|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I znalazlam ten sklep w ktorym szyja z vistuli i jak temu mojemu powiedzialam to mu sie oczka zaswiecily... Dzieki za rady bo byloby nam ciezej Dodam ze mi sie podobaja takie garniturki z dodtakiem satyny co daje kolor takiej szarosci delikatnej
|
|
|
#3692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ile kosztuje koszula na spinki i czy latwo znajde w kolorze smietankowym ![]() znow bedzie szukania Dopisek nznalzzalam na allegoro KRAWAT KASKADOWY TO ABSOLUTNA NOWOŚĆ W MODZIE MĘSKIEJ BARDZO WIZYTOWY DODATEK DO GARNITURU DOSKONAŁY DO ŚLUBU I NA INNE UROCZYSTOŚCI OLBRZYMIĄ ZALETĄ KASKADY JEST DŁUGOŚĆ, KTÓRA NIE WYMAGA KAMIZELKI W GARNITURZE KRAWATY KASKADOWE CHARAKTERYZUJĄ SIĘ UNIKATOWYMI WZORAMI W MODNEJ KOLORYSTYCE I DESENIACH |
|
|
|
|
#3693 |
|
Raczkowanie
|
pokazujecie swoje obraczki, to i ja wam pokaże, Mam fotkę z netu bo naszych jeszcze nie mamy
|
|
|
|
#3694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sklep jest w pasazu po prawej stronie jak wejdziesz na przeciwko tego tail weil czy jakos tak i jest jeszcze pawo w sece zaraz na lewo jak wejdziesz Jakie ceny to nie wiem bo bylm z mama ale juz wiem gdzie tego mojego zaciagne... dodam ze ceny na 100% sa mniejsze niz w vistuli. A wracajac do tego krawatu to on jest wlasnie do garniturow bez kamizelki (teraz nie sa w modzie dla panow) i dodatkowo wyszczuplaja co przy moim TŻcie jest niewskazane ale z drugiej strony czy wypada bez kamizelki na slub swoj wlasny
|
|
|
#3695 |
|
Raczkowanie
|
Jasne ze wypada
co przeciez kamizelka nie jest obowiazkowa, kazdy ma sie czuc jak najlepiej w tym dniu , a moj nie cierpi wiec damy sobie spokoj ladny krawat i z glowy , co myslicie na temat dodania szpilki z perelka na taki krawat?Ps dzieki za namiar
|
|
|
|
#3696 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hej dziewczyny davno nic duzo niepisalam bo jakos tak niemam czasu i zajmoje sie tez swoim mini forum...Wiecie zalatwilismy notariusza tlumacza przysieglego na slub zadarmo...Sashy kolega walsnie dostal prace w tej dzialanosci i to bedzie taki mini prezent dla nas...Wiec swiadkiem zostanie moja kolezanka z lat dziecinnych ktora wczoraj na ostatek potwierdzila swoje na wesele...Wiec jest super...ale wiecie moj TZ zaczyna totalna nerwowke.Niewiem co mu sie dzieje.W sobote w pracy ucial do kosci palca LOPATA...biedny ma pol palca posiatkowanego bo mu odlamki kosci wyciagali...Mowi ze go nieboli ze sie ladnie goi...Ale nichce mi pokazac tego palca jak co wieczor zmiania opatrunek...A pozatym z bolu widze ze nawet mniej je robi sie juz chudy i brzydki dzisiaj mu zagorzilam ze jak bardzoej schudnie to go zostawie.Nienawidze chudych facetow...ech jutro idzie do katroli boje si eco powiedza...Oby powiedzenie ze do wesela sie zagoi bedzie prawdziwe...A
druga rzecz czemu malo sie odzywam to dziwne zachowanie synkaa...Przez oststnie dnijest jak katastrofa i jak jakis czlowiek demolka niemam juz sily sprzatac za nim...ostatnio zamalowal caly telewizor markerem ze nawet ani troszke ekranu niebylo widac...ech koncze bo chce posprzatac.A mam lenia jak 102 |
|
|
|
#3697 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Nie jestem w stanie zacytować wszystkich postów, które chciałabym skomentować! Trochę by to zajęło!!! Wyrywkowo: Cytat:
Jestem za! Cytat:
Dobrze, że obeszło się bez lania! Cytat:
Cytat:
![]() Poza tym, że usmiałam się z lulu to jest mi bardzo źle... Muszę się Wam wyżalić!!! ![]() Wczoraj uryczałam się jak głupia... Dowiedziałam się, że mój tata ma bardzo złe wyniki... Musi porobić badania, bo ma bardzo podwyższony cholesterol i OB=108!!! Masakrycznie złe wyniki! Jeśli ktos się zna to wie. W dodatku mój ojciec jakiś miesiąc temu zwolnił się z pracy. Szukał teraz pracy i miał kilka propozycji, ale... z takim stanem zdrowie to trzeba zacząć go leczyć <podejrzenie raka jest >, a nie do pracy wysyłać!!!No i cały dom pozostaje na barkach mojej mamy, która zarabia mniej ode mnie ![]() Naturalnie jej z Ukaszem pomożemy i będzie ok... Ale to oznacza, że mama nie będzie miała z czego kasy odłożyć na wesele... Już sama nie wiem co robić... tyle zaliczek popłaconych, tak mało czasu... Rezygnować, przekładać, robić mniejsze wesele, pożyczać??? Tyle opcji i żadna nie jest za dobra!!! ![]() Dopada mnie niesamowita deprecha i nie wiem jak sobie z tym poradzić!!! Wybaczcie, że tak Wam tu truję ale muszę się komuś wyżalić...
|
|
#3698 |
|
Raczkowanie
|
Kasieńka przykro mi z powodu złego stanu zdrowia twojego taty. Ob - 108 bardzo duzo, wiem co tzn ja miałam ob- 85. Musisz być dobrej myśli. Jak mówi moja mama "pozytywne myślenie to połowa sukcesu" Więc głowa do góry. A zcy przkładać... pożycząc...? musicie spokojnie o tym porozmawiać, zapytaj mame moze i tatę co oni myślą o tym..? wiem cięzko w takiej chwili gadać o weselu, ale o tym trzeba. Będzie dobrze. Trzymaj się!
|
|
|
|
#3699 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PS.zupełnie takie same jak moje Cytat:
mam nadzieje,ze szybko się zagoi ![]() A co do synka to niezły z niego rozrabiaka,z tym telewizorem z zamalowanym ekranem to się nieźle usmiałam,ale sama nie wiem jaką bedę mieć ninę jak mi kiedyś dzieciak takiego psikusa wywinie ![]() Cytat:
Zyczę dużo zdrowia dla Twojego taty i Ty też się nie przygnebiaj,bo to nic nie da.Na pewno sytuacja się polepszy...
|
|
#3700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze czy ktoras cos zaczela wspominac cos o jakims fatum na tym forum?? Moze przestanmy o nim gadac to zapomni ze jest Bardzo ci wspolczuje, wiem ze takie dodatkowe klopoty to nie lada problem, trzeba teraz sie porzadnie zastanowic i przemyslec jak znalezc rozwiazanie. Co do taty . Nie smuc sie juz no, wiesz ile mnie to kosztuje klawiatury takie pisanie (pisze tylko dlatego ze klawiatura jest w pracy to moja sie nie zuzywa Zeby zmienic nastroj i moze kogos zainspirowac wklejam rozne zdjecia tablic rejstracyjnych ktore znalazlam na necie :p , byly na mojej pamieci My myslimy o takich klasycznych na auto i zabawnych na .................... no wlasnie znow wam opowiem o pewnej tradycji francuskiej. Ostatnie auto gosci weselnych w pewnych regionach francji jest odprowadzane tak zwanym samochodem miotla. Samochod jest ozdabiany, miotlami, czym sie da , bardzo niegustownie i bardzo na wesolo, ma obowiazek zamitac gosci co sie gubia po drodze, trabic itd. Czasem dolaczaja wlasnie konserwy ale to juz wybitnie chalasliwe Ludzie zawsze sie smieja jak widza te auta to taki sympatyczny i niegustowny akcencik, opowiedzialam mojej mamie i sie strasznie zapalila do tego pomyslu .Mam w domu takie miotly : chlopek i chkopka, chyba jej uszyjemy suknie slubna a mu garnitur ( to sa normalne miotly z kukielkami) i wkombinujemy czyjes auto zeby pelnilo ta zasluzona funkcje. Bede szukac zdjec fo wkleje Kajam sie nisko za post pod postem :d zamotalam sie ( liczylam na to ze npiszecie cos w miedzy czasie
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-01 o 19:35 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#3701 |
|
Wtajemniczenie
|
krawat - fajnie, że Wam też się podoba
ale w sumie to wybierzemy ostatecznie jak już w końcu wyruszymy na podbój salonów mody męskiej ![]() lulu - fajnie, ze USB się znalazło ![]() kasieńka kurczę, przykro się zrobiło mam nadzieję, że wyniki się poprawią, a podejrzenia odejdą w niepamięć ![]() mamy już odebrany akt urodzenia TŻ i jeszcze po mój trzeba jechać i w końcu pójdziemy do USC wiecie co?? moja mama dziś przywiezie mi następny komplet biżuterii już trzeci raz inny przywozi, już w końcu zgłupieje jak przywiezie to wkleję i powiedziecie swoje zdanie, prawda?? ![]() a teraz spadam zakuwać (oczywiscie na słoneczku) ![]() edit: lulu fajne ta tradycja z tym ostatnim samochodem ![]() te tablice z tymi słonikami miała moja siostra w tamtym roku świetnie wyglądały
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki!!!
Ja też mam nadzieję, że to się jakoś wyjaśni... Kurcze wszystko mi się na głowę wali... Dopiero co moja babunia ukochana miała operację na raczysko!!! A teraz u taty podejrzenie! No jak się tu nie łamać??? I jeszcze w takim czasie... gdy byłam tak pozytywną energią naładowana!!! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ![]() I jeszcze ta kasa... Gdybym wiedziała, że tak wyjdzie to byśmy bardziej oszczędnie do tego podeszli... Dobra nie truję... Dam znać jeśli czegoś się dowiem! Musze się chyba porządnie uchlać... żeby się wyluzować choć na chwilę... Jeszcze raz Wam dziękuję serduszka moje
|
#3703 |
|
Raczkowanie
|
Wklejam przykladowe zdjecia SAMOCHODU MIOTLY
|
|
|
|
#3704 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze
|
|
|
|
#3705 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do synka to muszę przyznać że dobry z niego urwis. Śmiałam się z Twojej histori, chociaż sama nie wiem co bym zrobiła ,chyba bym go stłukła na kawśne jabłko (zaznaczam, żejeszcze nie mam dzieci) Może mu przejdzie to łobuzowanie.Cytat:
Weselem się nie martw, najwyżej zrobisz mniejsze i tak będzie pięknie trzymaj sięCytat:
|
|||
|
|
|
#3706 |
|
Wtajemniczenie
|
lulucelo
cieszę się, że twoja pamięć USB się znalazła kasienka1985 trzymaj się cieplutko annakacka mam nadzieję, że z palcem Tz'ta wszystko dobrze się zakończy i nie zazdroszczę ci szalonych pomysłów twojego synka wiem do czego takie dziecko jest zdolne, bo jak ja byłam mała to czort ze mnie był niezły Dla kogoś jak słucha to jest to śmieszne, ale dla tej drugiej "poszkodowanej" strony to już zabawne nie jest
|
|
|
|
#3707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Raczej nie będzie to ze sobą współgrało. Uff część tej ozdoby na samochód zrobiona, muszę jeszcze wymierzyć długość organzy, zrobić kokardki na klamki i gotowe. Chyba, że coś mi odbije i całkowicie zmienię koncepcję...
|
||
|
|
|
#3708 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja niestety wszystko muszę zamowić, tak to jest jak sie ma 0 zdolności plastycznych.
|
|
|
|
|
#3709 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczyny
![]() Nie mam czasu Was czytać, muszę się wziąć za dyplom. Wczoraj odebraliśmy obrączki. Są super, tylko nie jestem pewna, czy mam właściwy rozmiar Na razie jednak nie będę nic zmieniać, ewentualnie przed samym ślubem podjedzie sie do jubilera i dą do korekty. Możliwe, że rozmiar mam dobry, tylko w ogóle nie jestem przyzwyczajona do noszenia czegokolwiek na tym palcu, bo pierścionek mam na lewej ręce ![]() Umówiliśmy się też do poradni na pierwszą wizytę. Powiedziałam babce, że nie będę robić wykresów, gdyż biorę hormony, ale chętnie sie zapoznam z tą metodą Nie robiła żadnych uwag.Mierzyliśmy kuchnię, musimy powoli zacząć o niej myśleć, rozejrzeć sie za meblami. Wklejam zdjęcia obrączek. Wyszły dość ciemne, niestety, ale chyba coś tam widać
|
|
|
|
#3711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do rozmiaru to moja obrączka jest dosc luzna i zastanawialam sie nad zmniejszeniem, ale mama i złotnik zresztą też odradzili mi. Ślub jest w lipcu, jeżeli paluszki mi trochę spuchną, to obrączka będzie akurat, a jeżeli za jakiś czas dalej będę uważała, że powinna być mniejsza to ją zwyczajnie zmniejszę
|
|
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Świetna tradycja Super te ozdoby z mioteł.A co do mojego Tztka to dziś rano sie tulił jakby nigdy nic także chyba złość mu przeszła razem z checia odejscia z pracy. A może sobie przemyślał. Mmmm... do tematu i tak pewnie powrócimy ale teraz tak mało mamy czasu dla siebie.A ja raniutko byłam pobrać krew do wszystkich badań - 5!! mega próbek. Co sie ze mna te babeczki nameczyły . Najpierw jak mnie połozyły zebym nie padła to krew wogóle nie chciała spływać - zero ciśnienia. To dały jakaś miksture na przyspieszenie i juz na siedzaco pobierały - no to ja fik i mnie nie ma. Dzieki Bogu ze to juz przy ostatniej... Powoli dzidzia daje sie we znaki
|
|
|
|
|
#3714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem wiem i stresik jak cholera zaczyna się pojawiać
Dzisiaj mam imprezkę plenerową z pracy to przynajmniej trochę odreaguję bo już samej ze sobą ciężko mi wytrzymać ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zadomowienie
|
Asiuk, bardzo ładne obrączki
![]() M.a.r.t.a, Wasze również są ładne - proste, klasyczne Co do ciotki, nic się nie martw - co w ogóle ma znaczyć jej pozycja roszczeniowa??? Powinna się czuć zaszczycona, że w ogóle ją zaprosiliście. Nie daj się
|
|
#3716 |
|
Raczkowanie
|
kasienka nie martw sie
dziewczynki spadam do pracy.. tesciowa mnie zdenerwowala............r ozgaduje wszytskim ze gdyby nie moj przyslzy szwagier to nie mialabym pracy bo w szkole gdzie mam uczyc on oddal godziny dla mnie zebym ja miala prace....a on uczy histori wiec chyba cos tu smierdzi...chce go pokazac z jak najlepszej strony...zaraz zadzwonie do TZ i mu powiem co mysle o tym wszytskim wkurziona jestemmmmmmmmmm
|
|
|
|
#3717 |
|
Raczkowanie
|
ma.r.t.a obrączki piękne
bo takie jak nasze proste, a takie ponadczasowe Mbu wody nie było, bo znów problemy z tymi rurami na Krakowskiej :/ kasienka trzymaj sie!!! niech przede wszystkim tato dba o siebie, wszystko bedzie dobrze!!! Bylam w USC i dupa rosolowa jestem nie wzielam aktu urodzenia!!!!!!!!!!! Urodzilam sie w Strzelinie, wiec babka powiedziala, ze bez tego aktu mam tu nie przychodzic. Buhuuuuuuuu taki cioters ze mnie Nic nie zalatwilismy ![]() annakacka Twoj synek tez przezywa to co sie dzieje w domu. w taki sposob probuje pokazac, ze emocjonalnie czuje, ze sa w domu problemy/klopoty, ze jest pod gorke, ze komus stala sie krzywda itp. lub chca zwrocic na siebie uwage, bo byc moze wiele spraw Was teraz pochlania, jestescie zajeci, zabiegani itd. a on domaga sie czegos wiecej? Nio nie wiem... tak gdybam a ile synek ma lat?A z tym palcem, to jejkuuuu oby sie szybko wygoił!!!
|
|
|
|
#3718 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja na chwilkę, wieczorem będę na dłużej, ale muszę Wam się wyżalić!!!!
Zaprosiłam dobrą koleżankę na ślub i wesele już ze 3 m-ce temu. Ona jest samotna, ale ma takiego kolege, na którego poluje tylko, że próbowała go kiedyś zaprosić na wesele to nie chciał iść. Ogólnie ją trochę olewa. Oczywiście napisałam na zaproszeniu ona z osobą towarzyszącą. To mówiła, że jak nie z nim to z bratem przyjdzie najwyżej. Nic nie mówiła, ale dzisiaj mi napisała, że z jako osobą towarzyszącą może przyjść z Kingą? Kinga to taka dziewczyna, która sprzedaje ciuchy, byłam u niej z 3 razy, koleżanka też więc to w sumie żadna znajomość a ona mi tu z takimi tekstami. No kurde aż nie doczytałam smsa bo w międzyczasie tak się wkurzyłam... Nie chce przyjść sama, to będzie ciągnąć kogoś byle tylko pójść z kimś... Napisałam, że rodzice na pewno się na to nie zgodzą i że tu chodzi o kasę i że mogę wpisać ją sama, ale ma mi dać dzisiaj ostatczną odpowiedź. Potwierdzenie było do 7 maja... To mój brat, świadek będzie sam, dlatego że pokłócił się z dziewczyną z którą był i się skończył związek i jego rodzice powiedzieli, że albo będzie z nią albo sam, bo na wesele nie zabiera się pierwszej lepszej osoby. Słusznie się wkurzyłam? Bo ona się teraz nie odzywa. Wrrrrryyyyyyy |
|
|
|
#3719 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
babeczka1985 moj maly ma dwa i pol roku...
Integra piekne te ozdoby naprawd emasz strasznie wielki talent... A wiecie znalazalm dzisiaj swetna stronke...http://fajnewesele.pl/ duzo ciekawostek znalzalm...pozdraiwam i spadam bo synek wlasnie wstal... |
|
|
|
#3720 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
-->A tymczasem zbieram siły i ochotę na spotkanie z ciotką, jeszcze dwie godziny, oczywiście zdam relacje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

nadal siedze i myśle 
bo z tego co kiedyś rozmawiałam z moim TŻ to on nie chciał kamizelki, więc może całkiem niezłym wyjściem jest taki o to krawat 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wiem do czego takie dziecko jest zdolne, bo jak ja byłam mała to czort ze mnie był niezły