|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki Bourjois
Cytat:
choć kolory niezłe
|
|
#1173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jakaś limitowanka dla sklepu Nocibé, czy jakoś tak. :P Ze strony tego sklepu, w którym to sprzedają:"Rouge Hi Tech est disponible en exclusivité dans les parfumeries Nocibé." Przynajmniej tak mi się wydaje
|
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi sie podobaja i jak beda nie przesadnie drogie i bedzie moj odcien, to nie wykluczam zakupu ![]() *** Okazalo sie, ze maskara volume clubbing mi nie podraznia oczow i uzywam ja spokojnie i bez obaw Ale podraznil mi oczy jednak produkt tez bourjois. Mialam tester z sephory pokladu tej firmy - tego dokladnie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19076 i jak nastepnego dnia zrobilam makijaz z innym podkladem, to oczy juz nie piekly (nakladam podklad rowniez w okolice oczow, aby zatuszowac cienie pod oczami oraz, aby cienie do powiek sie lepiej trzymaly). Na szczescie to byl tylko tester, wiec wiele nie stracilam (dobrze, ze w sephorze chetnie daja probki). Z maskary jestem zadowolona za to, ale mam lekki problem ze zmywaniem. A dokladniej ziaja plyn do demakijazu oczu (ten uniwersalny, nie dwufazowiec) jakos sobie z volume clubbing niezbyt radzi. Probowalam chusteczkami do demakijazu j&j 3 in 1 (dostalam gratis do balsamu do ciala - super promocja w rossmanie, polecam) i one duzo lepiej zmywaja, ale to wciaz nie jest to. Czym Wy zmywacie ten tusz? |
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Reno z tego co czytałam kiedyś to jakims mleczkiem z Garniera dobrze się go zmywa.Tylko nie pamiętam, którym?Chyba zielonym
![]() A co do tego tuszu, to zastanawiam się nad nim, ale ja mam dość cienkie i delikatne rzęsy i mam takie wrażenie, że jakbym się umalowała nim to miałabym tylko jedną sklejoną rzęsę
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam dzisiaj mleczko garniera to zielone wlasnie i faktycznie dobrze zmywa tusz burzujka. Dzieki za pomoc.
|
|
|
|
#1178 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z was próbowała juz tych nowych tintów do ust? Są teraz na głownej stronie Bourjois. Widziałam wczoraj w drogerii i fajnie to wyglada, do letniego naturalnego makijażu
Zastawiam sie jakie sa w użyciu.
|
|
|
|
#1179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Co to jest tint?
poproszę zdjęcie
|
|
|
|
#1181 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1182 |
|
Raczkowanie
|
Ale ze mnie len, przeczytalam tylko ostatniego posta i tyle
sorki.Niestety nie wiem czy sa w polsce, bo ja jestm w uk.. Ale skoro to taka nowosc to moze za jakis czas beda. Cena taka sobie, bo £7.25. Ale jak tylko bede miala kase to kupie, bo fajnie wygladaja. Wyprobowalam dzisiaj na rece, potem starlam, mylam rece i jeszcze sa. i fajny pedzelek jest. Tint to taka nie do konca szminka, jakby farbka do ust, bardzo plynna i daje naturalny efekt 'pogryzionych' ust
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy rosmann wprowadza do swoich sieci bourjois?
|
|
|
|
#1184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja nic nie slyszalam,ale byloby super
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1186 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje,ze to prawda i u mnie tez sie pojawia-bo to daje duza szanse na roze i blyszczyki w promocyjnych cenach
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1189 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna ta nowa szminka
|
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1192 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co pamietam w sklepie bylo 5. Dwa róze, bardziej i mniej intensywny, taka czerwien, ktora ma chyba ta dziewczyna na reklamie i jasny braz.
|
|
|
|
#1193 |
|
Konto usunięte
|
2 tyg temu nabyłam błyszczyk 3D Les Nudes (kolejny), tym razem nr 33. Chyba przekonałam sie jednak do tej gęstej konsystencji za sprawą tej serii
Co prawda nie chciałabym wszystkich takich błyszczyków, ale 2 w zbiorach to całkiem ok |
|
|
|
#1194 |
|
Rozeznanie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7705895]Czy któraś wizażanka ma ten pomarańczowy odcień z Les Nudes?[/quote]
Jeżeli chodzi o numerek 35, to ja się zgłaszam. Daje przepiękny efekt na ustach, taką brzoskwiniową poświatę. Znacznie lepiej się prezentuje na ustach niż w opakowaniu. Mam jeszcze 34-różowy, też jestem z niego bardzo zadowolona. A jak na ustach wygląda 33? |
|
|
|
#1195 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 34 tez mam ![]() 33 daje lekko beżowy kolor (ja mam blade usta), no i ma wiecej drobinek niż 34... Takie srebrne, jak go "zjadlam" to zostal mi taki brokat na ustach
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny bourjois chyba wchodzi do rosmannów.
w rosmanowym wątku dziewczyny pisały, że widziały już szafe bourjois w lubelskim rosmanie
|
|
|
|
#1197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7711218]Właśnie szukałam czegos brzoskwiniowego, ale nie pomarańczowego...Czy on jest pomarańczowy? ![]() [/quote] Nie jest pomarańczowy Cytat:
|
||
|
|
|
#1198 |
|
Rozeznanie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7711218]Właśnie szukałam czegos brzoskwiniowego, ale nie pomarańczowego...Czy on jest pomarańczowy?
![]() 34 tez mam ![]() 33 daje lekko beżowy kolor (ja mam blade usta), no i ma wiecej drobinek niż 34... Takie srebrne, jak go "zjadlam" to zostal mi taki brokat na ustach [/quote]Jak już wspomniała MagJa 35 nie jest pomarańczowy tylko brzoskwiniowy-daje naprawdę piękny efekt. Ilość i jakość drobinek podobna do 34. Chyba się skuszę na ten 33
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Oj przydałby się Bourjois w Rossmannie. W moim mieście B. jest dostępne tylko 2 miejscach, z czego największy wybór jest tam gdzie mi niezbyt po drodze bo na drugim końcu miasta. W drugiej drogerii jest kiepski wybór i na dodatek nie możńa samemmu pomacać bo kosmetyki sa pod szklaną ladą
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.

choć kolory niezłe

poproszę zdjęcie