|
|
#2461 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76885821]Ale to ja chyba myślę jednak o trochę innej sytuacji. Bo ja nie mam tak, że T. nic nie proponuje. Wręcz ustala na zaś czy na pewno się zobaczymy. Jak się nie widzimy to utrzymuje kontakt. Może nie codziennie, ale w sumie od początku ustaliliśmy, ze nie lubimy nie wiadomo ile siedzeć na messangerze. Raczej odnosiłam się do tych gierek "nie powiem Ci, ze mi zależy". I przechodzenia z fazy spotykania się do fazy związku.[/QUOTE]
Najważniejsze właśnie, żeby inicjował kontakt. Wtedy wiadome, że jakieś zainteresowanie jest .
|
|
|
|
#2462 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76885151]
[/COLOR] Dodałabym do tego jeszcze drugą opcję - jak facet sam nie wie czego chce. Bo to nie do końca może być tak, że on chce kobietę "wykorzystać". Może po prostu nie wiedzieć czego chce.. Albo tak sobie tylko tłumaczę, żeby się lepiej czuć...[/QUOTE] Tak, tez bym dodała te opcje bo szczerze widziałam jak był zaangażowany i chciał zdobyć moje zaufanie mimo mojej blokady. Po jakimś czasie jak ja sie otworzyłam to dotarło do jaśnie pana, ze to zwiastuje zwiazek i koniec imprezek kilkudniowych z kolegami wiec zaczął sie wycofywać. Generalnie numer juz usunęłam ale nadal jeszcze myśle o nim
|
#2463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Wtajemniczenie
|
Singielki 25 +. Część X
Tak, na pewno, ale to tylko moje domniemania choc dawał sygnały dla mnie niepokojące, a świadczące o jego niedojrzałości choćby wlasnie te przepadanie na kilka dni ![]() Szczerze to jak sobie pomyśle o ostatnim roku do teraz jakich facetow poznawałam to obawiam sie, ze jest ze mna cos nie tak ;P normalne postępująca choroba psychiczna Haha ;P chyba jakiś słaby klucz wyboru mam albo wyjątkowe szczęście do takich facetow
Edytowane przez comablack89 Czas edycji: 2017-09-05 o 12:03 |
|
|
|
#2465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bedzie dobrze
|
|
#2466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2467 | ||
|
Ania
|
Cytat:
Cytat:
Kurde trafił mi się chyba pan niezdecydowany. Jak Was czytam to chyba już jakaś plaga Nie wiem czy to ja na starość zrobiłam się jakaś gupia dętka, że nawet nie potrafię wziąć spraw w swoje ręce, czy on jakiś wielce porządny, czy wycofany, ale czemu i o co tu chodzi? Nie wiem gdzie zmierza ta relacja. Nic nie wiem. Może na 4 spotkaniu pójdziemy do łóżka, a on mi powie, że mam zbyt poważny głos ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2468 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2469 |
|
Ania
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;76892926]Sprzedaj mu kupony rabatowe, to może się zdecyduje.
[/QUOTE]Teraz dostaję za free, więc mogę rozdawać jak leci bez trybu Janusz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Ania
|
Nawet mi tak nie mów
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Wtedy się szybko nie doczekasz, bo on po prostu nie wie jak .Pamiętam jak pisałam na sympatii z takim jednym ( 33 lata) i pytał mnie jakie są objawy podniecenia u kobiety, które można zaobserwować na pierwszy rzut oka .
Edytowane przez kasia5266 Czas edycji: 2017-09-05 o 14:25 |
|
|
|
|
#2473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A moze ma wobec Ciebie poważne zamiary i ostroznie podchodzi do tego typu spraw aby Cie nie zrazić? Moze w rozmowie cos zainicjuj ?;P
|
|
#2474 |
|
Konto usunięte
|
Aż się prosi zaśpiewać "Gdzieee Ci mężczyżniiiii?"
![]() Mnie na 3 randce chyba złapał za kolano, ale pewności nie mam A ja zwariuje zaraz! Cały dzień dzowni mojej koleżance telefon na biurku a ona lata po całym Departamencie i na złość tych telefonów nie odbiera. A mi już głowa pęka... |
|
|
|
#2475 | ||
|
Ania
|
Cytat:
Cytat:
Jak się spotkamy kolejny raz, to na pewno rozmowę jakoś tak pokieruję, żeby się czegoś dowiedzieć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.To może na czwartym spotkaniu w końcu coś się wyjaśni .
|
|
|
|
|
#2477 | |
|
Ania
|
Cytat:
Do mnie kiedyś napisał jakiś koleś, który chciał żebym go nauczyła jak się obchodzić z kobietą i czy mogłabym mu pomóc w te klocki ![]() Oby Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obrzydliwe ;P odraxu do odstrzału kolega ![]() Nie wiem co gorsze: to ze serio moze ma niewielkie doświadczenie czy ze ma tak słaba gadkę ;D
|
|
#2479 |
|
Zadomowienie
|
Czas przyszedł i na mnie...
Podczytuje Was z miesiąc, może krócej i ciągle nie miałam okazji żeby wstrzelić się w rozmowę Krótko o mnie: 25 i mały +, dłuższy czas sama z wyboru po bardzo toksycznej relacji, później z braku czasu, który poświęcałam bliskim, którzy już niestety odeszli.. a następnie z braku odwagi żeby wyjść do ludzi ![]() Teraz wreszcie kroki poczynione i zaczynam "szukać", jeśli można to tak nazwać. Mam mnóstwo koleżanek w podobnym wieku, które tak jak ja nie są z nikim w związku, ale twierdzą że poczekają na swojego księcia co ich odnajdzie, bo na razie nie są tym zainteresowane. Otóż, też tak twierdziłam, ale dobrze wiem, że jestem zainteresowana! Facetów teraz deficyt, dobrzy kumple pożenili się i krąg znajomych bez drugiej połówki zawęził się tylko do owych koleżanek ![]() I tak zaczynam rozmówki w znanych Wam aplikacjach, a ponadto pośród znajomych znajomych znajomych... no i tu pojawia się problem. Jestem po kilku spotkaniach. Z aplikacji jak dotąd na 4 spotkania, 3 osoby zainteresowane dalszym kontaktem, a ja jednak nie. Początkowo wydawało mi się, że chce się tak tylko spotykać, pogadać, spędzać czas z różnymi osobami, ale ostatnio doszłam do wniosku, że wcale nie skoro od razu po spotkaniach ze swojej strony nie chce kontynuować relacji.. i tak na prawdę, wolałabym spotkać tego kogoś kto mi się spodoba i jemu spodobam się ja ![]() Mam takiego bliskiego "doradcę", który zachęca mnie do inicjowania kontaktów, do zapraszania, do zaakceptowania zmiany czasów, w których to my - kobiety musimy zapraszać, pisać, zagadywać, bo to my przyzwyczaiłyśmy facetów, że oni nie muszą tego robić... nie zgadzam się z tym, ale z drugiej strony nadal jestem sama, więc chyba jest w tym wiele prawdy? I tutaj muszę przyznać się do mojego problemu... Początkowo miał być to tylko kolega, potem przeszło mi przez myśl, że mógłby być kimś więcej, następnie były sygnały, że może może, a potem cisza.... i tak czekałam aż się odezwie, liczyłam na to że sygnały nie były przeze mnie nad interpretowane. jednak się nie odezwał. I teraz pytanie, czy odezwać się i zaproponować spotkanie mimo, że dotychczasowe inicjowałam ja (jednak z założeniem tylko koleżeńskim dotąd)? Czy jeśli się wstydzi to jakby chciał przełamałby największy wstyd, czy jednak faceci są tak wygodni że czekają na nasz ruch i dopiero ewentualnie może zrobią jakiś w naszą stronę?
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
Edytowane przez patgozolek Czas edycji: 2017-09-05 o 15:19 |
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Przeżyłam. Po ang tylko 2 pytania. Za to pełno technicznych. Ogólnie czuję się średnio po tej rozmowie.
Dobrze, że chociaż wiedziałam ile jest 30% z 90
|
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2482 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A co do facetów mam to samo:P Gdy facet wykazuje zainteresowanie to mi się odechciewa, a jak tylko zaczyna mnie olewać i zwracać uwagę na inne dziewczyny to ja od razu zainteresowana! Boże, jakie to żałosne;D Zastanawiam się czy aby na pewno z moją psychiką wszystko ok
|
|
|
|
|
#2483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tym 30% z 90 - wbrew pozorom jak zapytasz na ulicy jestem przekonana, że więcej niż połowa nie będzie znała prawidłowej odpowiedzi :P
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
|
|
|
#2484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spoko, to normalne, tez tak mam ![]() Jak dzis pamietam te prośby o spotkanie albo, ze przyjedzie choćby na 5 min mnie zobaczyć, a ja odmawiałam bo wolałam sobie maseczkę na twarz nałożyć i siedzieć przed tv ![]() ![]() Hahaha
|
|
#2485 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się, nasze zachowanie jest żałosne :P Tylko jak to zmienić ? Świadomość braku logiki w działaniu to u mnie za mało, żeby coś w tym temacie zrobić ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mnie trafiają sie tacy co mówią "nie interesuje mnie wyłącznie sex, chce kogoś poznać na poważnie" po czym wychodzi z czasem, ze to tylko taka gadka na mydlenie oczu i wcale nie mają ochoty się zaangażować ![]() Wracam na pole dance po urlopie nananana
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

.

ale dobra nowina jest taka że dostałam umowę na czas nieokreślony

Nie wiem czy to ja na starość zrobiłam się jakaś gupia dętka, że nawet nie potrafię wziąć spraw w swoje ręce, czy on jakiś wielce porządny, czy wycofany, ale czemu i o co tu chodzi? Nie wiem gdzie zmierza ta relacja. Nic nie wiem. Może na 4 spotkaniu pójdziemy do łóżka, a on mi powie, że mam zbyt poważny głos 

.

jednak się nie odezwał.
I teraz pytanie, czy odezwać się i zaproponować spotkanie mimo, że dotychczasowe inicjowałam ja (jednak z założeniem tylko koleżeńskim dotąd)? Czy jeśli się wstydzi to jakby chciał przełamałby największy wstyd, czy jednak faceci są tak wygodni że czekają na nasz ruch i dopiero ewentualnie może zrobią jakiś w naszą stronę?