Mamusie marcowe 2018 cz. 2 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-05, 07:02   #3661
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2

Koma - to może L4?

Asiula - udanej podróży!

Dzień dobry! Czas zbierać się do pracy . Jeszcze 4 dni i weekend!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 07:35   #3662
Lunak
Wtajemniczenie

Dzień dobry we wtorek

Przez to, że dalej walczę z inhalacjami to mam czas Was nadrobić na telefonie. Ale i tak nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać, co chciałabym każdej napisać. Także będzie tak zbiorczo

My z wyjazdowych wakacji w tym roku zrezygnowaliśmy. Był czas, że nawet krótki przejazd samochodem mnie wymęczył. Odbijemy sobie w następny weekend szybkim wyjazdem. Myślę, że w pociągu będzie ok, bo można się przejść, stanąć i się podróż przez postoje nie przeciąga.

Moja teściowa póki co nie przyjmuje do wiadomości, że w ciąży jestem i niekiedy źle się czuję. Ostatnio było, że wymyślam, bo mi pewnie obiad nie smakuje. Ja doskonale rozumiem jak trzeba niekiedy wywalczyć swoje.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty samopoczucia odpowiedniej i apetyty
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 07:54   #3663
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Dzień dobry
Ale u mnie leje 😱😱 Masakra, młody marudny od rana, cudowny dzień się zapowiada :/

Miłego dnia
czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 08:12   #3664
Wilanka
Rozeznanie

Dzień dobry, dziś póki co wizaz działa, więc dopisze to, co chciałam wczoraj.

Współczuję takich reakcji na płeć dzidziusiow. U mnie też tak jest, tyle że ze strony szwagierki. Mogłabym książkę napisać o tym, co potrafi powiedzieć. Ja po prostu zostawalam bez słów, bo tak mnie to zaskakiwalo. Począwszy od kwietniowego poronienia, bo ona zaszła w maju i słyszałam teksty typu, aaa chodzilybysmy teraz razem w ciąży, albo obie bylybysmy z brzuchami, itp. Bardzo przykre to było dla mnie.
No a po prenatalnych podniosła mi ciśnienie. Nawet na odległość jej to wychodzi (bo pojechali nad morze)
Ogólnie to ona ma już synka. I miała świra na punkcie tego, że teraz musi mieć dziewczynke. Bo ona od zawsze tylko że dziewczynka i dziewczynka. Aż chorobliwie obsesyjnie to wyglądało. No i podobno ma mieć te upragnioną dziewczynke (swoją drogą mam obawy, że jak urodzi to jej synek będzie odrzucony i olany).
No i jej napisałam co wyszło na prenatalnych, bo dzień wcześniej pisała czy już wiem. A jej jedyna odpowiedź była taka: aha, to T. załamany (mój mąż) no przecież myślałam, że mnie krew zaleje. Ona myśli, że skoro dla niej liczy się tylko płeć to dla wszystkich innych też. A my tu tylko czekamy, żeby wiedzieć czy dzidzia żyje i czy jest zdrowa. No naprawdę, jakby mi ktoś w twarz dał. Mój mąż ma być załamany bo może będzie druga córka...

Zresztą z teściową pisałam też, że raczej dziewczynka, ale nie wiadomo, to mi napisała, że mam się zapatrzec na jakiegoś chłopczyka. Odpisałam, że mi nie zależy, to ona na to, ze bardzo dobrze, bo najważniejsze żeby było zdrowe. Mąż stwierdził, że po prostu głupio musiało jej się zrobić.
Nie ogarniam tej presji, że trzeba mieć parkę. Tak jakby to oni się mieli potem rozmnażać ze sobą :/ dla mnie dziecko to dziecko, nie ważne jakiej płci.

To się Wam rozpisałam z rana.
U mnie też brzydko, szaro i ponuro. A podobno wrzesień miał być ładny...

Miłego dnia i powodzenia na wizytach

Wilanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 08:14   #3665
kasia6713
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
Kasia - teraz jak poczytalam Wasze rady i poroznawialam na spokojnie z mężem to wiem, że podeszlam do tematu za bardzo emocjonalnie... W sumie w swojej pracy też do wielu tematów podchodzę asekuracyjnie chroniąc własny tylek a nie mam na szali ludzkiego życia. Dziękuję raz jeszcze za wszystkie rady! U mnie wsrod znajomych sporo osób ma teraz problemy z zajściem w ciążę i chyba to tez trochę odbija się na moim podejściu, że wszystko musi być dobrze. I będzie dobrze! Za pół roku wszystkie zdajemy relacje z porodowki!
spokojnie, jesteś w ciąży! Twój mózg myśli teraz o dobru dziecka i większość z nas pewnie zareagowałaby podobnie (ja napewno )

Cytat:
Napisane przez FallenAnn Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie mam czasu nadrobić postów, ale chwale się po dzisiejszych prenatalnych:
Wszystko w porzadku, ryzyka małe.
No i....
Będzie SYN! Fistaszek na pół ekranu ;-)

gratulacje fistaszka

Cytat:
Napisane przez Pannkaka Pokaż wiadomość
Gratuluje po kolejnych wizytach!

W glowie mi sie nie miesci jak ludzie moga twierdzic, ze uznaja tylko wnuka, a nie wnuczke, czy na odwrot. Gdyby mi tak ktokolwiek powiedzial to bym zrobila awanture i chyba ograniczyla kontakt, to jest tak zle, ze nie mam na to slow. Strasznie wspolczuje, ze macie takie sytuacje...
mi też się to w głowie nie mieści...
Normalnie
Stary 2017-09-05, 08:17   #3666
dustinthewind
Rozeznanie

Dzień dobry z pracy. Noc przespana prawie cała, także super, chociaż spało mi się za krótko
U mnie też pogoda paskudna, akurat jak jechałam do pracy zaczęło lać.
Dzisiaj mnie czeka dzień świra, muszę wyjść wcześniej z pracy, odebrać tort, kwiaty i zapakować prezent, bo robimy dzisiaj całą rodzinką niespodziankę moim rodzicom z okazji 25 rocznicy ślubu
Jeszcze musimy podskoczyć do Babci Męża, bo kończy dzisiaj 91 lat.
A jeszcze jakby tego wszystkiego było mało, moja Babcia wczoraj była w szpitalu i u nas lekarze ręce rozłożyli i odesłali Babcię do szpitala wojewódzkiego ze wskazaniem do operacji ginekologicznej, bo Babcia ma jakieś krwawienia i jest podejrzenie dużego guza, a że Babcia ma problemy z sercem i rozrusznik, musi być przy tym specjalista kardiolog, bo Babcia może takiej operacji nie przeżyć..
dustinthewind jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 08:18   #3667
kasia6713
Zakorzenienie

witam się już z pracy we wtoreczek

dzisiaj o 16:45 wizyta
Stary 2017-09-05, 08:21   #3668
dustinthewind
Rozeznanie

Ja też nie jestem w stanie pojąć, jak można mówić takie rzeczy... ludzie to naprawdę mają nie równo pod kopułą.
Jak się wnuki urodzą, to pewnie niezależnie od płci te wszystkie babsztyle będą zakochanymi babciami w swoich wnusiach, to wtedy ja bym była wredna i przypomniała takiej babie co wcześniej gadała.
Ludzie to nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać.
dustinthewind jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 08:24   #3669
Mecassie
Zakorzenienie

ale ponury dzień idę robić sobie kawę i się muszę ogarnąć. Chcę skoczyć do Zusu bo dalej nie mam tej kasy

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 08:36   #3670
parapet
Zadomowienie

Rany, ale wizaż szaleje. Cytuje mi chociaż nic nie chciałam cytować :P

FallenAnn, gratulacje
Powiem Wam, że dalej jestem w szoku, że tak szybko tą płeć da się wskazać. Zawsze myślałam, że to na połówkowym, jak pokaże
Kasia, za wizytę
Dustin, będzie dobrze z Babcią Bądź dobrej myśli.
Gratulacje dla rodziców
parapet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 08:38   #3671
Lunak
Wtajemniczenie

Wilanka nic tylko zacisnąć zęby i gadanie wpuścić jednym, a wypuścić drugim uchem. Ludzie czasami się nie zastanowią co mówią. Bo to nawet celu większego nie ma. Tylko 50/50 szans jest, że będzie tak jak teściowa/szwagierka/ktokolwiek chce. Tak samo jak słuchanie, że jedno dziecko to takie poszkodowane przez rodziców jest. A jak już masz 2 i myślicie o 3 to klękajcie narody jak się komuś z tego wygadacie. Chociaż mam wrażenie, że to się troszkę zmienia
Stary 2017-09-05, 08:39   #3672
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wilanka Pokaż wiadomość
No i jej napisałam co wyszło na prenatalnych, bo dzień wcześniej pisała czy już wiem. A jej jedyna odpowiedź była taka: aha, to T. załamany (mój mąż) no przecież myślałam, że mnie krew zaleje. Ona myśli, że skoro dla niej liczy się tylko płeć to dla wszystkich innych też. A my tu tylko czekamy, żeby wiedzieć czy dzidzia żyje i czy jest zdrowa. No naprawdę, jakby mi ktoś w twarz dał. Mój mąż ma być załamany bo może będzie druga córka...
Pokazać sms-a jej mężowi a bratu Twojego męża, niech on ją naprostuje i zobaczy co ona wygaduje po ludziach a Ty w ogóle z nią się nie kontaktuj bo baba ma nierówno pod sufitem a z kim przestajesz takim się stajesz

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 09:10   #3673
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FallenAnn Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie mam czasu nadrobić postów, ale chwale się po dzisiejszych prenatalnych:
Wszystko w porzadku, ryzyka małe.
No i....
Będzie SYN! Fistaszek na pół ekranu ;-)

fistaszek wymiata! Gratulacje

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Wam we wtorek. Dzień mojego powrotu do pracy. Wtorek rozpoczął się spektakularnie- bliskim, niepohamowanym i bardzo intensywnym spotkaniem z klozetem. Odbieram to jako sygnały od wewnątrz- daj spokój, zostań w chacie ! No nic, Dziewczyny trzymajcie i za mnie kciuki w pracy raczej będę mogła się Wam przyglądać spokojnego dnia!

Trzymam mocno...bo ja za tydzień wracam i....bede musiała w końcu powiedzieć o ciąży

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 09:12   #3674
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pannkaka Pokaż wiadomość
Gratuluje po kolejnych wizytach!

W glowie mi sie nie miesci jak ludzie moga twierdzic, ze uznaja tylko wnuka, a nie wnuczke, czy na odwrot.:
Taaa... jakbyśmy miały na to wpływ

Odnośnie teściowych to cóż, doskonale rozumiem i współczuję My w odwecie za rozgadywanie nie powiedzieliśmy teściowej o pierwszych podejrzeniach odnośnie płci
Ale teksty typu "uznaje tylko wnuka" albo "masz się zapatrzeć na chłopca" to jest przegięcie. To mówią dorośli ludzie?!
Muszę sobie naszykować i mieć z tyłu głowy riposty gdyby mi ktoś z tego typu tekstem wyjechał
Stary 2017-09-05, 09:15   #3675
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

FallenAnn- gratulacje

Kasia - trzymam kciuki za wizyte

U mnie dzis pada a kot na dworze siedzi i juz sie boje co bedzie jak wroci. Od rana mi majstry wierca wiec spac nie szlo :/ za to czekam jak przestanie padac i male zakupy musze zrobic. Obiad na szczescie gotowy bo od tesciowej leczo a po poludniu galeria i maly shopping (mam nadzieje) :p

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Taaa... jakbyśmy miały na to wpływ

Odnośnie teściowych to cóż, doskonale rozumiem i współczuję My w odwecie za rozgadywanie nie powiedzieliśmy teściowej o pierwszych podejrzeniach odnośnie płci
Ale teksty typu "uznaje tylko wnuka" albo "masz się zapatrzeć na chłopca" to jest przegięcie. To mówią dorośli ludzie?!
Muszę sobie naszykować i mieć z tyłu głowy riposty gdyby mi ktoś z tego typu tekstem wyjechał
No wlasnie, jak zazalenia to do meza powinna miec bo to od jich zalezy plec
Brilliant Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 09:16   #3676
Lunak
Wtajemniczenie

I jeszcze te pytania "co byś wolała?". Ostatnio pielęgniarka na pobieraniu krwi mnie tym zagięła.
Stary 2017-09-05, 09:19   #3677
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wilanka Pokaż wiadomość
Dzień dobry, dziś póki co wizaz działa, więc dopisze to, co chciałam wczoraj.

Współczuję takich reakcji na płeć dzidziusiow. U mnie też tak jest, tyle że ze strony szwagierki. Mogłabym książkę napisać o tym, co potrafi powiedzieć. Ja po prostu zostawalam bez słów, bo tak mnie to zaskakiwalo. Począwszy od kwietniowego poronienia, bo ona zaszła w maju i słyszałam teksty typu, aaa chodzilybysmy teraz razem w ciąży, albo obie bylybysmy z brzuchami, itp. Bardzo przykre to było dla mnie.
No a po prenatalnych podniosła mi ciśnienie. Nawet na odległość jej to wychodzi (bo pojechali nad morze)
Ogólnie to ona ma już synka. I miała świra na punkcie tego, że teraz musi mieć dziewczynke. Bo ona od zawsze tylko że dziewczynka i dziewczynka. Aż chorobliwie obsesyjnie to wyglądało. No i podobno ma mieć te upragnioną dziewczynke (swoją drogą mam obawy, że jak urodzi to jej synek będzie odrzucony i olany).

Zresztą z teściową pisałam też, że raczej dziewczynka, ale nie wiadomo, to mi napisała, że mam się zapatrzec na jakiegoś chłopczyka. Odpisałam, że mi nie zależy, to ona na to, ze bardzo dobrze, bo najważniejsze żeby było zdrowe. Mąż stwierdził, że po prostu głupio musiało jej się zrobić.
Nie ogarniam tej presji, że trzeba mieć parkę. Tak jakby to oni się mieli potem rozmnażać ze sobą :/ dla mnie dziecko to dziecko, nie ważne jakiej płci.

To się Wam rozpisałam z rana.
U mnie też brzydko, szaro i ponuro. A podobno wrzesień miał być ładny...

Miłego dnia i powodzenia na wizytach

Wilanka bo de.bile (za przeproszeniem) myślą, że parka to tak idealnie...wiesz- jedynak/jedynaczka- źle bo będzie "samolubne" (argument mojej teściowej za większą ilością dzieci), dwóch chłopców- źle bo "matka nie będzie mieć pomocy i potem nie będzie szykować panny młodej do ślubu i na wesele nie będzie mieć wpływu ( to z kolei jedna ciotka), dwie dziwwczynki- wiadomo, że źle bo nie ma męskiego potomka
No więc albo parka...albo troje Ale troje- to już patologia bo wielodzietna rodzina to na bank patologia gdzie dzieci po sobie buty dodzierają i muszą chodzi po pomoc do mopsu: pala:
Oczywiście to nie jest moje zdanie, ale takie pomysły słyszałam " po rodzinie"...masakra co Ci ludzie mają w głowach

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez dustinthewind Pokaż wiadomość
Dzień dobry z pracy. Noc przespana prawie cała, także super, chociaż spało mi się za krótko
U mnie też pogoda paskudna, akurat jak jechałam do pracy zaczęło lać.
Dzisiaj mnie czeka dzień świra, muszę wyjść wcześniej z pracy, odebrać tort, kwiaty i zapakować prezent, bo robimy dzisiaj całą rodzinką niespodziankę moim rodzicom z okazji 25 rocznicy ślubu
Jeszcze musimy podskoczyć do Babci Męża, bo kończy dzisiaj 91 lat.
A jeszcze jakby tego wszystkiego było mało, moja Babcia wczoraj była w szpitalu i u nas lekarze ręce rozłożyli i odesłali Babcię do szpitala wojewódzkiego ze wskazaniem do operacji ginekologicznej, bo Babcia ma jakieś krwawienia i jest podejrzenie dużego guza, a że Babcia ma problemy z sercem i rozrusznik, musi być przy tym specjalista kardiolog, bo Babcia może takiej operacji nie przeżyć..
Ojejku poważna sprawa. Zdrówka dla Babci. W sumie dla obydwu Babć.
I najlepszego dla przyszłych dziadków.

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
Stary 2017-09-05, 09:20   #3678
Ilsa Lund
Zakorzenienie

To ja jestem najbardziej patologiczna bo uważam że fajnie jest mieć dzieci tej samej płci i upchnąć je do tego samego pokoju

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 09:22   #3679
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
I jeszcze te pytania "co byś wolała?". Ostatnio pielęgniarka na pobieraniu krwi mnie tym zagięła.
6-raczki! Za jednym zamachem pół drużyny piłkarskiej

Stary 2017-09-05, 09:23   #3680
Lunak
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
To ja jestem najbardziej patologiczna bo uważam że fajnie jest mieć dzieci tej samej płci i upchnąć je do tego samego pokoju
to samo Mój mówił bo inaczej mnie kolejną przeprowadzką do większego mieszkania straszy i kolejnym remontem i urządzaniem się
Stary 2017-09-05, 09:25   #3681
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Ja też 😁😁😁
A okazałam się juz mega patolą jak powiedziałam koleżance, że nie mam zamiaru oddawać sypialni, tylko będą mieli wspólny pokój 😈😈😈
(dopóki się nie wybudujemy)
Stary 2017-09-05, 09:32   #3682
kasia6713
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość
Trzymam mocno...bo ja za tydzień wracam i....bede musiała w końcu powiedzieć o ciąży
ej, nie martw się!
będzie dobrze

Cytat:
ja też bym chciała 2 razy siusiaka
Stary 2017-09-05, 09:33   #3683
katstan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czaro_dziejkaa Pokaż wiadomość
Hmmm, będziesz musiała zrobic awidnosc, czyli kiedy dokładnie doszło do zakażenia. Ja miałam w pierwszej ciąży takie przeboje, ale z awidnosci mi wyszło że do zakażenia doszło około 3miesiecy przed zapłodnieniem, a przeciwciała miałam nadal wysokie.
Jeśli faktycznie teraz przechodzisz zakażenie, to będziesz musiała brać tabletki do końca ciąży.
Dobrze by było jakbys jak najszybciej się dostała do swojej gin.
Dzięki za odpowiedź. Na szczęście wszystko się wyjaśniło. Wczoraj mąż wrócił z pracy i zastał mnie zaryczaną po kolana. Opowiedziałam mu co i jak i wręczyłam ten mój plik badań. Na szczęście jemu ciąża na mózg nie padła. Szybko zauważył, że mam podpięte nie swoje wyniki. Nazwisko się zgadzało ale imię nie. Pojechałam dziś rano wyjaśnić i rzeczywiście to nie są moje wyniki. Komuś się źle podpięło. Ostatecznie mam 2 minusy, czyli nigdy nie chorowałam na toxo.
A ja już postawiłam na nogi całą rodzinę i ginekologa
A z tej radochy nawet nic nie powiedziałam w przychodni tylko odebrałam poprawne wyniki i sru do domu. Teraz mi cały stres chodzi.
katstan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 09:41   #3684
Torrence
Wtajemniczenie

Jeszcze mi się przypomniało coś. Kiedyś rozmawiałam z koleżanką odnośnie wolenia-nie wolenia płci i weszłyśmy na temat jakie ludzie potrafią farmazony gadać. Ta koleżanka urodziła wcześniaczka 630 g i powiedziała mi, że jak leżała w szpitalu to współtowarzyszka z sali powiedziała jej, że w sumie to jej zazdrości bo nie musiała z dużym brzuchem chodzić

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Napisane przez katstan Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź. Na szczęście wszystko się wyjaśniło. Wczoraj mąż wrócił z pracy i zastał mnie zaryczaną po kolana. Opowiedziałam mu co i jak i wręczyłam ten mój plik badań. Na szczęście jemu ciąża na mózg nie padła. Szybko zauważył, że mam podpięte nie swoje wyniki. Nazwisko się zgadzało ale imię nie. Pojechałam dziś rano wyjaśnić i rzeczywiście to nie są moje wyniki. Komuś się źle podpięło. Ostatecznie mam 2 minusy, czyli nigdy nie chorowałam na toxo.
A z tej radochy nawet nic nie powiedziałam w przychodni tylko odebrałam poprawne wyniki i sru do domu. Teraz mi cały stres chodzi.
Ale akcja! I akurat w tej pomyłce musiały być złe wyniki
Stary 2017-09-05, 09:43   #3685
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze mi się przypomniało coś. Kiedyś rozmawiałam z koleżanką odnośnie wolenia-nie wolenia płci i weszłyśmy na temat jakie ludzie potrafią farmazony gadać. Ta koleżanka urodziła wcześniaczka 630 g i powiedziała mi, że jak leżała w szpitalu to współtowarzyszka z sali powiedziała jej, że w sumie to jej zazdrości bo nie musiała z dużym brzuchem chodzić

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Wiesz co, ja to się zastanawiam czy ludzie są faktycznie tacy głupi, czy mają tylko takie chwilowe zaćmienia....

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez katstan Pokaż wiadomość
😱😱😱😵😵
Dobrze, że wszystko ok
Stary 2017-09-05, 09:54   #3686
_Selina_
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o płeć, wolałabym chłopca, no tak mam nic nie poradzę, oczywiście jak będzie dziewczynka będę kochała najbardziej na świecie. Co nie zmienia faktu, że się martwię i zależy mi na tym, żeby było zdrowe.
Przez Was mi się dzisiaj śnił jakiś mały chłopiec, który mi machał fistaszkiem a ja mu głupia tłumaczyłam, że to nie ładnie, że przy obcych się nie ściąga majteczek itd, wiecie takie bzdury... wizaż jest zły

___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
_Selina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 09:57   #3687
alleyezonme
Zakorzenienie

Witam się we wtorek

Kciuki za dzisiejsze wszystkie wizyty

Moi rodzice mają dzisiaj 30tą rocznicę ślubu.
Planujemy wpaść z torem i prezentem. Także dzisiaj tort będzie jedzony i już nie mogę się doczekać

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 09:59   #3688
katstan
Raczkowanie

Cytat:

Swoje miałam wyniki morfologii, grupy krwii i moczu. Źle podpięte miałam wyniki toxo i kiłę. Akurat toxo z plusem.
Chociaż moje wyniki z morfologii też nie są najpiękniejsze. Anemia mi wylazła. Ale lepsza anemia niż toxo.
katstan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 10:00   #3689
Mecassie
Zakorzenienie

Kurde mi całą noc snily się ciężarne i ja sama w ciąży a ostatnio snilo mi się chyba moje bobo ale bez twarzy (podobno śnią nam się tylko osoby które już widzielismy)

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 10:02   #3690
ScarlettO
Wtajemniczenie

hej
przez Wasze rewelacje z bliskim tutaj o tym braku akceptacji płci, mi się dziś śniło, że TŻ mi we śnie powiedział, że absolutnie nie zaakceptuje dziewczynki jak się urodzi no masakra...

Mecassie, Wilanka, bardzo współczuję sytuacji z teściami naprawdę, nieważne jaka płeć dopóki dzieć urodzi się zdrowy, a to chyba najważniejsze rodzice będą kochać niezależnie od płci!!! jak można tego nie rozumieć

u mnie na szczęście każdy się cieszy, płeć dla nikogo nie jest istotna choć chyba teść się najbardziej cieszy na wnuka, będzie kontynuacja nazwiska hehe ale nie jest tak, że jakby była dziewczynka to były przytyki....
ScarlettO jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości