|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Cytat:
|
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Ha moj ideal wygladowo brunet, wysoki, oczy niebieskie/zielone
mrau Ogarniety, ambitny, z poczuciem humoru, wysportowany, zaradny. No same ohy i ahy Tyler sie idealnie wpisuje wizualnie ![]() 30301114-352-k312504.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że tak
![]() Dla mnie z wyglądu ideał to: naturalnie męski facet, bez przedziałków, ogolonej klaty i tym podobnych, wysoki, z szeroką klatą i silnymi ramionami I ładnymi zębami Kolor oczu, włosów itd. kompletnie nie ma znaczenia, liczy się całokształt![]() Poza wyglądem: inteligentny, z poczuciem humoru, zaradny, dojrzały, szanujący innych ludzi, pogodny, czuły i.... odzywający się po randce ![]() To tak na szybko
|
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
To obyście takich znalazły
Ja to nigdy nie miałam określonego ideału jak tak sobie myślę. A każdy mój facet z wyglądu to zawsze kompletnie inna bajka. Przerabiałam już blondynów, prawie łysych i brunetów. Niebieskookich, piwnookich i czarnookich. Wyższych i niższych. Chudych i dobrze zbudowanych.
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Ja często przymykałam oko na wygląd, chyba tylko raz miałam kogoś w moim typie. Niby nie jest to ważne, ale z perspektywy czasu widze tam gdzie przymykałam oko to nie było takiego fizycznego pociągu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
mnie pociągają męscy, ogarnieci faceci, ale nie chamscy i prostaccy; ciepli, wyrozumiali, ale nie rozmemłane kluchy. Z którymi można poważniej i bardziej głęboko pogadać, ale i pośmieszkować. Z wyglądu lubie wyższych (o co trudno czasem), nie za chudych, ale i nie z brzuszkiem, przede wszystkim ciemnowłosych.
Co najgorsze wydawało mi się,że znalazłam coś podobnego A wczorajszy wieczór mnie rozczarowal miała być impreza, a wyszło piwo w prawie pustym lokalu przy słuchaniu o misiaczku koleżanki ![]() w ogóle miałam dziś sen jak mnie jakaś meduza wciągała pod wodę, a ja za wszelką cenę próbowalam się utrzymać na powierzchni i jakiegoś przypadkowego chłopaka złapałam za rękę i próbował mnie wyciągnąć, ale średnio to szło. Obudziłam się w fatalnym nastroju i od razu zaczęłam myśleć o tamtym typie i jak bardzo musiał mnie znienawidzic w ciągu jednego weekendu, żeby usuwać z fb i być tak totalnie obojętnym, gdy parę dni wcześniej interesowało go więcej szczegółów mojego życia niż moje wieloletnie koleżanki Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2017-09-17 o 12:28 |
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie w sumie zawsze podobali się bruneci, ale dopiero teraz mam faceta, który ma czarne włosy.
|
|
|
#3218 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
więc chyba jednak do takich mnie ciągnie z charakteru to powiem Wam że musi być dobry, pracowity i mieć dużo empatii a jednocześnie mieć cele e życiu i do nich dążyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3219 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Szkoda wieczoru, skucha z taką koleżanką |
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77205046]o to u mnie podobnie. jeśli o ideały chodzi to niby jakis mam: wysoki, męski itp. a jak co do czego przychodzi to każdy mój ex miał raczej urodę chlopieca
więc chyba jednak do takich mnie ciągnie z charakteru to powiem Wam że musi być dobry, pracowity i mieć dużo empatii a jednocześnie mieć cele e życiu i do nich dążyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja nigdy nie byłam z facetem z chłopięcą urodą. Zupełnie nie mój typ Lubię mocno zarysowaną szczękę, takie bardziej "ostre" rysy twarzy.
|
|
#3221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On po prostu stawiał na zabawę moim zdaniem. W ogóle widać, że bardzo to przeżywasz cały czas. Naprawdę on Ci się aż tak podobał czy chodzi o samo poczucie odrzucenia?A co do wieczoru z koleżanką to rzeczywiście średnio. Cytat:
Edytowane przez Classic Czas edycji: 2017-09-17 o 12:37 |
||
|
|
|
#3222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy bardzo zbliżony typ faceta chyba
![]() Dinulka, nie znienawidził Cię, po prostu albo nie pykło z jego strony, a nie miał odwagi powiedzieć tego wprost, albo od razu nastawiał się na ons i tylko przygotowywał sobie grunt. Wiem, że to boli i jest Ci przykro, ale postaraj się nie myśleć w tych kategoriach. Skoro okazał się takim dupkiem, to dobrze, że sam usunął się z Twojego życia.
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3225 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny,
napisałam parę stron wcześniej pytanie. Wiem, że macie tu chyba trochę zamknięty wątek i ciężko się przebić, ale miałabym ogromną prośbę jak znajdziecie chwilę czy mogłybyście napisać jak to u Was jest z tym tinderem? Trochę by mi to ułatwiło życie, a nie mam kogo znajomego podpytać, zresztą lepiej spytać więcej osób. Dzięki |
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja szczerze rozumiem tych facetów - sama wolę się szybciej spotkać niż angażować w pisanie
|
|
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale też pytanie, czy oni po prostu proponują Ci spotkanie zapoznawcze, czy spotkanie w wiadomym (łóżkowym) celu. Bo jeśli to pierwsze, to są osoby (jednej i drugiej płci), które nie chcą tracić czasu na niewiadomo jak długie pisanie, które prowadzi donikąd, tylko wolą od razu wybadać grunt na żywo. Zwłaszcza, jeśli to nie ich pierwsze doświadczenie z internetowymi znajomościami. Więc jeśli zdjęcia i opis im pasują, to nie tracą czasu na pisanie tylko proponują spotkanie. |
|
|
|
|
#3228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dzięki!
|
|
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3230 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A koleś grający szeryfa ma taaak fajny niski głos ![]() Ideały? Hehe... mnie od lat jara młody Harrison Ford Jak również Hugh Jackman (z pierwszego xmen zanim przypakowal) i Mads Mikkelsen zwłaszcza w Hannibalu Świetny tez jest Cumberbatch jako Sherlock aaaach to IQ!!!! I ta czuprynka czochralabym
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-09-17 o 13:35 |
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77205046]o to u mnie podobnie. jeśli o ideały chodzi to niby jakis mam: wysoki, męski itp. a jak co do czego przychodzi to każdy mój ex miał raczej urodę chlopieca
więc chyba jednak do takich mnie ciągnie z charakteru to powiem Wam że musi być dobry, pracowity i mieć dużo empatii a jednocześnie mieć cele e życiu i do nich dążyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Mój ideał to właśnie chłopięca uroda, raczej niski (tzn około 170cm), silny fizycznie, z tatuażem, w okularach, diastema czy odstajace uszy też mogą być, z otwartym spojrzeniem i miłym uśmiechem A z charakteru to na 100%: szanujący ludzi, z dużą samoswiadomościa, z podobnym do mojego poczuciem humoru, raczej domator, ale nie wyłącznie siedzący przed tv, opiekuńczy, nie len, lubiący swoją pracę mogły też jeździć na nartach/desce i raczej żeby nie chciał mieć dzieci.Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobać się podobał w sumie, ale chyba mi to już zaciera się powoli jak nie mamy kontaktu. Ale fakt, odrzucenie kiepsko znoszę od zawsze. I w sumie jeszcze nawet tydzień nie minął, ja muszę swoje odchorować I chyba ma tu też wpływ moja samoocena i dotychczasowe doświadczenia plus brak perspektyw na przyszłość. To wszystko się tak miesza i nastraja pesymistycznie ![]() Cytat:
więc dlaczego dla mnie nie ma skrupułów? ![]() Cytat:
Ja jak zaczynałam na T nie chciałam się spotykać, tylko pisać i się poznawać i dopiero. Teraz nie chce mi się pisać i drażni mnie jak facet nie proponuje konkretnego spotkania. Tym bardziej,że ja nie wiem o czym tu pisać z obcym gościem |
|||
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dalej się źle czuje
|
|
|
|
|
#3236 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki.
![]() Dam znać jak się odważę. Boję się strasznie
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma czego
Wdrożysz się w to ![]() Takiego mam lenia dziś, nie chce mi się nawet ogarnąć do wyjścia
|
|
#3238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Derek i Isaac Ja wstałam godzinę temu, zjadłam resztkę pizzy z wczoraj i mam ochotę położyć się spowrotem do łóżka, jednak dwie imprezy pod rząd to już dla mnie za dużo
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3240 |
|
Zadomowienie
|
Odwagi
To tylko kawa albo coś słodkiego i jeszcze facet stawia Jak jest tragicznie możesz zawsze wstać i przeprosić oraz się ulotnić. Pierwsze spotkanie stresuje najbardziej, ale potem to już prawie jakby z górki [1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7720669 1]Nie dziwię się tym facetom, zapewne mają takie doświadczenia, jak ja. Niestety wielu użytkowników aplikacji i portali po prostu nie jest w ogóle zainteresowana spotkaniem - sama staram się takie osoby odsiewać jak najszybciej i wręcz unikam długich rozmów online, żeby potem uniknąć poczucia straconego czasu i rozczarowania. I tak - Tinder służy mi właśnie po to, aby z kimś się umówić; oczywiście nie z każdym, z kim zaczynam rozmowę, ale potrafię po krótkiej rozmowie stwierdzić, czy warto się z kimś spotkać na żywo. Tinderowe doświadczenia nauczyły mnie dystansu do wirtualnych kontaktów; trudno mi pojąć, że ktoś jest w stanie rozmawiać ze mną godzinami online, ale nie znajduje czasu na prawdziwą randkę, choć mieszka w tym samym mieście. Gdybym usłyszała od faceta, że nie ma ochoty się spotkać, to sama usunęłabym parę (przecież zbadanie chęci spotkania nie oznacza, że musicie zakończyć czat). Podobnie reaguję na teksty, że ktoś jest na Tinderze "tak sobie", "z ciekawości", "z nudów" i oczywiście na fotożebractwo.[/QUOTE] Wydaje mi się, że wiele osób wstydzi się tak bardzo w rzeczywistości lub ma tak negatywne doświadczenia, że wykorzystuje takie aplikacje do pogadania o niczym i o wszystkim, ale przeniesienie tego na spotkanie jest dla nich niewykonalne. Rozmawiałam kilka dni z taka osobą, sam do mnie napisał bez polubienia przez mnie (czyli zainwestował i ma jakieś płatne dodatkowe funkcje) i zaproponował spotkanie, na które się zgodziłam, ale musiałam jej później odwołać wyjątkowo i zaproponowałam inny termin, na co on odpisał że musi poprawić swój wygląd i wtedy się umówimy
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
Edytowane przez patgozolek Czas edycji: 2017-09-17 o 14:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

mrau 
I ładnymi zębami

On po prostu stawiał na zabawę moim zdaniem. W ogóle widać, że bardzo to przeżywasz cały czas. Naprawdę on Ci się aż tak podobał czy chodzi o samo poczucie odrzucenia?

Trochę by mi to ułatwiło życie, a nie mam kogo znajomego podpytać, zresztą lepiej spytać więcej osób. Dzięki
:confu sed:
A z charakteru to na 100%: szanujący ludzi, z dużą samoswiadomościa, z podobnym do mojego poczuciem humoru, raczej domator, ale nie wyłącznie siedzący przed tv, opiekuńczy, nie len, lubiący swoją pracę
więc dlaczego dla mnie nie ma skrupułów?