![]() |
#331 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Nie dało sie zalogować
![]() Cześć dziewczynki. ![]() Dzieki Wszystkim jeszcze raz za gratulacje ![]() TWIN WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji urodzin ![]() ![]() MADZIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji imienin ![]() ![]() Ja miałam zaliczenie i egzamin ustny z histori sztuki- dwie 5 dostalam ( co u mnie raczej ewenementem było ![]() Przez 5 lat studiów jedyne 5 jakie miałam były z socjologi, psychologi, geografi turystycznej, marketinku, działalności biur podróży i właśnie historii sztuki..w innych przypadkach na 3 leciałam. Strasznym olewusem byłam ![]() Wybrałam juz pralkę, lodówkę , odkurzacz, tapety...na poniedziałek mamy umówionych malerzy. Teraz pozostało farby wybrac..i tu pojawia sie problem. Bo jak w wyborze sprzętow AGD i tapet TZ nie miał zastrzeżen tak na moje pomysły kolorystyczne fuka ![]() ![]() Powiedziałm zeby mi przedstawił alternatywę wtedy bedziemy dyskutowac ..narazie milczy..więc może wygram tą bitwę ![]()
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To wczoraj przysiedliście ![]() Spróbuj jakoś zamrugać oczami to może Mąż wyobrazi sobie tę fioletową sypialnie ![]()
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chcę same ciemne kolory, nie wiem czy przejdzie, jasny w miarę tylko będzie pokój Tomka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
tak pisalyscie o tym sloneczku ze zabralam kserowki i przyszlam do domu. ide wezme koc i legne w ogrodku...
jak to dobrze ze mam blisko...i ze w przyszlosci tez wlasny dom bedziemy mieli ![]()
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz napiszę do TŻ żeby powalczył z rodzicami o działkę na ten weekend.
![]() |
#337 | ||
Zakorzenienie
|
nie dziekuje
![]() z notatek, ksiązek, mam jakies albumy i tak nie sądze abym ze wsyztskim zdazyła ![]() tym bardziej, ze cięzka jest terminologia i za chiny nie moge jej z niczym skojarzyc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() lece dalej do nauki. hehe tylko wpadłam zobaczyc co tam naskrobałyscie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nad jaka pralka myslisz?. Z tym miałam największy problem. Wkońcu wybrałam Whirpoola.
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Haniu jak chcesz to popytam tatę jakie pralki są wydajne, bo on do Hotelu mase pralek juz kupował i sie troche orientuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przy pralkach patrzę czy jest cicha, czy ma ekspresowe programy- ja z takich zazwyczaj korzystam bo inne strasznie niszczą ciuchy, a cała reszta jest nieważna tzn. parametry mają podobne czy to Whirpool czy Amica czy Bosch ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Kolor fioletowy symbolizuje zainteresowanie sferą duchową, poszukiwanie odpowiedzi na pytania dotyczące naszego życia. Jest kolorem wolności i przestrzeni, oznacza przyjaźń i spontaniczność. Osoba, która lubi ten kolor ma pociąg do rzeczy pięknych, bogatych, nie lubi miernoty. Jest tajemnicza i dumna, potrafi zadziwiać ludzi swoją intuicją i filozoficznymi poglądami. Lubi tajemnice, zagadki, ryzyko.
Zdrowie: Kolor fioletowy ma działanie znieczulające, łagodzi zmęczenie, stresy, leczy bezsenność dlatego zalecany jest dla osób zajmujących się pracą umysłową i twórczą. ![]() Uroda: Fioletowy dodaje powagi dlatego zalecany jest osoba młodym. Pasuje do jasnej cery. Ładnie prezentuje się do koloru białego. może tym go przekonaj- bo z tego co pamiętam to on tworzy muzykę ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pokoju sprawa od dawna ustalona. Tapeta w odcieniach szarości na jedną scianę. http://www.gamatapet.pl/public/wzory...ef60681c3bf832 Do tego pomarańczowa farba na resztę scian. I teraz jest problem bo ja chciałam czerwony przedpokój i fioletowa sypialnę. A TZ chce czerwona sypialnię...a na fiolet się nie zgadza. Mały konflikt ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Naczytałam sie opini o Amice, Beko, Indesit i były bardzo, delikatnie mówiąc, niepochlebne. Zreszta sama miałam Indesit która po tygodniu się zepsuła.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-29 o 13:43 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#343 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() Cytat:
![]() Moim zdaniem to jest nienormalne ![]() Będzie dobrze, zobaczysz ![]() Cytat:
![]() Myślałam jednak, że się wyprowadziłaś ![]() Madziu, wszystkiego najlepszego ![]() ![]() U nas się nie obchodzi tego dnia. Nawet nie wiem, kiedy sama mam imieniny ![]() O! To wszystkiego najlepszego! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz miałam historię sztuki, ale to był taki pic na wodę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziś odbieramy obrączki! ![]() Edit: Zapomniałam napisać, że mi się marzy fioletowy (może bardziej wrzosowy) gabinet/pracownia dla mnie ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
[quote=hania811;7713467]
Masz rację. Własnie na to zwracałam uwagę (poza ceną) musi byc cicha, mała - do mojej łazienki, miec krótki program i wyswietlacz (lubię wiedzieć ile czasu pozostało do konca prania).Ważna też jest ilośc pobieranej wody. Naczytałam sie opini i Amice, Beko, Aldo, Indesit i były bardzo, delikatnie mówiąc, niepochlebne. Zreszta sama miałam Indesit która po tygodniu się zepsuła.[/quote] Ja teraz mam Amikę z wyświetlaczem włąśnie, jest niezła. A wcześniej miałam stary, poczciwy Indesit-wersja z suszarką- wytrzymuje nadal to chyba już z 10 lat, bo ex z niej dalej korzysta....ale to było wówczas jak nie było jeszcze ich produkcji w Chinach pewnie dlatego tylko działa nadal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
wiecie co ...TZ swoim zachowaniem tylko troche sie zmienil. bo oczywiscie caly czas mu cos przeszkadza np:
pakuje zakupy, jak zawsze jogurty na wierzch plecaka to sobie ubzdural ze sie powylewaja. jakie kazanie i pretensje mialam, zbrodnia normalnie ![]() albo przechodzilismy na pasach, skrecal samochod dosc szybko i odruchowo zrobilam krok w tyl. to on od razu z pretensja co ja robie, przeciez moge isc blebleble...i kazanie az na siebie krzyczec zaczelismy a potem na dosc dlugo cisza zapadla. no o takie *******y zeby sie fochac na siebie... ale z drugiej strony wieczor byl mily, razem kanapki robilismy i wyglupialismy sie w kuchni. ja ksie polozylismy to tez bylo milo i tylko ciagle powtarza ze ciekawe ile teraz szef pensji zaplaci ![]()
#346 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny. jesteście za szybkie. nie nadążam czytać. dopiero skończyła ostatni wątek i chcialam się przywitać w nowym a tu już 12 stron
![]() niestety teraz też nie będę mogła wpadać za często bo czas sesji się zbliża. (ale jak możecie to trzymajcie kciuki za mnie we wtorek i w piątek) i witajcie w nowym wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() juz jestem:0 jakąs z firmy Hoover - hm.. ne znam tej firmy ![]() Cytat:
![]() ![]() co do kolorów to ja mam dom bardzo kolorowy. sypialnię mam rózową - calkiem przyjemnie. choc w przyszłosci widzi mi się czerwona albo mocny pomarancz ![]() za to pokój mam fioletowy i slicznie to wygląda. do tego ciemniejsze firanki i super nastrój jest ![]() mój brat ma pokój niebiesk-zółty i jak dla dziecka bardzo łądnie to wygląda. samego niebeskiego jakos nie polecam, bo taki mamy pokój goscinny i zimno wygląda. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zadomowienie
|
Madziu, Twin wszystkiego najlepszego z okazji waszych świąt.
Humor nadal mam kiepski, ale przynajmniej cieszę się, że TŻ premię dostał, może jakiś prezent z tej okazji dostanę ![]() Ogólnie strasznie mnie boli głowa, chyba będę chora, a tyle nauki przede mną.
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nie masz czasu to nie nadrabiaj i już, przecież to nie lektura obowiązkowa ![]() Ważne, żebyś się odzywała co u Ciebie. Kciuki zapewnione ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super ze TZ dostał premie, a na chorobę od razu weź jakies witaminki TZ mama zawsze kaze 10 wit C wziąć jak sie tylko pierwsze objawy czuje (ona jest lekarzem) ja dzis mam lepszy humor bo sie w koncu z TZ spotkam(od niedzieli sie nie widzielismy) oby miał dobry humorek (tzn . zdal egzamin na prawko) a to juz za 2 godzinki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do pralek z wyświetlaczek słyszałam, ze często właśnie te części pralek najszybciej się psują a ich naprawa kosztuje ogromne pieniądze... Asiuk dziękuję ![]()
![]() |
#352 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze Dorinka mowi ze ze Amica OK, Ty też. Ja sie przymierzałam na praleczkę bo super funkcje, a tania, ale po przeczytaniu opini zrezygnowałam. Zwariowac można ![]() Ja kupuję przez Agito.
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
Co do fioletowej sypialni, to moi rodzice mają obecnie sypialnię mniej więcej lawendową. Zupełnie mi się to nie podoba, im już też trochę zbrzydło i w lecie mają malować na beż plus jedna ściana ciemny brąz. Taka opcja to mi się widzi
![]() Idę zjeść truskawki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka róznica w cenie, pomiędzy Whirpoolem a Amicą ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zadomowienie
|
A ja umieram, mam@ wzielam tabletke ale jeszcze 1,5 godziny w pracy przede mna
![]() Goldfish: No widac ze chlopak naprawde sie przestraszyl i zrozumial jak bardzo Ciebie kocha i mysle, ze teraz juz bedzie tylko lepiej ![]() ![]() ![]() Haniu, troszke Ci zazdroszcze tej smykalki do kolorkow ![]() ![]() ![]() Madziu i Twin Wszystkiego Najjjj!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Co do tego fioletu ja nie chce absolutnie wszystkich scian w fiolecie ( a tym bardziej w lawendzie) ja chcę jedną scianę ciemno sliwkowa, a resztę jasniutką kremową.
#358 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Dorinko w cenie roznica niewielka parę złotych dosłownie
![]() ![]() Amica ta: http://www.agito.pl/pralki/amica_eas...32.326274.html Whirpool ten: http://www.agito.pl/pralki/whirlpool...532.43364.html
#360 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.