|
|
#4441 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Dzień dobry w sobotę
my już po śniadanku, pogoda przystępna, zbieramy się do lasu na grzyby Miłego i spokojnego dnia Kochane!!
|
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
I ja się witam w sobotę
![]() Na razie bez planów, zobaczymy co dzień przyniesie. W końcu i u nas trochę słońca zawitalo! Od razu inaczej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
zajde dziś, dzięki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2017-09-09 o 10:16 |
|
|
|
|
#4443 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Dziewczyny 😊 po powrocie do pracy nastał ciężki czas, wieczory też miałam zajęte- inną pracą 😑 dopiero sobotni ranek mam luzniejszy 😏 piękne te Wasze Maluchy, gratuluję udanych wizyt. Poczytalam Was przed chwilą i pytania, które mi szumialy w głowie doczekały się odpowiedzi. Wf na studiach zaocznych, golenie się, kiedy brzuch jest już duży i to smyranie w brzuszku. Mąż twierdzi, że to Syn się rusza. Nie wyprowadzalam go z błędu, tak bardzo się cieszył 😍 w pracy po tym jak powiedziałam w moim wydziale, wieści się rozeszły dalej 😐 no nic, zaraz by i tak widzieli. Natchnelyscie mnie też żeby sprawdzić tsh , choć w zeszłym miesiącu było ok.
Miłej soboty, kobietki!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
polecam to ze strony mniammniamWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
I ja sie witam. Planow specjalnych na dzis nie mamy. Pogoda srednia, zimno jest.
|
|
|
|
#4446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Partner mnie zabiera na lody tajskie, zawsze chciałam spróbować
jupi ![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lecę na zakupy może jakieś spodnie ciążowe w końcu kupię
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4449 |
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja
Siedzę u fryzjera i farbuje odrosty, bo za tydzień brat męża się żeni i będzie weselicho Ja dzis planów nie mam, za to mąż się wybiera na wieczór kawalerski. Pewnie pójdę na spacer z córką, bo pogoda dziś u nas piękna no i tyle. Chyba sobie posiedzę przed tv jak już zaśnie wieczorem. A jutro rosołek zrobię, na kaca mężowi się przyda Miłego dnia Wam życzę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak polecacie to coś w tym musi być! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4452 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie jak zakladalam bylo ok, ale po kilku godzinach w pracy robiło się niewygodnie
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się witam w sobotę. Od początku ciąży nie miałam problemów z wymiotami a dzisiaj od rana co chwila ląduje z głową w kibelku
![]() Dlatego plany muszą zaczekać bo się boję wyjść z domu
|
#4454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na szczęście ostatnie w tym sezonie ( pomimo ze lubię wesela to 5-6 wesele w ciagu 3 miesiecy to za duzo zdecydowanie...)Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I doskonale rozumuem, dwa lata temu mieliśmy 6 wesel + swoje. To był mega maraton Teraz już sie trochę uspokoilo, 1-3 w roku mamy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4456 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się sobotnio
![]() U mnie dzisiaj dzień - marzenie Pojechaliśmy żeby w końcu odebrać wyniki PAPPA - wyszyło bardzo dobrze. Jest bardzo duża różnica pomiędzy ryzykiem podstawowym a skorygowanym, oczywiście na naszą korzyść Wracając zajechaliśmy na pizzę więc w sumie już obiad z głowy
|
|
#4457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
od kilka dni wlasnie mam wielka ochote, ale okazji nie ma;P jeszcze dzisiaj to wesele i bedzie weselne zarcie a ja od tygodnia mogłabym jeść tylko pomidorowke i mam właśnie na ta pizzę przeogromna ochotę.. .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4459 |
|
Wtajemniczenie
|
Za mną też chodziła pizza, a dokładniej wizyta w pizza hut
I specjalnie wzięliśmy dużą pizzę i przystawkę, żeby były jakieś resztki do zabrania na potem ![]() Ja wesele mam za tydzień i tak średnio mam chęć iść... Wiem, że nie będę miała siły się bawić Plus jeszcze to, że nie mam w co się ubrać. Będę musiała kupić coś, w czym będzie mi wygodnie przede wszystkim no i będę jakoś wyglądała. A ja bardzo nie lubię zakupów
|
|
#4460 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry laseczki
![]() Ja tez mam dziś super pogode, wieczorem grill, już mój pstrąg się marynuje :P TEŚCIOWA MI KUPIŁA, bo wie że za mięsem nie przepadam. Czyżby jakiś akt przepraszający? heh Dziś nic nie robię ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- i jak? jaki smak jadłaś? Wczoraj widziałam w galileo najdziwniejsze smaki lodów w chinach, masakra, na sam ich skład mdli, były np o smaku rosołu z makaronem, kurczaka pieczonego z carry, czosnku albo mój nr 1 o smaku ozorków wołowych. Ble... |
|
|
|
#4461 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja przed chwilą miałam konfrontację z teściową. Próbuję teraz odpowiedzieć sobie na pytanie, kiedy kończy się troska a zaczyna się upierdliwość...
Korzystając z pogody oczywiście robię pranie. I zniosłam sobie suszarkę z piętra na dwór. "Sama tą suszarkę zniosłaś?!?!" Ja że tak. "O jezu, o matko!". Ja na to że nie róbmy cyrku, przecież to lekkie jest. (No ile waży pusta, złożona suszarka?? No ludzie kochani!) "No ale mogłaś się potknąć!" Ja na to że potknąć mogę się na prostej drodze i że jak będziemy robić cyrk to zwariuję. No ale ona z braku argumentów, niby żartami, odpowiedziała już nie pamiętam dokładnie co, ale wydźwięk miało taki, że "nie dyskutuj, ja mam rację". I złapała miskę z wypranymi ręcznikami: "no nie mów że to jest lekkie!" i poszła. Ja już tylko zagryzłam wargi... Kurczę ja naprawdę wiem, co mogę! Przecież nie chcę zrobić sobie ani małej krzywdy. Mam męża w domu, gdybym potrzebowała pomocy to by mi pomógł, zaniósł tą suszarkę! Jeju jeszcze niespełna pół roku. Ja naprawdę zwariuję chyba... Wywaliłam na bieżąco żale, idę sprzątać dalej.
|
|
#4462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tesciowa co chwile chce mnie dokarmiać. Oni tak chyba mają.. Chyba nie da się ich zmienić...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4463 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja od rana na zakupach Obkupiłam się za cały rok chyba. Napad na h&m zrobiłam przez Was, bo zachwalałyście spodnie i efekt jest taki, że wyszłam z 3 parami i bluzką w groszki. Tylko u mnie żebym znalazła odpowiedni rozmiar u nich trwało i trwało. Wszystkie wieszaki musiałam przegrzebać, bo do chudzinek nie należę . Do tego jeszcze czerwony sweterek taki niby kardigan, co się jeszcze mogę zapatulić w niego, ale jak brzuszek urośnie to będzie do luźnego puszczenia. Mój w końcu zadowolony, bo zawsze jak szliśmy na zakupy, to on wychodził z kilkoma rzeczami, a ja na wszystko kręciłam nosem. Jeszcze tylko muszę buty na jesień upolować i kurtkę, bo nic mnie nie powaliło.Lody tajskie jadłam raz i mega mi smakowały. Modne się zrobiły i w coraz większej ilości miejsc można się nimi rozkoszować. U nas też piękna pogoda od wczoraj się utrzymuje. Będziemy za chwilę z niej korzystać leżąc na tarasie u moich rodziców. Cieszę się, że wyniki wyszły bardzo dobrze. Ja się mobilizuję i od poniedziałku ogarniać zacznę resztę badań co trzeba zrobić i spraw papierkowych, które mnie czekają w innych zakresach. Udanych wesel i dobrej zabawy. Miłego weekendu (żeby teściowe za bardzo na nerwach nie grały )
|
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też prenatalne wyszły ładnie
Nie pisałam o tym bo najpierw doktor wysłał mi wyniki z imieniem Ewa i moim nazwiskiem i musiałam go dopytać czy to na pewno moje |
|
|
|
#4465 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4466 |
|
Wtajemniczenie
|
I zapisałam się przy okazji na połówkowe. Ilsa można mnie wpisać - 19.10. Po drodze jeszcze na pewno po jednej wizycie na nfz i prywatnie ale nie będę się już rozdrabniać
|
|
#4467 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Torennce, Ilsa super, gratulacje za dobre wyniki :brawo:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Daj znać czy dobre bo u nas też się otworzyły Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pod względem konsystencji, smaku - no bajka. Później poszliśmy na pycha zapiekankę ze szpinakiem, pieczarkami, pomidorami i kurczakiem, tyle tego było, że ledwo zjadłam. Ogólnie tyle kilometrów zrobiliśmy, że padam. Po tylu dniach w domu to wyczyn, pod koniec się śmiałam, że za chwilę będę się turlać ![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#4469 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam sie deszczowo. Juz ktorys weekend z rzedu pogoda psuje sie dramatycznie w sobote. Mialam jechac na noc kultury (trwa od samego rana
), w zeszlym roku bylysmy z corka i bylo sporo dziecioprzyjaznych punktow programu, ale przy takiej pogodzie i dzisiejszym samopoczuciu postanowilam, ze zostajemy w domu Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

my już po śniadanku, pogoda przystępna, zbieramy się do lasu na grzyby 

zajde dziś, dzięki! 

Plus jeszcze to, że nie mam w co się ubrać. Będę musiała kupić coś, w czym będzie mi wygodnie przede wszystkim no i będę jakoś wyglądała. A ja bardzo nie lubię zakupów
. Do tego jeszcze czerwony sweterek taki niby kardigan, co się jeszcze mogę zapatulić w niego, ale jak brzuszek urośnie to będzie do luźnego puszczenia. Mój w końcu zadowolony, bo zawsze jak szliśmy na zakupy, to on wychodził z kilkoma rzeczami, a ja na wszystko kręciłam nosem. Jeszcze tylko muszę buty na jesień upolować i kurtkę, bo nic mnie nie powaliło.
13.03.2008
Daj znać czy dobre bo u nas też się otworzyły
TEŚCIOWA MI KUPIŁA, bo wie że za mięsem nie przepadam. Czyżby jakiś akt przepraszający? heh