Singielki 25 +. Część X - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-16, 22:23   #3181
Classic
Zakorzenienie

Dot.: Singielki 25 +. Część X

Siema Lolek, co tam słychać?
Classic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-16, 22:32   #3182
lolek9000
Zakorzenienie

U mnie super - milosc kwitnie i chyba zdecyduje sie zmienić prace

A u Ciebie Moja Droga?
lolek9000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-16, 22:43   #3183
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolek9000 Pokaż wiadomość
U mnie super - milosc kwitnie i chyba zdecyduje sie zmienić prace

A u Ciebie Moja Droga?
O to fajnie

Ja też zmieniam pracę. Gorzej z miłością
Stary 2017-09-16, 22:49   #3184
lolek9000
Zakorzenienie

Znajdziesz w koncu tego szczęściarza

Moja kaczuszka miala wieku adoratorow (obiektywnie duzo przystojniejszych) ale wybrala mnie
Stary 2017-09-16, 22:49   #3185
aszin
Zakorzenienie

Lolek, a jak ta Twoja kaczuszka wygląda? Jaka w ogóle jest? Opowiedz coś więcej o niej, oprócz tego, że jest studentką.
Stary 2017-09-16, 22:54   #3186
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aszin Pokaż wiadomość
Lolek, a jak ta Twoja kaczuszka wygląda? Jaka w ogóle jest? Opowiedz coś więcej o niej, oprócz tego, że jest studentką.
Przecież pisał jeszcze, że lubi to co wszystkie kobiety - ciuchy i kosmetyki
Stary 2017-09-16, 22:55   #3187
aszin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Classic Pokaż wiadomość
Przecież pisał jeszcze, że lubi to co wszystkie kobiety - ciuchy i kosmetyki
Jakże mogłam to przeoczyć
Stary 2017-09-16, 23:00   #3188
lolek9000
Zakorzenienie

Ale co konkretnie? Brunetka , czarne oczy, jest bardzo fit i trenuje pole dance
Stary 2017-09-16, 23:03   #3189
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Jakże mogłam to przeoczyć
Nie jesteś już singielką - niedokładne czytanie wątku zostaje Ci wybaczone
Cytat:
Lolek czyli Twój typ

Tak sobie myśle o tym gościu z wczoraj j ja zaproponowałam tą wymianę nr tel a on pewnie wcale tego nie chciał ale jaja
Stary 2017-09-16, 23:05   #3190
rukolka
Zakorzenienie

Lolek, czyli wybywasz do Wawy?

Edytowane przez rukolka
Czas edycji: 2017-09-17 o 13:28
rukolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-16, 23:08   #3191
aszin
Zakorzenienie

Cytat:
To musisz uważać, żeby ktoś Ci jej nie sprzątnal sprzed nosa

Classic
Nie ma co teraz rozmyślać, nie odzywa się - jego strata. Jaj nie miał, by powiedzieć wprost ze nic z tego? To po co komu taki chlop
Stary 2017-09-16, 23:11   #3192
lolek9000
Zakorzenienie

Tak , jest kochana <3

Wrażliwa , opiekuncza, spontaniczna i z bardzo dobrym serduszkiem

Czemu nie chcial?
Stary 2017-09-16, 23:16   #3193
Classic
Zakorzenienie

Cytat:

Classic
Nie ma co teraz rozmyślać, nie odzywa się - jego strata. Jaj nie miał, by powiedzieć wprost ze nic z tego? To po co komu taki chlop
Nie no takiego bez jaj to nie chcę
Skasuję jego nr.
Cytat:
Tak , jest kochana <3

Wrażliwa , opiekuncza, spontaniczna i z bardzo dobrym serduszkiem

Czemu nie chcial?
No najwidoczniej nie chciał bo się nie odzywa
A czemu - chyba coś mu nie podpasowało a ja się ekscytowałam spotkaniem

Lolek to fajnie, że jesteś szczęśliwy
Stary 2017-09-16, 23:23   #3194
lolek9000
Zakorzenienie

Przecież dopiero wczoraj mu dalas - spokojnie , poczekaj

Faceci czesto stosują taktyki " na olewke "
Stary 2017-09-16, 23:26   #3195
rukolka
Zakorzenienie

Cytat:

Powtórzę moje pytanie, które zostało olane: czyli wybywasz do Wawy? Kiedy?
Jak coś to mamy busa i Cię przewieziemy.
rukolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-16, 23:28   #3196
lolek9000
Zakorzenienie

Chce zostac we Wrocławiu ale zobaczymy - mam oferte rezerwowa w Wawie
Stary 2017-09-16, 23:28   #3197
Classic
Zakorzenienie

Cytat:

Lolek - ja nie chcę faceta stosującego taktyki, ja chcę konkretnego normalnego gościa
Jak facet jest zainteresowany to się odzywa
Stary 2017-09-17, 00:20   #3198
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04
Konto usunięte

Prawie same wiadomości Classic mi się zacytowały
Cytat:
Napis a Angina się odzywa?
Angina się odzywa, ale nasza relacja jest mocno skomplikowana. Jutro się z nim widzę.
Postawiłam sprawę jasno. Powiedziałam mu, że mi ta relacja nie pasuje, że brak kontaktu odczytuje jako brak zainteresowania i chcę, żeby powiedział na czym mu zależy, bo jestem skołowana. Może to było desperackie w waszych oczach, ale z mojej strony uczciwe. Tak na prawdę to chciałam mu ułatwić spławienie mnie, bo myślałam, że jest za miękki, żeby ze mną skończyć. Wyszła z tego bardzo niezręczna rozmowa w czwartek. Mega mega niezręczna. Nie będę wchodzić w szczegóły. Kontakt od tamtej pory mamy o wiele lepszy, jutro się widzimy. Co będzie? Pewnie nic, ale who knows. Po tej rozmowie odpuściłam mu, a on z kolei bardziej się stara. Zobaczymy co po spotkaniu wyjdzie, ale mi się wydaje, że nic konkretnego.
Cytat:
Tak, myślę, że raczej się już nie odezwie, a też nie chce wyczekiwać. Choć nie ukrywam, że jest mi przykro, bo doslownie każdy, z którym z netu się spotkałam chciał się spotykać dalej i żaden mi się nie podobał. A ten jeden jak się spodobał tak spotykać się dalej najwyraźniej nie chce. Aż mi glupio, że wczoraj się tak cieszyłam
Z drugiej str pytał czy będę chciała się spotkać, a teraz brak kontaktu, więc w sumie to też nie stawia go w jakimś super świetle. Uznam zatem, że wcale nie był taki super dla mnie
Mam to samo! Jak mi się trafi perełka to wtedy guzik, a jak facet się mną podjara to ja z kolei nic do niego nie mam zupełnie.
Cytat:

Classic
Dobrze mówisz, nie ma co się stresować. To tylko jedno zapoznawcze spotkanie. Poza tym, może być też tak, że w końcu się odezwie. A jeśli nawet nie to i tak było warto, bo to znaczy, że ktoś jest w stanie Cię zainteresować i fajnie, że z tym numerem się przełamałaś i mu dałaś. To zaprocentuje kiedyś
Cytat:

Faceci i ich taktyki. Ja im dłużej po tym świecie chodzę tym mniej rozumiem. Chciałabym prostej relacji. Obojgu zależy i łatwo i przyjemnie się związek rozwija...
Cytat:
Lolek - ja nie chcę faceta stosującego taktyki, ja chcę konkretnego normalnego gościa
Jak jest zainteresowany to się odzywa! Dobrze powiedziane, chociaż... Znałam jeden wyjątek. Teraz z Anginą to mamy też przeboje. Hmm... Sama nie wiem czy mi się kiedyś trafi łatwa relacja.
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 01:11   #3199
patgozolek
Zadomowienie

Myślałam, że tylko takie farciary życiowe jak ja zawsze interesują się tym, który nie interesuje się mną i odwrotnie, gdy ktoś się zainteresuje to ja nie mogę wykrzesać z siebie nic . Jednak jest nadzieja, skoro my szukamy normalnych relacji bez jakichś chorych gierek w udawanie, czekanie, olewanie, sprawdzanie - to muszą być tam i oni szukający tego samego! Tylko powiedzcie gdzie

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 07:05   #3200
Classic
Zakorzenienie

[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77198811]Prawie same wiadomości Classic mi się zacytowały

Angina się odzywa, ale nasza relacja jest mocno skomplikowana. Jutro się z nim widzę.
Postawiłam sprawę jasno. Powiedziałam mu, że mi ta relacja nie pasuje, że brak kontaktu odczytuje jako brak zainteresowania i chcę, żeby powiedział na czym mu zależy, bo jestem skołowana. Może to było desperackie w waszych oczach, ale z mojej strony uczciwe. Tak na prawdę to chciałam mu ułatwić spławienie mnie, bo myślałam, że jest za miękki, żeby ze mną skończyć. Wyszła z tego bardzo niezręczna rozmowa w czwartek. Mega mega niezręczna. Nie będę wchodzić w szczegóły. Kontakt od tamtej pory mamy o wiele lepszy, jutro się widzimy. Co będzie? Pewnie nic, ale who knows. Po tej rozmowie odpuściłam mu, a on z kolei bardziej się stara. Zobaczymy co po spotkaniu wyjdzie, ale mi się wydaje, że nic konkretnego.

Mam to samo! Jak mi się trafi perełka to wtedy guzik, a jak facet się mną podjara to ja z kolei nic do niego nie mam zupełnie.

Dobrze mówisz, nie ma co się stresować. To tylko jedno zapoznawcze spotkanie. Poza tym, może być też tak, że w końcu się odezwie. A jeśli nawet nie to i tak było warto, bo to znaczy, że ktoś jest w stanie Cię zainteresować i fajnie, że z tym numerem się przełamałaś i mu dałaś. To zaprocentuje kiedyś

Faceci i ich taktyki. Ja im dłużej po tym świecie chodzę tym mniej rozumiem. Chciałabym prostej relacji. Obojgu zależy i łatwo i przyjemnie się związek rozwija...

Jak jest zainteresowany to się odzywa! Dobrze powiedziane, chociaż... Znałam jeden wyjątek. Teraz z Anginą to mamy też przeboje. Hmm... Sama nie wiem czy mi się kiedyś trafi łatwa relacja.[/QUOTE]

Napis brawo, za odwagę. Moim zdanie zrobiłaś bardzo dobrze tak mu mówiąc Oczywiście czekam na info co z tego wyszło
A ja już nie chcę żeby tamten się odezwał, bo nie chcę być ani którąś z kolei w życiu faceta ani domagać się uwagi i zainteresowania. Chcę prostej, normalnej relacji i tyle. I faktycznie może to było po to żebym widziała, że ktoś może mi się jednak spodobać
Przez myśl mi też przeszło, że może to "kara" dla mnie. Jednak trochę facetów odrzuciłam, może czas żebym zobaczyła jak to jest.
Kończę na trochę z tym randkowaniem, skupię się na zmianie pracy i na tej nowej weekendowej
Stary 2017-09-17, 08:46   #3201
aszin
Zakorzenienie

Cytat:
Napis brawo, za odwagę. Moim zdanie zrobiłaś bardzo dobrze tak mu mówiąc Oczywiście czekam na info co z tego wyszło
A ja już nie chcę żeby tamten się odezwał, bo nie chcę być ani którąś z kolei w życiu faceta ani domagać się uwagi i zainteresowania. Chcę prostej, normalnej relacji i tyle. I faktycznie może to było po to żebym widziała, że ktoś może mi się jednak spodobać
Przez myśl mi też przeszło, że może to "kara" dla mnie. Jednak trochę facetów odrzuciłam, może czas żebym zobaczyła jak to jest.
Kończę na trochę z tym randkowaniem, skupię się na zmianie pracy i na tej nowej weekendowej
Dobre podejście! A jeśli się jednak odezwie, to co zrobisz?
Stary 2017-09-17, 09:05   #3202
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04
Konto usunięte

Cytat:
To wtedy będzie się martwić ;p

A tak serio, jeśli mi się ktoś spodobał, ale później nie okazuje mi tyle zainteresowana ile potrzebuje to następuje chłodnik i dystans. Wtedy problem jest już mniejszy, bo skoro jemu nie zależy to i mi przestaje. Jestem w stanie bardziej na zimno do znajomości podejść i kontynuować, żeby sprawdzić co by było. Najczęściej wychodzi wielkie nic, ale mimo tych fajerwerków na początku tojak nie wyjdzie to mnie nie załamuje to ;p
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 09:41   #3203
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Znajdziesz w koncu tego szczęściarza

Moja kaczuszka miala wieku adoratorow (obiektywnie duzo przystojniejszych) ale wybrala mnie
Mniej zarabiali?

A co studiuje?

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Myślałam, że tylko takie farciary życiowe jak ja zawsze interesują się tym, który nie interesuje się mną i odwrotnie, gdy ktoś się zainteresuje to ja nie mogę wykrzesać z siebie nic . Jednak jest nadzieja, skoro my szukamy normalnych relacji bez jakichś chorych gierek w udawanie, czekanie, olewanie, sprawdzanie - to muszą być tam i oni szukający tego samego! Tylko powiedzcie gdzie

O właśnie

Ludzie stosujący wszelkie podchody- czy to faceci czy koleżanki bawiące się w intrygi - są skreśleni na starcie
Stary 2017-09-17, 10:07   #3204
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Aszin nie wiem i nie chcę o tym myśleć, żeby nie utrwalać sobie jego w głowie.
Czuję się już naprawdę wystarczająco rozczarowana.
I jestem zła na niego.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Mniej zarabiali? :brzydal:

A co studiuje?

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

O właśnie

Ludzie stosujący wszelkie podchody- czy to faceci czy koleżanki bawiące się w intrygi - są skreśleni na starcie
Co do pierwszego pytania

Dokładnie, ja nie mam ochoty na dziwne podchody i komplikacje. Mam o czym myśleć i czym się zajmować w ciągu dnia. Nie chciałabym relacji opartej na rozkminianiu czy jak się teraz odezwęnto będzie ok, ile czasu minęło itd. Zawsze kontakt z zainteresowanymi facetami miałam naturalny, normalny. Poza tym nie wierzę w gierki faceta powyżej 30 lat, sprawiał wrażenie normalnego. Po prostu coś nie zagrało, szkoda, że nie powiedział wprost tylko sugerował kontynuację znajomości - i na to jestem zła.
Stary 2017-09-17, 10:11   #3205
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
U mnie na T. posucha. A kolesie, z którymi gadam jakoś nie kwapią się do spotkań. Jeden niby gadał,że mnie zabierze na randkę, ale terminu to żadnego nie podał
I ogólnie po tym tygodniu, który od poniedziałku był dla mnie bardzo emocjonalny, chyba nie mam ochoty już na randki. Najpierw rozczarowanie tamtym panem i bardzo dużo różnych myśli w głowie, wczoraj z kolei wymuszone, nudne spotkanie... Jaki jest sens tego wszystkiego?
z drugiej strony czuję silną chęć znalezienia sobie kogoś ostatnie 'wypadki przy pracy' robią ze mnie needy chyba.
Potrzeba bliskości jest naturalna i absolutnie nie robisz tego za wszelką cenę, więc nie ma powodów do obaw Szukanie kogoś odpowiedniego to właściwie, przynajmniej z mojej perspektywy, nieustanne wypadki przy pracy; czegoś jednak one uczą, więc sens jak najbardziej jest. Poza tym jaką mamy alternatywę? Uspokajające porady w stylu "sam się znajdzie" w moim wypadku jakoś nie działały.

Sama wobec gorącego okresu w pracy poszukiwania co prawda ograniczam i skupiam się na istniejących znajomościach, licząc na jakieś postępy. Frustruje mnie jednak to, że choć zawarłam przez ostatni rok sporo znajomości, wszystko nadal jest chwiejne i trudno liczyć na jakąś stałość. Chciałabym mieć wreszcie mocny powód do usunięcia Tindera.

Cytat:
Tak, myślę, że raczej się już nie odezwie, a też nie chce wyczekiwać. Choć nie ukrywam, że jest mi przykro, bo doslownie każdy, z którym z netu się spotkałam chciał się spotykać dalej i żaden mi się nie podobał. A ten jeden jak się spodobał tak spotykać się dalej najwyraźniej nie chce. Aż mi glupio, że wczoraj się tak cieszyłam
Z drugiej str pytał czy będę chciała się spotkać, a teraz brak kontaktu, więc w sumie to też nie stawia go w jakimś super świetle. Uznam zatem, że wcale nie był taki super dla mnie
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77198811]

Jak jest zainteresowany to się odzywa! Dobrze powiedziane, chociaż... Znałam jeden wyjątek. Teraz z Anginą to mamy też przeboje. Hmm... Sama nie wiem czy mi się kiedyś trafi łatwa relacja.[/QUOTE]

Też brzydzę się taktykami, choć na samym początku znajomości można okazać pewną wyrozumiałość. Bardzo możliwe, że facet Classic się odezwie. Być może uległ jakimś wątpliwym poradom kolegów czy internetowych "mistrzów" podrywu (trafiłam kiedyś na sugestie, po ilu dniach napisać, żeby nie wyjść ani na desperata, ani na niezainteresowanego - chyba po 3-4 ). Warto w takiej sytuacji otwarcie zakomunikować, co myślimy o tego typu zagrywkach - tak jak to zrobiła Napis wobec Anginy. Dopiero jak komunikacja się nie poprawi, skreślać faceta.
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 10:16   #3206
czekoladowoo
Zakorzenienie

Classic - szkoda że się nie odezwał ale w takim razie niech spada na drzewo

Masakrycznie źle się czuje dzisiaj, chyba mi wczorajsze piwo zaszkodzilo wypiłam jedno, więc to nie kac

Wymyśliłam sobie ideal faceta teraz tylko musze go znaleźć
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 10:36   #3207
comablack89
Wtajemniczenie

Ja sie zatrulam pizza;(
Zdychałam od 19 do 3 w nocy z ciągłymi trasami do toalety;(;(;(

Co do relacji miedzy kobieta, a mężczyzna to najbardziej wlasnie przerażają mnie te gierki. Wiem, ze nie wszyscy to stosują - np. JA ale większość facetow co poznałam i mnie interesowali to niestety tak...;(

Serio to odechciało mi sie tych wszystkich randek juz

comablack89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 10:37   #3208
aszin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Wymyśliłam sobie ideal faceta teraz tylko musze go znaleźć
Jaki to ideał?
Stary 2017-09-17, 11:08   #3209
Classic
Zakorzenienie

[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7720212 1]Potrzeba bliskości jest naturalna i absolutnie nie robisz tego za wszelką cenę, więc nie ma powodów do obaw Szukanie kogoś odpowiedniego to właściwie, przynajmniej z mojej perspektywy, nieustanne wypadki przy pracy; czegoś jednak one uczą, więc sens jak najbardziej jest. Poza tym jaką mamy alternatywę? Uspokajające porady w stylu "sam się znajdzie" w moim wypadku jakoś nie działały.

Sama wobec gorącego okresu w pracy poszukiwania co prawda ograniczam i skupiam się na istniejących znajomościach, licząc na jakieś postępy. Frustruje mnie jednak to, że choć zawarłam przez ostatni rok sporo znajomości, wszystko nadal jest chwiejne i trudno liczyć na jakąś stałość. Chciałabym mieć wreszcie mocny powód do usunięcia Tindera.

Też brzydzę się taktykami, choć na samym początku znajomości można okazać pewną wyrozumiałość. Bardzo możliwe, że facet Classic się odezwie. Być może uległ jakimś wątpliwym poradom kolegów czy internetowych "mistrzów" podrywu (trafiłam kiedyś na sugestie, po ilu dniach napisać, żeby nie wyjść ani na desperata, ani na niezainteresowanego - chyba po 3-4 ). Warto w takiej sytuacji otwarcie zakomunikować, co myślimy o tego typu zagrywkach - tak jak to zrobiła Napis wobec Anginy. Dopiero jak komunikacja się nie poprawi, skreślać faceta.[/QUOTE]
Jak przeczytałam te ksywki i to zdanie to się nieźle ubawiłam

Dziewczyny, proszę zakończmy temat tego Milczka. Nie piszcie, że może się odezwie itd, bo gdzieś tam iskierka nadziei się pojawia we mnie, dobrze? Po prostu trudno, z tydzień, dwa pewnie się posmucę i mi przejdzie.

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Jaki to ideał?
O właśnie, pogadajmy o ideałach
Stary 2017-09-17, 11:08   #3210
aszin
Zakorzenienie

Cytat:
O właśnie, pogadajmy o ideałach
Może chcesz zacząć?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości