|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
dzasta110, kasienka1985, asiuk dzięki
![]() ![]() Buty są faktycznie wysokie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() albo i trzy nawet ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Wtajemniczenie
|
hehe...
![]() ![]() ale z tego co kojarzę to asiuk planujesz obronę chyba na wrzesień (dobrze pamiętam? jak coś pochrzaniłam to się nie obraź ![]() monai a u ciebie na kiedy obrona jest planowana?
![]() |
#3543 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
yyy w czerwcu? ![]() o ja cie równo 80 dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Rozeznanie
|
dziewczyny ale wy duzo piszecie. Mój Tz kupił garnitur za 250 zł w Konopiskach/k cz-wy. Materiał nie jest złej jakości, garnitur bardzo nam się podoba, kolor czarny. Musznik i kamizelka (biały połyskujący) za 130zł i buty 120zł.
Cytat:
![]() Co studjujesz?? Ja też muszę miec zrobiony plan pracy licencjackiej i bibliografię, a tematu również nie mam ![]() ![]()
![]() |
#3546 |
Wtajemniczenie
|
Ojojo ja jestem kolejna która przed obroną- technologia chemiczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja juz po łowach ![]() ![]() ![]() Dodatkowo kupiłam suknie na poprawiny (tez cudowna) ![]() ![]() ![]() Tu moja sukieneczka ( na żywo jeszcze ładniejsza, tu nie widac tych pieknych zdobien i koronki na dole) i dla porownania jeszcze raz ta co pierwsza wybrałam ( jednak nie zawsze pierwszy wybor najlepszy ![]() ![]() http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...a-p-100-pl.jsp http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...e_-p-54-pl.jsp |
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bankowość ![]() Cytat:
Chemia to moja miłość... co ja robię na tych studiach??? ![]()
![]() |
#3549 |
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
![]() znofff ![]() ![]() właśnie skończyłam generalne porządki w moim domku, jutro mają przyjść Kupcy także trzeba było przemóc lenia.mam nadzieję, że już niedługo uda mi sie sprzedać i będę mogła wyruszyć na łowy mieszkanka ![]() Biricchina ![]() ![]() ![]() ![]() gosiunia22 ![]() monai ![]() ![]() ![]() trzymam kciuki za wszystkie PM które mają w tym roku obronę-ja już swoją przeżyłam i powiem że strach ma wielkie oczy alew żeby tak powiedzieć trzeba przeżyć i zdać-na pewno pójdzie Wam świetnie |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To cudacznie!!!! Gratulacje kochana!!! No sukienki ogólnie fason mają bardzo podobny, ale ta Twoja nowa podoba mi się bardziej, bo... nie ma kwiatka ![]() Butki pasowałyby chyba z satynki, ale satyna bardzo piecze jak kopytka się pocą!!! ![]() Więc zastanów się nad tym! Cieszę się, że już Ci lepiej!!!!!!!!!!!! Tylko nie mów, że nie masz fotek w Twojej nowej sukni, bo futer będzie ![]()
![]() |
#3551 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Buty wybrałabym chyba całe skórzane - pewniejsze, no i łatwiejsze do wyczyszczenia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Prawdopodobnie jutro pojdziemy z TŻ odebrać obrączki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Wtajemniczenie
|
magda_222 cieszę się, że wybrałaś-jest piękna
Dziewczyny ile macie zapowiedzi wypisanych przez księdza bo ja tylko 2 a znajoma twierdzi, że powinny być 3-ale ksiądz chyba wie lepiej bo już zgłupiałam |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczynki tak czytam ile wydaja Wasze chlopoy na garnitury i zaczynam sie martwic...bo moj TZ mysli ze za 700 zl kupi sobie elegancki garnitur.....to sie chlop zdziwi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() umieram sobie właśnie ze śmiechu!!!!!!!!!!!!! hahahahahahhahahahahahhah ahaha Skarbie mój drogi kokonik to zdrobnienie od koka! ![]() Ściskam Cię mocno i dziękuję za rozbawienie mnie do łez ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-28 o 21:05 Powód: post pod postem!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | |
Raczkowanie
|
asiuk gratuluje madrej glowy-studiowanie architeltury i urbanistyki to nie lada gratka dla mnie...ja skonczylam filologie polska a od wrzesnia jesli wypali zaczynam studia podyplomowe z logopedii....
dzis sie dowiedzialam ze przylecial moj kolejny kuzyn z Anglii i chce abysmy go zaprosili osobiscie poniewaz przyleci dopiero na wesele...a sprawa jest taka ze jego tato jest moim ojcem chrzestnym..i pytanie-czy wypada wujka juz zaprosic prz okazji zapraszania kuzyna?bo cos mi podpowiada ze dobrze by bylo...choc jeszcze tyleeeeeeeee czasu do weselicha ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dlaczego kiedy ja jestem to nikt nie pisze ![]() ![]()
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200706034029.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008092701601630.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-28 o 21:36 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3556 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja miałam to samo!!! Też na studniówce miałam kokonika i wyglądałam jak czternaście nieszczęść!!! Cóż za zbieg okoliczności! Dlatego też mam uprzedzenie do kokonów! ![]() No wiecie co??? Chyba focha strzelę... A ja???? To nikt?? ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-28 o 21:34 Powód: proszę edytować posty a nie pisać post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Raczkowanie
|
oj bidulko
![]() wiesz tez sie usmialam ze swojej ciemnoty...takich rzeczy zeby nie wiedziec....KASIENKO A czy Ty wklejalas swoja suknie?bo ja nie wiem czy widzialam a ciekwai mnie co wybralas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Wtajemniczenie
|
kasienka jak ty focha strzelisz to ja mawashigeri kopnę
![]() toverek taaa wszystkie nasz odstraszasz:p Co do obrony to mówią: pięć minut wstydu dyplom na całe życie ![]() Dziewczyny po 20 czerwca ja wkleję zdjęcia mojej kiecki i liczę na pomoc;-) Buty już mam- miałam je zanim zamówiłam sukienkę. jak dobrze że jest to forum i wizażanki, no i Ty toverku dobrze że jesteś bo przynajmniej nie ma tłoku (połowę odstraszasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuje wszystko się udało beż żadnych niespodzianek
![]() ![]() babeczka1985 idziesz do pokoju jak się nie myle 23 (II piętro). I tak, jeśli Ty i Twój partner jesteście z Wrocławia i tu ślubujecie to nie potrzebujecie odpisu skróconego aktu urodzenia. Tak nam powiedziała babka w dziale archiwum, która sie zdziwiła, że chcemy go wyciągać. Wchodząc do tego pokoju 23 obsługiwane są jednocześnie 3 pary, babka najpierw się pyta jaki typ ślubu bierzecie i przygotowywuje odpowiedni dokument. W rezultacie otrzymujecie w 3 egzemplarzach papier stwierdzający brak przeciwwskazań do zawarcia ślubu. Musicie je przekazać do Kościoła, Ksiądz z tyłu tego dokumentu zrobi odpowiednią adnotację. Po ślubie jeden z nich w przeciągu 5 dni musi wrócić z powrotem do USC (Ksiądz zajmuje się tą sprawą), jeden jest dla Was i dla Kościoła. Zapłaciliśmy 84 zł. ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 |
Wtajemniczenie
|
też tu jestem
![]() i też miałam kokonik-fajna nazwa-na studniówce spięty 30 wsówkami-masakra-drugi raz bym sobie nie dała zrobić takiego kuku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Co kopniesz?? Po jakiemu to?? ![]() Cytat:
Jak pan jubiler nie będzie chciał współpracować to w gębę mu!!! ![]() ![]()
![]() |
#3562 |
Raczkowanie
|
Annakacka, Emilkaaa, Kasienka1985, Monai, Lilstar wszystkim wam dziękuje za tak dobre opinie i komentarze na temat mojej sukni.Jestem szczęsliwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Specjalnie z dedykacją dla Ciebie: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1211050821 ale się naszukałam... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3565 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Też bym chciała się wybrać na podyplomową architekturę wnętrz, ale raczej nie od tego roku. Z drugiej strony, nie wiem, czy się w przyszłym roku pozbieram i zdecyduję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Wtajemniczenie
|
kasieńka to po japońsku
![]() Jeszczepanna twoja sukienka jest bardzo ładna,a czy gdzieś jest napisane że tylko tegoroczne kolekcje są dozwolone? To jest w sumie moda, wymysł projektantów. teraz panuje pełna dowolność co zresztą fajnie widać na wątku "najbrzydsza suknie jaką widziałyście" O gustach się nie dyskutuje ponoć. A twoja sukienka zakrawa na elegancką klasykę- czyli coś co lubię. Moja sukienka nie jest z żadnej kolekcji, sama ją sobie obmyśliłam, jest nadzwyczaj prosta i co dla mnie najważniejsze- wygodna. Poza tym jestem zdania że kazdej sukni uroku dodaje panna młoda. Np ja na rybkę w życiu bym nie spojrzała łaskawym okiem gdybym jej nie zobaczyła na kasieńce. |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czekamy na Twoją suknię ![]() ![]() wracam dlubać przy slajdach... a piesek tak ładnie zaprasza do spania ech ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Byłam nawet raz na turnieju- jako widz! Ale szalenie sie znudziłam i nie miałam zielonego pojęcia dlaczego wygrywa ten który slabiej kopie ![]() Kolejny raz bardzo ale to bardzo dziękuję za komplemencika ![]() Czy ja dobrze widzę??? Oborniki Śląskie??
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiem czy wiecie, ale Wrocław słynie z małych krasnali, które są poukrywane w różnych zakątkach centrum miasta. I tak np. przed naszym USC jest taka parka tuż koło drzwi
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.