Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-29, 10:25   #331
twin--maid
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat:
Napisane przez czeremchowa Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego wszystkim dzisiaj Świętującym
Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Twin i Madzialenko wszystkiego naj i samego szczęścia!!!
Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dziewczyny
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Twin W takim dniu zawsze życzę, aby kolejny Twój rok był jeszcze lepszy Spełnienia marzeń

Chyba Wam nie pisałam co mój exTŻ wymyslił... w wakacje chce zacząć kurs tańca .... przecież ,,to" juz za rok...
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dzięki wam kochane

jaki eks, jaki eks??
no no.. chłopak naprawde sie przejął
my z TZ tez chcemy isc na kurs tanca, bo chcemy jakis ladny układ na pierwszy taniec zatanczyc. ale nie wiem czy sie wrobimy, bo w wakacje u nas kursów nie ma. a jak wrocimy na poczatku maja, to bedzie mało czasu juz.
Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Wszystkim świętującym dziewczynkom życzę wszystkiego najlepszego

No to nieźle goniliście . Nam w tym semestrze tylko renesans się udało, ale i tak dużo tematów wypadło (na dodatek mamy bez malarstwa bo będzie osobno historia malarstwa)

Ale to i tak o wiele za mało . Jutro kolos z nowych mediów (w praktyce tak jakby historia sztuki - sztuka nowoczesna), a ja jeszcze nie zaczęłam się uczyć.

Powiem Wam, że te kostiumy wychodzą mi świetne. Serio, są boskie . Ale facet i tak powie, że źle. Z tego powodu nie chodziłam na korekty, nie chciałam się denerwować
Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wszystkiego najlepszego Madziu i Twin
Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego swietujacym

a ja sie ucze jak sie robi jogurt, ser i twarozek. a z innego przedmiotu produkcja wina i piwa
jak ostatnio wykrywalismy beta karoten to wyszlo ze najmniej go ma...marchewka- co oczywiscie prawda nie jest

i to koniec fajnych tematow niestety.

qrna zmobilizowac sie nie moge. pouczylam sie troche i juz mi nie wchodzi. a jak widze ile mnie jeszcze czeka
Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlpeszego Madziu i Twin.
Dziękuję Dziewczyny
Stary 2008-05-29, 10:26   #332
hania811
Zakorzenienie

Nie dało sie zalogować

Cześć dziewczynki.

Dzieki Wszystkim jeszcze raz za gratulacje.

TWIN WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji urodzin:roza :

MADZIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji imienin:roza :

Ja miałam zaliczenie i egzamin ustny z histori sztuki- dwie 5 dostalam ( co u mnie raczej ewenementem było)
Przez 5 lat studiów jedyne 5 jakie miałam były z socjologi, psychologi, geografi turystycznej, marketinku, działalności biur podróży i właśnie historii sztuki..w innych przypadkach na 3 leciałam. Strasznym olewusem byłam.

Wybrałam juz pralkę, lodówkę , odkurzacz, tapety...na poniedziałek mamy umówionych malerzy.
Teraz pozostało farby wybrac..i tu pojawia sie problem. Bo jak w wyborze sprzętow AGD i tapet TZ nie miał zastrzeżen tak na moje pomysły kolorystyczne fuka...Nie chce fioletowej sypialni
Powiedziałm zeby mi przedstawił alternatywę wtedy bedziemy dyskutowac ..narazie milczy..więc może wygram tą bitwę
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 10:37   #333
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Nie dało sie zalogować

Cześć dziewczynki.

Dzieki Wszystkim jeszcze raz za gratulacje.

Ja miałam zaliczenie i egzamin ustny z histori sztuki- dwie 5 dostalam ( co u mnie raczej ewenementem było)
Przez 5 lat studiów jedyne 5 jakie miałam były z socjologi, psychologi, geografi turystycznej, marketinku, działalności biur podróży i właśnie historii sztuki..w innych przypadkach na 3 leciałam. Strasznym olewusem byłam.

Wybrałam juz pralkę, lodówkę , odkurzacz, tapety...na poniedziałek mamy umówionych malerzy.
Teraz pozostało farby wybrac..i tu pojawia sie problem. Bo jak w wyborze sprzętow AGD i tapet TZ nie miał zastrzeżen tak na moje pomysły kolorystyczne fuka...Nie chce fioletowej sypialni
Powiedziałm zeby mi przedstawił alternatywę wtedy bedziemy dyskutowac ..narazie milczy..więc może wygram tą bitwę
Dzięki Haniu

To wczoraj przysiedliście przede mną nadal wisi wybór pralki, kuchenki elektrycznej (bo gazu w bloku nie ma), kafelków do wc i koloru ścian do 2 pokojów + przedpokój. Musze też załatwić lustro u szklarza i kabinę prysznicową.
Spróbuj jakoś zamrugać oczami to może Mąż wyobrazi sobie tę fioletową sypialnie
Stary 2008-05-29, 10:50   #334
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Nieźle idziecie do przodu , a jakie farby wybraliście ? Mnie po ostatnich reklamach zaintrygował ten magnat, ale jeszcze nie dowiadywałam sie co i jak ? Kolory w reklamie są takie jak kocham, głębokie i szlachetne, wygladają jakby ściany ktoś pokrył materiałem.....
Ja chcę same ciemne kolory, nie wiem czy przejdzie, jasny w miarę tylko będzie pokój Tomka , nawet wc chcę ciemne w kafelkach z Opoczna -taka imitacja kamienia, chyba że mnie zauroczy coś innego
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 10:50   #335
sanetka
Zakorzenienie

tak pisalyscie o tym sloneczku ze zabralam kserowki i przyszlam do domu. ide wezme koc i legne w ogrodku...

jak to dobrze ze mam blisko...i ze w przyszlosci tez wlasny dom bedziemy mieli

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 10:53   #336
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
tak pisalyscie o tym sloneczku ze zabralam kserowki i przyszlam do domu. ide wezme koc i legne w ogrodku...

jak to dobrze ze mam blisko...i ze w przyszlosci tez wlasny dom bedziemy mieli
Zazdraszczam chciałabym sie teraz powylegiwać gdzieś w ogródku... A muszę siedzieć za biurkiem .
Zaraz napiszę do TŻ żeby powalczył z rodzicami o działkę na ten weekend.

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 10:59   #337
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki żeby się udało . Z czego będziesz się uczyć na h.s.?
nie dziekuje
z notatek, ksiązek, mam jakies albumy i tak nie sądze abym ze wsyztskim zdazyła
tym bardziej, ze cięzka jest terminologia i za chiny nie moge jej z niczym skojarzyc
Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Dziękuję Madziu i Tobie z okazji imienin również wszystkiego naj
Za Twojego TŻa trzymam

PS. ja mam na drugie Magdalena
dzięki no to podwójne swięta widze
Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlpeszego Madziu i Twin.

Cytat:
.

dzieki

lece dalej do nauki. hehe tylko wpadłam zobaczyc co tam naskrobałyscie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 11:13   #338
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Haniu

To wczoraj przysiedliście przede mną nadal wisi wybór pralki, kuchenki elektrycznej (bo gazu w bloku nie ma), kafelków do wc i koloru ścian do 2 pokojów + przedpokój. Musze też załatwić lustro u szklarza i kabinę prysznicową.
Spróbuj jakoś zamrugać oczami to może Mąż wyobrazi sobie tę fioletową sypialnie
Generalnie wszystko sama wybrałam. Tylko wysyłałam linki do męza z prośbą o zatwierdzenie
Nad jaka pralka myslisz?. Z tym miałam największy problem. Wkońcu wybrałam Whirpoola.
Stary 2008-05-29, 11:15   #339
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Haniu jak chcesz to popytam tatę jakie pralki są wydajne, bo on do Hotelu mase pralek juz kupował i sie troche orientuje

Stary 2008-05-29, 11:19   #340
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu jak chcesz to popytam tatę jakie pralki są wydajne, bo on do Hotelu mase pralek juz kupował i sie troche orientuje
Do hotelu jest inaczej, bo inne normy mają spełniać.
Ja przy pralkach patrzę czy jest cicha, czy ma ekspresowe programy- ja z takich zazwyczaj korzystam bo inne strasznie niszczą ciuchy, a cała reszta jest nieważna tzn. parametry mają podobne czy to Whirpool czy Amica czy Bosch
Stary 2008-05-29, 11:19   #341
gold-fish
Zakorzenienie

Kolor fioletowy symbolizuje zainteresowanie sferą duchową, poszukiwanie odpowiedzi na pytania dotyczące naszego życia. Jest kolorem wolności i przestrzeni, oznacza przyjaźń i spontaniczność. Osoba, która lubi ten kolor ma pociąg do rzeczy pięknych, bogatych, nie lubi miernoty. Jest tajemnicza i dumna, potrafi zadziwiać ludzi swoją intuicją i filozoficznymi poglądami. Lubi tajemnice, zagadki, ryzyko.
Zdrowie:
Kolor fioletowy ma działanie znieczulające, łagodzi zmęczenie, stresy, leczy bezsenność dlatego zalecany jest dla osób zajmujących się pracą umysłową i twórczą. Tym kolorem leczy się epilepsję, reumatyzm, choroby powstałe na tle nerwowym.

Uroda:
Fioletowy dodaje powagi dlatego zalecany jest osoba
młodym. Pasuje do jasnej cery. Ładnie prezentuje się do koloru białego.

może tym go przekonaj- bo z tego co pamiętam to on tworzy muzykę

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 11:19   #342
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Nieźle idziecie do przodu , a jakie farby wybraliście ? Mnie po ostatnich reklamach zaintrygował ten magnat, ale jeszcze nie dowiadywałam sie co i jak ? Kolory w reklamie są takie jak kocham, głębokie i szlachetne, wygladają jakby ściany ktoś pokrył materiałem.....
Ja chcę same ciemne kolory, nie wiem czy przejdzie, jasny w miarę tylko będzie pokój Tomka , nawet wc chcę ciemne w kafelkach z Opoczna -taka imitacja kamienia, chyba że mnie zauroczy coś innego
Ja chcę dekorala z tej kolekcji sygnowanej przez Ewe Minge...fajne odcienie.
Co do pokoju sprawa od dawna ustalona. Tapeta w odcieniach szarości na jedną scianę.
http://www.gamatapet.pl/public/wzory...ef60681c3bf832
Do tego pomarańczowa farba na resztę scian.

I teraz jest problem bo ja chciałam czerwony przedpokój i fioletowa sypialnę. A TZ chce czerwona sypialnię...a na fiolet się nie zgadza. Mały konflikt

Cytat:
Dzięki Madziu kochana jesteś..ale już wybraalm i nie zmieniam zdania.
Cytat:
Ja przy pralkach patrzę czy jest cicha, czy ma ekspresowe programy- ja z takich zazwyczaj korzystam bo inne strasznie niszczą ciuchy, a cała reszta jest nieważna tzn. parametry mają podobne czy to Whirpool czy Amica czy Bosch
Masz rację. Własnie na to zwracałam uwagę (poza ceną) musi byc cicha, mała - do mojej łazienki, miec krótki program i wyswietlacz (lubię wiedzieć ile czasu pozostało do konca prania).Ważna też jest ilośc pobieranej wody.
Naczytałam sie opini o Amice, Beko, Indesit i były bardzo, delikatnie mówiąc, niepochlebne.
Zreszta sama miałam Indesit która po tygodniu się zepsuła.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-05-29 o 13:43 Powód: post pod postem
Stary 2008-05-29, 11:34   #343
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
oby! Trzymajcie kciuki

Cytat:
ps. jestem na egipcie - paranoja, tych dynastii sie uczyc, icg grobowców itp. i jakies takie dziwne pojecia
Współczuję Ci bardzo, bo wiem, co to znaczy
Moim zdaniem to jest nienormalne

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
A tak poważnie to mi się sesja zaczyna. I normalnie zaczynam się bać.
Będzie dobrze, zobaczysz

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Ale Wy dziewczyny jesteście kochane....
U mnie na razie po staremu. Spotykam sie z koleżankami, ale nada mieszkamy razem... i nie jest źle. Rozmawiamy normalnie, opowiadamy sobie jak, co i gdzie...
Widzę, że wszystko jest na dobrej drodze.
Myślałam jednak, że się wyprowadziłaś

Cytat:
ps. A... i wszytskim Magdalenkom życze sto lat
Madziu, wszystkiego najlepszego Dostałam dziś powiadomienie z Grona, że masz imieniny
U nas się nie obchodzi tego dnia. Nawet nie wiem, kiedy sama mam imieniny

Cytat:
a Twin rano zyczyłam sto lat, bo ona to urodzinki ma
O! To wszystkiego najlepszego!

Cytat:
my z TZ tez chcemy isc na kurs tanca, bo chcemy jakis ladny układ na pierwszy taniec zatanczyc. ale nie wiem czy sie wrobimy, bo w wakacje u nas kursów nie ma. a jak wrocimy na poczatku maja, to bedzie mało czasu juz.
My postanowiliśmy, że nie będziemy nic wymyślać, bo chcemy uniknąć sobie stresów Pobujamy się tylko w rytm muzyki

Cytat:
No to nieźle goniliście . Nam w tym semestrze tylko renesans się udało, ale i tak dużo tematów wypadło (na dodatek mamy bez malarstwa bo będzie osobno historia malarstwa)
Ja miałam od pierwszego roku historie architektury. To naprawdę była ogromna wiedza do wykucia, z tym że co semestr miałam inną epokę
Teraz miałam historię sztuki, ale to był taki pic na wodę.

Cytat:
Rav ja właśnie na bierzmowanie wzięłam Łucja, ale ten laski z MTV czy VIVY nie kojarzę) u mnie na bierzmowanie wszystkie brały Julia
Ja na trzecie wzięłam sobie Katarzyna, a na drugie mam Maria

Cytat:
Przede mną dopiero to wszystko, ale jako, że zamieszkamy u moich teściow ( ) i chcemy zaoszczędzić pieniądze, żeby sie wyprowadzić jak najszybciej, to nie bedziemy za dużo zmieniać. Najwięcej pracy pochłonie kuchnia. Musimy wybrać meble, pralkę (będzie tam stała), farbę, może też kafelki na ścianę. Podłogę chyba też trzeba będzie tam zmienić. Lodówkę i piec mamy, więc tyle dobrze

Dziś odbieramy obrączki!

Edit: Zapomniałam napisać, że mi się marzy fioletowy (może bardziej wrzosowy) gabinet/pracownia dla mnie Może kiedyś, w naszym przyszłym domu...

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 11:35   #344
dorinka30
Zakorzenienie

[quote=hania811;7713467]

Masz rację. Własnie na to zwracałam uwagę (poza ceną) musi byc cicha, mała - do mojej łazienki, miec krótki program i wyswietlacz (lubię wiedzieć ile czasu pozostało do konca prania).Ważna też jest ilośc pobieranej wody.
Naczytałam sie opini i Amice, Beko, Aldo, Indesit i były bardzo, delikatnie mówiąc, niepochlebne.
Zreszta sama miałam Indesit która po tygodniu się zepsuła.[/quote]

Ja teraz mam Amikę z wyświetlaczem włąśnie, jest niezła. A wcześniej miałam stary, poczciwy Indesit-wersja z suszarką- wytrzymuje nadal to chyba już z 10 lat, bo ex z niej dalej korzysta....ale to było wówczas jak nie było jeszcze ich produkcji w Chinach pewnie dlatego tylko działa nadal
Stary 2008-05-29, 11:50   #345
sanetka
Zakorzenienie

wiecie co ...TZ swoim zachowaniem tylko troche sie zmienil. bo oczywiscie caly czas mu cos przeszkadza np:
pakuje zakupy, jak zawsze jogurty na wierzch plecaka to sobie ubzdural ze sie powylewaja. jakie kazanie i pretensje mialam, zbrodnia normalnie

albo przechodzilismy na pasach, skrecal samochod dosc szybko i odruchowo zrobilam krok w tyl. to on od razu z pretensja co ja robie, przeciez moge isc blebleble...i kazanie

az na siebie krzyczec zaczelismy a potem na dosc dlugo cisza zapadla.

no o takie *******y zeby sie fochac na siebie...

ale z drugiej strony wieczor byl mily, razem kanapki robilismy i wyglupialismy sie w kuchni. ja ksie polozylismy to tez bylo milo

i tylko ciagle powtarza ze ciekawe ile teraz szef pensji zaplaci jzu mu nawet powiedziala ze mam to gdzies ,wazne ze wiecej niz w poprzedniej pracy i ze ma odzdzielic w koncu dom od pracy i na kolegach sie wyzywac , nie na mnie

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 11:51   #346
biia
Wtajemniczenie

dziewczyny. jesteście za szybkie. nie nadążam czytać. dopiero skończyła ostatni wątek i chcialam się przywitać w nowym a tu już 12 stron
niestety teraz też nie będę mogła wpadać za często bo czas sesji się zbliża. (ale jak możecie to trzymajcie kciuki za mnie we wtorek i w piątek)

i witajcie w nowym wątku
biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 11:55   #347
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
no w sumie tak. zaraz polece i sprawdze jaką mamy w domku
juz jestem:0 jakąs z firmy Hoover - hm.. ne znam tej firmy
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

Współczuję Ci bardzo, bo wiem, co to znaczy
Moim zdaniem to jest nienormalne
ech no niestety. wazne aby sie udało zaliczyc juz obojetnie na jaką ocene aby sie tylko w czerwcu mozna było bronic

co do kolorów to ja mam dom bardzo kolorowy. sypialnię mam rózową - calkiem przyjemnie. choc w przyszłosci widzi mi się czerwona albo mocny pomarancz

za to pokój mam fioletowy i slicznie to wygląda. do tego ciemniejsze firanki i super nastrój jest
mój brat ma pokój niebiesk-zółty i jak dla dziecka bardzo łądnie to wygląda. samego niebeskiego jakos nie polecam, bo taki mamy pokój goscinny i zimno wygląda.

Stary 2008-05-29, 11:55   #348
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

Madziu, Twin wszystkiego najlepszego z okazji waszych świąt.

Humor nadal mam kiepski, ale przynajmniej cieszę się, że TŻ premię dostał, może jakiś prezent z tej okazji dostanę.

Ogólnie strasznie mnie boli głowa, chyba będę chora, a tyle nauki przede mną.
Stary 2008-05-29, 11:57   #349
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
dziewczyny. jesteście za szybkie. nie nadążam czytać. dopiero skończyła ostatni wątek i chcialam się przywitać w nowym a tu już 12 stron
niestety teraz też nie będę mogła wpadać za często bo czas sesji się zbliża. (ale jak możecie to trzymajcie kciuki za mnie we wtorek i w piątek)

i witajcie w nowym wątku
Witaj w nowej części

Jak nie masz czasu to nie nadrabiaj i już, przecież to nie lektura obowiązkowa
Ważne, żebyś się odzywała co u Ciebie.

Kciuki zapewnione
Stary 2008-05-29, 11:57   #350
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Madziu, Twin wszystkiego najlepszego z okazji waszych świąt.

Humor nadal mam kiepski, ale przynajmniej cieszę się, że TŻ premię dostał, może jakiś prezent z tej okazji dostanę.

Ogólnie strasznie mnie boli głowa, chyba będę chora, a tyle nauki przede mną.
dziekuje
super ze TZ dostał premie, a na chorobę od razu weź jakies witaminki TZ mama zawsze kaze 10 wit C wziąć jak sie tylko pierwsze objawy czuje (ona jest lekarzem)

ja dzis mam lepszy humor bo sie w koncu z TZ spotkam(od niedzieli sie nie widzielismy) oby miał dobry humorek (tzn . zdal egzamin na prawko) a to juz za 2 godzinki

Stary 2008-05-29, 12:05   #351
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Generalnie wszystko sama wybrałam. Tylko wysyłałam linki do męza z prośbą o zatwierdzenie
Nad jaka pralka myslisz?. Z tym miałam największy problem. Wkońcu wybrałam Whirpoola.
Cytat:
Dzięki Madziu kochana jesteś..ale już wybraalm i nie zmieniam zdania.

Naczytałam sie opini o Amice, Beko, Indesit i były bardzo, delikatnie mówiąc, niepochlebne.
Zreszta sama miałam Indesit która po tygodniu się zepsuła.
Haniu ja będę miała pralkę i kuchenkę Amica. Moi rodzice i cała rodzina ma sprzęty tej firmy i spisują się na medal. Nie mają wygórowanych cen, mają fajne funkcje i nie psują się. Poza tym będę miała po znajomości taniej i to też ma wpływ, ze właśnie Amica
Co do pralek z wyświetlaczek słyszałam, ze często właśnie te części pralek najszybciej się psują a ich naprawa kosztuje ogromne pieniądze...

Asiuk dziękuję
Stary 2008-05-29, 12:15   #352
biia
Wtajemniczenie

Cytat:

Jak nie masz czasu to nie nadrabiaj i już, przecież to nie lektura obowiązkowa
Ważne, żebyś się odzywała co u Ciebie.

Kciuki zapewnione
dzięki

przejrzałam trochę.
i najlepsze życzenia dla Madzi i Twin z okazji ich świąt zdrowie wasze!
biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 12:17   #353
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu ja będę miała pralkę i kuchenkę Amica. Moi rodzice i cała rodzina ma sprzęty tej firmy i spisują się na medal. Nie mają wygórowanych cen, mają fajne funkcje i nie psują się. Poza tym będę miała po znajomości taniej i to też ma wpływ, ze właśnie Amica
Co do pralek z wyświetlaczek słyszałam, ze często właśnie te części pralek najszybciej się psują a ich naprawa kosztuje ogromne pieniądze...
Zdaję sobie sprawe z tego ze elektronika lubi sie psuć i tak na prawdę powinno być jej jak najmniej...ale ja chcę wyswietlacz.
Kurcze Dorinka mowi ze ze Amica OK, Ty też. Ja sie przymierzałam na praleczkę bo super funkcje, a tania, ale po przeczytaniu opini zrezygnowałam.
Zwariowac można
Ja kupuję przez Agito.
Stary 2008-05-29, 12:26   #354
czeremchowa
Zadomowienie

Co do fioletowej sypialni, to moi rodzice mają obecnie sypialnię mniej więcej lawendową. Zupełnie mi się to nie podoba, im już też trochę zbrzydło i w lecie mają malować na beż plus jedna ściana ciemny brąz. Taka opcja to mi się widzi

Idę zjeść truskawki
czeremchowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 12:35   #355
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Zdaję sobie sprawe z tego ze elektronika lubi sie psuć i tak na prawdę powinno być jej jak najmniej...ale ja chcę wyswietlacz.
Kurcze Dorinka mowi ze ze Amica OK, Ty też. Ja sie przymierzałam na praleczkę bo super funkcje, a tania, ale po przeczytaniu opini zrezygnowałam.
Zwariowac można
Ja kupuję przez Agito.
Haniu jaki to był model jak możesz podaj jakiś link, podpytam Tża-on pracował długo w Amice i wiele modeli zna na pamięć i może coś powiedzieć czy udany czy nie .....
Jaka róznica w cenie, pomiędzy Whirpoolem a Amicą ?
Stary 2008-05-29, 12:36   #356
ANITKA79
Zadomowienie

A ja umieram, mam@ wzielam tabletke ale jeszcze 1,5 godziny w pracy przede mna

Goldfish: No widac ze chlopak naprawde sie przestraszyl i zrozumial jak bardzo Ciebie kocha i mysle, ze teraz juz bedzie tylko lepiejGrunt to o wszystkim rozmawiac i caly czas pielegnowac milosc:d Spotkania z kumpelkami jak najbardziej wskazane

Haniu, troszke Ci zazdroszcze tej smykalki do kolorkow Ja jakos nie umiem sobie wyobrazic jak dane kolory beda wygladac w mieszkaniu. i czy beda pasowac moze sie naucze z czasem kto wie

Madziu i Twin Wszystkiego Najjjj!!!!!!!!!!!! i 1000 buziakow
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 12:36   #357
hania811
Zakorzenienie

Co do tego fioletu ja nie chce absolutnie wszystkich scian w fiolecie ( a tym bardziej w lawendzie) ja chcę jedną scianę ciemno sliwkowa, a resztę jasniutką kremową.
Stary 2008-05-29, 12:42   #358
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
nie dziekuje
z notatek, ksiązek, mam jakies albumy i tak nie sądze abym ze wsyztskim zdazyła
tym bardziej, ze cięzka jest terminologia i za chiny nie moge jej z niczym skojarzyc
A z jakich książek?

Lecę uczyć się dalej...
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 12:47   #359
hania811
Zakorzenienie

Dorinko w cenie roznica niewielka parę złotych dosłownie dodam ze wybrałam model Whirpoola tanszy od Amici
Amica ta: http://www.agito.pl/pralki/amica_eas...32.326274.html
Whirpool ten:
http://www.agito.pl/pralki/whirlpool...532.43364.html
Stary 2008-05-29, 13:00   #360
czeremchowa
Zadomowienie

Cytat:
Co do tego fioletu ja nie chce absolutnie wszystkich scian w fiolecie ( a tym bardziej w lawendzie) ja chcę jedną scianę ciemno sliwkowa, a resztę jasniutką kremową.
O to może być super!
czeremchowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości