![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
a jak idzie pisanie pracy?? dużo jeszcze ci egzamnów zostało??
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Też tak mam. Dzisiaj czytałam do kolosa zaliczeniowego, złociłam ikonę, werniksowałam obrazy, analizowałam Leara, a teraz projektuję kostiumy. Wieczorem jeszcze film będę wywoływać
![]() Edit. I sprayowałam (jutro kończę Gię) |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
a ja jutro zaczynam sie uczyc na egzamin z historii sztuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszytskie rzeźby, obrazy , malarzy, architekture itp musze znac wrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiem Ci, że nie rozumiem w ogóle, po co u Ciebie taki przedmiot, jak historia sztuki ![]() A jak codzienny makijaż (z podkladem) wpływa na cerę? Ja z historii sztuki miałam tylko zaliczenie w formie króciutkiej prezentacji, robiłam razem z kumpelą ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Haniu, ja też Ci nie pogratulowałam, więc robię to teraz.
Madziu, będę trzymać za Ciebie kciuki, żeby wszystko pozytywnie się udało rozwiązać i bronić w czerwcu. tez musze sie wziąć do roboty, ale robie wszystko, by to od siebie oddalić. znajduje 29372343 powodów i ważniejszych rzeczy do robienia. ale wezmę się za siebie. zobaczycie ![]()
#279 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weźmiesz się... Obydwie się weźmiemy ![]() Oprócz tego miałam prezentację z konstrukcji specjalnych, też robiona z kumpelą, i "kolosa", którego wszyscy spisywali z notatek i od siebie nawzajem ![]() I to wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Ale oprócz tego został mi jeden pikuś - dyplom magisterski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym muszę zrobić z koleżanką referat na ten fakultet. Zaliczenia mam 2. Jendo za tydzień. Drugie za dwa tygodnie a w sesji 2 egzaminy (pierwszy raz odkąd studiuje tak mało ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
A ja mam dosyć wszystkiego. Mam dosyć swoich jednych studiów bo pod koniec 4 roku wykładowcy stwierdzili że koniecznie trzeba nam rzucać kłody pod nogi. Mam dosyć drugich studiów bo mam kolokwium, w sobotę od którego zależy zaliczenie i dopuszczenie do egz a zapewne tego przedmiotu nie zaliczę bo totalnie mi nie idzie nauka.
Poza tym zaczynam się zastanawiać nad tym jako kto chciałabym znaleźć pracę ale lepiej nie będę o tym myśleć bo wychodzi na to, że nic nie umiem. Taki mnie jakiś dół ogarnął
#286 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym... Kobieto!!! Przecież ja też to wszystko przechodziłam! Nic nie mam łatwiej!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ciekawy ten "e-learningowy fakultet" ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, przechodziłaś... A ja dzisiaj mówiłam "dziewczyny, będzie dobrze, ale jeszcze o tym nie wiemy" ![]() Ja miałam klasówki z bioli przez neta w liceum (ale nie wszystkie, a na koniec i tak test pisemny z tego był) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolokwium ma formę testu. Najpierw czytam literaturę a potem krótki teścik, ale bardzo ambitnymi pytaniami. Tak, żeby maxa nie dostać i z bardzo krótkim limitem czasowym co by w książkach nie szukac ![]()
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
a u nas właśnie zakończyła się impreza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit. chyba już pora iść spać tym bardziej że jutro na 8 są wpisy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Po kolosie
![]()
#293 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() - My name is Meow (czytane Miauuuu) ![]() Innym razem poznałam kolesia o imieniu wymawianym jak What (=co?). Nie wiem jak się pisze. Konwersacja wyglądała mniej więcej tak: - Zosia jestem - Co - Zosia - Na imię mam Co - ??? Mam też kumpla i imieniu Wen (czytane jak When = kiedy). Cała trójca z Chin pochodzi ![]() Cytat:
![]() Ja nie lubie pospolitych imion, których wszędzie pełno: Asia, Ania, Ola, Gosia, Piotrek, Grzesio, Michał, Maciek, Tomek itp. nie dla mnie. Misia wkurza mnie do kwadratu... Nie podoba mi się też Julia, Łucja, Oliwka... są takie jakieś skopiowane... Julia jak księżniczka z Romea (że niby ma być romantyczna czy co?), Łucja - kiedyś była taka laska w MTV czy VIVA, i 30% lasek na bierzmowaniu u mnie Łucja sobie dawało na imie. Pozostałe 30% to oczywiście Julie... Bleh. Ja też mam reguły, choć bardziej praktyczne: - po pierwsze jedno imie, a nie dwa. Ja mam dwa, i mam masę problemów przez to z papierkami. W usa powinnam podpisywać się Ania W. Kowalska ... i posługiwać się pełną formą... - imię, które nie ma polskich znaków, i ma odpowiednik angielski, coby mógł je wymówić każdy obcokrajowiec. Gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() Wróciłam od klienta. Było fajnie, u klienta jak i po pracy. Firma olbrzymia, i przez to nie może sobie poradzić z pewnymi procesami. I od tego jesteśmy tam my. Klient nocuje nas w Mariocie, gdzie dostaje się nie pokój a mieszkanie. Fajna sprawa. Ja jutro odbieram rodziców z lotniska, i pewnie przez następne 20 dni nie będę zaglądać tutaj zbyt często. Choć kto wie, uzależnienie działa ![]() Goldi, napisz co u ciebie.
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
Heloo! :d
Dziewczyny, gdyby nie czerwone oczy i katar z nosa to zapowiada sie calkiem spoko dzionek ![]() Chyba cos mnie uczula ![]() A teraz po kolei: Rav: Ja Ci dam nie bede zagladac he he ![]() ![]() ![]() Madzia: ze wszystkim zdazysz, a jakby co mozesz sie obronic w lipcu/nawet czesto sa indywidulane terminy, kwestia dogadania sie z promoterem...ale po pierwsze nie martw sie na zapas bo ![]() Pzs: Wiesz, ja tez chwilami mam takie dolki male: mimo ze skonczylam studia, praca obecna podoba mi sie..to chwuilami sie zastanwiam co ja umiem itp.. Ale wiem jedno: Obie jestesmy inteligentne dziewczyny a czlowiek uczy sie przez cale zycie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pomysl, o ktorym pisalyscie z tymi szpilkami i strojem pokojowki bardzo mi sie podoba ![]() Ostatnio jak Tz wrocil, zrobilam mu wieczorem niespodzianke: szlafroczek, pod szlafroczkiem koszulka koronkowa na ramiaczkach i do tego ponczochy i buty na szpilkach. Chyba nie musze pisac jaka byla reakcja Tz: ![]() ![]() Goldi: pisz co tam u Ciebie ![]() ![]() ![]() Hanno: Gartuluje mieszkanka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |||
Zakorzenienie
|
witam
![]() sliczna pogoda na dowrzu. dzis mój TZ ma egzamin na prawko na kat. C wiec prosze o trzymanie kciuków ![]() Twin wszystkiego naj naj zycze ![]() na wykłądach mielismy zarys wszytskiego, mase obrazów pokazywanych, rzeżb, budowli itp. a teraz trzeba ksiązki z historii sztuki brać i sie uczyc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja do was rano wpadłam, bo potem za historie sztuki sie zabieram ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
ja o sesji sie nei wypowiadam-11 mega egzaminow. przewidywany koniec- 20 lipca
![]() musze walczyc o to zeby nie bylo kampanii wrzesniowej. dlatego uciekam teraz sie uczyc. a wieczorem na rower- przestawilismy do piwnicy w bloku wiec latwiej sie zebrac. do tej pory trzeba bylo do mnie po rowery chodzic ![]()
#297 |
Zakorzenienie
|
ja tez niedługo bede szła sie uczyc, choc non stop mysle o tym egzaminie TZ. mam nadzieje, ze choc nauka będzie szła w miare dobrze
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
ja zauwazylam ze nie potrafie sie uczyc w tym nowym mieszkaniu. niby spokoj jest, sama siedze ale nie idze mi. jestem do swojego pokoju przyzwyczajona- pol godziny i obkuta bylam
![]() wietrze sobie teraz nasz pokoj bo przy otwartym nie da rady siedziec- ruchliwa ulica. chociaz spac sie przyzwyczailam. juz mi nie przeszkadza pisk hamulcow autobusow od 5 rano. ![]() tylko ten facet co gniecie puszki o 6 pod blokiem... ![]()
#299 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
A ja niestety już żadnych sesji i egzaminów nie mam, ale przymierzam się na jakąś podyplomówkę, bo bardzo mi tego brakuje ![]() za to właściciel mieszkania, które wynajmujemy z tż podniósł mi dziś z rana ciśnienie. Zażyczył sobie, żebyśmy mu płacili ostatniego każdego miesiąca, oboje mamy wypłaty na początku, więc to akurat niezbyt dobry czas dla nas. Wczoraj dzwoniliśmy do niego, że zapłacimy mu w poniedziałek (byliśmy umówieni na dziś). Dziś mieli przyjechać rodzice tż a facet jak przyjdzie po kasę, siedzi i ględzi przez przynajmniej pół godziny. TŻ zadzwonił do niego wczoraj, wytłumaczył, co i jak i facet się zgodził, potem oddzwonił, twierdząc, że źle słyszał, ale znów się zgodził. Dziś rano natomiast zmienił zdanie i zadzwonił o 7 informując, że musimy dziś zapłacić, więc mamy problem. Nie mówiąc o tym, że mam wrażenie, że będzie kazał nam się wyprowadzić - to mieszkanie miało być dla kogoś z jego rodziny, ale nie było wiadomo dokładnie kiedy. Jak sobie pomyślę o przeprowadzce i o szukaniu czegoś, odechciewa mi się. Zepsuł mi humor od samego rana. Sorry, że was tym zamęczam, ale nie mam się w pracy komu wygadać. |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rav, miłych chwil z rodzicami! PS. Czy ja moge miec do Ciebie obrzydliwie prywatną sprawe? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.