to najlepsze rozwiązanie 😊 rodzice kupią, to co najbardziej potrzebne 😊

Stary 2017-09-03, 12:42   #4752
gr8ania
Zakorzenienie

Cytat:
U nas też w większości kasa, chrzestny młodemu książkę pamiątkową kupił i w to pieniądze włożył. Moi rodzice kupili srebrną pamiątkę o taką dokładnie https://www.google.pl/imgres?imgurl=...act=mrc&uact=8 z grawerem z tyłu, też bardzo fajny pomysł

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Ogłoszenie parafialne
Zmieniam troszkę pierwszą stronę, komu co dopisać ? (coś mało testujących znów).
Domi- wpisz mi testowanie na 11.09

Invi- będzie dobrze 😘 jeszcze przenosisz ostatecznie

Stary 2017-09-03, 12:42   #4753
Patrycja28100
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Minita Pokaż wiadomość
Heloł w ten niedzielny ponury dzień

I jak tam sytuacja u Ciebie? jednak to @?

QUOTE=Ulllaa;76835571]Ja właśnie wróciłam z urodzin koleżanki i nadrabiam zaległości. Postanowiłam dziś nie pić bo @ ma 5 dzień spóźnienia, chociaż testy wychodzą negatywne, że aż razi. Ale póki nie ma @ jest nadzieja. Zastanawiam się nad betą w poniedziałek, rzadko kiedy mialam takie spóźnienie to już by był 34dc. Pozostaje mi czekać 😏
Trzymam kciuki, żeby to była fasolinka, a nie spóźniona @

Wszystkiego najlepszego Może jeszcze wzrośnie, dopóki nie ma @ nie wolno mieć czarnych myśli

Oby Cię bardzo nie rozłożyło, niestety pogoda nie sprzyja dobremu zdrowiu

Też próbowałam wczoraj wejść, ale nie mogło sie połączyć. Może jakieś przeciążenie było?

Zawsze jak człowiek stara się uciec od choroby to złapie :-/ a w pracy to już bardzo łatwo można się zarazić, ale też ludzie nie raz przeciągają wyleczenie się, czy wykurowanie w domu i chodzą do pracy i zarażają innych bo im szkoda 80% wynagrodzenia. Tak trochę z innej beczki - Raz w przychodni czekała w kolejce do punktu pobrań krwi kobieta w zaawansowanej ciąży, i do kolejki podeszła kobieta z dzieckiem, która znalazła w tej kolejce znajomą i mówi, ze ona też z dzieckiem do rodzinnego przyszła bo podejrzewa ospę u tego dziecka. No mnie zatkało. Widzi babka, że kobieta w ciąży czeka, a ona musi i tak podejść do koleżanki porozmawiać... Nie wiem czy ludzie w ogóle czasami nie myślą, nie wspomnę o przestraszonej minie kobiety w ciąży.

To prawda, nigdy nie miałam takich sytuacji ze spóźnieniem @ a odkąd tu pisze - no anomalie się dzieją

Skoro tak mówisz to też się nastawię chyba jeszcze na ten cykl, bo M. też będzie się badał w tym msc właśnie [/QUOTE]
Sytuacja beznadziejna. Krwawilam moze z lyzke tego bylo, tylko troszke plamie. Dla pewnosci zrobilam wczoraj test i byl negatyw

Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 12:49   #4754
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:

Ja dałam kasę i medalik

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Robię pierwszą w sezonie szarlotkę, idzie jesień

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 12:59   #4755
nadzieja_nadzieja
Raczkowanie

Cytat:

Najlepiej kasa bo rodzice kupią co im potrzebna.

nadzieja_nadzieja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 13:01   #4756
naamarelle
Zakorzenienie

Zdrówka chorowitki !

Motopanna spelnienia marzeń!!

My w rodzinie przekonalismy się czym grozi i jak powazne konsekwencje niesie za sobą 'niedoleczenie'. Już nigdy się tak nie poświęcę, ze bede chora do pracy chodzic...nic nie jest warte miesiąca spędzonego na OIOMie i bezwladu w miesniach, łącznie z problemem z oddychaniem...

Feliska cora dostala na chrzciny kasę. Kupilam jej za to stolik do karmienia, fotelik samochodowy a na pamiatke taką 'na zawsze' zloty pierscionek i kolczyki
Jesli to dziewczynka to zawsze możesz kupić mala bransoletkę (cora od chrzestnej dostala z ami bijoux) i do tego $

Maz mnie wkurzyl tak, ze mam ochotę wyrwac mu resztki kudlow z tej prawie lysej głowy
Odwolalam spotkanie z kolezankami ze studiów dziś, bo mu wypada wolna niedziela (co czwarta), myslalam ze po nocce pojdzie rano spac, wstanie o 14tej i mamy dzien dla siebie, a ten geniusz walnął sobie piwko po pracy, zaraz mial fazę, bo w sobote juz o 8 zdawał egz na uczelni, potem szedl na 22 na noc więc po tej nocce padniety ba maksa i kuf.a poszedl spac dopiero przed 10tą.
Ja mam się poświęcić a jasnie pan w d.pie ma że ja dla niego w domu zostalam

Edytowane przez naamarelle
Czas edycji: 2017-09-03 o 13:05
naamarelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 13:36   #4757
Ojoanna29
Zakorzenienie

Cytat:

Właściwie to nam się w ogóle nie spieszy, bardziej tu przemawia rozsądek - kiedyś wypada wziąć ślub, przyda się to w różnych sytuacjach.. No i chciałabym kiedyś mieć takie samo nazwisko jak dziecko

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

I też uważam, że kasa na chrzest najlepsza, rodzice będą mogli też wpłacić dziecku na konto jak już wszystko ma chyba że nie masz funduszy, to wtedy warto kupić jakąś pamiątkę i coś dla dziecka.
41/2018
Stary 2017-09-03, 13:36   #4758
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Właściwie to nam się w ogóle nie spieszy, bardziej tu przemawia rozsądek - kiedyś wypada wziąć ślub, przyda się to w różnych sytuacjach.. No i chciałabym kiedyś mieć takie samo nazwisko jak dziecko

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

I też uważam, że kasa na chrzest najlepsza, rodzice będą mogli też wpłacić dziecku na konto jak już wszystko ma chyba że nie masz funduszy, to wtedy warto kupić jakąś pamiątkę i coś dla dziecka.
a ja myslalam że Wy malzenstwem jestescie
Stary 2017-09-03, 13:49   #4759
nadzieja_nadzieja
Raczkowanie

Cytat:

My właśnie wpłacamy wszystkie pieniążki małej na konto ma 17 miesięcy i ponad 10 tys na koncie

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Jakieś rewolucje mam w brzuchu😞

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Godzinna regeneracja działa cuda już jestem wyspana

nadzieja_nadzieja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 13:53   #4760
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Z cyklu panirumiankowej poważne problemy przy niedzieli

Dostałam na zadanie kupić siostrze jakąś ładną, słodką piżamkę. Znalazłam świetną z liskiem i ma w komplecie maskę na oczy. Myślę sobie: super, może są inne gdzieś jeszcze. Wpisałam w google grafika piżamka maska na oczy i wyskoczyło mi to https://pl.aliexpress.com/item/DHL-2...05.4.72.k7yBPf

Przepraszam, czy ktoś ma pomysł jak to się ubiera? Jak sobie przypomnę ile płaczu zawsze było przy czepku na pływalnię to co dopiero coś takiego?
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 13:55   #4761
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Melduje, ze zarezerwowalismy motor. Pal licho, ze trzeba wziac w kredyt czesc bo niecale pol kwoty maz odlozyl. Ja z tej radosci po pozytywnym tescie chyba na wszystko bym sie zgodzila
Pozniej nie bedziemy mogli sobie pozwolic na takie wydatki.
Jutro chyba przyjda meble do pokoju bedzie w koncu jakos wygladalo.

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 13:56   #4762
Minita
Rozeznanie

Cytat:
[/COLOR]Ogłoszenie parafialne
[/B]
Gdyby nie Wy to bym sobie odpuściła, chęci mi przywracacie Jeśli można się już wpisać to ja na 1.10, chyba, ze jeszcze za wcześnie - w końcu wrzesień, to przypomnę się później

Cytat:
Napisane przez Patrycja28100 Pokaż wiadomość
ze z lyzke tego bylo, tylko troszke plamie. Dla pewnosci zrobilam wczoraj test i byl negatyw

Dla mnie @ to ma być @ więc jeśli nie krwawię ciągle, to tego nie uznaję :P najlepiej gdyby nie przyszła normalna @ to od razu do gina, na konsultację. Ja na Twoim miejscu jak najszybciej bym sie zapisała, chyba, że jesteś bardzo cierpliwa i chcesz jeszcze poczekać, ja bym się niepokoiła - bo według mnie takie plamienia nie jednorazowe a co jakiś czas mogłyby być niebezpieczne dla ewentualnej ciąży - ale to tylko moje zdanie

Cytat:
Napisane przez naamarelle Pokaż wiadomość
Maz mnie wkurzyl tak, ze mam ochotę wyrwac mu resztki kudlow z tej prawie lysej głowy
Odwolalam spotkanie z kolezankami ze studiów dziś, bo mu wypada wolna niedziela (co czwarta), myslalam ze po nocce pojdzie rano spac, wstanie o 14tej i mamy dzien dla siebie, a ten geniusz walnął sobie piwko po pracy, zaraz mial fazę, bo w sobote juz o 8 zdawał egz na uczelni, potem szedl na 22 na noc więc po tej nocce padniety ba maksa i kuf.a poszedl spac dopiero przed 10tą.
Ja mam się poświęcić a jasnie pan w d.pie ma że ja dla niego w domu zostalam
I najgorsze, że faceci nie zauważają, ze zrobili coś niewłaściwego, tylko się słyszy - ale o co ci chodzi... Też bym się wkurzyła, nawet jestem sobie w stanie wyobrazić taką sytuację, bo mój M. też mógłby tak zrobić :-/
Minita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 14:00   #4763
Ojoanna29
Zakorzenienie

Cytat:
a ja myslalam że Wy malzenstwem jestescie
Nieeee, właśnie nie możemy się zebrać tym bardziej, że byłby to i tak tylko ślub cywilny
Cytat:
Napisane przez nadzieja_nadzieja Pokaż wiadomość
My właśnie wpłacamy wszystkie pieniążki małej na konto ma 17 miesięcy i ponad 10 tys na koncie

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Jakieś rewolucje mam w brzuchu😞

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Godzinna regeneracja działa cuda już jestem wyspana

Właśnie taki mamy plan z prezentami dla dziecka - wszystko wrzucać na jakieś konto tylko żeby nie ruszać, ewentualnie na jakieś dziwne rzeczy które dziecko sobie wymyśli, a potem mieć wkład na jego mieszkanie. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu i czy inflacja wszystkiego nie zeżre
41/2018
Stary 2017-09-03, 14:11   #4764
DomimaZet
Zakorzenienie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7684418 6]Z cyklu panirumiankowej poważne problemy przy niedzieli

Dostałam na zadanie kupić siostrze jakąś ładną, słodką piżamkę. Znalazłam świetną z liskiem i ma w komplecie maskę na oczy. Myślę sobie: super, może są inne gdzieś jeszcze. Wpisałam w google grafika piżamka maska na oczy i wyskoczyło mi to https://pl.aliexpress.com/item/DHL-2...05.4.72.k7yBPf

Przepraszam, czy ktoś ma pomysł jak to się ubiera? Jak sobie przypomnę ile płaczu zawsze było przy czepku na pływalnię to co dopiero coś takiego? [/QUOTE]

ja nie mogę

Stary 2017-09-03, 14:14   #4765
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Cytat:
ja nie mogę

Kucyk Ci się nie podoba?
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 14:16   #4766
DomimaZet
Zakorzenienie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7684468 6]Kucyk Ci się nie podoba? [/QUOTE]

już widzę minę mojego męża jakbym się wystroiła w takie cudo

Stary 2017-09-03, 14:25   #4767
gr8ania
Zakorzenienie

Cytat:
już widzę minę mojego męża jakbym się wystroiła w takie cudo

"te Batman- co dziś na obiad?"

Stary 2017-09-03, 14:42   #4768
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość

Wygrałaś hahahaha

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 15:11   #4769
domii29
Zakorzenienie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7684418 6]Z cyklu panirumiankowej poważne problemy przy niedzieli

Przepraszam, czy ktoś ma pomysł jak to się ubiera? Jak sobie przypomnę ile płaczu zawsze było przy czepku na pływalnię to co dopiero coś takiego? [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość

Stary 2017-09-03, 15:21   #4770
Patrycja28100
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Minita Pokaż wiadomość
Gdyby nie Wy to bym sobie odpuściła, chęci mi przywracacie Jeśli można się już wpisać to ja na 1.10, chyba, ze jeszcze za wcześnie - w końcu wrzesień, to przypomnę się później

Dla mnie @ to ma być @ więc jeśli nie krwawię ciągle, to tego nie uznaję najlepiej gdyby nie przyszła normalna @ to od razu do gina, na konsultację. Ja na Twoim miejscu jak najszybciej bym sie zapisała, chyba, że jesteś bardzo cierpliwa i chcesz jeszcze poczekać, ja bym się niepokoiła - bo według mnie takie plamienia nie jednorazowe a co jakiś czas mogłyby być niebezpieczne dla ewentualnej ciąży - ale to tylko moje zdanie

I najgorsze, że faceci nie zauważają, ze zrobili coś niewłaściwego, tylko się słyszy - ale o co ci chodzi... Też bym się wkurzyła, nawet jestem sobie w stanie wyobrazić taką sytuację, bo mój M. też mógłby tak zrobić :-/
CHYBA zaczyna sie rozkrecac ale i tak chce isc do gina bo dziwne to wszystko z ta moja @

Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości