Panny Młode 2009 cz. III - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-27, 22:18   #1111
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

nie musi byc 14 dni. jesli recenzent ci przeczyta to nawet na nastepny dzien mozesz miec obrone

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-27, 22:29   #1112
martucha84
Zakorzenienie

na usiu - na wydziale pedagogiczno psychologicznym - jest w regulaminie zapisane ze 14 chyba ze beda jakies okolicznosci wyjatkowe
Stary 2008-05-27, 22:34   #1113
anuulaa
Wtajemniczenie

Jejku, dobrnęłam wreszcie do końca wątku Wczoraj miałam się odezwać,ale nie miałam czasu. Teraz też powinnam się uczyć, bo mam zaliczenie a nic nie umiem, tylko siedzę na tym wizażu od ponad godziny i Was czytam.

Witam nowe PM2009

Rybulko, ślicznego masz psa, zawsze mi się marzyła ta rasa.

Strippi, fajnie, że TŻ będzie górnikiem. Na pewno będzie miał z tego b. dobry zarobek
aaaa skoro będziesz koło Legnicy raz w tygodniu, to koniecznie musimy się kiedyś umówić na jakieś spotkanko. A gdzie to dokładnie masz mieć te treningi?

Annfas, pochwal się tymi zdjęciami:P

Samba się pewnie już cieszy swoim TŻ

Długi weekend był świetny. Spędziliśmy go na wsi u dziadków TŻ, byliśmy z jego rodzicami. Spędziliśmy tam 3 dni, okolica cudowna, dom dziadków jest na końcu wsi i otaczają go pola i lasy, wychodziliśmy często na spacerki Spaliśmy oczywiście osobno TŻ musiał spać na podłodze z stołowym pokoju gdzie rodzice a ja sama w małym pokoiku. Masakra!! Na początku pogoda była brzydka, wiec nie miałam okazji zakładać krótkich spódniczek, więc babcia nic nie mówiła heheh. Później już było ślicznie jak wyjeżdżaliśmy. Jutro wkleję fotki. W niedziele byliśmy w kościele, właściwie to była taka kapliczka, bo tamta wieś liczy tylko 40 domów, więc zabita dechami. Dziadek TŻ jest sołtysem, a na mszy to widziały nas wszystkie babcie, a tato TŻ się pochwalił sąsiadce dziadków, że TŻ się żeni i cała wieś będzie wiedzieć hehe. Ale mieliśmy ubaw z tego!

Dzisiaj TŻ miał rozmowę kwalifikacyjną i poszło mu bardzo dobrze, 30 min go maglowały dwie panie i zaprosiły go na czwartek na ostatnią rozmowę już dla wybranych.

Niestety dowiedziałam się też złych rzeczy po powrocie. Mój brat miał brać ślub kościelny pod koniec lipca, ale jednak się rozwodzą. Masakra, 3 miesiące do ślubu, wszystko załatwione, suknia, wódka kupiona i wszystko poszło w błoto. Jutro będę rozmawiała z bratową to się dowiem czegoś więcej, bo tak to wiem na razie od mamy piąte przez dziesiąte. Ogólnie to przyjęłam to jakoś spokojnie, bo już dawno mieli się rozwodzić, ale jednak zdecydowali się na ten ślub, wszyscy myśleli, że będzie już tylko dobrze, ale się mylili. Dla ich dobra lepiej, żeby tego ślubu nie było,mnie mają dziecka, są tylko po cywilnym ehh ale za sobą 10 wspólnych lat. Nie wyobrażam sobie innej bratowej, ale takie życie
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-27, 22:41   #1114
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ejjjj wiecie co wlasnie dzownila do mnie pani promotor i powiedziala ze ja razem z kolezanka z roku mamy bronic sie 30 czerwca bo zostalysmy wydelegowane za najlepsze prace na roku do obrony jakiejs takiej super truper... umarlam... wow
moje gratulacjeale cię zaszczyt kopnął

U nas z oddaniem pracy to jest niby tak, że trzeba dać 7 dni przed obroną, ale moja recenzentka stwierdziła, że jest w stanie 5 prac przeczytać dzień wcześniej, a na mój termin właśnie 5 osób od mojego promotora będzie się bronić, więc nie ma problemu. ja mam nadzieję, że do połowy przyszłego tygodnia będę już miała oprawioną pracę i ją będę mogła oddać
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-27, 22:54   #1115
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
na usiu - na wydziale pedagogiczno psychologicznym - jest w regulaminie zapisane ze 14 chyba ze beda jakies okolicznosci wyjatkowe
aha to nie wiedziałam. ale napewno sie uda
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Niestety dowiedziałam się też złych rzeczy po powrocie. Mój brat miał brać ślub kościelny pod koniec lipca, ale jednak się rozwodzą. Masakra, 3 miesiące do ślubu, wszystko załatwione, suknia, wódka kupiona i wszystko poszło w błoto. Jutro będę rozmawiała z bratową to się dowiem czegoś więcej, bo tak to wiem na razie od mamy piąte przez dziesiąte. Ogólnie to przyjęłam to jakoś spokojnie, bo już dawno mieli się rozwodzić, ale jednak zdecydowali się na ten ślub, wszyscy myśleli, że będzie już tylko dobrze, ale się mylili. Dla ich dobra lepiej, żeby tego ślubu nie było,mnie mają dziecka, są tylko po cywilnym ehh ale za sobą 10 wspólnych lat. Nie wyobrażam sobie innej bratowej, ale takie życie
kurcze szkoda... pa,ietam jak pisalas, ze jadnak bedzie slub. ciekawe czemu jednak brat woli rozwód??
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
moje gratulacjeale cię zaszczyt kopnął

U nas z oddaniem pracy to jest niby tak, że trzeba dać 7 dni przed obroną, ale moja recenzentka stwierdziła, że jest w stanie 5 prac przeczytać dzień wcześniej, a na mój termin właśnie 5 osób od mojego promotora będzie się bronić, więc nie ma problemu. ja mam nadzieję, że do połowy przyszłego tygodnia będę już miała oprawioną pracę i ją będę mogła oddać
u nas tez. tylko, ze moje 24 ma operacje (recenzentka) i stad ten pospiech. jak do 6 czerwca sie nie zlozy to koniec. tym bardziej, ze nas sa az 2 grupy do tej recenzentki wiec czyta kobieta bedzie miala troche

Stary 2008-05-27, 22:59   #1116
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Aniu ja tez cie pamietam. mam nadzieje, ze matura wypadnie swietnie

dzikuje za trzymanie kciuków. dostalam 5
Gratuluję 5. Oby tak dalej.

Cytat:
Napisane przez Rybulka
Jak najbardziej pamiętam Twoja osóbkę. Witaj po maturach. Trzymam kciuki za świetne wyniki. Decydujesz się na jakieś studia?
No jasne, tylko teraz mam straszne dylematy, ale chyba na początek wybiorę się na studium, a później studia.

Pochwalę się, że ustne zdane j.polski na 95% a j.angielski niestety trochę gorzej bo na 65%.

anuulaa przykra sprawa; wtedy gdy pisałaś, że biorą ślub cywilny byłam pewna, że wszystko się ułoży, a tu taki psikus... no ale z drugiej strony lepiej teraz niż po kościelnym.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-27, 23:14   #1117
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Gratuluję 5. Oby tak dalej.

No jasne, tylko teraz mam straszne dylematy, ale chyba na początek wybiorę się na studium, a później studia.
Pochwalę się, że ustne zdane j.polski na 95% a j.angielski niestety trochę gorzej bo na 65%.
.
dzięki tobie też gratuluje
a czemu na studium?? nie chcesz od razu na studia??

Stary 2008-05-27, 23:47   #1118
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Uff w końcu jestem... po długiej przerwie. po maturach. Zobaczymy jak wyniki, ale to dopiero za miesiąc. Zakończenie stresów było dobrze oblane z rodzicami i teściami w sobotę.

Ciekawa jestem czy ktoś mnie tu wogóle pamięta wkońcu "szmat" czasu mnie nie było. i już III część wątku.
no ja pamietam witaj znowu

Cytat:
no pamiętam, ale ten szef był nienormalny, mam nadzieje, ze są jeszcze tacy normalni, co pozwalają pracownikowi na chorobę
no a dzisiaj o tym szefie dowiedzialam sie gorszych rzeczy dobrze ze tam nie pracuje
jutro ide na rozmowe o pracy w kauflandzie na informacji no i dzownili z mebli ze od 2 czerwca moge pracowac jak chce

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
hehe
najgorszy bedzie nastepny tydzien, ale mam nadzieje, ze uda sie choc na 3 zaliczyc. oby juz to z głowy było
dasz rade kujonku

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
heh, bo trendy w modzie wyznaczaja kreatorzy mody, ktorzy w wiekszosci wypadkow sa mezczyznami i do tego homoseksualistami. I mimo, ze szyja ubrania doa kobiet to mimo wszystkow ich glowach siedzi obraz faceta, czyli oosby bez biustu, o waskich biodrach, chudej... a nie przecietnie wygladajacej kobiet, czyli o pelnych, seksownych ksztaltach.
no wiadomo ale dziewczyny sie tak naoogladaja a pozniej sie dziwia ze anoreksja panuje

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
na szczęście ja mam lepszego szefa.... A bynajmniej na razie był dobry... Cały poprzedni tydzień chorowałam, wczoraj poszłam jeden dzień do pracy i dziś znów mnie nie było....Dopiero w sobote ide....
Niby wciąż powtarza, ze zdrowie najwazniejsze, ale co tam sobie myśli.....
no to masz super pozazdroscic takiego
Cytat:
Strippi, fajnie, że TŻ będzie górnikiem. Na pewno będzie miał z tego b. dobry zarobek
aaaa skoro będziesz koło Legnicy raz w tygodniu, to koniecznie musimy się kiedyś umówić na jakieś spotkanko. A gdzie to dokładnie masz mieć te treningi?
ul.Słoneczna 28
Kunice Legnickie 59-216
szkolka jazdy konnej AMI

no w kopalni jest sie ustawionym na cale zycie i pozniej emerytuta 3 tys a moze i wiecej

fajnie ze Twojemu tż dobrze poszlo kochana

ehhh z tym rozwodem to przykra sprawa...tez myslalam ze juz dobrze...pisalas kiedys o tym ze mieli sie rozwiesc a pozniej jednak zaczelo sie ukladac ehh
Stary 2008-05-28, 08:30   #1119
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Strippi oby sie udało zaliczyc wszytsko w czasie, bede bardzo happy

jeszcze tylko 430 dni do slubu hehe

Stary 2008-05-28, 10:15   #1120
kaskapo
Przyczajenie

Hej dziewczyny .Witam w tym watku .Tez planujemy slub na czerwiec 2009 .Konkretnie na 13. Niestety moj TZ lekko to olewa i nie ma zamiaru nic zalatwiac .Jak widze jego postawe to mi sie odechciewa. Mamy jednak miejsce juz zarezerwowane. ( ja to zrobilam oczywiscie) a poza tym nic innego .Moze ktos zna jakiegos fajnego DJ z poznania?
kaskapo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 10:22   #1121
kliwia
Zakorzenienie

kaskapo biedna

madzialenka takie odliczanie jest cholernie stresujące, chocc zostało tak wiele czasu

Ja po wczorajszej wizycie u ortodonty umieram Cała buzia mnie boli, każdy ząb. Jestem o kawie i jogurcie. Teraz przekąszam paluszka małosłonego. Rarytas. Jest na tyle kruchy i szybkorospuszczalny w ślinie, że jakoś to znoszę. I jak tu się uczyć
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 10:59   #1122
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Strippi oby sie udało zaliczyc wszytsko w czasie, bede bardzo happy

jeszcze tylko 430 dni do slubu hehe
no trzymam kciuki

u mnie 415

Cytat:
Napisane przez kaskapo Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny .Witam w tym watku .Tez planujemy slub na czerwiec 2009 .Konkretnie na 13. Niestety moj TZ lekko to olewa i nie ma zamiaru nic zalatwiac .Jak widze jego postawe to mi sie odechciewa. Mamy jednak miejsce juz zarezerwowane. ( ja to zrobilam oczywiscie) a poza tym nic innego .Moze ktos zna jakiegos fajnego DJ z poznania?
witaj nie martw sie moj tez tak mial i w sumie ma on powiedzial ze godzi sie na wszystko a ja mam zalatwic hehe
Stary 2008-05-28, 11:11   #1123
elektra1985
Raczkowanie

U nas tylko ja sama poszlam na msze sięzapisywać bo moj TŻ w pracy był, a przy pozostałych sprawach mi towarzyszył.
A odnoście tematu obrony prac licencjackich to ja swoją mam w tym roku w lipcu, ponieważ ostatni egzamin jest dopiero 30 czerwca. Ja sobie sesje przełożyłam na najbliższy weekend, z tego powodu, że studiuje dwa kierunki i chce mieć w czerwcu spokój na nauke do druiej sesji. A za rok w czerwcu nie dosć że mam swoje wesele i to bede też miała obrone pracy magisterskiej

http://abcslubu.pl/suwak/12_07_2007_21_3_2004_65.png

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090620580113.png
elektra1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 11:18   #1124
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez elektra1985 Pokaż wiadomość
U nas tylko ja sama poszlam na msze sięzapisywać bo moj TŻ w pracy był, a przy pozostałych sprawach mi towarzyszył.
A odnoście tematu obrony prac licencjackich to ja swoją mam w tym roku w lipcu, ponieważ ostatni egzamin jest dopiero 30 czerwca. Ja sobie sesje przełożyłam na najbliższy weekend, z tego powodu, że studiuje dwa kierunki i chce mieć w czerwcu spokój na nauke do druiej sesji. A za rok w czerwcu nie dosć że mam swoje wesele i to bede też miała obrone pracy magisterskiej
powodzenia przy obronie

no moj tz też mi zawsze towarzyszył
Stary 2008-05-28, 13:51   #1125
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Długi weekend był świetny. Spędziliśmy go na wsi u dziadków TŻ, byliśmy z jego rodzicami. Spędziliśmy tam 3 dni, okolica cudowna, dom dziadków jest na końcu wsi i otaczają go pola i lasy, wychodziliśmy często na spacerki Spaliśmy oczywiście osobno TŻ musiał spać na podłodze z stołowym pokoju gdzie rodzice a ja sama w małym pokoiku. Masakra!! Na początku pogoda była brzydka, wiec nie miałam okazji zakładać krótkich spódniczek, więc babcia nic nie mówiła heheh. Później już było ślicznie jak wyjeżdżaliśmy. Jutro wkleję fotki. W niedziele byliśmy w kościele, właściwie to była taka kapliczka, bo tamta wieś liczy tylko 40 domów, więc zabita dechami. Dziadek TŻ jest sołtysem, a na mszy to widziały nas wszystkie babcie, a tato TŻ się pochwalił sąsiadce dziadków, że TŻ się żeni i cała wieś będzie wiedzieć hehe. Ale mieliśmy ubaw z tego!

Dzisiaj TŻ miał rozmowę kwalifikacyjną i poszło mu bardzo dobrze, 30 min go maglowały dwie panie i zaprosiły go na czwartek na ostatnią rozmowę już dla wybranych.

Fajnie, że weekend u dziadków się udał Czekamy na zdjęcia
Co do brata to na pewno lepiej, że teraz się rozchodzą niż po ślubie kościelnym, szkoda tylko, że tak to się wszystko teraz kończy, tym bardziej, że tyle lat razem byli. Z bratową widzę, że masz dobry kontakt, więc po rozwodzie dalej będziecie utrzymywały kontakt

Cytat:

Gratuluje, najważniejsze, że do przodu

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no a dzisiaj o tym szefie dowiedzialam sie gorszych rzeczy dobrze ze tam nie pracuje
jutro ide na rozmowe o pracy w kauflandzie na informacji no i dzownili z mebli ze od 2 czerwca moge pracowac jak chce
no to jesteś rozchwytywana

Cytat:
Witaj Niestety nie znam żadnego Dj z Poznania, ale jest tu wątek dla poznańskich panien młodych, więc tam na pewno dziewczyny kogoś polecąPrzykra sprawa z Tż, zastanawia mnie dlaczego nie chce zaangażować się w organizację tego dnia, dziwne to troszkę. Być może nie jest typem człowieka, który lubi takie rzeczy, ale jednak powinien się troszkę włączyć

Cytat:
U A za rok w czerwcu nie dosć że mam swoje wesele i to bede też miała obrone pracy magisterskiej
Właśnie z tego powodu bierzemy ślub w sierpniu Chcę mieć więcej czasu na ostatnie sprawy, niż siedzieć z nosem w książkach
Stary 2008-05-28, 13:58   #1126
kliwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja
Właśnie z tego powodu bierzemy ślub w sierpniu Chcę mieć więcej czasu na ostatnie sprawy, niż siedzieć z nosem w książkach
Nooo tez o tym pomyślałam przy wyborze daty. A jak się nie powiedzie, to we wrześniu po ślubie się obronię [tfuuuuuu]
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 15:02   #1127
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Nooo tez o tym pomyślałam przy wyborze daty. A jak się nie powiedzie, to we wrześniu po ślubie się obronię [tfuuuuuu]
Musi się udać w pierwszym terminie, nie ma bata
Stary 2008-05-28, 15:44   #1128
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
niom norma to 150-300 a ja mam 70 wiec sie nie martw na pewno babcia bedzie na twoim slubiE
mala, a mialas robiony rozmaz krwi obwodowej? Jesli nie to biegnij do lekarza i wymus na nim. Ew. powiedz, ze tak sugeruje znajomy analityk.

Dzieczyny, patrze, ze wszystkim sie uklada to i ja sie pochwale. Zaliczylam ta mikrobiologie ustnie. Mimo interwencji u opiekuna roku i tak musialam isc zaliczac. Nie bylo naet tak zle. Dobrze, ze poszlam odpowiadac jako pierwsza, bo reszta osob miala przerypane...

DZiekuje za wsparcie duchowe

Ide spac, bo jestem wypruta, wypluta, przemielona. Mam wrazenie, ze moj mozg to nie bryla a galareta i do tego rzadka...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 15:49   #1129
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki tobie też gratuluje
a czemu na studium?? nie chcesz od razu na studia??
Chciałabym i może od razu na studia ale czy to będą studia czy studium powinnam iść na dzienne, ponieważ na kosmetologii (bo na to chce iść) musi być duuużo praktyki czego na zaocznych jest niewiele.
I tu jest problem, bo aby iść na dzienne musiałabym mieć blisko uczelnię, ponieważ nie chcę wyjeżdzać i wynajmować, gdyż mój tż jest tutaj na miejscu
Bliżej mam do szkoły, w której jest studium. Później poszłabym na zaoczne i wtedy dojazd jest wskazany.
Przeraża mnie perspektywa 7 lat nauki, ale co mam poradzić.
Ale to zagmatwane... nie wiem czy ktoś zrozumie.

Cytat:
Napisane przez Strippi
no ja pamietam witaj znowu
O jak miło . Już się bałam, że nikt mnie nie pamięta .

Cytat:
Napisane przez baja_86
Gratuluje, najważniejsze, że do przodu
Dziękuję .
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 16:16   #1130
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

pytałam sie promotorki o te nr stron: numerowane maja byc tylke te po polsku, a po angielsku bez numeru, maja byc wsadzone w prace w odpowiednie miejsce
a na płycie CD ma byc wszytsko numerowane jak leci wraz z angielskimi, bo jak to ona powiedziała: nie bedziemy walczyc z komputerem i tego zmieniac hehe

ale jest problem mam mega duzo nauki a tu jeden facet nie chce nam zrobioc egzmaminu (tego najgorszego, co jest tyle warunków) przed sejsa. bo mówi, ze fajnie by było jakbysmy jednak we wrzesniu sie bronili. i przez niego wszytsko na to wskazuje buuuu

Stary 2008-05-28, 17:47   #1131
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

ale jest problem mam mega duzo nauki a tu jeden facet nie chce nam zrobioc egzmaminu (tego najgorszego, co jest tyle warunków) przed sejsa. bo mówi, ze fajnie by było jakbysmy jednak we wrzesniu sie bronili. i przez niego wszytsko na to wskazuje buuuu
no to nie za ciekawie, ale myślę, że trzeba jakoś zainterweniować, napisać prośbę, albo petycję do dyrektora instytutu, niech się za gościa wezmą, przecież na pewno wiele osób ma plany, które obrona we wrześniu pokrzyżuje. Przecież tym egzaminem nie utnie wam żadnych zagadnień, to czego jeszcze nie zrealizowaliście na zajęciach będziecie musieli sami nadrobić, co jest zdecydowanie trudniejsze, więc nie idziecie na łatwiznę wcześniej przystępując do egzaminu. Ech mówią o podmiotowości ucznia\studenta, a wszędzie dalej panuje przekonanie, że wykładowca jest dla studenta a nie student dla wykładowcy
Stary 2008-05-28, 18:00   #1132
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

ul.Słoneczna 28
Kunice Legnickie 59-216
szkolka jazdy konnej AMI

no w kopalni jest sie ustawionym na cale zycie i pozniej emerytuta 3 tys a moze i wiecej

fajnie ze Twojemu tż dobrze poszlo kochana

ehhh z tym rozwodem to przykra sprawa...tez myslalam ze juz dobrze...pisalas kiedys o tym ze mieli sie rozwiesc a pozniej jednak zaczelo sie ukladac ehh
Nie wiedziałam, że w Kunicach jest stadnina,a to tak blisko MI też się marzy zacząć taki kurs z konikami, ale to zbyt drogi wydatek

Cytat:
Witaj

Cytat:
Podziwiam, jak Ty dajesz radę kobieto?

Cytat:
Fajnie, że weekend u dziadków się udał Czekamy na zdjęcia
Co do brata to na pewno lepiej, że teraz się rozchodzą niż po ślubie kościelnym, szkoda tylko, że tak to się wszystko teraz kończy, tym bardziej, że tyle lat razem byli. Z bratową widzę, że masz dobry kontakt, więc po rozwodzie dalej będziecie utrzymywały kontakt
No właśnie mamy dobry kontakt, dlatego jeszcze bardziej mi szkoda, ale uważam tak jak Ty, że lepiej teraz się rozejść niż po kościelnym. Ludzie tak szybko się nie zmieniają a tym bardziej mój brat się nie zmieni. Nie chcę jej nic doradzać, bo później wynikną jakieś dziwne sytuacje, ale na jej miejscu skończyłabym ten związek. A mojemu bratu przydałaby się jakaś kobieta, która nie pozwoli sobą rządzić
Stary 2008-05-28, 19:07   #1133
iwonka861
Rozeznanie

Witajcie dziewczyny!Dołączam do szczęśliwych panien młodych 2009,nasz wielki dzień odbędzie się 26.09.2009 ,mamy zamówioną tylko salę,ale mam nadzieję,że dzięki Waszej pomocy i dobrej radzie wszystko uda się nam załatwić na czas. My staramy się decydować i rezerwować wszystko wspólnieWybraliśmy wrzesień, dlatego,że tylko wtedy był wolny termin (tzn. w grę wchodził sierpień i wrzesień,gdyż po sesji chcieliśmy sobie troszkę odpocząć, w lokalu,który nam się bardzo podoba.Serdecznie pozdrawiam wszystkie panny młode 2009
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 19:13   #1134
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny!Dołączam do szczęśliwych panien młodych 2009,nasz wielki dzień odbędzie się 26.09.2009 ,mamy zamówioną tylko salę,ale mam nadzieję,że dzięki Waszej pomocy i dobrej radzie wszystko uda się nam załatwić na czas. My staramy się decydować i rezerwować wszystko wspólnieWybraliśmy wrzesień, dlatego,że tylko wtedy był wolny termin (tzn. w grę wchodził sierpień i wrzesień,gdyż po sesji chcieliśmy sobie troszkę odpocząć, w lokalu,który nam się bardzo podoba.Serdecznie pozdrawiam wszystkie panny młode 2009
Witaj, napisz coś o sobie, o Was.

To teraz lepiej rozglądajcie się za zespołem, fotografem
Stary 2008-05-28, 19:25   #1135
sas
Wtajemniczenie

Iwonka witaj wsrod nas
a ja dzisiaj wreszcie kupilam sukienke na slub co prawda nie blekitna ale tez ladna i nie zamierzam jej pokazywac mojemu tz az do dnia slubu..ehhh a to juz tuz tuz jeszcze tylko 16 dni
Zazdroszcze wam dziewczyny tego metliku na studiach mnie sie teskni za tym, ale mam nadzieje, ze niedlugo spowrotem zaczne i wreszcie zrobie mgr bo na razie tylko licencjat mam
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 19:27   #1136
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Obiecujemy, że będziemy wspierać w przygotowaniach

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj wreszcie kupilam sukienke na slub co prawda nie blekitna ale tez ladna i nie zamierzam jej pokazywac mojemu tz az do dnia slubu..ehhh a to juz tuz tuz jeszcze tylko 16 dni
Pokazuj sukienkę szybciutko
Stary 2008-05-28, 19:32   #1137
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Witaj, napisz coś o sobie, o Was.

To teraz lepiej rozglądajcie się za zespołem, fotografem
Pochodzimy z okolic Lublina,jesteśmy ze sobą tylko 14miesięcy,piszę tylko,gdyż zwróciłam uwagę na staże innych panien młodych 2009Jednak mimo tak krótkiego stażu jesteśmy pewni,że chcemy być ze sobą już na zawszeZamówiliśmy salę w domu weselnym Ola w Jabłonnej, a weekend mamy zamiar spędzić na przeglądaniu zespołów Zaręczyliśmy się 25.05.2008,jesteśmy narzeczeństwem dopiero 3 dni Studiuję historię na 3 roku na KULu,jednak nie jest to chyba moje powołanie...
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 19:46   #1138
sas
Wtajemniczenie

Baja musze poczekac pare dni ..ale postaram sie umiescic ja w poniedzialek chociaz najslizniej wyglada na mnie- tzn chodzi o to ze jak wiadomo inaczej zuplenie wyglada na wieszaku inaczej na mnie...postaram sie zrobic fotke jak wroce do londynu bo tu nic nie mam, aapart w tel niejest najlepszy a poza tym niedlugo jesli bedziecie chcaly oczywiscie pokaze wam fotki ze slubu
caluski
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 20:23   #1139
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
no to nie za ciekawie, ale myślę, że trzeba jakoś zainterweniować, napisać prośbę, albo petycję do dyrektora instytutu, niech się za gościa wezmą, przecież na pewno wiele osób ma plany, które obrona we wrześniu pokrzyżuje. Przecież tym egzaminem nie utnie wam żadnych zagadnień, to czego jeszcze nie zrealizowaliście na zajęciach będziecie musieli sami nadrobić, co jest zdecydowanie trudniejsze, więc nie idziecie na łatwiznę wcześniej przystępując do egzaminu. Ech mówią o podmiotowości ucznia\studenta, a wszędzie dalej panuje przekonanie, że wykładowca jest dla studenta a nie student dla wykładowcy
wiesz, u nas wszyscy wiedza jaki to gosc. nawet 5 osoób przez niego musiało rok powtarzac. powiedział, ze sie postara abysmy nie zapomnieli tych studiów. we wtorek nasza promotorka ma z nim gadac. ale zobaczymy co z tego wyjdzie. jakos nie wierze, ze uda mi sie to wsyztsko zaliczyc i przekonac faceta by nam zrobił egzamin na czas.

Stary 2008-05-28, 20:33   #1140
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Pochodzimy z okolic Lublina,jesteśmy ze sobą tylko 14miesięcy,piszę tylko,gdyż zwróciłam uwagę na staże innych panien młodych 2009Jednak mimo tak krótkiego stażu jesteśmy pewni,że chcemy być ze sobą już na zawszeZamówiliśmy salę w domu weselnym Ola w Jabłonnej, a weekend mamy zamiar spędzić na przeglądaniu zespołów Zaręczyliśmy się 25.05.2008,jesteśmy narzeczeństwem dopiero 3 dni Studiuję historię na 3 roku na KULu,jednak nie jest to chyba moje powołanie...

ja z moim TŻ też zaręczyliśmy się po 14 miesiącach bycia razem
i nie uważam, żeby staż miał tu coś do rzeczy Nie wiem czy już pisałam o tym, ale moja koleżanka przed ślubem 8 lat byla z facetem, wzięli ślub i po 1,5 roku biorą rozwód..... Także uważam, że to jak długo jest się ze sobą nie ma najmniejszego znaczenia Najwazżniejsze, że się kochacie
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości