|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
Wszystkiego najlepszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z zary - 29.90 zł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będzie elegancki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Umowa na chrzciny podpisana. Lokal śliczny, Pan super, menu bardzo bogate. Można wybierać z wielu opcji. Lokal będziemy mieli na wyłączność. Wysłałam Ci foty na maila. Jeśli chcesz jutro mogę zrobić foto menu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak u gin? Cytat:
![]() Devileek ![]()
![]() |
#2823 |
Zakorzenienie
|
Przyszła chusta. Jest
![]() Pow mi co źle robię? Pestka nawet w niej bardzo nie szaleje. Tylko, że odchyla głowę do tylu Jak zawsze :/ Może wyżej zaciągnąć tą chustę? A drugie co- nie ma zaokraglonych pleców. Nie wiem jak to zrobić. ![]()
#2824 | |
Wtajemniczenie
|
Nulka sukienka śliczna
![]() Mała Hugo będzie elegant ![]() Cytat:
![]() Fajnie że Łucja jest tak zainteresowana karuzelą! Ciekawe kiedy Nikoś się zainteresuje, w sumie muszę spróbować bo ostatnio chyba 2tyg temu mu włączyłam, to jeszcze było wcześnie, teraz może już popatrzy na nią ![]() Wieczór nam minął super, ale niedawno wzięłam małego do karmienia przed usypianiem i oczywiście skończyło się strasznym płaczem, wzięłam do odbicia i znowu podjęłam próbę, tak krzyczał że zrezygnowałam, potem dostał czkawki więc dałam mu drugą pierś do popicia, wziął niby kilka łyków, czkawka przeszła ale ryk był niesamowity, przytulilam do siebie i dałam smoka i śpi. Nadal nie rozumiem dlaczego on czasem tak płacze przy karmieniu. Dzisiaj nam się pierwszy raz zdarzyło, wcześniej każde karmienie spokojne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2825 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super wyglądacie ❤️ chusta piękna |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2826 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czemu chowasz włosy? ![]() Ja się boję ze mój tak samo będzie z główką robił.. ![]() A próbowałaś w kangurka zamotać? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2827 |
Zakorzenienie
|
Sili, super że Łucja tak reaguje na karuzele
![]() Morelle, dzięki ![]() Nie pomogę z chusta bo jutro mam szkolenie nie dopiero ale wydaje mi się że ona jest za mała na zostawienie jej głowy w ten sposób. Powinna być zakryta materiałem wtedy chusta tworzyłaby podparcie dla główki i plecy by się nie wyginały Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2828 |
Zakorzenienie
|
Myszowata - a moze zadzwonić do tego pierwszego lekarza, powiedzieć ze zalecił rehabilitacje a w rehabilitacji chcą konkretnych ćwiczeń i zeby zlecił. Powinien to potraktować jako uzupełnienie wizyty. Współczuje nocnych histerii.
Mała! Wszystkiego najlepszego z okazji imienin! Nie rób smaka na szampana, bo do picia alkoholu jeszcze trochę. JonSnow - ta moja mata akurat z tańszych, bo 60zl. Tylko hormony cały czas buzują i mała rzecz potrafi zasmucić. Mala! Myśle, ze na podrapanej macie powinno dać sie ćwiczyć. Pestycyda - kuchenka elektryczna? Widzę, ze u Ciebie tez lista szkód. Siilmariien - dziekuje za wskazówki znalezienia piersi ![]() Morelle - brawo za rezerwacje sali! Plecki zaokrąglasz biorąc kolanka (jednocześnie oba) do góry. Co do odchylania głowy - można nieco wyżej spróbować naciągnąć chustę i ją dociagnac. Tez mam z tym problem. Klaudia rownież prostuje głowę i sie na boki rozgląda. Tak myśle, ze te nasze dzieci mogą juz byc za duże do trzymania głowy przy piersi. Na wizycie u gina wszystko ok. Badanie bezbolesne. Oglądał mi ranę po CC - prawidłowo sie goi, zgrubienie nad raną tez ok - ma sie niby wchłanąć za 2-3 miesiące. Tam gdzie jest najtwardsze i najgrubsze to węzełki po szyciu. Na usg pokazywał mi bliznę. Mówił tez o plastrach Sutricon. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuj bardziej dociągnąć przy szyjce choć u nas po jakiejś chwili i tak się luzuje. Muszę zmienić już chustę na coś grubszego . Co do pleckow to sprobuj kolanka pestki bardziej wbić tak jakby w twoje zebra hmm wyżej je spróbuj ułożyć i blizej siebie ![]() Sili my tez mamy karuzele z ikei kupiłam do niej uchwyt z aliexpress z pozytywka i Julek też zadowolony ![]() Atu podgląd z kamery gdy jest ciemno w pokoju ![]() IMG_1504640731.850050.jpgIMG_1504640741.593814.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
Sill
Fajnie z tą karuzela ja chyba też zainwestuje ![]() Morelle Fajnie wyglądacie,.no i Pestka duża dziewczynka ![]() A chusta faktycznie śliczną. Jon Fajnie, że udany wieczór, nasz też Hugo spał długo ![]() ![]() ... kurde powinny byc godziny przy tych.postach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-09-06 o 02:10 Powód: Sprawdzenie godziny postu. :) |
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Zakorzenienie
|
Klaudia z tatą dali rade. Wypiła mleko ktore odciagnelam. Jak wróciłam to lezala spokojnie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2832 | |||||
Zadomowienie
|
śliczne macie stroje na chrzciny
![]() Cytat:
![]() Super. Ją trzeba podłączyć do telefonu? My kupiliśmy motorolę z video i wczoraj odsyłaliśmy ![]() I teraz nie wiemy czy kupować inną czy będzie to samo ![]() Cytat:
![]() W końcu mąż mi po głowie kupił tę z aceroli. Cytat:
![]() Co zrobiłaś, że tak się kręcą? Cytat:
![]() U mnie infarix chyba 230 ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj tez byłam u gina - wszystko ok. Odciągnęłam rano chłopakom mleko a i tak musiałam szybko wracać, bo już miało być nastepne karmienie. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
Zakorzenienie
|
Calineczka tak do telefonu za pomocą wifi
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2834 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie ocenial wg niczego tych bioderek. Zrobil usg. Lewe calkowicie zdrowe a prawe powiedzial "ze sie lekko odchyla??" I potem na tych zdjeciach mierzyl je katomierzem i tyle... nie mam tych zdjec ani nic. Kompletna porazka ta wizyta. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2835 |
Wtajemniczenie
|
Xzora ja kiedyś bez szalejących hormonów popłakałam się jak mi pies buty pogryzł
![]() Super że na wizycie wszystko ok ![]() Devileek ale świetny obraz z tej kamerki! Calineczka fajnie że wszystko dobrze po wizycie ![]() Xzora, Calineczka a jak odciągacie mleko? Podczas karmienia z drugiej piersi? Czy po karmieniu z tej samej którą karmiłyście? Też bym chciała odciągnąć, to bym mogła sobie sama jechać na wizytę do gin w przyszłym tygodniu. Tylko że ja mam laktator reczny i podczas karmienia nie umiem odciągać :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2836 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dorzucają. Ja kliknęłam w sobotę.
![]() Cytat:
Nie jeszcze. Późno już, marudna była, że chce spać. Cytat:
Tez tak myślę. Będę ćwiczyć. Cytat:
To super ![]() Cytat:
Dzięki spr ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się jak ja ubierac do tej chusty jak na dworze zimno i 14 stopni oczywiscie gdybym zdecydowala sie wyjść. Mi na szkoleniu dziewczyna mówiła że chusta do góry naciagamy do wysokosci ucha. Ale nistety na Wiki nie potrenowalam bo krzyczała heh i tak troche te warsztaty do niczego. Ale moge robić zdjecia i wysłać to mi powie czy cos zle robie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2838 |
Rozeznanie
|
Jon na to wyglada. Poradzicie sobie sami
![]() Pestycydaysle ze pediatra nie bedzie wiedziec. Mi kazala tylko szeroko pieluchowac. A musimy bioderko rehabilitowac i stopke. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2840 |
Rozeznanie
|
Sill niestety do tego lekarza mam okolo 30km i nie moge tak sie wybrac. Tz jezdzi autem do pracy a mala to za daleko zebym sama jechala..
Xzora to tez nie glupi pomysl. Tyle ze nawet na wizycie nic nie wspominal bo jak to powiedzial ze on fizjoterapeuta nie jest i on nie wie.. Fajnie ze z blizna wszystko dobrze ![]() Morele super ta chusta. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() Bylam dzis u gin, badanie nieprzyjemne i troche bolesne ale wszystko ok, jajniki juz ruszyly i kazala uwazac bo karmienie piersia nie zabezpiecza przed ciaza,.Dostalam tabletki anty dla karmiacych ale przez pierwsze dwa tygodnie ich brania kazala dodatkowo sie zabezpieczac. Zauważyłam troche krwi na bieliznie wieczorem ciekawe czy to po badaniu czy okres sie zbliza?? Ale przy kp chyba noe powinnam tak szybko dostac? Jeszcze tego mi brakuje na urlopie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
Zakorzenienie
|
Xzora, dobrze że wizyta u ginekologa udana
![]() Devileek, zdjęcia wyglądają super. Też myślałam o takiej niani ale jednak kwestie finansowe wygrały. Szkoda że nie wpadłam żeby na Ali zamówić. U nas pierwsze karmienie. W ogole młody wykapany, zjadł i padł po 21. Nie pamiętam kiedy miałam wieczor dla siebie... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pestycyda Czas edycji: 2017-09-06 o 02:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
Też bym noże nie wpadła gdyby nie grupa na FB o recenzja takiej kamery
![]() U nas drugie karmienie dziś J. próbuje spac w swoim pokoju Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2844 |
Zakorzenienie
|
Bebe
No to życzę wytrwalosci w tym.skoku, oby szybciej minął i Oby pogoda dopisała jednak! Ps: ja chyba odpiszcze tabletki, ale trochę się boję. Pestycyda Super, że był spokojny wieczór! Oby częściej. U mnie szok Hugo spał do 2:30 od chyba 22 może nawet 21:30 czyli prawie 5h ![]() Oba cycki pękają w szwach... a zjadł z jednego :/ i teraz warczy w swoim łóżeczku jak.jakiś zwierzak hehe. Mam nadzieję że moja pierś wytrzyma, bo to ta z tym zastojem i juz znowu czuję. Jutro ( tzn. Dzis) mamy z Tymonem szczepienie tetraximem, szczepienia Hugo przeniosłam na za tydzien. Oki śpi to też idę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2845 |
Zakorzenienie
|
Baby, cierpliwości i wytrwałości życzę;* i oby pogoda jednak dopisała!
U nas drugie kp. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Patrzyłam na wiązania. Spr kangurka. Trochę trudniej się dociaga, ale łatwiej zrobić literę c. Za słabo dociagnelam ja. Tylko ona nie lubi się tak mocno przytulać. Musze poćwiczyć. Boję się, że upuszczę , wiec chyba spr wiązać na siedząco. Teraz mi pomagał tż.
![]() |
#2847 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kciuki za cierpliwość ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:50 ---------- Poprzedni post napisano o 03:48 ---------- Cytat:
Brałaś kiedyś tabletki? Nie jest tak zle ![]() Kciuki za szczepienie |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2848 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super, ze synek tak ładnie zasnął. Moja Klaudia tez ok 21.00 zasnęła, obudziła sie o 2.00 i potem jeszcze udało sie ja odłożyć do łóżeczka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2849 |
Zakorzenienie
|
Kurcze mój Wojtuś niespokojny. Tak jakby nie mógł kupy zrobić. Stęka i puszcza bąki. Nad ranem mi ulewal bo myślałam że się obudził na jedzenie a jego chyba męczyła ta kupa. Później zasnął na mnie. Jakoś się inaczej zachowuje niż zazwyczaj jak go brzuszek boli. Dostał debridat i sab simplex. Może mu przejdzie...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | ||
Zakorzenienie
|
Pestycyda masz ode mnie wypracowanie na mailu
![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Ania w Zarze cały czas. Ustaw sobie pikacza. Jak będę widzieć to Ci kliknę. Niestety rozmiarówka jest od S. Chcesz S? Ref 1509/017
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.