|
|
#4411 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Teraz trzeba sie przemóc i potem odpoczniemy!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4412 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny powiem wam, że podziwiam was z tymi teściowymi
xxxJuanaxxx, czaro_dziejkaa przesyłam wam moc energii ![]() Ja odpukać, jak ożyłam jakiś czas temu to mnie trzyma do dziś. Dzisiaj miałam 4 km spacer ). Jedyne co, to dokuczają mi pobolewania bożeny i okolic
|
|
|
|
#4413 |
|
Rozeznanie
|
Dostaliśmy album i pena od fotografa! Powiem Wam,ze bardzo ładnie wyszło
Teściowa się zachwyca, zapytała czy jak juz sie nacieszymy albumem, bedzie mogła zanieść, pokazać do pracy..... odmówiliśmy, bo jakoś nie widzę tego żeby ciekała z kremowym albumem po firmie i podawała z rąk do rąk ! Ech... I już się dogadała z fotografem na lato na sesję rodzinną u nich na wsi z wnuczkiem Właśnie się dowiedziałam ! |
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
DUST super!
![]() Ja sobie zamowilam ksiazki z olx, dzis babeczka wyslala, w pon lub wtorek powinny byc
|
|
|
|
#4415 |
|
Rozeznanie
|
Zapłaciłam za obydwa caaaaałe 10 zł
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4416 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie tak przeglądać zdjęcia i wspominać ten piękny dzień! Co do teściowej - moja tez wzięła nasz album do pracy. Ale nasz jest ciemny, wiec jeśli jej na tym zależało to niech się chwile nacieszy Też pewnie chciałabym pokazać koleżankom zdjęcia ze ślubu syna Ale też rozumiem, że mogłaś nie chcieć żeby przekazywala go dalej, żeby się nie zniszczył Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4417 |
|
Rozeznanie
|
Które to poduszki zamawiałyście na tym Smyku?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4419 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.smyk.com/catalog/product/...zary-classics/
Ja taką tylko poszewka jest niebieska. I zapłaciłam za nią 109,99 plus dostawa 6,90. Ale z tego co widzę wykupiłyśmy tą ofertę chyba ![]() I właśnie mąż chilluje z nią na kanapie. Szkoda że nie mogę Wam go pokazać, jaką ma błogą minę
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2017-09-08 o 20:29 |
|
|
|
#4420 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zamówiłam ta sama
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też chcemy z naszym foto zrobić sesję brzuszkowa lub noworodkowa ![]() A u nas rodzice na szczęście pokazywali w pracy zdjęcia w galerii internetowej u fotografa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4423 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4424 |
|
Zadomowienie
|
Eh, dziewczyny moja tesciowa jest nie lepsza. I ciążę rozpowiedziala, II juz też papla na prawo i lewo, a nawet nie zapytala czy może. Może i jest dobrą kobietą, ale nie powinna się wtrącać i rozpowiadac... Dlatego też sie wyprowadzilam
Moja mala już śpi. Mąż na imprezie zakładowej- jak.ja mu zazdroszczę A ja sama, bez TV, radia. Tylko telefon mam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego moja nie wie
|
|
|
|
#4426 |
|
Wtajemniczenie
|
Moi rodzice i teściowie na szczęście trzymali język za zębami. Ale teść co chwilę pytal kiedy zwolnimy go z zakazu mówienia "bo koleżanki mu opowiadają że będą babciami a on tez chciałby się już pochwalić"
I tak mega plus dla niego że nie puścił pary z ust. Tydzien temu juz zostali zwolnieni z nakazu milczenia ale z prośbą, żeby nie rozpowiadali wszystkim wkolo Na razie jest ok.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
Mama mnie podpytuje kiedy powiem bratu. Nie wiem po co robić z tego ceremonię skoro i tak wie od mojej cioci
|
|
|
|
#4428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie teraz wypytują o płeć, ja jeszcze sama nie wiem, ale po ost wydarzeniach to teściom na samym końcu powiem! O takiego grzyba!! Niech się dowie teściowa w sklepie od kasjerki. |
|
|
|
|
#4429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o płci wiedzą Ci, którzy byli dyskretni
|
|
|
#4430 |
|
Przyczajenie
|
no wlasnie ten placz demotywuje. Mam wrazenie ze na sile tam chodzi bo mu sie nie podoba. Ale wczoraj przytulil sie do pani. Prosto do niej podbiegl. Z placzem oczywiście ale nadzieja sie pojawiła., ze jednak lubi swoja pania I moze nie będzie tak zle
najgorsze jest to ze tesciowa dzien w dzien mowi zebym go nie dawala do przedszkola bo zmarnial I ma oczy zapadniete. Kto by nie mial jakby dzien w dzien plakal. No tak wiec mam wsparcie mocne heh
|
|
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej, pies mnie obudził godzinę temu na sikanie i byłam taka zaspana że myślałam że leżę z Mężem i spytałam czy pójdzie ze mną
Odbieram go o 14:25 a tymczasem muszę coś zjeść i chyba znowu pojadę do lumpka na godzinę 9 bo jest dostawa Wczoraj byłam w kinie na Powierniku królowej, całkiem ciekawie się to oglądało Teraz do filmów historycznych chyba starają się wplatać humor żeby na tym więcej ludzi usiedziało
|
|
|
|
#4432 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! Witam się i ja
Dzisiaj mój mąż jedzie oglądać 2 mieszkania. Trzymajcie kciuki, żeby któreś okazało się fajne W miejscowości, do której się przeprowadzamy jest bardzo mało mieszkań na wynajem a jedno naprawde wpadlo nam w oko... Niestety jedzie sam, ja nadal w łóżeczku -zatoki mi żyć nie dają ![]() Słonecznej soboty! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
U nas ma być jeden dzień ciepło, wreszcie jakiś spacer po parku zrobimy
![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4435 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() My właśnie ruszamy w drogę. Jakieś 9h przed nami 😱😱😱😱 |
|
|
|
#4436 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry. U nas dzis piekne sloneczko i zapowiada sie piekny dzien .... w poniedzialek ma byc 29 stopni... 😀 trzeba wyjsc troszke na zewnatrz po naturalna wit. D 😀
|
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#4438 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
u nas twz fajna pogoda, to oczywiscie w pranie sie bawie. Sprzatac nie mam checi, moze potem meza zagonie :p wreszcie powyciagalam moje spodnie ciazowe i niedlugo bede miala w czym chodzic :p
|
|
|
|
#4439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- P.S.Wiecie że w takim tempie w przyszłym tygodniu otwieramy 3 wątek? A lutówki dopiero kończą 1 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() u lutówek jest dużo mniej mamuś, więc pewnie dlatego tak wolno im idzie Dzień dobry wszystkim ![]() ja sobotę zaczęłam od zamówienia w Rossmanie. Jest promocja 2+2 na żele pod prysznic, dezodoranty i wszystko do higieny ust. Więc jak ktoś potrzebuje to polecam skorzystać ![]() Mąż dzisiaj pojechał tylko na 2 h do pracy, więc jak wróci zaciągam go na zakupy bo trzeba przytargać moje zakupy rossmanowskie i zrobić zapas wody mineralnej. I mam dziś wieczór tylko dla siebie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.

). Jedyne co, to dokuczają mi pobolewania bożeny i okolic
Właśnie się dowiedziałam ! 

13.03.2008
Odbieram go o 14:25 a tymczasem muszę coś zjeść i chyba znowu pojadę do lumpka na godzinę 9 bo jest dostawa