|
|
#661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
Właśnie już w poniedziałek Dzień Mamy (określenie 'matka' doprowadza mnie do szału) a ja nie mam pomysłu co kupić/zrobić
muszę pomyśleć o jakimś drobiazku dziewczyny moze macie jeszcze jakieś pomysły na tą okoliczność?
|
#662 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie tez nie mam pojecia... u mnie perfumy i biżu odpada... moze jakas ladna bluzeczka, sweterek na spolke z rodzenstwem? albo jakis drobny kosmetyk?
|
#663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe kreatywne wiem ale od 10 lat jej kupuje reksone i jest zadowolona czasem jak jej sie pytam co chce to mówi ze reksone ..
|
|
#664 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
typowej nauki nie planujętak. jakiś drobiazg na pewno kupię z bratem. albo jakiś kosmetyk, albo może jakieś korale jeśli w Reserved będą ładne czy coś Cytat:
![]() ![]() cały dzień byłam zajęta. teraz wróciłam do domu i mam zamiar się obijać tzn wypadałoby się coś pouczyć ale ciiiiii zjem sobię rurkę z kremem bodaj. i ogarnę pokój. miałam to zrobić wcześniej, ale nie było kiedy
|
|||||
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przy 1 warstwie spokojnie nie jest to raczej efekt teatralny, ot tak normalne rzesy tylko podkrecone i przyciemnione, jeszcze zalezy jakie kto ma naturalne. A kosztuje ok. 20 zł w rossmanie, ale ja go np znalazłam u siebie w auchan na sali za 15
|
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na miejscu mamy najbardziej bym się ucieszyła z czegoś, co moja córuchna sama by zrobiła
Czy to laurka, czy bukiecik, czy tort, cokolwiek, byle byłoby widać włożoną pracę i serce ![]() A jak dysponujesz większa iloscią pieniędzy to możesz zafundować mamie wizytę u kosmetyczki czy fryzjera
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Ja własnie stwierdziłam ze dla mojej mamy najlepszy prezent byłby taki zebym sie w koncu usmiechneła
![]() Finansow nie mam praktycznie wcale wiec moze kupie jej coś słodkiego... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba więc go wypróbuję |
|
|
|
|
#671 |
|
Zadomowienie
|
A moja mama wyjeżdza i jej nie będzie 26 maja
Wiec mam kilka dni wiecej na przygotowanie jakiegos drobiazgu ![]() Oglądałam wczoraj eurowizję... pomiedzy czytaniem biologii i prezentacja na polski. Widział ktos...? Ale żeby ostatnie miejsce, było wiele gorszych piosenek
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
ja oglądałam. tzn zeszłam na dół się napić, a mama spytała czy nie oglądam. ja na to: 'tego chłamu?'
no ale usiadłam z nią i oglądałam. na szczęście było już po Polsce, bo mimo całej mojej niechęci do Eurowizji, uważam, że Polskę powinien reprezentować Polak![]() wstałam godzinę temu zrobię porządki z ubraniami, potem trochę pouczę się polskiego, a potem spacerek z TŻ.a i tak humoru dzisiaj nie mam i mieć nie będę
|
|
|
|
#673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Eurowizja jest kiczowata, panstwa glosuja na panstwa, a nie na piosenke. A Polska zaszczytne ostatnie miejsce Isis ma ladna ta piosenke, ale nie zachwycila mnie wystepem, aczkolwiek myslalam, ze gdzies 7 miejsce bedzie...
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
bo mija pół roku od śmierci dziadka...
no ale wróciłam z przejażdżki z TŻ. pierwszy raz jechałam z nim samochodem. bałam się, no bo nie jest doświadczonym kierowcą, a okazało się, że naprawdę dobrze jeździ |
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Właśnie wróciłam ze wsi.. Odpoczęłam sobie za wszystkie czasy.. Szkoda tylko że jutro do szkoły A we wtorek moja szkoła nie strajkuje i mamy lekcje ![]() Byle do wakacji...
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
dos dlugo mni tu nie bylo a to wycieczka a to dlugi weekend i prosze a mi tak sie jutro do szkoly nie chce isc tak sie rozleniwilam ze masakra a u mnie strajk we wtorek jest i pewie lekcji nie bedzie wszystkiego dowiem sie jutro ![]() ja nawet nie wiedzialam ze eurowizja byla wczoraj
|
|
#677 |
|
Zadomowienie
|
sydunia -
![]() Jutro do szkoły, a ja nawet nie zajrzałam do książek ![]() Byłam dzisiaj z TŻ na Sierocińcu. Bardzo fajny film, nawet nie taki straszny. Tzn. teraztak mowie, bo na filmiemiałam zupełnie inne zdanie.
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
Syduniu trzymaj się kochana
Co do tuszu szczerze mówiąc sama nie wiem co mi w nim nie pasuje, ale w gruncie rzeczy dochodzę do wniosku, że jest naprawdę dobry jak za taką cenę (chociaż to może wynikać od sposobu malowania, bo moja przyjaciółka miała ten sam i kompletnie jej nie odpowiadał i się dziwiła, że właśnie po tym tuszu mam rzęsy prawie do brwi). Jednak jak to ja muszę spróbować innego tuszu a nuż będzie dobry. Ja byłam w sobotę z TŻ w kinie na Iron manie (chciałam na horror, ale teraz nie żałuję, bo film świetny). Całe 4 dni się leniłam i teraz jestem na siebie zła
|
#679 |
|
Wtajemniczenie
|
syduniu
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, co tu tak cicho
![]() Ja już mam dość szkoły, marzę tylko o wakacjach, rano nie potrafię wstać chociaż chodzę spać po 22! Właśnie zabieram się za chemii, jutro mam poprawę, może uda mi się poprawić sprawdzian z alkenów i alkinów, to będę miała 4 z chemii na świadectwie maturalnym.. Pewnie większość z Was dziś w domu ze względu na strajk
|
|
|
|
#681 |
|
Rozeznanie
|
Oj, ja miałam normalnie lekcje dzisiaj, większośc nauczycieli nie chciało strajkować
![]() Organizm ja już teraz tez chodze spać po 22, bo inaczej nie mogę wstać a przeciez to dużo 8 godzin... jeszcze 8 dni szkolnych (do wystawienia ocen) i WAKACJE
|
|
|
|
#682 |
|
BAN stały
|
Nija... jakie wydawnictwa masz te repetytoria z polskiego i z historii?dobre sa?
|
|
|
|
#683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i też muszę się chemii uczyć. i też organicznej. ale niestety od alkenów do tłuszczów mam jeszcze jutrzejszy dzieńCytat:
![]() a na poprawę humoru któregoś dnia pójdę do Reserved. wczoraj byłam i widziałam duuuużo ładnych rzeczy. |
||
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z polskiego mam jeszcze cały komplet Powtórek z literatury wydawnictwa GREG, 7 części (tutaj, liceum technikum http://www.greg.pl/sciagi/?view=list&secID=SG07, moim zdaniem bardzo dobre, obszerne, wszystko jest, co omawia się na lekcjach), mam jeszcze EPOKI LITERACKIE od antyku do współczesności wyd świat książki (KLIK) komplet książek z nowej ery do historii, rozszerzony, ale pozakreślane zakreślaczami (w celu ułatwienia nauki ), książkę z PWNu do historii rozsz starożytność; i takie małe książeczki z COGITO bardzo fajne są z powtórkami z epok z polskiego, świetne Jak coś to PW ![]() Jeszcze co do biologii Villego, bo widziałam, że pokazałyście te nowe wydanie za ponad 140 zł, tzn. dałyście linka. Nie chcę absolutnie uważać się za eksperta w tej dziedzinie, bo o biologii mam na razie blade pojęcie, ale moim zdaniem nie warto przesadzać z tymi książkami, wydaje mi się, że komplet podręczników, jakieś vademecum + TESTY MATURALNE (z naciskiem na testy, bo matura nie sprawdza typowej wiedzy, a pewne umiejętności, analizować teksty czy interpretować wykresy i pisać te interpretacje pod klucz maturalny trzeba się nauczyć
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Sorki ze mnie tu dawno nie bylo. Kurcze jutro mam wazny spr z matmy-musze miec te glupie 2 zeby miec 2 na koniec roku. PO to chodzilam na te korki i uczylam sie w domu. Prosze trzymajcie kciuki
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Co do repetytorium z biologii- sama zamówiłam sobie z Operonu vademecum i testy. Do tego mam naprawdę dobre podręczniki z WSiP-u i dla mnie to wystarczy
Jeszcze tylko pasuje mi coś poszukać z chemii i będzie wszystko ![]() Ilona Trzymam mocno kciuki Ja jutro mam ciekawie- mam normalne 2 lekcje, a poza tym same zastępstwa Nie wiem gdzie tych nauczycieli wywiało Jedynym minusem jest to, że z matmy możemy mieć kartkówkę z ciągów- niby łatwe, ale ja zawsze muszę coś zawalić w prostych obliczeniach Miłego wieczoru
|
#687 |
|
BAN stały
|
hej przyszle maturzystki, mam pytanie... czy skonczylyscie juz Mloda Polske w klasie drugiej? zaczelyscie sie juz przygotowywac do matury? ile czasu w tygodniu spedzacie ze swoim chlopakiem? ja z niczym nie moge wyrobic, chcialabym zaczac lektury czytac czy cokolwiek, ale nie wiem jak sie zmobilizowac zeby polaczyc przyjemne z pozytecznym :P Jakies propozycje?
|
|
|
|
#688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.. do matury narazie sie nie przygotowuje ![]() z chłopakiem to różnie ale dość duzo
|
|
#689 | ||
|
Zakorzenienie
|
U mnie też klasyfikacja do 13.. Przeżyjemy, musimy!
![]() Cytat:
Cytat:
A co do chłopaka.. to zależy. Raz dużo, raz mało. Zależy ile ja mam nauki, no i ile on. Mój sposób na połączenie przyjemnego z pożytecznym to po prostu potrafić czasem wyluzować i powiedzieć sobie dość, co z tego że mam same 5 skoro nie mam kompletnie przyjemności z życia? Przecież to nie o to chodzi ![]() Już po sprawdzianie z chemii.. Zobaczymy, mam nadzieję że napisałam na tyle, żeby wyszło mi 4 na koniec.. Ładna dziś u mnie pogoda.. Co z tego skoro znając życie weekend znów będzie średni.. |
||
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje ze 2 bedzie. W piatek kartkowka- skocze chyba jeszcze na godzinke korkow(nowy dzial steoremetria-pola i objetosci bryl) I Pani mowila ze mozemy zrobic z drutu figure-ci zagrozenie to zrobie. I piatek spr z hipy-6 dlugich tematow-nocka zarwana juz
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

muszę pomyśleć o jakimś drobiazku
dziewczyny moze macie jeszcze jakieś pomysły na tą okoliczność?

hehe kreatywne wiem ale od 10 lat jej kupuje reksone i jest zadowolona 
Szykujecie coś dla mam na ich święto?

a przeciez to dużo 8 godzin...