|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 3
Mocne kciuki za dzisiejsze wizyty
![]() Pierwszy raz od dawna spoznilam sie na pociag do pracy Rano maz pochwalil mi sie swoim snem, ze walczyl z jakimis kosmitami, na co ja mu powiedzialam, ze snilo mi sie, ze urodzil nam sie synek i chcial spac tylko w swoim lozeczku. Maz usmial sie jakby moj sen byl rownie absurdalny, co jego |
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam 13 tydzień
![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju, dzisiaj jakaś nieprzytomna jestem, tak mi się nie chciało wstawać
![]() Wiecie kto przejął moją poduszkę? Mój pies To od wczoraj jego ulubione miejsce do spania. Jak wróciłam z pracy to tam spał, jak szłam spać to też miejsce było zajęte i jeszcze szczerzył na mnie zęby że go wyganiam
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dojdzie to dam znać. I też zapisałam się do grupy Alieexpres dla dzieci i tam sporo perełek dobrej jakości można wynaleźć ![]() Nadalka gratuluję zakupu mieszkania ![]() Jadę właśnie do pracy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#65 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Strasznie pędzicie od wczoraj już 3 strona zaczęta ![]() Cytat:
Cytat:
za egzamin żeby poszedł odpowiednio dobrze ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, bo trochę się ich zapowiada Dziewczyny, Wy o pierwszych ruchach piszecie, a ja od wczoraj żadnego gniecenia, ciągnięcia nie czuję. Wczoraj nawet nie miałam Pewnie przesadzam i wszystko w porządku jest...
|
|||
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Drugą poduchę na stałe przejął mąż! Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Do usg zostało niecałe 7h Dziś na obiad warzywna. za dzisiejsze wizyty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#70 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do braku gniecie i ciągnięcia- nie przejmuj się, ja nie czułam prawie nic przez ostatni miesiąc To chyba po prostu taki etap ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#75 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
Hej ! Witam się z pracy
Kawa już na biurku. Dzisiaj jestem mega wyspana, także baaardzo się cieszę. Pogoda niestety kiepska, bo właśnie zaczyna padać, jest szaro i ponuro.Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczyny
![]() nie zdążyłam doczytać poprzedniego wątku, a tutaj już następny! ![]() Wy już o wózkach... Ja jeszcze jestem w czarnej otchłani z takimi rzeczami. Ostatnio dostałam w gratisie jakąś książeczkę reklamową ze Smyka z wózkami, ale nawet nie mam kiedy zajrzeć. Mama coś ostatnio mówiła, że będzie się składać z teściową po pół na chrzciny, ale prawdę powiedziawszy jak mają nam robić takie "prezenty" to wolę, aby wózek kupiły. Wiecie, chrzciny chrzcinami, a tak dziecko po babciach będzie miało coś na dłużej Wyszło to w luźnej rozmowie, więc pewnie wszystko do dogadania ![]() Miłego dnia kochane i kciuki za wszystkie wizyty
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
No i witam się w 16 tygodniu
do porodu zostało 175 dni |
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Moja mama wczoraj wyskoczyła w jakimś kontekście ze chrzcinami, aż mnie zatkało, bo wie "od zawsze", że nie chcę chrzcić dziecka...jak jej to powiedziałam, to ona była zaskoczona jakby pierwszy raz to słyszała ![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#82 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój brat za to nie umie im odmówić, zresztą on brał ślub kościelny więc nie ma argumentu i z pierwszym dzieckiem lawirował do roczku aż Mama wyprawiała małej roczek na działce i zagroziła odwołaniem jak jej nie ochrzci tego samego dnia co się rzeczywiście stało. A druga mała ma teraz dwa latka i brat udaje że nie może znaleźć matki chrzestnej, na co moja Mama zaczęła mu mnie podsuwać Nie wiem jak długo mu się jeszcze uda |
||
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z mężem pochodzimy z katolickich rodzin, mamy ślub kościelny, więc i dziecko będzie ochrzczone
|
|
|
#85 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#86 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
narazie czeka nas zmiana auta na taki co pomieści 3 foteliki dla małych dzieci.Cytat:
Zwariowałam już zrobiłam listę wyprawkowa zaczynam już czuć nadchodzące zmiany![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
||
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
U nas chrzcny beda
Ale tak jakpiszecie, jak ktos jest niewierzacy to bezsensu. |
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystko zależy od przekonań tak jak piszecie
Tylko jeszcze należy przekonać rodziców do swoich decyzji, a to już takie przyjemne może nie być.Czeka mnie dziś ostatnia wyprawa do dziekanatu. Aż mi się nie chce. Z tego wszystkiego buty na jesień sobie znalazłam i chyba najpierw pojadę kupić "na odwagę"
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
My pewnie ochrzcimy, mala też jest ochrzczona
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

jak dojdzie to dam znać. I też zapisałam się do grupy Alieexpres dla dzieci i tam sporo perełek dobrej jakości można wynaleźć 
Ale rozsadek mi podpowiada, że ta gondolka może być trochę za mała (w porównaniu do innych wózków)
juz po poniedziałku powinnam byc luźniejsza
Pewnie przesadzam i wszystko w porządku jest...
jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...

13.03.2008