Rozstanie z facetem XXXVIII - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-11, 22:01   #1591
beautifilworld19
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXVIII

Cytat:
Napisane przez Agaciok xD Pokaż wiadomość
Nie daloby rady zmienic mieszkania?
Teraz już nie, szukałam, ale nie znalazłam niczego równie atrakcyjnego i w przyzwoitej cenie:/ trzeba sie przemeczyc.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
beautifilworld19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 23:36   #1592
Laritana
Raczkowanie

Chcialabym uroczyscie ogłosić, ze oficjalnie zostalam jedynka singielka wsrod moich znajomych. Moja jedyna kolezanka, ktora byla sama wlasnie sie sparowala 😁 wooo hooooo! 😜
Laritana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-12, 05:34   #1593
beautifilworld19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Laritana Pokaż wiadomość
Chcialabym uroczyscie ogłosić, ze oficjalnie zostalam jedynka singielka wsrod moich znajomych. Moja jedyna kolezanka, ktora byla sama wlasnie sie sparowala 😁 wooo hooooo! 😜
A Ty kochana możesz cieszyć się wolnością ja miałam ciężką noc, co chwilę myślę "A co by były gdyby" i tworzy mi się milion scenariuszy w głowie

Stary 2017-09-12, 05:41   #1594
Ijakdalejzyc
Raczkowanie

Laritana, współczuję, ciężko się patrzy na ludzi epatujacych szczęściem. Nie z zazdrości, przypomina własne, utracone. Ale to chyba taka mała iskierka, ze gdzieś tam da kogoś interesującego poznać? Trzymaj się, kochana.

Wczoraj odpisał mi na tego maila, równie sucho i zdawkowo jak ja. Przepłakalam wieczór, kontakt mnie trochę podlamal (musialam napisać co z rzeczami i tym umowionym spotkaniem). Noc pełna snów o nim. Poranki to najsłabsza część dnia, ciężko zapełnić pustkę. Mam ochotę przelezeć cały dzień, niby wiem, że to etap, gdzie jeszcze mi wolno. Ech, czasie, mijaj.
Ijakdalejzyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-12, 05:48   #1595
beautifilworld19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ijakdalejzyc Pokaż wiadomość
Laritana, współczuję, ciężko się patrzy na ludzi epatujacych szczęściem. Nie z zazdrości, przypomina własne, utracone. Ale to chyba taka mała iskierka, ze gdzieś tam da kogoś interesującego poznać? Trzymaj się, kochana.

Wczoraj odpisał mi na tego maila, równie sucho i zdawkowo jak ja. Przepłakalam wieczór, kontakt mnie trochę podlamal (musialam napisać co z rzeczami i tym umowionym spotkaniem). Noc pełna snów o nim. Poranki to najsłabsza część dnia, ciężko zapełnić pustkę. Mam ochotę przelezeć cały dzień, niby wiem, że to etap, gdzie jeszcze mi wolno. Ech, czasie, mijaj.
To prawda, poranki są ciężkie... mój były jak cisza tak cisza. W głębi serca wiem, że to lepiej, ale ciągle się zastanawiam co robi, gdzie jest, we wtorki zawsze przyjeżdżał do mnie, więc co będzie robił dziś skoro my się nie widzimy...

Stary 2017-09-12, 05:56   #1596
Esia_90
Wtajemniczenie

Dziewczynki musicie się czymś zająć. Ja też miałam te głupie myśli. A wczoraj jak szłam do domu po pracy to się złapałam na myśli "ani razu dzisiaj o nim nie pomyślałam". Myślę, że to, że pojawił się w moim życiu i znowu mnie skrzywdził bardzo mi pomogło. Bo ja wiem teraz, że on się nie zmieni. Będzie zawsze tak samo, a ja wolę spokój jaki mam teraz. Jest mi smutno bo jestem sama ale nie jakoś daje radę.

Stary 2017-09-12, 06:01   #1597
beautifilworld19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Esia_90 Pokaż wiadomość
Dziewczynki musicie się czymś zająć. Ja też miałam te głupie myśli. A wczoraj jak szłam do domu po pracy to się złapałam na myśli "ani razu dzisiaj o nim nie pomyślałam". Myślę, że to, że pojawił się w moim życiu i znowu mnie skrzywdził bardzo mi pomogło. Bo ja wiem teraz, że on się nie zmieni. Będzie zawsze tak samo, a ja wolę spokój jaki mam teraz. Jest mi smutno bo jestem sama ale nie jakoś daje radę.

Zapewne masz rację, ja mam teraz ostatnie dni w domu, niestety zbyt dużo wolnego czasu a od października wyjazd na studia, ale niestety do mieszkania, w którym też było pełno JEGO. No z deszczu pod rynnę;( byliśmy razem tylko 7 miesięcy i to w zasadzie ja już skończyłam tą znajomość, to i tak czuje pustkę, czuje jakby jakaś część mnie odeszła.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-09-12, 06:07   #1598
Ijakdalejzyc
Raczkowanie

Cytat:

Ano, mam w planach ponownie przygotowanie obiadu rodzicom (dwóch, bo mama jest wege ) i naukę farmy, żeby nie płakać w przyszłym semestrze, że jestem tyle do tyłu.
Brakuje mi codziennych obowiązków, bo końcówkę września mieliśmy zaplanowaną 'wspólną'. Śmiesznie, bo wyczekiwałam tych wakacji jak nigdy dotąd, a teraz modlę o czas na uczelni, kiedy nie będę pamiętała jak się nazywam. Mam zamiar chodzić na wszystkie wykłady, przynajmniej jedną konferencję w miesiącu i całą masę dyżurów. Wyczuwam, że wyjdzie to na dobre mojej przyszłej karierze.
Stary 2017-09-12, 06:46   #1599
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Napisane przez Milagros_90 Pokaż wiadomość
Si
Będę na przełomie września i października we Wro, bo jadę z Wizazanka z innego wątku do Karpacza .
Jak wrócimy to mamy zamiar iść na otrzęsiny , może wybrałabyś się z nami?

Cytat:
Milagros no co? Starosc nie radość, mlodosc nie wieczność, pogrzeb nie wesele jak to mowi moja babcia .
Jedno z moich ulubionych powiedzonek . Tylko funkcjonuje w trochę zmienionej formie, bo "śmierć nie wesele" .

Cytat:
Napisane przez magda2291 Pokaż wiadomość
Jestem w pracy. Wyglądam jak zombie. Mam tak spuchnięte oczy od płaczu, że wszyscy pytają co się stało. Rano nawet nie mogłam się pomalować. Przed chwilą dowiedziałam się, że panna ex dostała pracę w Warszawie i tam wyjeżdżają.

Skoro tydzień zaczyna się takimi wiesciami to nie może byc zle .

Cytat:
Napisane przez grundeman Pokaż wiadomość
Przez prawie 4 lata studiow pomimo imprez, wyjazdow, samych studiow na uczelni nie udalo mi sie nikogo poznac, dopiero na 4 roku eks. Potem praca tez nic. Ja naprawde wychodze z domu, podrozuje, ale widze po sobie i po moich samotnych kolezankach (naprawde fajne dziewczyny), ze poznanie kogos "na przystanku" graniczy z cudem.
Może za mało inicjatywy? W moim życiu działo się różnie- natomiast najwięcej kiedy brałam sprawy we własne ręce.

Cytat:
Napisane przez Pirx Pokaż wiadomość
Dziś dopisałem kolejny punkt do listy.Tak od wakacji/ jesieni następnego roku.
Szkolenie z zakresu ratownictwa medycznego. W pełnym zakresie.
Wg przepisów dyplomu ratownika nie dostanę ponieważ musiałbym pracować w jednostce ratowniczej, ale sama wiedza i kurs na tym poziome przydadzą się
Wygląda na to że 2018 będzie interesujący
-pas w krav madze
-certyfikacje programistyczne
-seminarium instruktorskie
-kurs ratownika
-przy dobrych wiatrach cd.studiów
Ciekawe ile z tego uda mi się zrealizować.

Teraz układam puzzle czasowe i logistyczne aby to się udało...
Dobrze się to czyta .
Powodzenia w realizacji planów..

Cytat:
Hej!

Czy to normalne, zeby po 8 miesiacach od rozstania znowu wpasc w taki okropny dol? Przeciez bylo juz dobrze, normalnie funkcjonowalam od kilku miesiecy, ale od kilku dni jestem w naprawde zlym stanie psychicznym. To chyba nie za dobrze... Ciagle leze, placze, ogladam jego profil na fejsie po kilkadziesiat razy dziennie, jego dziewczyny tak samo. On nadal jest z ta dziewczyna, z ktora zaczal byc natychmiast po zerwaniu ze mna, a ja tylko czekam kiedy wreszcie los go ukarze, kiedy ona go zostawi, kiedy cos im sie zepsuje Ale nic takiego sie nie dzieje, a ja cierpie jeszcze bardziej Dlaczego on dla swojej ex i dla mnie i dla innych dziewczyn byl takim skur*ysynem, a dla obecnej sie zmienil? Dlaczego nam nie wyszlo, dlaczego mnie w taki sposob potraktowal, a ta obecna pewnie traktuje jak ksiezniczke? Rzygam tymi ich serduszkami pod kazdym zdjeciem, jej komentarzami pod jego zdjeciami jaki to on piekny nie jest. Wiem, ze nie powinnam przegladac ich fejsow, ale nie moge sie powstrzymac To ze ich zablokuje nic nie da, bo kiedy mi sie tylko zachce moge znowu odblokowac i znowu ogladac. To oni powinni mnie zablokowac, ale przeciez do nich nie napisze z taka prosba. Ta dziewczyna pewnie nawet nie ma pojecia o moim istnieniu. Nie wiem juz jak sobie pomoc. Ja kocham tego czlowieka i chyba nigdy nie przestane
Dziewczyny wyczerpały temat.
Trzymsm kciuki za odcięcie .
Co do fb, to z moich obserwacji wynika, że im tam piękniej, tym bardziej pieprzy się w życiu . Milion lajków i jednorożce na tęczy to serio żaden wyznacznik tego, co dzieje się w prawdziwym życiu. To tylko wycinek, mała cześć, która zazwyczaj jest podrasowana na maxa.

Cytat:
Jestem jedyną niemężatką wśród mojej ekipy ze studiów, a teraz singielką wśród wszystkich Przyjciółek i szczerze - mam to w odwłoku .
Stary 2017-09-12, 10:07   #1600
Milagros_90
Zakorzenienie

Cytat:
ja również jestem jedyną singielką wśród znajomych. Stad podejrzewam poczucie niezrozumienia. Syty głodnego nie zrozumie i na odwrót

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Będę na przełomie września i października we Wro, bo jadę z Wizazanka z innego wątku do Karpacza .
Jak wrócimy to mamy zamiar iść na otrzęsiny , może wybrałabyś się z nami?
Na jakie otrzęsiny? dziękuję! ja nie jestem co prawda z Wro, ale będziemy w takim razie w kontakcie, może się uda zorganizować spotkanie
Milagros_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-12, 10:11   #1601
Laritana
Raczkowanie

jakdalejzyc ja sie tak smieje, ze zostalam sama na placu bitwy ale bardzo ciesze sie jej szczęściem. Tym bardziej, ze ona bardzo przezywala (jeszcze 3 tyg temu jak sie z nia widzialam) ze zostanie stara panna itd. A tu bum dlatego z całego serducha jej kibicuje bo to strasznie fajna dziewczyna. Zreszta ja wszystkim Wam kibicuje!
Btw, widzisz jak sie czujesz po tym mailu? Po spotkaniu byloby duuuuzo gorzej dlatego brawa dla Ciebie, ze sie nie zdecydowałaś! Madra dziewczyna

Cindy no to piatka! ja podobnie jak Ty, nie przejmuje sie tym tylko raczej zartuje, ze prowadze jednoosobowy klub singielek teraz zreszta.. moja babcia zawsze mowi 'za długie czekanie, lepsze sniadanie'

Pirex z tym kursem to bardzo dobry pomysl. Ja probowalam sie dostac na medycynę- niestety nie udalo sie. Pozniej sytuacja rodzinna itd wiec wyjechalam z Polski. Marzenia o lekarskim co prawda nie spelnilam ale kurs z pierwszej pomocy zrobilam i bardzo polecam! Zreszta chyba wywolales wilka z lasu bo wlasnie wczoraj, wracajac z pracy mialam okazję udzielac jakiemuś starszemu panu pierwszej pomocy. Nigdy nie wiesz kiedy mozesz uratowac komus zycie dlatego warto wiedzieć jak. Trzymam kciuki za to i za resztę planow

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-09-12, 10:35   #1602
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beautifilworld19 Pokaż wiadomość
To prawda, poranki są ciężkie... mój były jak cisza tak cisza. W głębi serca wiem, że to lepiej, ale ciągle się zastanawiam co robi, gdzie jest, we wtorki zawsze przyjeżdżał do mnie, więc co będzie robił dziś skoro my się nie widzimy...

Cytat:
Zapewne masz rację, ja mam teraz ostatnie dni w domu, niestety zbyt dużo wolnego czasu a od października wyjazd na studia, ale niestety do mieszkania, w którym też było pełno JEGO. No z deszczu pod rynnę;( byliśmy razem tylko 7 miesięcy i to w zasadzie ja już skończyłam tą znajomość, to i tak czuje pustkę, czuje jakby jakaś część mnie odeszła.

Takie mysli na poczatku sa normalne, jak przyzwyczajenie minie to i te mysli odejda. Dobrze zrobilas, ze to zakonczylas.
Cytat:
Dziewczyny wyczerpały temat.
Trzymsm kciuki za odcięcie .
Co do fb, to z moich obserwacji wynika, że im tam piękniej, tym bardziej pieprzy się w życiu . Milion lajków i jednorożce na tęczy to serio żaden wyznacznik tego, co dzieje się w prawdziwym życiu. To tylko wycinek, mała cześć, która zazwyczaj jest podrasowana na maxa.
Lepiej mi nic nie mowcie o tym, ze serduszka na fejsie to czesto klopoty w realu, bo zaczne miec glupia nadzieje...
Narazie sie trzymam i nie zagladam na jego fejsa

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez grundeman Pokaż wiadomość
Przez prawie 4 lata studiow pomimo imprez, wyjazdow, samych studiow na uczelni nie udalo mi sie nikogo poznac, dopiero na 4 roku eks. Potem praca tez nic. Ja naprawde wychodze z domu, podrozuje, ale widze po sobie i po moich samotnych kolezankach (naprawde fajne dziewczyny), ze poznanie kogos "na przystanku" graniczy z cudem.
Cytat:
Może za mało inicjatywy? W moim życiu działo się różnie- natomiast najwięcej kiedy brałam sprawy we własne ręce.
Ja mam podobnie jak grundeman. Tez mi ciezko kogos poznac, mimo ze czesto bywam w roznych miejscach. I to nie chodzi o to, ze nie biore spraw w swoje rece. Po prostu na horyzoncie nie ma nikogo kto by mi sie podobal

Agaciok xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-12, 10:48   #1603
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Chcialabym uroczyscie ogłosić, ze oficjalnie zostalam jedynka singielka wsrod moich znajomych. Moja jedyna kolezanka, ktora byla sama wlasnie sie sparowala wooo hooooo!
To ja mam jeszcze 2 koleżanki singielki

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Ksiegowa85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-12, 10:49   #1604
beautifilworld19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ksiegowa85 Pokaż wiadomość
To ja mam jeszcze 2 koleżanki singielki

Laritana a tak spytam z ciekawości, ile masz lat?

Stary 2017-09-12, 11:33   #1605
Laritana
Raczkowanie

Cytat:
Laritana a tak spytam z ciekawości, ile masz lat?

W przyszłym miesiacu 27
Stary 2017-09-12, 11:38   #1606
Milagros_90
Zakorzenienie

Cytat:
W przyszłym miesiacu 27
rocznik 90 najlepszy będziemy świętować na forum
Stary 2017-09-12, 11:40   #1607
Laritana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Milagros_90 Pokaż wiadomość
rocznik 90 najlepszy będziemy świętować na forum
Ohhhh yeaaah! forever young 😁😁😁
Stary 2017-09-12, 11:59   #1608
Esia_90
Wtajemniczenie

Cytat:
W przyszłym miesiacu 27
Ja też

Stary 2017-09-12, 12:18   #1609
201711031014
Konto usunięte

Ehh...dzieciaki...
201711031014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-12, 13:24   #1610
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też

i ja, ale już mam skończone od dawna
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-12, 14:05   #1611
201712132207
Konto usunięte

Cytat:
Hej!

Czy to normalne, zeby po 8 miesiacach od rozstania znowu wpasc w taki okropny dol? Przeciez bylo juz dobrze, normalnie funkcjonowalam od kilku miesiecy, ale od kilku dni jestem w naprawde zlym stanie psychicznym. To chyba nie za dobrze... Ciagle leze, placze, ogladam jego profil na fejsie po kilkadziesiat razy dziennie, jego dziewczyny tak samo. On nadal jest z ta dziewczyna, z ktora zaczal byc natychmiast po zerwaniu ze mna, a ja tylko czekam kiedy wreszcie los go ukarze, kiedy ona go zostawi, kiedy cos im sie zepsuje Ale nic takiego sie nie dzieje, a ja cierpie jeszcze bardziej Dlaczego on dla swojej ex i dla mnie i dla innych dziewczyn byl takim skur*ysynem, a dla obecnej sie zmienil? Dlaczego nam nie wyszlo, dlaczego mnie w taki sposob potraktowal, a ta obecna pewnie traktuje jak ksiezniczke? Rzygam tymi ich serduszkami pod kazdym zdjeciem, jej komentarzami pod jego zdjeciami jaki to on piekny nie jest. Wiem, ze nie powinnam przegladac ich fejsow, ale nie moge sie powstrzymac To ze ich zablokuje nic nie da, bo kiedy mi sie tylko zachce moge znowu odblokowac i znowu ogladac. To oni powinni mnie zablokowac, ale przeciez do nich nie napisze z taka prosba. Ta dziewczyna pewnie nawet nie ma pojecia o moim istnieniu. Nie wiem juz jak sobie pomoc. Ja kocham tego czlowieka i chyba nigdy nie przestane
moj eks raz wstawil zdjecie z kolezanka z imprezy, tak mnie to dobilo, ze od razu usunelam go ze znajomych. On an szczescie wrzuca zdjecia i posty tylko dla znajomych, wiec ja juz nic nie widze.
201712132207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-12, 14:32   #1612
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh...dzieciaki...
No właśnie

Stary 2017-09-12, 18:58   #1613
Ijakdalejzyc
Raczkowanie

Jak tam Wasz dzień? Coś cicho :p
Stary 2017-09-12, 19:31   #1614
201711031014
Konto usunięte

Cytat:
A może by p...ć to wszystko i wyjechać w Bieszczady?

Stary 2017-09-12, 19:42   #1615
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Męcząco, 11h w pracy, a później biegiem do domu bo wreszcie przywieźli mi nową kuchenkę (wczoraj czekałam na nich od 16 do 21).

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:

Jestem za. Próbowałam sobie dziś przypomnieć kiedy miałam ostatnio jakiś wolny dzień...i nie pamiętam, ale pewnie coś z 2 lata temu.

Stary 2017-09-12, 19:45   #1616
magda2291
Wtajemniczenie

Cytat:

Zapraszam, mam miejscówkę

Kopciuszek jest wręcz idealnym przykładem na to,
jak buty potrafią zmienić kobiece życie.

"... czasem ukruszy się dzień,
czasem życie tonami się wali..."
magda2291 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-12, 19:52   #1617
201711031014
Konto usunięte

To robimy tak.Za dwa trzy tygodnie,biorę SAABrine ,zgarniam po drodze 3-4 z was i robimy nalot Magdzie.

Stary 2017-09-12, 20:03   #1618
Milagros_90
Zakorzenienie

Cytat:
W przyszłym miesiacu 27
Cytat:
Ja też

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
i ja, ale już mam skończone od dawna
będzie, będzie zabawa, będzie się działo....
Cytat:
ja dziś ciężki dzień w pracy, dodatkowo chyba przeforsowałam się na treningach, ogólnie padam na twarz. A jak Ty się miewasz?
Stary 2017-09-12, 20:29   #1619
Laritana
Raczkowanie

Cisza przed burzą 😁
Stary 2017-09-12, 20:33   #1620
Esia_90
Wtajemniczenie

U mnie dużo pracy. Mózg zajęty. Czuje dużo większy spokój, zadowolenie z życia i nie myślę o ex !! Powiem wam, że potrzebowałam chyba się na nim ponownie zawieść, aby poczuć się wolna od nadziei, że on się zmieni. Nigdy się nie zmieni, a ja jestem lepszym człowiekiem bez niego !!! ( mam nadzieję, że to nie jest chwilowe samopoczucie)

Ogólnie ostatnio dużo oglądam i czytam o minimaliźmie, slow life, oszczędzaniu itp. Próbuje sobie jakoś poukładać przyszłość. Poczuć się lepiej w moim życiu.
Odnaleźć sens.

Mam cele: skończyć podyplomowe z zzl, podszkolić się z angielskiego, dalej trenować jogę, więcej czytać i odkładać na mieszkanie.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości