Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-11, 11:04   #3241
pestycyda
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami

Mała, a teściowie byli skłonni uwierzyć że ich własny syn bije wnuka? O.o

Morelle, zazdroszczę że będziecie mieli tyle czasu wspólnego we trójkę mojego tża urlop poszedł na remont. Ma jeszcze między świętami a sylwestrem ale to dluuugo.

Aggs, obys się dodzwonila!

Mi się udało dojechać na badania. Na szczęście nawet kolejki nie było a Panie pozwoliły z wózkiem wjechać do gabinetu i się zachwycały nad Wojtusiem. Teraz wróciliśmy i śmierć głodowa

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 11:08   #3242
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
My ostatnio jak mieliśmy takie dwa dni intensywne - fizjo, wizyty u rodziny itp, to na trzeci dzień Bartek praktycznie tylko spał tak się zmęczył

Teraz piątek się taki zapowiada bo mam usg przezciemiączkowe i wizytę u fizjoterapeutki. Dojdzie nam drugie, trudne ćwiczenie. I będę sama bo TŻ w delegacji.

Próbuję ciągle się dodzwonić do poradni do szpitala żeby umówić nas jeszcze na usg bioderek... TRAGEDIA!! Dzisiaj może z 20 razy dzwoniłam już - albo zajęte albo abonent niedostępny. I tak od czwartku.

Lepper, wzywam Cię do poinformowania nas co tam u Wicka!!

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

A jak ogólnie u Was? Lepiej trochę?

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

I najważniejsza wiadomość dnia: udało mi się założyć pierścionek bez większego trudu i nawet ściągnąć

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Chyba lepiej. Przywykłam do tego że wisi cały czas na mnie i nie mogę w spokoju wyjść nawet do łazienki. Spać śpi nadal z nami tzn. usypia standardowo na mnie ale udaje mi sie ja odłożyć do kokonu. Plus jest taki że zaczyna sie interesowac różnymi rzeczami i chwilę można ją zająć. w środe idziemy do fizjoterapeuty.
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 11:11   #3243
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Mała, a teściowie byli skłonni uwierzyć że ich własny syn bije wnuka? O.o

Morelle, zazdroszczę że będziecie mieli tyle czasu wspólnego we trójkę mojego tża urlop poszedł na remont. Ma jeszcze między świętami a sylwestrem ale to dluuugo.

Mi się udało dojechać na badania. Na szczęście nawet kolejki nie było a Panie pozwoliły z wózkiem wjechać do gabinetu i się zachwycały nad Wojtusiem. Teraz wróciliśmy i śmierć głodowa

Taka świąteczna przerwa też fajna - wtedy ja będę zazdrościć
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 11:12   #3244
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Ja też dodaje nutriton. Czasami jak czeka daje jej pierś, a czasami nie czekam. Kuzyna żona nigdy nie czekała tych 7 min. Szczerze mówiąc nie widzę różnicy w konsystencji mleka. Wszystko też wrzucam od razu z mlekiem. Jeden proszek.

moja siedzi i nie chce zejść

Parodia z tym usg!

Chilli właśnie co u Ciebie!!!

Jutro mam urodziny tż. Małe spotkanie rodzinne. zawsze robimy na 15 os., ale w tym roku jakoś mi się nie chce. Zawsze tez robiliśmy po ur, albo przed bo jego ur spędzaliśmy za granicą na urlopie. Smutno mi trochę.
W każdym razie kupiłam torbę, ale oddałam bo jakoś wykonania była marna. Kupiłam dziś rano strzelanie i serwis klimatyzacji. Niech się chłopak cieszy
NO właśnie też mi się wydaję że te 7 min to bez sensu. Pomaga Wam to ? U nas lepiej, rzadziej ulewa a jeśli już to nie fontanna a taki kisiel, a jakie kupy po tym wali.....masakra
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 11:15   #3245
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
NO właśnie też mi się wydaję że te 7 min to bez sensu. Pomaga Wam to ? U nas lepiej, rzadziej ulewa a jeśli już to nie fontanna a taki kisiel, a jakie kupy po tym wali.....masakra
Szczerze mówiąc to nie widzę różnicy. Bardziej wydaje mi się, że pomaga odbijanie co kilnaście ml. Z kupą u nas problem. Zielony, rzadki szpinak 1, co drugi dzień :/ Nie jestem przekonana, że ona ma alergię na białko.

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Ulewa dalej, ale nie jak fontanna. Też ciut gęstsze. Ale ubrania mam co jakiś czas załatwione. Z góry na dół. O kanapie nie wspomnę.
Stary 2017-09-11, 11:20   #3246
pestycyda
Zakorzenienie

Na mojej kanapie to już chyba wszystko było...

Stary 2017-09-11, 11:30   #3247
morelle_
Zakorzenienie

Lekki dramat co
Stary 2017-09-11, 11:33   #3248
xzora
Zakorzenienie

Pestycyda - kciuki za wizytę u gina i badania!
Mała! Czy teściowa musi o wszystkim wiedzieć? nawet o zmyślonych historiach
Morelle - mi tez by sie nie chciało jechać taki kawał drogi. TZ pewnie planuje bo urlop - pewnie nawet sie nie spodziewa jak szybko mu minie jak spotkanie rodzinne na 15os to powiedziałabym ze duże. Ja nawet tyle sztućców nie mam i krzeseł.

Aggs - a nie masz mozliwosci pojechać do poradni albo wysłać kogoś ze skierowaniem? Ewentualnie inne miejsce gdzie robią usg bioder. Brawa za pierścionek!

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 11:39   #3249
Mała!
Zakorzenienie

Pestycyda
Wiesz co właśnie onto poszło, ze od razu poczuł się osądzony!

Morelle
Super prezenty i wszystkiego najlepszego dla męża, gdybym.jutro zapomniala

Xzora
Staramy sie byc mili dla nich po prostu i nie ciągnąć tematu, ale.... ale nawet gdyby.coś ... to i tak.nie ich interes.

A.my wczoraj skończyliśmy 2 miesiące

IMG_20170911_122826.jpg

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 12:00   #3250
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Pestycyda - kciuki za wizytę u gina i badania!
Mała! Czy teściowa musi o wszystkim wiedzieć? nawet o zmyślonych historiach
Morelle - mi tez by sie nie chciało jechać taki kawał drogi. TZ pewnie planuje bo urlop - pewnie nawet sie nie spodziewa jak szybko mu minie jak spotkanie rodzinne na 15os to powiedziałabym ze duże. Ja nawet tyle sztućców nie mam i krzeseł.

Aggs - a nie masz mozliwosci pojechać do poradni albo wysłać kogoś ze skierowaniem? Ewentualnie inne miejsce gdzie robią usg bioder. Brawa za pierścionek!

Jakoś tak wychodzi U mnie część siedzi przy stole, a część przy ławie na narożniku. Talerze są z dwóch bajek, ale nikomu to nie przeszkadza. Jednak na chrzciny to już było słabo

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Pestycyda

Morelle

Xzora
Staramy sie byc mili dla nich po prostu i nie ciągnąć tematu, ale.... ale nawet gdyby.coś ... to i tak.nie ich interes.

Załącznik 7230411

Dzięki

Fajne to foto Szkoda, że ja takich nie robiłam. Teraz to już za późno.
Stary 2017-09-11, 12:14   #3251
siilmariien
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny 🙂🌹 Nawet ładnie ta chusta na zdj wychodzi, ale szczerze mowiac nie przepadam za nią, ja to bym najchętniej jakąś bez wzorów kupiła. A slyszalyscie coś o lennylamb czy z jakichś powodów są odradzane?? Bo widzę że w większości bierzecie littlefrog...

Mała spokojnie, tylko słodycze, chipsy, lody, radler itd odstawiłam, staram się kasze jaglana/owsianke zamiast pieczywa na sniadanie/kolacje, ale na razie nie widzę efektów. No i trochę oszukuje czasami niestety 😜

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Mała np. teraz wcinam chatkę do kawy, ale domowego ciasta nie liczę jako zakazanych słodyczy 😜 A potem zdziwienie że nie ma efektów 😂

siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 12:22   #3252
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Ja obrączkę nosiłam do porodu i po porodzie tez od razu tylko na porodówkę nie wzięłam

Ja jakoś 2tyg przed porodem ściągnęłam tak na amen kości mi urosły

Cytat:
Ja też dodaje nutriton. Czasami jak czeka daje jej pierś, a czasami nie czekam. Kuzyna żona nigdy nie czekała tych 7 min. Szczerze mówiąc nie widzę różnicy w konsystencji mleka. Wszystko też wrzucam od razu z mlekiem. Jeden proszek.

moja siedzi i nie chce zejść

Parodia z tym usg!

Chilli właśnie co u Ciebie!!!

Jutro mam urodziny tż. Małe spotkanie rodzinne. zawsze robimy na 15 os., ale w tym roku jakoś mi się nie chce. Zawsze tez robiliśmy po ur, albo przed bo jego ur spędzaliśmy za granicą na urlopie. Smutno mi trochę.
W każdym razie kupiłam torbę, ale oddałam bo jakoś wykonania była marna. Kupiłam dziś rano strzelanie i serwis klimatyzacji. Niech się chłopak cieszy
Łaaaa ze strzelania to i ja bym się cieszyła super!

Cytat:

Przestałam już się łudzić, że się dodzwonię

Fajnie, że można było wózkiem ja często w takich miejscach widzę zakazy

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
Chyba lepiej. Przywykłam do tego że wisi cały czas na mnie i nie mogę w spokoju wyjść nawet do łazienki. Spać śpi nadal z nami tzn. usypia standardowo na mnie ale udaje mi sie ja odłożyć do kokonu. Plus jest taki że zaczyna sie interesowac różnymi rzeczami i chwilę można ją zająć. w środe idziemy do fizjoterapeuty.
No to dobrze, że jest lepiej powolutku, powolutku i wyjdziecie na prostą daj znać jak po wizycie

Cytat:

Na szczęście tata wybiera się do tego miasta w środę załatwić kilka spraw (40km w jedną stronę - niby nie dużo, ale jakoś nie mam ochoty tylko po to jechać i ciągać małego... ) - jest szansa, że i do szpitala podjedzie
A usg bioder robią tylko w tym mieście na nfz... u mnie bida z nędzą.. no chyba, że termin będzie na przyszły rok, to pójdę u siebie prywatnie

Cytat:
Pestycyda

Morelle

Xzora

Załącznik 7230411

brawa! Hugo super chłopak

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 12:23   #3253
Mała!
Zakorzenienie

Hihi. To tak.jak ja Sill

Morelle
Różnice widać po nim mega , jest duży i kumaty taki już

Stary 2017-09-11, 12:31   #3254
cashmere
Zakorzenienie

My teraz na spacerku. Przemo śpi już 2h złapałam Wi-Fi to podczytuje. Byliśmy dziś u okulisty. Nic odkrywczego się nie dowiedziałam w związku z ropiejacym oczkiem, ale okulistka ok. Dostaliśmy krople z antybiotykiem. Później jedziemy do fizjo na rehabilitację.

Czy któraś z Was podaje może helicid lub inny lek z omeprazolem? Albo Gastrotuss baby?

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Ja teraz też pochłaniam dużo słodyczy :/ odbijam sobie ciazowa dietę i się najeść nie mogę :/

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Na mojej kanapie to już chyba wszystko było...

Na mojej też..
Starszak to już tyle różnych rzeczy narozlewal, wycieral brudne rączki i nawet nasikał :/ po drugim dziecku to ona chyba do utylizacji pójdzie :/ A ma niecałe 4 lata dopiero.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 12:38   #3255
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny 🙂🌹 Nawet ładnie ta chusta na zdj wychodzi, ale szczerze mowiac nie przepadam za nią, ja to bym najchętniej jakąś bez wzorów kupiła. A slyszalyscie coś o lennylamb czy z jakichś powodów są odradzane?? Bo widzę że w większości bierzecie littlefrog...

Mała spokojnie, tylko słodycze, chipsy, lody, radler itd odstawiłam, staram się kasze jaglana/owsianke zamiast pieczywa na sniadanie/kolacje, ale na razie nie widzę efektów. No i trochę oszukuje czasami niestety 😜

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Mała np. teraz wcinam chatkę do kawy, ale domowego ciasta nie liczę jako zakazanych słodyczy 😜 A potem zdziwienie że nie ma efektów 😂

Ja czytałam że lennylamb i natibaby są tak samo dobre jak little frog, ale lennylamb w 100% bawełnie ma tylko gramaturę 220 max, a ja chciałam coś grubszego bo mi klocuszek rośnie

My dzisiaj tylko w ogrodzie spacerujemy bo czekam na kuriera, Tż powiedział że muszę odebrać bo mu robota stoi, a akurat u nas dzisiaj ładna pogoda pierwszy raz od tygodnia.

W ogóle my chyba w tym tygodniu będziemy mieć szczepienie a w piątek chcemy nad to morze jechać i nie wiem co robić czy spróbować przełożyć szczepienie na przyszły tydzień czy wyjazd na kolejny weekend

Morelle 100 lat dla męża my w zeszłym roku robiliśmy 30 urodziny męża w domu na 13 osób i musiałam kupować sztućce i talerze bo podobnie jak xzora takich ilości w domu nie miałam

Stary 2017-09-11, 12:55   #3256
pestycyda
Zakorzenienie

Xzora, słodziak

Ja się zaopatrzyłam w serwisie na 12 osób niby na gwiazdkę od teściowej więc mogę robi imprezy tylko że u mnie w mieszkaniu 6 osób na obiedzie to już za dużo

Zamotałam mojego histeryka. Rzucał się jak nie wiem 4 razy próbowałam. Oczywiście zaraz po zamotaniu zasnął. I po co było tak wyć i się rzucać? Ah te młode... Luzy na chuście jak nie wiem. Może spróbuję podciągać jak głębiej zaśnie:p

Stary 2017-09-11, 13:21   #3257
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
My teraz na spacerku. Przemo śpi już 2h złapałam Wi-Fi to podczytuje. Byliśmy dziś u okulisty. Nic odkrywczego się nie dowiedziałam w związku z ropiejacym oczkiem, ale okulistka ok. Dostaliśmy krople z antybiotykiem. Później jedziemy do fizjo na rehabilitację.

Czy któraś z Was podaje może helicid lub inny lek z omeprazolem? Albo Gastrotuss baby?

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Ja teraz też pochłaniam dużo słodyczy :/ odbijam sobie ciazowa dietę i się najeść nie mogę :/

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Na mojej też..
Starszak to już tyle różnych rzeczy narozlewal, wycieral brudne rączki i nawet nasikał :/ po drugim dziecku to ona chyba do utylizacji pójdzie :/ A ma niecałe 4 lata dopiero.
Też muszę chyba pójść do okulisty. Albo to złudzenie, albo widziałam ze oko jej ucieka. Oszaleje. ..

U mnie brzydka pogoda. Umyłam głowę. Nigdzie nie idę.

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Ja czytałam że lennylamb i natibaby są tak samo dobre jak little frog, ale lennylamb w 100% bawełnie ma tylko gramaturę 220 max, a ja chciałam coś grubszego bo mi klocuszek rośnie

My dzisiaj tylko w ogrodzie spacerujemy bo czekam na kuriera, Tż powiedział że muszę odebrać bo mu robota stoi, a akurat u nas dzisiaj ładna pogoda pierwszy raz od tygodnia.

W ogóle my chyba w tym tygodniu będziemy mieć szczepienie a w piątek chcemy nad to morze jechać i nie wiem co robić czy spróbować przełożyć szczepienie na przyszły tydzień czy wyjazd na kolejny weekend

Morelle 100 lat dla męża my w zeszłym roku robiliśmy 30 urodziny męża w domu na 13 osób i musiałam kupować sztućce i talerze bo podobnie jak xzora takich ilości w domu nie miałam

Dziękuję

Cytat:
Xzora, słodziak

Ja się zaopatrzyłam w serwisie na 12 osób niby na gwiazdkę od teściowej więc mogę robi imprezy tylko że u mnie w mieszkaniu 6 osób na obiedzie to już za dużo

Zamotałam mojego histeryka. Rzucał się jak nie wiem 4 razy próbowałam. Oczywiście zaraz po zamotaniu zasnął. I po co było tak wyć i się rzucać? Ah te młode... Luzy na chuście jak nie wiem. Może spróbuję podciągać jak głębiej zaśnie:p

Może też zamotam. Co pusalyscie o spodenkach? Ze dziecko nie może w nich być w chuście czy co?

Moja dalej nie chwyta

Ps. Słodycze też wcinam na potęgę.
Stary 2017-09-11, 13:29   #3258
siilmariien
Wtajemniczenie

Mała, Samantha świetne są te Wasze chłopaki I ta ich burza włosów
Brawa za 2 miesiące!
Stary 2017-09-11, 13:30   #3259
pestycyda
Zakorzenienie

Morelle, nie powinny być spodenki ze stopkami czyli polspiochy, pajace.

Ja się boję słodyczy jeść a tak bym żarła że nie wiem... Póki co zapycham się suszonymi owocami, pomidorami koktajlowymi i ciastko kruche chrupne ( żaaaaaal)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-09-11, 13:30   #3260
Mała!
Zakorzenienie

Sill

Morelle
Hugo tez ucieka, tak moze byc nawet kilka.miesięcy.
Moj też nie chwyta...jeszcze czas.

Stary 2017-09-11, 13:31   #3261
xzora
Zakorzenienie

Mała! Fajny 2-miesięczniak z Hugo. Ja mojej muszę zdjęcie dzisiaj zrobic, miałam wczoraj ale nie wyszło
Aggs - to oby tacie udało sie zapisać Bartka na bliski termin
Siilmariien - powodzenia w trzymaniu diety. Ja w ciagu 33 dni miałam 8 dni ze słodyczami, 25 dni czystych bez słodyczy, chipsów. Piwa nie pije, chleb jedynie własnej roboty z maki gryczanej a i tak nie ma efektów.
Cashmere - super, ze Przemek tak ładnie spi. My tez dzisiaj jedziemy do fizjo - pierwszy raz.

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 13:40   #3262
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość

Dzięki kochana Zwrócę uwagę na tę gramaturę.

Cytat:

Stary 2017-09-11, 13:43   #3263
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Morelle, nie powinny być spodenki ze stopkami czyli polspiochy, pajace.

Ja się boję słodyczy jeść a tak bym żarła że nie wiem... Póki co zapycham się suszonymi owocami, pomidorami koktajlowymi i ciastko kruche chrupne ( żaaaaaal)

Czemu?

Cytat:
Sill

Morelle
Hugo tez ucieka, tak moze byc nawet kilka.miesięcy.
Moj też nie chwyta...jeszcze czas.

Zaczynam myśleć, że chusta to u mnie głupi pomysł. Moje dziecko nie lubi siedzieć na wysokości piersi. Była spokojna, a tylko ją wzięłam szał. ..
Stary 2017-09-11, 13:49   #3264
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Mała! Fajny 2-miesięczniak z Hugo. Ja mojej muszę zdjęcie dzisiaj zrobic, miałam wczoraj ale nie wyszło
Aggs - to oby tacie udało sie zapisać Bartka na bliski termin
Siilmariien - powodzenia w trzymaniu diety. Ja w ciagu 33 dni miałam 8 dni ze słodyczami, 25 dni czystych bez słodyczy, chipsów. Piwa nie pije, chleb jedynie własnej roboty z maki gryczanej a i tak nie ma efektów.
Cashmere - super, ze Przemek tak ładnie spi. My tez dzisiaj jedziemy do fizjo - pierwszy raz.

No to ładnie mnie motywujesz 😂 Prawie miesiąc wyrzeczeń i bez efektów 😁
Nie no, ale Twój organizm na pewno się oczyścił przez to. I wynik imponujący, widać że masz silną wolę

Kurczę kupuję dzisiaj mąkę żytnią i robię zakwas na chleb, bo mam już dosyć tego pieczywa sklepowego.
Stary 2017-09-11, 13:54   #3265
pestycyda
Zakorzenienie

Morelle, mój też tak reaguje często ale jak już skończę motać to się uspokaja.
A boję się jeść slodycze ze względu na kolki młodego. Jeszcze 1,5 miesiąca diety raczej. Wiem że niby to nie ma wpływu ale mieliśmy już takie masakry że nie chce za każdym razem się zastanawiać czy to przez tego pączka co zjadłam:/

Stary 2017-09-11, 13:58   #3266
morelle_
Zakorzenienie

Pestycyda ja Cie rozumiem. Dlatego nie jem pizzy. Wczoraj w końcu od listopada zjadłam carpaccio!
Ja nie umiem tego dociagnac na karku. Boję się o jej kręgosłup. Robie wszystko na 100% albo wcale. Narazie chusta robi za ozdobę kanapy. Nie wiem czy tak nie zostanie.
Stary 2017-09-11, 14:09   #3267
taedio
MerDer 4ever

A ja wczoraj pizza (na urodzinach), dzisiaj pizza... dieta pełna gęba!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-09-11, 14:12   #3268
cashmere
Zakorzenienie

XZORA dlaczego idziecie do fizjo?

MORELLE na tym etapie oczko może jeszcze uciekać. Ale przejść się nigdy nie zaszkodzi.

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Pestycyda ja Cie rozumiem. Dlatego nie jem pizzy. Wczoraj w końcu od listopada zjadłam carpaccio!
Ja nie umiem tego dociagnac na karku. Boję się o jej kręgosłup. Robie wszystko na 100% albo wcale. Narazie chusta robi za ozdobę kanapy. Nie wiem czy tak nie zostanie.
Myślałaś o spotkaniu z doradcą? To by Ci pokazał co i jak.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 14:14   #3269
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
XZORA dlaczego idziecie do fizjo?

MORELLE na tym etapie oczko może jeszcze uciekać. Ale przejść się nigdy nie zaszkodzi.

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Myślałaś o spotkaniu z doradcą? To by Ci pokazał co i jak.

Pomyślę, narazie mam jazdy znowu. Nie wiem czy to brzuch. Może nerka? Masakra
Stary 2017-09-11, 14:46   #3270
Mała!
Zakorzenienie

Kurde Hugo mi spał tak.ładnie i.musialam.go obudzić bonpo Tymona muszę iść no nic trzeba sobie radzic.

W dodatku jest tak.szaro, że chyba lać będzie.

Morelle
Współczuję bólu.

Pestycyda
Powoli możesz wprowadzać słodycze i patrzeć czy coś się zmienia.

Xzora
Brawa za silną wolę, Ty to jesteś silna!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości