|
|
#961 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Mój mężczyzna mnie zdradza? :(:(
E, nie sądzę, żeby lubiła cierpieć. Po prostu to pierwszy związek, pierwsze zakochanie, a miała pecha, że trafiła na takiego beznadziejnego faceta. Nie ma wcześniejszych doświadczeń, więc nie może sobie porównać i zobaczyć, że faktycznie jest beznadziejny i lepiej być samą, niż z nim.
Myślę, że musi po prostu swoje przecierpieć (jak każdy, właściwie) i nauczyć się czegoś na swoich błędach. |
|
|
|
|
#962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ktos ma ogromne poczucie humoru, to wystarczy sie zasmiac. Nie trzeba od razu wchodzic z nim w relacje "bzyku bzyku w samochodziku" Cytat:
To jest bardzo dobre pytanie, na ktore nie udzeliła odpowiedzi
|
|
|
#963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A dlaczego nie mogę odejść? Bo go kocham.
Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...) |
|
|
|
|
|
#964 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Monishia, to też jest coś, co się nabywa z doświadczeniem, ale... miłość to nie wszystko. Miłość nie wystarcza, to nie bajka, w której czysta i jasna miłość dziewczyny pokonuje wszelkie przeciwności losu i prowadzi do happy endu. To, że Ty go kochasz nie wystarczy, po prostu. On z tego powodu nie zacznie kochać Ciebie, a to co opowiada, to wciąż tylko słowa.
|
|
|
|
|
#965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia do czego to wszystko zmierza, bo od dłuższego czasu nie zmienia się nic w naszej relacji... Obiecywał, że zacznie brać mnie do knajp, kina, ale nie zrobił nic. Zaprosił mnie do siebie na noc w piątek, kiedy to koledzy powyjeżdżają do domów... To do niczego nie prowadzi. A ja nie wiem co z tym wszystkim zrobić. Wiem, że powinnam uciec od niego, nie odzywać się i zerwać jakiekolwiek kontakty, ale wszystko jest ok do momentu gdy on się pojawia z tymi maślanymi oczami i mówi jaka to jestem cudowna...
Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...) |
|
|
|
|
|
#966 |
|
Kobieta z klasą
|
Cyt.: Jak ktos ma ogromne poczucie humoru, to wystarczy sie zasmiac. Nie trzeba od razu wchodzic z nim w relacje "bzyku bzyku w samochodziku"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobre , ale się uśmiałam. Ja też mam duże poczucie humoru, może to wykorzystać ??? Samochód też mam
|
|
#967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#968 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ok zgadzam sie ale przez takiego gnojka traci swoj czas........owszem jest mloda ale ...hmm......dla mnie to beznadzieja .......i tak jak ktoras z nas napisala ze monishia potrzebuje porzadnego zyciowego kopa i to od niego zeby zrozumiala kim tak naprawde jest dla niego............jak dobrze wyczytalam oni jeszcze nie ''mieli swojego pierwszego razu''a co bedzie jesli to sie wydarzy .....ona to zrobi z milosci a on nie bo jej nie czuje .......wtedy dziewczyna sie przekona?tylko jaki uraz moze to zostawic jej na przyszlosc?????? |
|
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Monishia a macie takie spotkania,ze tylko rozmawiacie??
czy obowiazkowo najpierw 2 godzinki(bo to Twoje zasady)a pozniej ekhmm... i nie chodzi mi o takie sytuacje ,ze Ty jestes niedysponowana.Teraz pojedziesz do niego na chate ,tez wiadomo po co. Ok ja nie widze w ukladach opartych na 1 jakiegos strasznego zła(w przypadku doroslych swiadomych ludzi -bez zobowiazan wobec kogokolwiek),ale kiedy te osoby sie na to zgadzaja i swiadomie to robią.Taki jest ich wybór.A Ty jak na razie wybierasz karmienie sie nadzieja i marzeniami,a robisz co one zechce |
|
|
|
|
#970 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
najpierw piszesz ze sie zmienilo ze obiecywal ze cie pozna ze znajomymi teraz co innego jest....no tak maslane oczka i ty juz lecisz .............a pomysl jakie piekne sa takie oczy faceta ktory bedzie cie kochal ktory bedzie cie ''nosil na rekach''???czy ty wiesz jakie to piekne............jak wkoncu nie zrobisz czegos z tym popaprancem w swoim zyciu to sie nie przekonasz...........juz napisalam wczesniej ze to on pociaga za sznurki............ mysle z serca ze zabrnelas w to zbyt gleboko a niestety swiat nie konczy sie na jednym..........po tym globie chodza ci ktorzy naprawde potrafia kochac z serca .....wystarczy sie rozejrzec!!!! |
|
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;7713053]najpierw piszesz ze sie zmienilo ze obiecywal ze cie pozna ze znajomymi teraz co innego jest....no tak maslane oczka i ty juz lecisz .............a pomysl jakie piekne sa takie oczy faceta ktory bedzie cie kochal ktory bedzie cie ''nosil na rekach''???czy ty wiesz jakie to piekne............jak wkoncu nie zrobisz czegos z tym popaprancem w swoim zyciu to sie nie przekonasz...........juz napisalam wczesniej ze to on pociaga za sznurki............
mysle z serca ze zabrnelas w to zbyt gleboko a niestety swiat nie konczy sie na jednym..........po tym globie chodza ci ktorzy naprawde potrafia kochac z serca .....wystarczy sie rozejrzec!!!![/quote] no i wlasnie ona na to czeka,az jego oczka takie beda i bedzie nosil na rekach |
|
|
|
|
#972 |
|
Kobieta z klasą
|
Masz rację nic nie rozumiem, jestem głupia jak but i w dodatku jestem naiwna niemiłosiernie bo wierzyłam w to co piszesz.
|
|
#973 |
|
Rozeznanie
|
[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;7713053]najpierw piszesz ze sie zmienilo ze obiecywal ze cie pozna ze znajomymi teraz co innego jest....no tak maslane oczka i ty juz lecisz .............a pomysl jakie piekne sa takie oczy faceta ktory bedzie cie kochal ktory bedzie cie ''nosil na rekach''???czy ty wiesz jakie to piekne............jak wkoncu nie zrobisz czegos z tym popaprancem w swoim zyciu to sie nie przekonasz...........juz napisalam wczesniej ze to on pociaga za sznurki............
mysle z serca ze zabrnelas w to zbyt gleboko a niestety swiat nie konczy sie na jednym..........po tym globie chodza ci ktorzy naprawde potrafia kochac z serca .....wystarczy sie rozejrzec!!!![/quote] Szczególnie że Monishia pisała wcześniej że jest jeden kolega, któremu się podoba i traktowowałby ją jak księżniczkę. Tak jak Bess pisała lubisz żyć marzeniami, marzeniami że on się zmieni. |
|
|
|
|
#974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak zapytałam co takiego go powstrzymało to odp, że nie chciał, żebym sobie pomyślała, że jeździ ze mną tylko po to, żeby grzeszyć- haha.A ja do niego nie pojadę, bo wiem, że chciałby wtedy to zrobić...cała noc, wolna chata, to chyba jednaoznaczne zaproszenie do seksu..
|
|
|
|
|
#975 |
|
Konto usunięte
|
heh moze i czeka..........tyle ze sie nie doczeka predzej doczeka sie upokorzenia juz na samym dnie............ciekawa jestem co bedzie gadal o niej jak rzeczywiscie wkoncu sie rozstana...nawet ne chce mysles.............bo wiem ze nie powie o niej''moja byla dziewczyna''...........za losne
|
|
|
|
|
#976 | |
|
Kobieta z klasą
|
Cytat:
|
|
|
#977 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nie potrafię pozbyć się tego mojego poprańca i obdarzyć tego kolegę uczuciem... Tym bardziej nie mogę zabronić mu lecieć...
|
|
|
|
|
#979 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
napisala ze jej sie kolega podoba ale kolezanki nic w nim nie widza!!!!!MATKO czy ty monishia kierujesz sie opiniami kolezanek???????????..... .........kurde on moze sie okazac wlasnie tym z tymi maslanymi oczkami ktory naprawde bedzie cie kochal i nosil na tych rekach................... .wiecie co ja stwierdzilam choc owszem nie kazdy przypadek jest taki ale.......ze ci faceci co sa przystojni i tacy cacy to wlasnie te swinie a ci ktorzy sa przecietni i nie wyrozniaja sie zbytnio z tlumu to sa wlasnie ci cudowni i to oni potrafia tak naprawde kochac..............bez urazy dla przystojniakow
|
|
|
|
|
|
#980 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
KOBIETO I WLASNIE O TO CHODZI.............a moze to jest ten wyjatkowy!!!!!moze to ten........ |
|
|
|
|
|
#981 |
|
Kobieta z klasą
|
Chyba nie podoba się koleżankom ten zły , a nie ten nowy. Przynajmniej ja tak zrozumiałam.
Monisia, wlacz o niego. Z tymi lodami to takie romantyczne!!!!!! ( bez głupich skojarzeń proszę ![]() ![]() )
|
|
#982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Walczyć? On ma już bilet, nie chcę mu zabronić lecieć... Wraca za 4 miesiące. Nie wiem, to za duża odpowiedzialność... Nie chcę aby było tak, że ja mu powiem, żeby nie leciał, narobię mu nadziei a później stwierdzę, że to jednak nie to...Rozumiesz, prawda?
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Monishia czy ty musisz uprzedzac fakty???a skad ty wiesz jak bedzie za 4 miesiace???? kurde jesli wraca kobieto ja bym, sie na to pisala ..........utrzymuj z nim jaki kolwiek kontakt........cokolwiek ale nie zrywaj kontaktu z nim bo on wyjechal skoro ma wrocic ...........kobieto ja ci mowie to moze byc ten!!!!!!!!!!no te lody romantyczne-tez bez dziwnych skojarzen
|
|
|
|
|
|
#984 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
). Masz rację - nie ma co go łudzić, niszczyć jego planów. Za 4 miesiące możecie się spotkać, pogadać, może w tym czasie zaczniesz tęsknić i przejdzie Ci wreszcie zaćmienie umysłu (albo pan palant Cię rzuci i będzie spokój). Akurat w tej sprawie Monishia ma rację: nie można wchodzić w związek z kimś, do kogo się nie czuje tego czegoś. Szkoda byłoby złamanego serca tego chłopaka. A jeśli ma coś być między nimi, to będzie za jakiś czas. Najpierw trzeba jedno skończyć, wyrzucić z serca i z głowy, a potem dopiero zaczynać następne. Nie można ludzi traktować jako łatwego pocieszenia, bo skrzywdzi ich się tak, jak nas skrzywdzono.
|
|
|
|
|
|
#986 | |
|
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Mała poprawka on jest Twój , tak jak i mój. Acha kiedyś napisałam Ci już abyś na nk napisała mu komentarz do profilu, że to Twój facet. Zrobiłaś tak? Wtedy zobaczysz jego reakcję. Jeżeli usunie to wiadomo, a jeżeli napisze Ci w Twoim tak samo to będzie ok. Taki mały teścik
|
|
|
|
|
|
#987 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawa dla tej Pani ![]()
|
|
|
#989 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Też byłam na każde skinienie, też zdawało mi się, że ja nie mogę tego przerwać, że kocham, że nie potrafię, bo to zbyt trudne. Jego obietnice tylko podsycają tę nadzieję. Było jasne, że polecisz do niego kiedy zrobi te słodkie oczka, dlatego właśnie tyle dziewczyn tutaj odradzało jakikolwiek kontakt z nim. Było znacznie za wcześnie, najlepiej by było, gdybyś wtedy zerwała z nim kontakt naprawdę. W 100%. Wtedy miałabyś szanse. To szalenie przykre, ale pewnie będzie tak, jak pisze bess - w końcu on to skończy, bo mu się znudzi/znajdzie sobie inną/uzna, że nie ma czasu na schadzki w samochodzie. Pocierpisz, popłaczesz, poboli i przestanie. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#990 |
|
Kobieta z klasą
|
Kochana , wiesz ile tutaj padło takich rad? Tylko autorka nie chce skorzystać
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

). Masz rację - nie ma co go łudzić, niszczyć jego planów. Za 4 miesiące możecie się spotkać, pogadać, może w tym czasie zaczniesz tęsknić i przejdzie Ci wreszcie zaćmienie umysłu (albo pan palant Cię rzuci i będzie spokój). Akurat w tej sprawie Monishia ma rację: nie można wchodzić w związek z kimś, do kogo się nie czuje tego czegoś. Szkoda byłoby złamanego serca tego chłopaka. A jeśli ma coś być między nimi, to będzie za jakiś czas. Najpierw trzeba jedno skończyć, wyrzucić z serca i z głowy, a potem dopiero zaczynać następne. Nie można ludzi traktować jako łatwego pocieszenia, bo skrzywdzi ich się tak, jak nas skrzywdzono.

Też byłam na każde skinienie, też zdawało mi się, że ja nie mogę tego przerwać, że kocham, że nie potrafię, bo to zbyt trudne.