|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Hej
Dziewczyny nie wiem jak to robicie, ze macie tyle czasu na wizaz ![]() Mój robi dużo siku i często muszę zmieniać, a jak w nocy wpadne na pomysł, że przebiore na łóżku to kurcze zawsze narobi ![]() ![]() Jon rozbawilas mnie, że karmisz jak Mały je juz prześcieradło ![]() ![]() Mały jest coraz bardziej kontaktowy i dzisiaj jak szłam na spacerek z nim to czułam taaaaka miłość do niego, że wszystkim bym mogła mówić jak go kocham ![]() ![]() Emila jak u Ciebie? Chilli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
Cytat:
yyyy?! Ona jest normalna? :P Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- U nas jakiś ciężki dzień dziś byl pod znakiem marudzenia. Do tego pogoda okropna. Byliśmy znowu na rehabilitacji. A jutro umowilam się z koleżankami na kawę i ciacho na mieście ![]()
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
Poprostu
Ja wchodzę tu na spacerach i jak karmie... a to.bywa dość często ![]() Cieszę się że u Was dobrze. Mikolajek pewnie czuje twoją miłość mysle, że jest jej za dwoje a nawet za piecioro. Tatusia nie skomentuje :/ przykro tylko, ze Tobie z tym tak ciężko ![]() Dzięki dziewczyny za odpowiedzi odnosnie kaloszy. Ja.badal.nie wiem czy krótkie czy długie? My juz po treningu, kąpieli, kolacji... gotowi do snu. Sama się sobie dziwię, ze to.ogarniam. I chyba.mam.kryzys laktacyjny :/ któraś miała? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3364 |
Zakorzenienie
|
Mój dziś też miał zły dzień . Nie chciał spać marudził pół dnia. Ciekawa jestem jaka będzie ta noc
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3365 |
Zakorzenienie
|
Morelle,dobrze że się pogodziliscie. Udanej imprezy!
Anusia, w sensie termin już bratowa ma i lokal? Kurde ja bym się bała... Mój ma zegarek Seiko. Calineczka, nie wiem jaki to materiał. Wygląda jak zwykła bluza chociaż ta w kolorze śliwkowym powiedzmy wygląda jak softshell Mała, kciuki za szczepienia! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wspolczuje smierci babci... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3367 |
Zakorzenienie
|
Poprostu, zastrzelilabym gnoja:/ jak można własnego syna nie chcieć zobaczyć? Niektórzy to mają nasrane...
Cashmere, oby jutrzejszy dzień był dużo lepszy ![]() Mała, ja miałam. Młody był po skoku rozwojowym i zaczął szybciej wciągać. Trzy dni to wisiał na mnie a ja już miałam strach w oczach czy butli nie dać ale wytrwałam i się unormowało. Cierpliwości. Ja pochwaliłam mojego wczoraj to dziś cały dzień się bujam z tym brzuchem jego. Teraz je wykapany ale przed kąpielą już histeria była;/ jak na niego patrZe to noc mam z głowy;/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3368 |
Zakorzenienie
|
Moje chłopaki juz śpią. Ja za raz ide wypić herbatkę i tez lulu. Ciekawe jak.będzie dziś spał?
Pestycyda Oby noc była dobra. Morelle Dobrej zabawy. Csshmere No właśnie potrzebuje poskakać po tych kałużach czasami. Milego spotkanis jutro ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3369 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
Niby kandydatow mamy Ale ja osobiscie bym nie chrzcila. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
MerDer 4ever
|
Calineczka zegarek na pasku
![]() Posprzątałam dzisiaj całe mieszkanie ![]() ![]() ![]() ![]() Młody po kąpieli, karmimy sie. Jestem ciekawa nocki ![]() Devilek zamówiłam ta kamerkę co Ty, jak długo Ci szła? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3371 |
Wtajemniczenie
|
Mała niezłą brygadę Tymon wczoraj wybrał do spania 😁 Lila też czasami tak otoczy się na noc pluszowym towarzystwem, że ledwo starcza dla niej miejsca w łóżku 😁
U nas Lila rzadko o 8 jest już w łóżku, ale walczymy z tą materią 😉 My sami jesteśmy nocne marki i jak pójdziemy spać o północy to jest dla nas wcześnie... Devileek dzięki za inf o chuście ![]() ![]() Ja waham się między tymi, ale jeszcze nie na 100%. No i nie wiem czy na pewno kółkową wezmę. 1505243112807.jpg 1505243102263.jpg Xzora wyrazy współczucia ![]() Emilia przykro mi z powodu pokarmu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3372 |
królikoholiczka
|
Dzięki dziewczyny! Z teściową raz lepiej raz gorzej. Jak zaczęli jej wciskać na siłę tabletki i insulinę to w miarę można wytrzymać.
![]() |
#3373 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super, że z tą żółtaczką się wyjaśniło i jest ok. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na razie jedno: Bartek leży na plecach i uciskam mu punkt pod sutkiem, delikatnie przytrzymując główkę aby jej nie obrócił - musi podnieść nóżki i otworzyć rękę. W piątek powinno dojść nam drugie, trudniejsze ćwiczenie gdzie leży na brzuszku i trzeba go przytrzymać unieruchamiając jedną nogę i rękę - wtedy ma wyprostować drugą i otworzyć drugą dłoń. Boję się go, bo wyglądało mało przyjemnie. Dzisiaj miałam jednak dziwną sytuację podczas tego pierwszego ćwiczenia, Bartek wpadł w bardzo dziwny płacz, jakiego jeszcze nigdy nie słyszałam, troszkę się wystraszyłam, skontaktowałam z fizjoterapeutką i do piątku mamy wolne.
![]() |
#3374 |
Zakorzenienie
|
Sili, drugą mi się bardziej podoba chusta.
Emilia, oby po lekach teściowa w końcu dała Ci spokój. Jezu ja już ledwo na oczy patrzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3375 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie też miłość do Małego przepełnia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 |
Rozeznanie
|
dziewczyny u nas pogoda dramat
![]() przyjechaliśmy w sobotę popołudniu było super słońce cieplutko, a od niedzieli leje non stop nie pada, leje jak z cebra. Jesteśmy mega wkurzeni dziś od 17 pierwszy raz wyszło słońce, jutro i w czwartek ma być wkoncu ładnie, mam nadzieję że Misiek w końcu skorzysta z basenów i zjeżdżalni. Mamy tu domek do soboty ale zdecydowaliśmy że wyjedziemy w piątek na noc, zatrzymamy się na Słowacji, zostaniemy tam na noc i wstąpimy do tatralandi wodnego parku rozrywki co by się Misiek wyszalał. Maja jest tu bardzo grzeczna, klimat jej służy, dużo śpi i właściwie w ogóle nie płacze, o tyle dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Rozeznanie
|
Zaraz strzele sobie w łeb. Moje dziecko ciagle ryczy,tak nie placze a ryczy od 19.. brak mi sił
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3380 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrze ze już lepiej jest ![]() Sto lat dla Tz 🎂 Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze w tym wodnym parku się wybawicie. Dobrze ze mała jest grzeczna ![]() Cytat:
Xzora - wyrazy współczucia ![]() Devilek- ładna świeca. My nie wiem kiedy będziemy chrzcili . Mój Tz wymyślił , ze nie chce imprezy 😳🤦🏻 Nulka- super ze będziesz chodzić na fitness 👍🏻💪🏻 Dziękuje Wam za kciuki. Szczepienia nie było. Dostaliśmy skierowanie do kardiologa :/ Powiedziałam do pediatry ze jak mały je to na 8kp 6 jest takich ze się meczy bardzo , jest często czerwony i spocony jak szczur. Zbadała serce i mówiła , ze nie słyszy nic złego, ale ze musi to sprawdzić specjalista. Nie zaszczepie małego na nic dopóki nie będę wiedzieć w 100% , ze jest zdrowy. Maxiu wazy już 15funtow i mierzy 25cali 😝 Jestem dziś wypluta psychicznie . Zjadłam śniadanie o 17 dopiero. Starszak jest przeziębiony . Wrócił ze szkoły i miał majtki w kupię. W☠☠☠☠*m się bo czy nie mogły mu wytrzeć nauczycielki ?! Po co ja te chusteczki daje mokre 😤🤦🏻 Marze żeby się zdrzemnąć . Nawet nie mam kiedy poćwiczyć oddychania .
![]() |
#3381 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moje dziecko w koncu spi!!! Ufff Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez myszowata1313 Czas edycji: 2017-09-12 o 23:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3382 |
Zakorzenienie
|
No nie? A spac nie chciala. Ciezki moj los.
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
MerDer 4ever
|
Myszowata współczuje
![]() U nas pierwsze kp, znowu przespał 5h ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3384 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm około dwóch tygodni ![]() Cytat:
Tak zamowilam LL ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam szumisia z Rossa. Jest ok. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Calineczka tam są długości skoków. Wrzucam moją. Minę ma bezbłędną - jak mama gdy intensywnie nad czymś myśli ![]()
![]() |
#3386 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Xzora bardzo mi przykro, przesylamy z Ewcia przytulaki. U nas jakos sie zrobilo malo czasu na Wizaz, bo Ewcia coraz mniej spi w ciagu dnia i nic nie moge zrobic. Ale za to usmiecha sie pieknie ostatnio. Wczoraj zaczelysmy drugi miesiac takze prawie dorosla pannica juz ![]() Chrzciny beda moze w grudniu, gdzies miedzy swietami a nowym rokiem. Jakos w ogole nie chce mi sie tym zajmowac. Czekam az moja przyjaciolka wroci z podrozy zeby spytac czy zgodzilaby sie byc matka chrzestna. Dzis zostawiam Mala Tz i smigam do Krakowa, ciekawe jak im pojdzie wspolne z 7 h ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Zakorzenienie
|
Baby, współczuję pogody. Oby faktycznie się rozpogodziło bo szkoda urlopu. Całusy dla Was!
Myszowata, widzę że ciężki wiecOr tak jak u nas. Może ma skok? Anusia, 😍😍 Samantha, na pewno u kardiologa wyklucza wszystkie problemy z serduchem. Brawo za wagę ![]() Taedio, zazdroszczę snu ![]() Pestka cudna ![]() KociaMatka, na pewno tŻ da radę ![]() U nas noc względna jak już mały zasnął na mnie. Te raz obudził mnie o 6vswoim stękaniem dałam mu leki a on napuszczał bąków i se poszedł spac-.- musiałam na jedzenie go budzić i teraz się bujamy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pestycyda Czas edycji: 2017-09-13 o 06:15 Powód: Dr |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 7h! Wow trzymam kciuki! ![]() Cytat:
![]() Ja zaraz też karmię. O 11 na być koleżanka ze swoją roczną córką.
![]() |
#3389 |
Zakorzenienie
|
Beby
Współczuję pogody, oby szybko wyszło słońce! Fajnie, ze mała grzeczna.. ufff ![]() Anusia Cudo ![]() Sam Maxiu duży chłopak ![]() Morelle Pęka mi głowa od tych szczepień, ale wezme 5w1 i chyba synflorix, najpierw poprosze o ulotki. Nic więcej. Pestka chyba lubi smoka co? Aggs Dobrze ze to skonsultowałas, czujna jesteś ![]() Kocia matka Dadzą radę, chociaż moj by chyba nie dał ![]() U nas noc kiepska :/ tzn ja ibtak śpię z nim wiec wyciagam.pierś i zasypiamy jak puści to trochę sie przesunę tylko. Ale pobudek dziś chyba z 5. Kupa sie długo wgrywała i przes sen tak jeczał... az trzasną kupala ktory z pampka wyleciał... no to na.przewijak. nad ranem powtórka. Spał juz po nawet 4,5 h a tu znowu po 1-2,5 wrrr... no ale wierzę, ze to chwilowe. Transfer w nocy też średnio mi się udał bo na 20 min... ledwo przysnełam to już mnie wołał ![]() Dziś szczepienia, wieczorem prawie się poryczałam na samą myśl. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3390 |
Zakorzenienie
|
Tak lubi ssać. Wolę, żeby ssala smoczka niż ręce. Pierś i tak bez problemu ssie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.