|
|
#3841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Dziękuję Wam bardzo
![]() Kolejna wizyta 3.10 to jak wystrzeli 16 tydzień. A już dziś dostałam ulotkę informacyjną o II trymestrze. Nic tylko Małża pouczyć. Tak samo mnie gin zapewniała, że wymioty powinny niedługo ustąpić. A ja mam wrażenie, że wszystko mam z opóźnieniem, bo uciążliwe dopiero od 10 tc się stały. Naładowali mnie pozytywną energią tak, że jeszcze nie mam ochoty się do łóżka kłaść spać
|
|
|
|
#3842 |
|
Wtajemniczenie
|
Lunak- super dziecie
![]() A ja poszalalam i kupilam sobie spodniebdresowa w new yorker. Takie milusie, w koncu mnie nic nie usciska
|
|
|
|
#3843 | |
|
Zadomowienie
|
No nie
😈Cytat:
Aaa nazbierało się drobiazgów i miałam kumulację nerwów na niego dostał opierdziel i juz jest ok
|
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jestem z powrotem po wizycie.
moja wizyta trwała chyba z 40 minut, bo młody się się cały czas ruszał, nie dał się zmierzyć i nie chciał się przekręcić aby zrobić mu przekrój twarzy nawet lekarz merdał nim kilka razy żeby się dobrze ułożył, ale on nie dał za wygraną, tylko położył sobie jedną rękę za głowę i leżał w najlepsze. Chyba uparty po mamusi ![]() mój lekarz jak zwykle nie zawiódł i zbadał wszystko jak najdokładniej. Wszystko jest w jak najlepszym porządku! No i nie będę oryginalna - najprawdopodobniej będzie siusiak lekarz się jeszcze upewnił czy to nie jest pępowina, ale mówi, że raczej nie ma wątpliwości nawet gdzieś tam znalazł już jedno męskie jajeczko ![]() Mąż i teście wniebowzięci, moja mama mówi, że szkoda, że nie będzie plotła warkoczyków (bo liczyła jednak na dziewczynkę), ale cieszy się, ze my się cieszymy i jej wystarczy żeby było zdrowe ![]() Jakoś mi tak... Fajnie
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
GRATULACJE wizyt
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i kolejny chłopiec będzie
|
|
|
|
|
#3848 |
|
Zadomowienie
|
No to gratulacje!! Kolejny wstydzioch, co nie chce buźki pokazać 😍 ale wygląda na tym zdjęciu słodko ❤❤ gratulacje!!!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Co do szefowej, powoli nabieram dystansu...mówiła coś o pracy do samego końca... taaaa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3849 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mąż mówi, że powoli będzie odpalał ogrzewanie, bo nie mogę się przeziębić ![]() Cytat:
bardzo dobrze zrobiłaś, że zdecydowałaś o USG Cytat:
za podejście ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja też mam lekarza full wypas ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
jeszcze będzie Ci mówić do kiedy masz pracować
|
|
|
#3850 |
|
Zadomowienie
|
Kasia, gratulacje
![]() Sami chłopcy
|
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia gratuluję synka
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jeszcze Wam się pochwalę, że tyyyyyle dzisiaj prezentów dostałam
![]() Przyszedł mi dzisiaj zestaw z BebiProgram. Kocyka (zabawki) nie otwierałam do końca, ale jest przemilutki Polecam się zapisać, bo oprócz tego dostaje się na maila informacje dostosowane do tygodnia ciąży ![]() Dzisiaj dostałam też od położnej 3 "paczki": 1. Sztywna mała teczka na dokumenty z poradnikami + nakleją na samochód. 2. Paczka z poradnikami + pieluszką z Pampersa + próbką mleczka do prania ciuszków malca (albo płukania..) 3. No i ostatnia, najcenniejsza od firmy lovi (swoją drogś, ni słyszałam o tej firmie...) ).Zdjęcia kiepskie, bo słabe światło o tej porze i robiłam je z góry, bo cień mi zasłaniał z przodu
|
|
#3853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
A teściowa niech nie będzie taka pewna braku warkoczyków ...moj jeden brat ma włosy do pasa, drugi- do lopatek! Obydwaj lubią jak im matka zaplecie mnóstwo dobierańców takich a'la afrykańskie warkoczyki.. także ten.. Mój syn też do niedawna nosił długie włosy, a ile płaczu było przy ścinaniu! Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#3854 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, gratuluje udanych wizyt
![]() A mnie cos poskładali, boje sie ze rwa kulszowa mnie dopadła, bo boli mnie lewa cześć lędźwi, ledwo chodzę |
|
|
|
#3855 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Na wstępie gratuluję wizyt
my na miejscu, przeszlam podroz bardzo dobrze tylko rozbolala mnie głowa od niewyspania (wstalam o 3.30 a bardzo zle spalam) wiec juz jestem w lozeczku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiec nie ma sie czym chwalić ![]() Cytat:
Cytat:
wiec trudno byloby obliczyc od tego co na umowie. Ale zrobilam lopatologicznie i wzielam wyciag z konta, zsumowalam 12 ostatnich pensji i podzielilam. Pierwsza wyplata na zwolnieniu mi sie zgodzila ![]() Cytat:
i u mnie tez bedzie 16 tydzień ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#3856 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a czy zapisałaś się na paczkę po urodzeniu dzieciątka?? gratuluję synka
|
|
|
|
|
#3857 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez motyllek90 Czas edycji: 2017-09-05 o 21:13 |
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój kot serio łagodzi stany zapalne. Moja sąsiadka (prawie 90-tka) mówi, że nie ma nic lepszego na artretyzm niż skórka z kota (na szczęście dodaje, że może być żywa). Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gratulacje
![]() U nas na ten moment na szczęście wszystko ok. Za to pierwszy raz widziałam jak się rusza, jak dotyka rączkami buzi itd. Pani doktor powiedział, że jest wystraszony i ma wysokie tętno. Śmiałam się, że po takich przygodach to chyba nic dziwnego. mam wypić melise, poleżeć kilka dni. dziękuję Wam za troskę :-*___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#3860 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jaka u Was pogoda?Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia super wiadomość na wieczór
No i kolejny chłopczyk, rosną w siłę moja dzidzia dokładnie tak samo leżała, z ręką w górze i nie chciała się odpowiednio przekręcić do badania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3864 |
|
Wtajemniczenie
|
Wy już z położnymi się widziałyście? Ja jeszcze poczekam, zrobię mojej niespodziankę później
|
|
|
|
#3865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3866 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laski. Nie mam czasu.na wizaz.
Dzis byłam posprzątać w mieszkaniu, w czwartek sie przeprowadzam!!!!!! za udane wizyty Moje usg jest za 9 dni, czekam jak.na zbawienie 🙏 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3867 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a jak to z tą położną? Same się zgłaszałyście do niej czy jak? Bo moja gin nic nie przebąkiwała o jakiejkolwiek położnej, a sama się nie orientuję jak i co
|
|
|
|
#3868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, dziewczyny na 15 prognoz płci mamy 10 chłopców! U mnie też są oczekiwania, głównie w rodzinie męża, ale zlewam to!
Chyba z 3 godziny nadrabiałam wątek Czytałam o pensjach i L4 i w sumie trochę się zestresowałam, bo ja byłam pewna, że jak pójde na L4 to po prostu dostanę 100% pensji z umowy, a Wy tu o jakimś przeliczaniu średnich... ja byłam prawie rok na wychowawczym zupełnie niepłatnym i co teraz?Dziś zrobiłam mocz, krew i inne jakieś badania zlecone przez gina żeby mieć na prenatalne i coś mi tam źle powychodziło, nie wiem czy infekcje mam/miałam czy jak Dobrze, że jutro wizyta to się okaże wszystko. Wizytę mam dopiero na 19 więc napiszę Wam późno co i jak Z samopoczuciem do dupy nadal. Zaczynam wątpić w to czy mi się jeszcze kiedykolwiek poprawi...
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale leje ;( a mnie tak głowa boli po wczorajszych emocjach... ![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.

tak, że jeszcze nie mam ochoty się do łóżka kłaść spać 

😈

zapisałam się na wieczór na usg. Myślicie że przesadzam?
za podejście 

).
wiec nie ma sie czym chwalić