|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Siema Lolek, co tam słychać?
|
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie super - milosc kwitnie i chyba zdecyduje sie zmienić prace
![]() A u Ciebie Moja Droga? |
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz w koncu tego szczęściarza
![]() Moja kaczuszka miala wieku adoratorow (obiektywnie duzo przystojniejszych) ale wybrala mnie
|
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Lolek, a jak ta Twoja kaczuszka wygląda? Jaka w ogóle jest? Opowiedz coś więcej o niej, oprócz tego, że jest studentką.
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Ale co konkretnie? Brunetka , czarne oczy, jest bardzo fit i trenuje pole dance
|
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie jesteś już singielką - niedokładne czytanie wątku zostaje Ci wybaczone
![]() Cytat:
Tak sobie myśle o tym gościu z wczoraj j ja zaproponowałam tą wymianę nr tel a on pewnie wcale tego nie chciał ale jaja
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
Lolek, czyli wybywasz do Wawy?
Edytowane przez rukolka Czas edycji: 2017-09-17 o 13:28 |
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Classic Nie ma co teraz rozmyślać, nie odzywa się - jego strata. Jaj nie miał, by powiedzieć wprost ze nic z tego? To po co komu taki chlop
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
Tak , jest kochana <3
Wrażliwa , opiekuncza, spontaniczna i z bardzo dobrym serduszkiem ![]() Czemu nie chcial? |
|
|
|
#3193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skasuję jego nr. Cytat:
![]() A czemu - chyba coś mu nie podpasowało a ja się ekscytowałam spotkaniem ![]() Lolek to fajnie, że jesteś szczęśliwy
|
||
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież dopiero wczoraj mu dalas - spokojnie , poczekaj
Faceci czesto stosują taktyki " na olewke " |
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Chce zostac we Wrocławiu ale zobaczymy - mam oferte rezerwowa w Wawie
|
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3198 | |||
|
Konto usunięte
|
Prawie same wiadomości Classic mi się zacytowały
![]() Angina się odzywa, ale nasza relacja jest mocno skomplikowana. Jutro się z nim widzę. Postawiłam sprawę jasno. Powiedziałam mu, że mi ta relacja nie pasuje, że brak kontaktu odczytuje jako brak zainteresowania i chcę, żeby powiedział na czym mu zależy, bo jestem skołowana. Może to było desperackie w waszych oczach, ale z mojej strony uczciwe. Tak na prawdę to chciałam mu ułatwić spławienie mnie, bo myślałam, że jest za miękki, żeby ze mną skończyć. Wyszła z tego bardzo niezręczna rozmowa w czwartek. Mega mega niezręczna. Nie będę wchodzić w szczegóły. Kontakt od tamtej pory mamy o wiele lepszy, jutro się widzimy. Co będzie? Pewnie nic, ale who knows. Po tej rozmowie odpuściłam mu, a on z kolei bardziej się stara. Zobaczymy co po spotkaniu wyjdzie, ale mi się wydaje, że nic konkretnego. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jak jest zainteresowany to się odzywa! Dobrze powiedziane, chociaż... Znałam jeden wyjątek. Teraz z Anginą to mamy też przeboje. Hmm... Sama nie wiem czy mi się kiedyś trafi łatwa relacja. |
|||
|
|
|
#3199 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam, że tylko takie farciary życiowe jak ja zawsze interesują się tym, który nie interesuje się mną i odwrotnie, gdy ktoś się zainteresuje to ja nie mogę wykrzesać z siebie nic
. Jednak jest nadzieja, skoro my szukamy normalnych relacji bez jakichś chorych gierek w udawanie, czekanie, olewanie, sprawdzanie - to muszą być tam i oni szukający tego samego!
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77198811]Prawie same wiadomości Classic mi się zacytowały
![]() Angina się odzywa, ale nasza relacja jest mocno skomplikowana. Jutro się z nim widzę. Postawiłam sprawę jasno. Powiedziałam mu, że mi ta relacja nie pasuje, że brak kontaktu odczytuje jako brak zainteresowania i chcę, żeby powiedział na czym mu zależy, bo jestem skołowana. Może to było desperackie w waszych oczach, ale z mojej strony uczciwe. Tak na prawdę to chciałam mu ułatwić spławienie mnie, bo myślałam, że jest za miękki, żeby ze mną skończyć. Wyszła z tego bardzo niezręczna rozmowa w czwartek. Mega mega niezręczna. Nie będę wchodzić w szczegóły. Kontakt od tamtej pory mamy o wiele lepszy, jutro się widzimy. Co będzie? Pewnie nic, ale who knows. Po tej rozmowie odpuściłam mu, a on z kolei bardziej się stara. Zobaczymy co po spotkaniu wyjdzie, ale mi się wydaje, że nic konkretnego. Mam to samo! Jak mi się trafi perełka to wtedy guzik, a jak facet się mną podjara to ja z kolei nic do niego nie mam zupełnie. Dobrze mówisz, nie ma co się stresować. To tylko jedno zapoznawcze spotkanie. Poza tym, może być też tak, że w końcu się odezwie. A jeśli nawet nie to i tak było warto, bo to znaczy, że ktoś jest w stanie Cię zainteresować i fajnie, że z tym numerem się przełamałaś i mu dałaś. To zaprocentuje kiedyś Faceci i ich taktyki. Ja im dłużej po tym świecie chodzę tym mniej rozumiem. Chciałabym prostej relacji. Obojgu zależy i łatwo i przyjemnie się związek rozwija... ![]() Jak jest zainteresowany to się odzywa! Dobrze powiedziane, chociaż... Znałam jeden wyjątek. Teraz z Anginą to mamy też przeboje. Hmm... Sama nie wiem czy mi się kiedyś trafi łatwa relacja.[/QUOTE] Napis brawo, za odwagę. Moim zdanie zrobiłaś bardzo dobrze tak mu mówiąc Oczywiście czekam na info co z tego wyszło![]() A ja już nie chcę żeby tamten się odezwał, bo nie chcę być ani którąś z kolei w życiu faceta ani domagać się uwagi i zainteresowania. Chcę prostej, normalnej relacji i tyle. I faktycznie może to było po to żebym widziała, że ktoś może mi się jednak spodobać ![]() Przez myśl mi też przeszło, że może to "kara" dla mnie. Jednak trochę facetów odrzuciłam, może czas żebym zobaczyła jak to jest. Kończę na trochę z tym randkowaniem, skupię się na zmianie pracy i na tej nowej weekendowej
|
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3202 |
|
Konto usunięte
|
To wtedy będzie się martwić ;p
A tak serio, jeśli mi się ktoś spodobał, ale później nie okazuje mi tyle zainteresowana ile potrzebuje to następuje chłodnik i dystans. Wtedy problem jest już mniejszy, bo skoro jemu nie zależy to i mi przestaje. Jestem w stanie bardziej na zimno do znajomości podejść i kontynuować, żeby sprawdzić co by było. Najczęściej wychodzi wielkie nic, ale mimo tych fajerwerków na początku tojak nie wyjdzie to mnie nie załamuje to ;p |
|
|
|
#3203 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co studiuje? ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
O właśnie Ludzie stosujący wszelkie podchody- czy to faceci czy koleżanki bawiące się w intrygi - są skreśleni na starcie
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Aszin nie wiem i nie chcę o tym myśleć, żeby nie utrwalać sobie jego w głowie.
Czuję się już naprawdę wystarczająco rozczarowana. I jestem zła na niego. Cytat:
Dokładnie, ja nie mam ochoty na dziwne podchody i komplikacje. Mam o czym myśleć i czym się zajmować w ciągu dnia. Nie chciałabym relacji opartej na rozkminianiu czy jak się teraz odezwęnto będzie ok, ile czasu minęło itd. Zawsze kontakt z zainteresowanymi facetami miałam naturalny, normalny. Poza tym nie wierzę w gierki faceta powyżej 30 lat, sprawiał wrażenie normalnego. Po prostu coś nie zagrało, szkoda, że nie powiedział wprost tylko sugerował kontynuację znajomości - i na to jestem zła. |
|
|
|
|
#3205 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szukanie kogoś odpowiedniego to właściwie, przynajmniej z mojej perspektywy, nieustanne wypadki przy pracy; czegoś jednak one uczą, więc sens jak najbardziej jest. Poza tym jaką mamy alternatywę? Uspokajające porady w stylu "sam się znajdzie" w moim wypadku jakoś nie działały.Sama wobec gorącego okresu w pracy poszukiwania co prawda ograniczam i skupiam się na istniejących znajomościach, licząc na jakieś postępy. Frustruje mnie jednak to, że choć zawarłam przez ostatni rok sporo znajomości, wszystko nadal jest chwiejne i trudno liczyć na jakąś stałość. Chciałabym mieć wreszcie mocny powód do usunięcia Tindera. Cytat:
Faceci i ich taktyki. Ja im dłużej po tym świecie chodzę tym mniej rozumiem. Chciałabym prostej relacji. Obojgu zależy i łatwo i przyjemnie się związek rozwija... ![]() Jak jest zainteresowany to się odzywa! Dobrze powiedziane, chociaż... Znałam jeden wyjątek. Teraz z Anginą to mamy też przeboje. Hmm... Sama nie wiem czy mi się kiedyś trafi łatwa relacja.[/QUOTE] Też brzydzę się taktykami, choć na samym początku znajomości można okazać pewną wyrozumiałość. Bardzo możliwe, że facet Classic się odezwie. Być może uległ jakimś wątpliwym poradom kolegów czy internetowych "mistrzów" podrywu (trafiłam kiedyś na sugestie, po ilu dniach napisać, żeby nie wyjść ani na desperata, ani na niezainteresowanego - chyba po 3-4 |
||
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Classic - szkoda że się nie odezwał ale w takim razie niech spada na drzewo
![]() Masakrycznie źle się czuje dzisiaj, chyba mi wczorajsze piwo zaszkodzilo ![]() Wymyśliłam sobie ideal faceta teraz tylko musze go znaleźć |
|
|
|
#3207 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sie zatrulam pizza;(
Zdychałam od 19 do 3 w nocy z ciągłymi trasami do toalety;(;(;( Co do relacji miedzy kobieta, a mężczyzna to najbardziej wlasnie przerażają mnie te gierki. Wiem, ze nie wszyscy to stosują - np. JA ale większość facetow co poznałam i mnie interesowali to niestety tak...;( Serio to odechciało mi sie tych wszystkich randek juz
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki to ideał?
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7720212 1]Potrzeba bliskości jest naturalna i absolutnie nie robisz tego za wszelką cenę, więc nie ma powodów do obaw
Szukanie kogoś odpowiedniego to właściwie, przynajmniej z mojej perspektywy, nieustanne wypadki przy pracy; czegoś jednak one uczą, więc sens jak najbardziej jest. Poza tym jaką mamy alternatywę? Uspokajające porady w stylu "sam się znajdzie" w moim wypadku jakoś nie działały.Sama wobec gorącego okresu w pracy poszukiwania co prawda ograniczam i skupiam się na istniejących znajomościach, licząc na jakieś postępy. Frustruje mnie jednak to, że choć zawarłam przez ostatni rok sporo znajomości, wszystko nadal jest chwiejne i trudno liczyć na jakąś stałość. Chciałabym mieć wreszcie mocny powód do usunięcia Tindera. Też brzydzę się taktykami, choć na samym początku znajomości można okazać pewną wyrozumiałość. Bardzo możliwe, że facet Classic się odezwie. Być może uległ jakimś wątpliwym poradom kolegów czy internetowych "mistrzów" podrywu (trafiłam kiedyś na sugestie, po ilu dniach napisać, żeby nie wyjść ani na desperata, ani na niezainteresowanego - chyba po 3-4 Jak przeczytałam te ksywki i to zdanie to się nieźle ubawiłam ![]() Dziewczyny, proszę zakończmy temat tego Milczka. Nie piszcie, że może się odezwie itd, bo gdzieś tam iskierka nadziei się pojawia we mnie, dobrze? Po prostu trudno, z tydzień, dwa pewnie się posmucę i mi przejdzie. ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- O właśnie, pogadajmy o ideałach
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

. Jednak jest nadzieja, skoro my szukamy normalnych relacji bez jakichś chorych gierek w udawanie, czekanie, olewanie, sprawdzanie - to muszą być tam i oni szukający tego samego!
Oczywiście czekam na info co z tego wyszło
ostatnie 'wypadki przy pracy' robią ze mnie needy chyba.