![]() |
#391 |
Przyczajenie
|
Dot.: kolczyk z boku ust..
Miss Venflon................ma m do Ciebie jeszcze pare pytanek odnosnie piercingu w poblizu ust.
Otoż czy moglabym od razu wlozyc soebie kolczyka zlotego badz tez wykonanego z tworzywa w kolorze złotym? nie wiem czy moge to zrobic gdyz w dziecinstwie ropialy mi np dziurki w uszach kiedy nosilam zlote kolczyki i w zwiazku z tym nie wiem czy taka sama reakcja moze zajsc w przypadku piercingu ust. A kolejne pytanie bedzie dosc prozaiczne, gdyz zastanawiam sie jak bedzie wygladal teraz pocalunek, kiedy ten kolczyk sie pojawi.............czy to jest bardzo uciazliwe??i jak dlugo nie powinnam sie calowac ze swoim chlopakiem zeby byc w pelni bezpieczna od drobnoustrojow ktore moga sie dostac do rany?? Aha i ostatnie pytanko ![]() Bardzo prosze o odpowiedz ![]() pozdrawiam:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
w złotym kolrze jesty tytan-nazywa się to ziricon Gold-jest to tytan ze specjalną powłoka pvd-jasne ,że mozna go założyc do przekłucia-z tym,że licz sie z wymianą po ok.4-5 tygodniach od przekłucia na krótki labret
a kulkę przeźroczystą akrylową najbezpieczniej jest założyc przy wiymianie-akrylu nie można sterylizować, jest porowaty i moze zbierac wydzieliny z gojącego się miejsca kolczyk odpowiednio założony w niczym nie przeszkadza-należy tylko się wstrzymać z wszytskimi oralnymi przyjemnościami przez ok 3 tygodnie
![]() |
#393 |
Przyczajenie
|
Dziekuje Ci bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Przyczajenie
|
Śledze ten wątek od 2 tygodni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ide jutro robić więc trzymać kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Przyczajenie
|
looo noo to juz po jestem....
![]() troche spuchlo ale ogolnie jest dobrze ![]() ![]() Najbardziej mnie bolało znieczulenie ;| no ale kazdy to odbiera jak chce ![]() Polecam kazdemu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Zadomowienie
|
a ja też chyba dzisiaj sobie ide zrobić ; )
![]() |
#397 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Rozeznanie
|
![]()
tez mam taki kolczyk
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
moze ktoras z was dziewczyny ma fotke po wyjeciu kolczyka?????chce zobaczyc jak wyglada dziurka,czy jest bardzo widoczna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
Mam zamiar zrobić sobie Madonne
i mam kilka pytań do tych którzy sie znają Słyszałam ze powinno sie dłuższy kolczyk mice na początek a co z gruboscią,moge zalozyc 1,2 czy wcześniej muszę pochodzić z 1,6 ? Chciałabym kupić Labret z bioplastu czy mogę go nosić na początek a później skrócić do odpowiadającej mi długości? Jak powinna być długość LAbretu na początek 10 mm wystarczy, i później skrócenie do 6-7 i kulka 3mm? a właśnie i ile powinnam chodzić w tym dłuższym kolczyku, do momentu zejścia opuchlizny czy całego wygojenia sie rany ? i ile to wszystko mniej więcej trwa| Taki labret z bioplastu bedzie dobry na poczatek ? 1.2mm na 10 mm http://www.bodyjewelleryshop.com/onl...e_11387782.cfm
*Jest we mnie puch anielskich skrzydeł, błoto z pod diabelskich kopyt* Zapuszczam włosy ![]() Edytowane przez LenaaaP Czas edycji: 2008-05-05 o 23:22 Powód: Dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Przyczajenie
|
HHEEEELLLPPPP !!!!
![]() ![]() ![]() a czy moze ma ktos fotke z tym kolczykiem tylko z diamencikiem jakims albo cyrkonią ? pliiisss bo ja tez chce sobie zrobic, ale nie chce zwyklej kuleczki.... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Przyczajenie
|
ja mam ;] robilam sobie 25 kwietnia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() gosiulka2@amorki.pl ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Rozeznanie
|
oj jak mi się marzy taki kolczyk...ale niestety jest za wiele ujemnych i nie zrobie go
![]() 1.szkoła-strasznie rygorystyczna dyrka...jakby zobaczyła to by mnie już nie było w tej szkole ![]() 2.praktyki w banku...tam kolczyk raczej też nie przejdzie... 3.rodzice- chociaż mają wpływ jeszcze przez pare miesięcy ![]()
![]() |
#405 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja własnie taki kolczyk zrobiłam sobie 3 dni temu i jestem niesamowicie zadowolona. Wogole mnie nie bolała, nie boli także teraz a na dodatek nie spuchło mi nawet minimalnie. Oczywiscie mam świadomośc , że to zależy od organizmu. Co do pielegnacji to rano , wieczorem i po kazdym posiłku płucze szałwią. Nie smaruje niczym bo uwazam ze nie ma sensu tego "paprac" skoro tak ładnie sie goi.Wszystkim , którzy sie zastanawiają szczerze polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#410 |
Rozeznanie
|
w takim razie przepraszam
![]()
![]() |
#411 |
Przyczajenie
|
Kosztowało mnie to z kolczykiem rzecz jasna 50 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
naprawde sliczny masz ten kolczyk
![]() ![]()
![]() |
#413 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję za tak przychylną opinie
![]() Jeżeli jest ten kolczyk za 80 zł to może warto poszukać innego punktu, w którym wyknywany jest piercing. Ale tak czy siak to zycze przyjemnego przebijania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
salonu piercingu nie wybieramy kierując się ceną ale:
-profesjonalizmem piercera (czy zakładfa tytan,czy ma portfolio) -higieną studia (odbiór i kontrole sanepidu, wizualna czystość) -sterylnością(czy jest autoklaw parowy,czy narzędzia i klce do zabiegu sa w sterylnych pakietach) ps.profeslonalista zawsze znjadzie troche czasy ,żeby wyjasnić wszytskie wasze wątpliowści
![]() |
#415 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Czytałam ten wątek z 3 razy i nadal nie wiem jaki mam kolczyk kupić na początek,jaka długość i z czego ma być wykonany?Proszę Was o odpowiedź ![]()
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Kurcze strasznie mi sie to podoba.
Zastanawiam sie nad kosztem tego i czy od tego sie zeby nie psuja (slyszalam ze od kolczyka w jezyku sie psuja-prochnica)
![]() |
![]() |
#418 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
"jedna baba drugiej babie..." rzetelnych informacji zasięga się u dobrego piercera a nie z zasłyszenia
![]() |
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie chodzi o jezyl tylko o brode. I jaki jest tego koszt mniej wiecej,jak dlugo sie goi i zostaje blizna jak sie wyjmie nie? Moze sobie w wakacje zrobie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
BAN stały
|
Ilona, wybacz, że się wtrącam, ale wiem jak wyglądasz i kolczyk nie będzie Ci pasował na pewno. Masz okrągłą, trochę dziecinną buźkę i ten kolczyk wpasuje się jak kwiatek do kożucha.
Ja w ogóle nie przepadam za takimi kolczykami, ale jeżeli już komuś one pasują, to osobom z mocną, nawet lekko agresywną, zdecydowaną urodą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.