|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Ach dziewczyny właśnie z basenu wróciłam i taaakkk mi dobrze, czuję się lekka jak piórko. Nie ma jak to basen, szczególnie na nerwówkę (ślubną oczywiście
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Wtajemniczenie
|
mmmm... basenik, fajnie
![]() ![]() mam pytanie do dziewczyn które są już "zapoznane" z modą męską... a mianowicie bardzo spodobała mi sie taka rzecz jak krawat kaskadowy, czy to się nosi z kamizelką czy bez ![]() ![]() zdjęcia zapożyczone z allegro...
![]() |
#3663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do tej ciotki, to nie wiem co Ci poradzic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
Nie przejmuj się. My wszystkie zaproszenia na ślub, ślub i wesele czy też same zawiadomienia wysyłaliśmy pocztą. Nawet do ciotki TŻa, która mieszka w tym samym mieście. Nikt nie miał żadnych pretensji.
#3666 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a jeśli nie chcesz ich zaprosić, to postaw sprawę jasno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Rozeznanie
|
qrde nadrobić to co napisałyście w ciągu dwóch dni zajmuje kilka dobrych godzin! a jakbym miala wielocytować to zajęłoby to 10stron!
![]() więc chyba nie będę nawet próbowała odpowiadac na wszystko ![]() ![]() ![]() ps. toverek - ładny konik ![]() ![]() ps2. zapomniałam co miałam napisać odnośnie Waszych wypowiedzi ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
Raczkowanie
|
Bircchina pytasz jak chciałbym miec upięte włosy? Ja zawsze nosiłam krótkie takie mocno wycieniowane, teraz od dawna zapuszcam i mam takie do łopatki. Sama nie wiem co chce? zazwyczaj nosiłam rozpuszczone, ostatnio na weselu miałam rozpuszczone ale po paru godz fryzura była do niczego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() m.a.r.t.a. czekam na zdjecia Twoich obraczek bowiem o 20:46 napisalas ze beda z agodzine a ich nie ma ![]() to moze ja sie troszke pozale dobrze????moja mama dostala dzis telefon od znajomej-praca przy opiece w milano starsza babcia na 2 meisiace...niby duza ze mnie dziewczynka ale mama to mama...zreszta ostatnio wyjezdzaala 3 latyat temu i ja zdazylam przywyknac do tego ze jest w domciu 24h na dobe..ale mowi ze chce jechac zeby odpoczac od swojej pracy ![]() ![]() Mbu i jak doprowadzilas meza do pionu???w sumie kazdy z nas jest czlowiekiem i ma swoje gorsze i lepsze dni...moze On mial akurat gorszy i tak powiedzial....3mam kciuki zeby sie ulozylo kochana! babeczka to bolerko piekne o ktorym piszesz ale ta modelka ma chude ramiona a ja mam takie nieco grubiotkie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Raczkowanie
|
moje drogie!!!
zmienilam avatarek... kunskim zadkiem juz nie smierdzi..... a was nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Zadomowienie
|
To w takim razie,gdzie zdjęcia obrączek??
![]() Ja się ciągle gapie na swoje i przymierzam...masakra ![]()
#3673 |
Raczkowanie
|
oj ciesze sie ze zapachnialo lepiej...
dziewczynki zapomnialam wam napisac ze dzis zaprosilismy kolejnego kuzyna-ze strony TZ...przylecial z Francji na kilka dni i sam kazal nam przyjechac...oj jak sie ucieszyl gdy go zapraszalismy ![]() m.a.r.t.a. nie czaruj nam tu tylko zdjecia wklej plizzzzzzzzzzzz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
Co do obrączek już wklejam! Tylko kabel znajdę...uporam się jeszcze z PW i kilkoma technicznymi sprawami, które są na "już"
![]()
![]() |
#3675 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
primo po pierwsze - nie mogę za bardzo Was czytac w pracy bo podobno co miesiąc robią sprawdzanie gdzie się włazi na necie i powstaje ranking ![]() ![]() ![]() primo po drugie ![]() toverek nie martw się mamą, może rzeczywiście by jej lepiej zrobiła odmiana?! a tata by sie nauczył samodzielności trochę bo jak mu nie zrobisz kanapki to nie bedzie jadł i w końcu się nauczy że kobiety w domu to nie służące i czasami można samemu coś zrobić ![]() ![]() m.a.r.t.a czekamyyyyyyyyyyyyyyyyy ![]() ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Wtajemniczenie
|
ja też jestem...
![]() TŻ wraca do mnie ![]() ![]() toverku mama przecież wróci, a dwa miesiące szybko minął ![]() ![]()
![]() |
#3677 |
Raczkowanie
|
m.a.r.t.a olej ciotki, ktore maja pretensje (ja bym olała) i te chora sytuacje z dziwna rodzinka. no paranoja, dobrze ujelas. czekamy na relacje z wizyty
![]() czekamy na foty obraczek!!!!!!!!!!!!!! toverek tylko czy jesli wezmiesz bolerko identyczne jak suknia to czy to sie wszystko nie zleje? warto by bylo przymierzyc, bo w sumie a nuż spasuje, dolacze zdjecia wszystkich bolerek jakie mam z tej kolekcji nie ma wody we wro ![]() ![]() bylam po swiadectwo chrztu, a po swiadectwo bierzmowania musze dymac do innej parafii (swojej).... nie wiem kiedy ![]() ![]() hehe, a wiecie jak nazywa sie "odkładanie na jutro spraw"? PROKRASTYNACJA ![]() ![]() moge smialo powiedziec, ze jestem prokrastynatorą ![]() pamietacie jak mowilam o problemie ze swiadkowa i to, ze chcialaby wziac 3-letnia coreczke? gadalam z nia dzis. wszytko supcio ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A z krawatem nie mam pojęcia ale jutro jak nie zapomnę to zapytam mojego TŻ-a. Cytat:
Masz racje PARANOJA!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Rozeznanie
|
i sie nie doczekałam to idę spać
![]() dobranoc dziewuszki... nie siedzcie za długo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Przyczajenie
|
Integra dziękuje za zdjęcia
![]() ![]() ![]() za szczupła ja nie jestem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Zakorzenienie
|
Proszę dziewczyny to nasze obrączki
![]() Fotka robiona na szybkiego, przepraszam ![]()
![]() |
#3682 |
Wtajemniczenie
|
To ja jako pierwsza się wypowiem na temat obrączek naszej kochanej moderatorki: są super, proste i klasyczne
![]() ![]() ![]() ![]() madziczek dziękuję bardzo za adres strony z tymi koszulkami, już nawet mam coś na oku ![]() dorotka08 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i czekamy na fotki ![]() Marissaa tobie też składam gratulacje z okazji ślubu ![]() Mbu83 zobaczysz wszystko się ułoży z Tz'tem, w końcu teraz musi myśleć o Waszej trójce ![]() stachowiak_a ja pisałam na zaproszeniu: wraz z osobą towarzyszącą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Popieram. To nie jest skąpstwo. My też za wszystko musimy płacić sami. Ja za sukienke zapłaciłam 370 zł, a Tz za garnitur dał 250 zł, jak wczesniej pisałam. I nieuważam zeby byl zlej jakości. No i nie czujemy sie z tego powodu tez gorsi ![]() m.a.r.t.a ładne obrączki ![]()
![]() |
#3685 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za radę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() uwielbiam takie klasyczne obraczki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to oczywiście tylko moje zdanie ![]() Co do garnituru, my kupiliśmy z koszulą i musznikiem za 1.000 zł. A garnituru za 4.000 ![]() ![]()
To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące moje oczy nigdy nie ujrzą tego co widzą twoje - G. Gissing http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png Edytowane przez strompka Czas edycji: 2008-05-30 o 07:11 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Raczkowanie
|
m.a.r.t.a.-sliczne obraczki sami takie chcielismy jednak TZ ma takie smieszne plauszki ze niepasowaly mu za bardzo dlatego mamy troszke wezsze ale Twoje sa piekne i warto bylo na nie czekac
![]() katey-wpadaj czesciej..brakuje Ciebie...ja wczoraj wyzionelam ducha szybko po dniu pelnym wrazen.. babeczka-gdzie wkleilas te zdjecia bolerek bpo nie widze????? |
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | |
Raczkowanie
|
Widze ze wczoraj nie bylo tloczno to i lepiej mam mniej do nadrabiania.
¨przedewszystkim mam swietna ( dla mnie wiadomosc) odlalazlam moja pamiec usb na krotrej bylo wszystko co dotyczylo slubu ![]() ![]() W koncu ksiadz dosal wszystkie papiery i dzisiaj wysyla do archidiecezji w strasbourgu ktora przesle do polski to tez z glowy ![]() ![]() Dostalam sukieneczki druchenek : len i bawelna doskonala jakosc kolor ecru idealny do mojej sukienki, zostaje tylko dokupic pasek satynowy jednak nie beda na halkach tylko je nakrochmalimy sprayem zeby byly sztywniejsze ![]() ( podobno takie cos istnieje) ![]() przeprowadka w toku ![]() moje stroczyki kwitna po raz drugi ![]() ![]() ![]() Jutro jedziemy odebrac klucze do naszego mieszkanka ( no wiem ze to ponad 300 km) ![]() [quote=katey;7720883]pojawiam się i znikam bo: primo po pierwsze - nie mogę za bardzo Was czytac w pracy bo podobno co miesiąc robią sprawdzanie gdzie się włazi na necie i powstaje ranking więc ja bym była na pierwszym miejscy wraz z wizażem i pannami młodymi no a jak wrócę do domu to mi TŻ nie daje posiedziec na necie bo on robote ciągle ma, a jak juz zwalnia kompa to ja na oczy nie widze i padam spać, a tyle co zdąże przeczytać czasem ale na odpowiedzi to juz sił nie mam primo po drugie ![]() [quote] Polecam : wykasowac historie masz to w Narzedziach- Opcjach Internet (tylko ja mam francuska wersje wiec nie iem jak to dokladnie brzmi ![]() ![]() Polecam : Antywirus AVAST - wersja rodzinna jest tez polsko jezyczna, darmowy i caly czas sam sie zajmuje aktualizacjami; Mialam kiedys razem z nowym kompem norton antywirus darmo przez 3 miesiace ale po dwoch skasowalam bo zlapalam wirusa a z avastem nie ![]() ![]() ![]() Kurcze tutaj ......................... ........ mialbyc cytacik o krawacie kaskadowym i moje o nim zdanie ![]() oto one : Nie wiem sama ![]() ![]() Cytat:
![]() SKOMPIRADLO ![]() ![]() ![]() klawiatura zuzyje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.