|
|
#3481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: styl American Girl część II
Cytat:
Cytat:
aha powiedzcie, czy rozstepy moga sie zrobic od tak sobie? No bo mowi sie ze jak sie zgrubnie i schudnie to moga sie pojawic, albo jak sie szybko urosnie w wieku dojrzewania, ale chyba moga rownie dobrze pojawic sie od hormonow? juz je widze od jakiegos czasu i to dluzszego, bo jakies 1,5 roku,wtedy mialam stala wage nie skakala jak teraz, a rozstepy jak byly tak sa, mam na udzie z boku ;/
|
|
|
#3482 |
|
BAN stały
|
ja po hulahopie zrzucilam w talii i teraz mam 55,5 (dopoki sie nie objem, wtedy od razu mi wyskakuje brzuszek i zostaje przez jakas godzine :P)
|
|
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile czasu krecisz dziennie? i ile cm Ci spadlo, oraz w jakim czasie? musze miec motywacje
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Myśle,że hormony też mają wpływ ale przede wszystkim chodzi o rozciąganie się skóry... właśnie jak się rośnie,tyje/chudnie gwałtownie, jest w ciąży....
jak rozstępy są fioletowe to można jeszcze je zlikwidować,smarować kremami itp. ale jak są białe to już raczej nic nie pomoże...ja pamiętam miałam fioletowe w okresie dojrzewania ale wtedy nie wiedziałam o co kaman i niczym nie smarowałam... ja mam cały tyłek w rozstępach,trochę ud i dół pleców...nawet nie liczę ile ich jest ale wyglądam jak pręgowany tygrys. Na mojej jasnej skórze tego nie widać ale jak się trochę opale albo użyję samoopalacza to widać piałe paski...bo rozstępy się nie opalają. ktoś kiedyś na wizażu pisał,że właśnie masaże, szorowanie rękawicą itp. też pomagają na rozstępy, podobno też maść Cepan na blizny ja ją mam ale nie używam.... wydaje mi się,że to może pomoc ale zlikwidować całkiem już nie bo to jednak trwałe zmiany nie tak jak cellulit.
|
#3485 |
|
BAN stały
|
u mnie wogole jest smieszna rzecz z ta talia bo mi sie wydaje ze od momentu cyklu mam roznie. no ale jeszcze niedawno mialam w najlepszym momencie 57,5-8 okolo, w najgorszym albo w stanie objedzenia 61 nawet. cwicze okolo miesiaca-poltora, nie wiem dokladnie i wlasnie ostatnio tak stalam przed lustrem i pomyslalam ze sie zmierze bo wygladam duzo lepiej patrze a tam 55,5
codziennie cwicze tak 20-30 minut, wczesniej robie przez 4 minuty brzuszki, a po rozciagam miesnie brzucha. to chyba najprzyjemniejsze i najskuteczniejsze ciwczenie jakie praktykowalam jak juz zalapalam jak tym dlugo krecic to teraz te 20 minut bez przerwy robie
|
|
|
|
#3486 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a rozstepy po bokach kolan <tam gdzie tworzy sie taka bula kiedy sie siedzi> mam od okresu dojrzewania. za cholere nie moge sie ich pozbyc. do tego rozstepy na tylku <a mam plaski jak deska> no i na piersiach, ale one mi troszke urosly
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko na piersiach rozstępy i nie mogę się ich niestety pozbyć, ale jak zaczynałam dojrzewać bardzo szybko i duże i dużo mi urosły
Byłam płaska, płaska i nagle ciach i baloons
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3489 |
|
Rozeznanie
|
od jutra zaczynam krecic
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma czego czasem sprawiają mi kłopot, miałam największe piersi w liceum w całej klasie A mam jedynie a może aż miseczkę C, wiem wiem, że dziewczyny mają większe, ale ja mam średnie ale i tak wszyscy podkreślają, że mam zaje... piersi A koleżanki chcą by troszkę im dać, ale takie za duże piersi też nie wyglądają za ładnie Jaka ja jestem skromna
|
#3492 |
|
BAN stały
|
moja mama rozstepy wyleczyla naszym lekiem na wszystkie doelgliwosci skory - kolagenem :P i to prawde ze ciemne jeszcze nie sa zle.
|
|
|
|
#3493 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
normalnie plakac mi sie zachcialo , macie takie zgrabne tylki a ja nic nie mam tysiac razy dziennie patrze na niego w lusterku, raz udaje ze go mam raz zlamuje rece najgrzej ze spodniami jest i zakladaniem bluzek do paska bo wed wszystko sie odslania a nie ma co![]() ale jak to babka mi powiedziala ostatnio w sklepie: dostalam za o co innego.. i tego sie bede trzymac. |
||
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy ma mocne strony...Ty masz dużo mocnych stron wiec się ich trzymaj
|
|
#3495 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dlatego talie cwicze mocno zeby jakos narobic ten brak
|
|
|
|
|
#3496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo w sumie nie widziałam nigdzie indziej jej fotek...A co do hula hop to fajna rzecz, taka talia to marzenie No i mam w związku z tym takie pytania... Czy trzeba stosować jeszcze jakąś dietę żeby zrzucić jakieś cm? I czy przy ich zrzucaniu chudnie się też w biuście (tzn. zmniejsza się obwód pod biustem) i w biodrach?
|
|
|
|
|
#3497 |
|
BAN stały
|
w biuscie raczej nie, bo ta czesc w gore wogole nie pracuje. w biodrach nie wiem, ale nie daj Boze w moim wypadku ;P co do diety tez nie powiem, ja jem normalnie caly czas, jedyna roznica to ze z coli pitej litrami codziennie (pelne uzaleznienie) prawie sie przerzucilam na cole zero :d
|
|
|
|
#3498 |
|
BAN stały
|
Nigdy mnie myślałam, że szczupłe dziewczyny mogą mieć rozstępy... Jestem w szoku.
Ja jestem b. wysoka, urosłam b. szybko, szybko też mi się przytyło od ostatniego roku, ale nie mam ani jednego rozstępu. Naprawdę dziwne. Rozstepy ma np. mój chłopak, ale to od ćwiczenia na siłowni i moja siostra, bo przytyło się jej z 15 kg Ale nie wyobrażam sobie, dlaczego u Was mogły się pojawić...A co cellulituu - to znacie cos co wam naprawdę pomogło? Nie tylko ujędrnic skórę, ale też zlikwidować cell? |
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach, ale na razie tylko w marzeniach... Cytat:
już na drugi czy trzeci dzień wujek pytał się: "a gdzie ty się tak opaliłaś?"Ostatnio kupiłam brązujący AA ale w ogóle mi się nie sprawdził. Po paru dniach pomarańczowa skóra. vikuniaa, masz bardzo ładną figurę i nie uważam żebyś miała odstającą pupę
|
|
#3501 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Przyszła w końcu moda na tyłki ala J.Lo, z czego ja się cieszę .Moim zdaniem na tyłek najlpeszy jest stepper - ćwiczyłam przez 3 miesiące regularnie, aż zajechałam stepper i się rozpadł:P - i efekty mam do dziś, mimo że minął ponad rok, a tyłek z bezkształtnej masy zrobił się jędrny i krągły
|
|
|
|
|
#3502 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3503 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3504 |
|
BAN stały
|
ja ostatnio biegam z coreczka po domu bo jest na etapie nauki chodzenia i powiem wam tak, pozycja pochylona ko kata prostego, nogi szeroko rozstawiona i calymi stopami robic duze kroki, po kilku kyrsach po domu tyle az mnie piecze! ale to pewnie zrujnuje kregoslup wiec odpada. Ostatnio na solarium przyszla babka w takich spodniach nike do cwiczen, lycra az sie blyszczaly i mega obcisle byly, takie legginsy. No i z tylu wygladala jak by miala plaska pupe bo nie miala duzej roznicy miedzy - jakby to ujac... koncem posladka a udem, ale z boku bardzo odstawala jej ta pupa, i wysoko byla, ogolnie miesnie brzucha ladnie miala wyrzezbione bo miala krotka bluzke wiec na pewno tylek do efekt cwiczen. Wygladal rewelacyjnie, sgrabny taki i jak usiadla na krzeselku to okragle pilki jej sie zrobily.
Boze ja maniak jestem, jak stary zboczeniec laze i gapie sie na tylki... a co pojecia im wiekszy tym lepszy jak miska pisze to ja tez tak mysle ale ostatnio w sklepie mojego tz baba potracila i powiedzial ze pcha sie z gruba dupa.. :/ ja mowie ze nie jest gruba tylko spora i zgrabna a on ze za wielka ma a byla naprawde zgrabna wiec nie kazdemu sie to podoba. musi tez pasowac do reszty. moja mysle po cwiczeniach bylaby ok bo jest za co zlapac tylko w spodniach wyglada beznadziejnie, |
|
|
|
#3505 |
|
BAN stały
|
Generalnie w Polsce jest taki stereotyp, że im chudsza tym lepsza
Ale mniej szczupłe dziewczyny moga się pocieszac, że powoli idzie do nas ta moda na "duże tyłki"
|
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Czekoladko.
Sama z chęcią zaczęłabym 'kręcić', bo w talii mam ok.60cm. Czy średnica hula-hopu ma znaczenie? Bo gdzie ja takiego giganta bedę trzymać? ![]() Wczoraj zaczęłam a6w, brzuszki skrętne na talię i coś na uda i pupę. Czekoladko, na pupę polecam tak-oprzyj się na kolanach, dłonie na ziemi (jak piesek ). Podnos nogi do góry tak, jakbyś chciała dosięgnąć głowy. Ja zauwazyalm, ze pomaga
|
#3507 |
|
BAN stały
|
a ja wczoraj byłam na zakupach, powiem Wam szczerze, że na całą wielką galerię znalazłam jedną rzecz którą mogłabym kupic, no i kupiłam ;p niebieską bluzkę w Housie z arbuzem, nie wiem moim zdaniem jest w stylu AG
do białych spodenek krótkich cud miód <3 :p chce kupic jakies jeansy w stylu AG ale nic nie znalazlam
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Apropo pup niedalej jak tydzień temu widziałam w sklepie majtki z wszytymi jakimiś poduszkami żeby podnosiły i zaokrąglały pupe, generalnie byłam w lekkim szoku podobnie jak moja mama
|
|
|
|
#3509 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

niezwykle wygodne

, macie takie zgrabne tylki a ja nic nie mam
odstaje na kilometr!!!