|
|
#4501 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Ja właśnie szukam mówiąca na wakacje. Chcemy jechać nad Balaton. Macie jakieś godne polecenia miejsca?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4502 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, zazdroszczę Wam tych wakacji! Moje najbliższe może w przyszłym roku, o ile taka wyprawa w 3 nas nie przerosnie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sa restauracje, port, sklepy. Blisko jest Tihany- mala wioska, bardzo spokojna i przepiękna- nie za bardzo jest tam co robić i nie wiem jak z bazą noclegową ale warto sie wybrac bo wygląda troche jak wioska hobbitow z genialnym widokiem. Nie polecam siofok bo to miejscowość gdzie zjeżdżają sie mlodzi Niemcy na imprezę i jest glosno i brudno. Tylko trzeba miec na uwadze ze sezon konczy sie za dwa tygodnie a juz teraz sporo miejsc jest zamkniętychRozmawiałam z mama i mowilam ze po powrocie musze kupic spodnie ciazowe bo zostaly mi tylko materiałowe a jak wroce to bedzie na nie za zimno to powiedziała ze mi kupi zeby na mój powrót byly ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W takim razie będziemy szukać noclegu. Mieliśmy jechać jutro ale jeszcze nie do końca jestem zdrowa i przełożylismy wyjazd na środę. Mam nadzieje, że będzie już ok. Ale nocleg będziemy rezerwować pewnie w przeddzien wyjazdu, jak już będzie 100% pewności, że jedziemy. Baw się dobrze i odpoczywaj! A spodnie ciążowe są cudowne. Jak je założyłam to nie wróciłam juz do zwykłych spodni. Na razie kupilam 2 pary. Bede przeplatać z sukienkami Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Wam wakacji! Odpoczywajcie i korzystajcie ile się da!
![]() Ja właśnie wróciłam z basenu, w końcu się poruszałam - dostałam pozwolenie od gin więc od razu skorzystała. Teraz odpoczywam i tak mi błogo ![]() Ale zdecydowanie szybciej zadyszki na basenie dostawałam, nie mogłam pływać tak jak zawsze bo strasznie się męczyłam także powolutku się toczyła po torze ale i tak super, polecam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4507 |
|
Rozeznanie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Hej Dziewczyny! Witam się z łóżka... po wczorajszym, trzygodzinnym spacerze po lesie, dopadła mnie totalna niemoc i zmęczenie.
przespałam popołudnie i cała noc. Dzisiaj od rana czuje sie kiepsko, słabo i postanowiłam odpoczywać. Także od rana leżymy sobie pod kołderka.Mężu się spisał, zrobił obiadek, pozmywał, pojechał do sklepu. Mam nadzieje, że jutro już będzie lepiej, bo przecież praca itd. O 20 mała przerwa na Masterchefa a pozniej to już chyba do spania. ![]() Widziałam,że pisałyście o bólach głowy... u mnie od wczoraj to samo i przejsc nie chce
Edytowane przez dustinthewind Czas edycji: 2017-09-10 o 19:19 |
|
|
|
#4508 |
|
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny! Niedawno wróciliśmy z wesela i poprawin. O ile na weselu super się bawiłam i potanczylam tak na poprawinach już byłam totalnie wymeczona. Właśnie dogorywam na kanapie;P
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po wczorajszych i dziesiejszych spacerach, padam...
![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
My dzisiaj miło spędziliśmy dzień najpierw spacer później jak co tydzień poszliśmy na pizzę
gramy sobie w Wiedźmina a później jakiś film się włączy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
U nas radość w domu bo Mąż wreszcie dokończył pracę magisterską (nawet płacił teraz za przywrócenie na studia bo brakowało mu tylko tej głupiej pracy) i jutro ją jeszcze przejrzy i prześle
![]() Teraz Masterchef a potem Rolnik Pełen relaks przed tv
|
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zgubiłam w domu całe krzyżówki, a tam były ważne rzeczy ;(
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#4513 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja sie zglaszam po dosc dlugim czasie.
Daje tylko znac ze poronilam w 7 tc. Trzymam mocne kciuki za wszystkie mamusie. Rosnijcie zdrowo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4515 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#4516 |
|
Zadomowienie
|
Guru, przykro mi, trzymaj się jakoś
![]() Wg mojej apki bóle głowy to normalna rzecz, której można doświadczać w II trymestrze. Nie wiem dlaczego. Mało mnie to cieszy. Jak dla mnie te suplementy, które przyjmujemy, to nie są te słynne witaminy ciążowe. Wydaje mi się, że chodzi o taki kompleks wszystkich witamin, a nie kilka substancji, jak w naszym przypadku. Dziewczyny, gratuluję dobrych wyników w Pappach.
|
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#4518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
((Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej trzymajcie kciuki proszę o 16:30 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4521 |
|
Przyczajenie
|
Gratulacje dziewczyny
|
#4522 |
|
Zadomowienie
|
Z bólem głowy już mamy problem chyba 3 dzień...co do magisterki...muszę się zapisać w tym tygodniu na studia 😲 także
dla Męża !! Guru - bardzo mi przykro. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4523 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się po weekendzie ![]() Korzystaliśmy ze słońca ile się dało, ale ja jednak już strasznie szybko się męczę. Kawałek spaceru pod górkę, a zziajałam się jakbym biegała. Też się łączę z bólem głowy. Nigdy na to nie narzekałam, ale przez weekend dało się odczuć. Udanych wakacji życzę wypocznijcie ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Guru - trzymaj się. Trzeba wierzyć, że następnym razem się uda Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-09-11 o 06:42 |
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w poniedziałek.
Deszczowy ale ciepły ![]() Ja też się szybko męczę i mnie to wkurza
|
|
|
|
#4525 |
|
Wtajemniczenie
|
Guru - przykro
trzymam kciuki za nastepne Witam sie Wy o studiach piszecie a ja zastanawialam sie nad kursem 1 pomocy... Tylko nie wiem czy to dobry pomysl. Wiem ze w razie wypadku rzucam sie do pomocy a majac kurs jak cos zrobie zle to moga jakies konsekwencje wyciagac?Jak Wasza cera? Bo ja juz nie daje rady... Na czole mi wyskoczyly trzy kolo siebie i mnie boli z cora mialam nieskazitelna a teraz masakra. Czy w 2 trym moze byc poprawa? Czy jak juz jest teraz tak to zostanie?? |
|
|
|
#4527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cerę mam coraz gorszą i już nic nie działa. Żadne przemywania itd co przedtem stosowałam nie dają rady |
|
|
|
|
#4528 |
|
Rozeznanie
|
Witam się po słabym weekendzie.
Piszecie, że macie problemy z cerą, u mnie na szczęście odpuściło, ale to jak się teraz męczę to... U mnie znowu chłodniej i deszcz pada od samego rana, szaro, ponuro... czas zakupić sobie "Ciężarówkę..." i inne książki na jesienne wieczory |
|
|
|
#4529 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie jeszcze dobija to, że nagle robię się głodna. Nieważne ile zjem, to i tak max po 2,5 godziny jestem głodna i pochłonęłabym wszystko. Idąc na spacer/coś załatwić itd muszę wziąć ze sobą coś do przegryzienia.
Dziewczyny jak z Waszym ciśnieniem? Robicie codzienne pomiary czy wszystko w normie i nie musicie? |
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

przespałam popołudnie i cała noc. Dzisiaj od rana czuje sie kiepsko, słabo i postanowiłam odpoczywać. Także od rana leżymy sobie pod kołderka.

gramy sobie w Wiedźmina a później jakiś film się włączy
13.03.2008

trzymajcie kciuki proszę o 16:30
Witam się po weekendzie