|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Księgowa - najlepszości!
Dziś u mnie w pracy w końcu nie ma zachrzanu i siedzę w kocu i czytam. Jak miło ![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3003 |
|
Wtajemniczenie
|
Singielki 25 +. Część X
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7712101 6]Tułałam się po mieście w poczuciu niechcianej samotności i niezrealizowanego popędu, na Tinderze miałam kilka mało konkretnych rozmów i opisanych wyżej "tajemniczych" zamilknięć, więc odezwałam się do jednej z nowych par. Facet okazał się konkretny i mówił wprost, co go interesuje, a przy tym był uprzejmy i nienachalny - cenne zjawisko. Umówiliśmy się na wieczór i szybko wylądowaliśmy u mnie - warto było
[/QUOTE]![]() ![]() ![]() Rownież polecam, od 3 dni codziennie z innym sie spotykam i jeszcze żadnego bum.. Moze ten z dzisiaj się okaże wisienka na torcie ;D Złapałam sie na tym, ze w ciagu dnia zdarzy mi sie myślec o księciu żabie... chyba jeszcze tęsknie za nim;( Zrezzta byłam pewna, ze na 100% zobaczę go na tinder (bo tak sie poznaliśmy), a to rzeczywiście okazało sie prawda, ze usunął konto zaraz po naszym spotkaniu...
Edytowane przez comablack89 Czas edycji: 2017-09-14 o 11:59 |
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Konto usunięte
|
Przepraszam, nie przywitałam się. Jestem dzieciatym singlem z wyboru (albo z braku odpowiednich facetów do wyboru
) od 3 lat.Księgowa - najlepszego |
|
|
|
#3006 | ||||
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mi również wystarczy 'chwila' aby wiedzieć, chociaż raz zastanawiałam się aż 4 spotkania Cytat:
Idę dzisiaj bez nastawiania się na spotkanie, tak po prostu. Co ma być to będzie. ![]() [1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7712004 6] Wczoraj w szczycie księciowej frustracji zafundowałam sobie spontaniczną randkę z Tindera - polecam na poprawę humoru [/QUOTE]Tez mam ochotę na coś takiego ![]() A ja będę zmieniać z współlokatorkami stancję, jedna jest właścicielką i kupiła mieszkanie w nowo wybudowanym apartamentowcu ![]() Postanowiłam poszukać dorywczej pracy, pracuję po 6h dziennie, więc szkoda to marnować ![]() A po wredynym już nie rozpaczam. Brakuje mi tylko kontaktu zn nim, przyzwyczajenie
|
|
|
#3007 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7712004 6]Dobra decyzja, gratulacje i powodzenia
![]() Chciałabym zobaczyć minę kłamcy ![]() Strasznie mnie to wnerwia, nawet drobne sugestie. W dyskusji sięgam zawsze do argumentów prawnych i pytam, co jest czynem zabronionym - pójście z kimś do domu/nocny spacer/picie alkoholu... czy gwałt? Na fb przywitał mnie dzisiaj cytat z Goethego: "Wiele tracimy wskutek tego, że przedwcześnie uznajemy coś za stracone" - mam dystans do tego typu romantycznego optymizmu, ale w tej sytuacji wydaje mi się adekwatny. Świadomość możliwego końca mieć wypada, ale dręczyć się nadmiernym pesymizmem też nie warto. Po prostu jeszcze nie wiadomo. Bliska osoba nie powinna stwarzać atmosfery ośmieszenia - jeśli rzeczywiście miałby uderzyć w rozmowie w te nuty, to ten pozytywny wizerunek mocno by podupadł. Wczoraj w szczycie księciowej frustracji zafundowałam sobie spontaniczną randkę z Tindera - polecam na poprawę humoru [/QUOTE]Cytat:
Cytat:
Ale ja się chyba przez ten mur nie przebije. Księgowa, sto lat!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]() Ale jak właściwie masz zamiar zakończyć tą znajomość? Przecież on chyba zapyta o powód? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Ksiegowa najlepszego
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3010 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja zamierzam jeszcze trochę pokorzystać. Nie dramatyzuje, pewnie mi przejdzie zauroczenie, jak znam siebie. To nie mój pierwszy taki układ, ale pierwszy, który się skomplikował
|
|
|
|
|
#3011 |
|
Zadomowienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7712004 6]Dobra decyzja, gratulacje i powodzenia
![]() Chciałabym zobaczyć minę kłamcy ![]() Strasznie mnie to wnerwia, nawet drobne sugestie. W dyskusji sięgam zawsze do argumentów prawnych i pytam, co jest czynem zabronionym - pójście z kimś do domu/nocny spacer/picie alkoholu... czy gwałt? Na fb przywitał mnie dzisiaj cytat z Goethego: "Wiele tracimy wskutek tego, że przedwcześnie uznajemy coś za stracone" - mam dystans do tego typu romantycznego optymizmu, ale w tej sytuacji wydaje mi się adekwatny. Świadomość możliwego końca mieć wypada, ale dręczyć się nadmiernym pesymizmem też nie warto. Po prostu jeszcze nie wiadomo. Bliska osoba nie powinna stwarzać atmosfery ośmieszenia - jeśli rzeczywiście miałby uderzyć w rozmowie w te nuty, to ten pozytywny wizerunek mocno by podupadł. Wczoraj w szczycie księciowej frustracji zafundowałam sobie spontaniczną randkę z Tindera - polecam na poprawę humoru [/QUOTE]Twoja wypowiedź spowodowała, że dotarła do mnie dzisiaj oczywista oczywistość, którą wypierałam. Przypadkiem ![]() A co do spontanicznych randek - świetne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Księgowa, i tak mi sie znajomość z nim juz wali, wiec pewnie jak teraz wroci to i tak pogadamy i się rozstaniemy, może nawet z jego inicjatywy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam, że zasmiecam, ale nie umiem na tel cytować na raz kilku postów. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do wykorzystania. Zazwyczaj stosuję metodę usuń, ale można ciekawiej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba dramatyzuje dziś trochę
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiedziałabym co odpowiedzieć po takiej odpowiedzi...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Księgowa, wsyztskiego naj naj naj! spełnienia marzeń i spokoju ducha
![]() Dziewczyny, nadrobię później, teraz mam pytanie: zna któras dobry sposób na ból w odcinku lędźwiowym kręgosłupa? Dałam sobie za duży wycisk na ćwiczeniach, od poniedziałku boli mnie krzyż. Może jakaś maść? |
|
|
|
#3021 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie chcę wierzyć w to co piszesz.... Długo czytałam tylko zanim coś napisałam na forum i wiem, że relacja sytuacji jest z Twojej strony przedstawiana, ale czyny jego czyny świadczyły zupełnie coś innego, a nie walenie się wszystkiego.... Chyba żeby zabezpieczyć siebie samą przed tą pustką, której się obawiasz w sytuacji odrzucenia deklaracji, kreujesz w głowie obraz całkowicie inny niż rzeczywistość... niepotrzebnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
||
|
|
|
#3022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=8R2HTKI68WA&t=418s |
||
|
|
|
#3023 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Lejdis!
Dopisuję się do wątku w oczekiwaniu na obiadek
|
|
|
|
#3024 |
|
Konto usunięte
|
Księgowa 100 lat
Hej Lamera i malaky Shawtty, jak tak Ciebie czytam to dochodzę do wniosku, że ja żadnych rozmów nie będe przeprowadzać. Mimo, że moje koleżanki powiedziały że może już pora po 3 miesiacach spotykania się. Chyba nie jeste, gotowa na ewentualne odrzucenie. |
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Milagros 90 dziękuję.
Ja kiedyś miałam ketonal maść (żel?). Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3026 |
|
Rozeznanie
|
Tyle nowych twarzy, to też się dopiszę
Hej
Edytowane przez Mamba00 Czas edycji: 2017-09-14 o 21:48 |
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7712101 6]Tułałam się po mieście w poczuciu niechcianej samotności i niezrealizowanego popędu, na Tinderze miałam kilka mało konkretnych rozmów i opisanych wyżej "tajemniczych" zamilknięć, więc odezwałam się do jednej z nowych par. Facet okazał się konkretny i mówił wprost, co go interesuje, a przy tym był uprzejmy i nienachalny - cenne zjawisko. Umówiliśmy się na wieczór i szybko wylądowaliśmy u mnie - warto było
[/QUOTE]brzmi super! podziwiam wyluzowanie, mi jakos nie idą takie spontanyCytat:
|
|
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opowiedz coś o sobie ![]() Dobry wieczór. Tym razem we własnym domu przy serialu.
|
|
|
#3030 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój ff troszczy się o mnie jak nikt nigdy w życiu (chyba dlatego mi namieszał w głowie). I w życiu i w łóżku. W sypialni jest ogień. Oboje wiemy, że to wyjątkowe dobranie. I co. Nic. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

ale już mam podejrzenia co do niego.

[/QUOTE]
) od 3 lat.
Marzę o tym żeby jutro się nie obudzić. Brzmi to jak historia jakich milion, ale będę przeżywać to już 3 raz, a z tych wszystkich 3 razów to na nim mi najbardziej zależało. Mam już dość samotności, męczy mnie to strasznie. Byłam samotna przez całe życie, a nie mam odpychającego charakteru, nie należę do chichoczących dziewczyn robiących z siebie słodkie idiotki, jestem postrzegana jako atrakcyjna.
Może takie podejście da efekt, czego Ci życzę!

Nie wiedziałabym co odpowiedzieć po takiej odpowiedzi...
Hej