|
|
#1231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedna ![]() ja to bym tam chyba zwymiotowala ![]() a tytul Twojej pracy ?? jak dla mnie czarna magia ![]() Cytat:
zycze milej zabawy na weselu
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-01 o 19:35 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
![]() zaaaabcia miło Cię znów widzieć co u ciebie słychać?
|
|
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
witam witam
![]() dawno mnie tu nie bylo ... jakos sie "wbic" do was nie moge hehe ![]() a u mnie nie po staremu wsumie ... juz odliczamy dni z TZ do przylotu do PL ![]() a teraz wlasnie wybieram sie na zakupy bo TZ ma jutro urodziny ![]() a u ciebie jak tam? |
|
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w Polsce pewnie będziecie załatwiać m.in sprawy związane ze ślubem, prawda? |
|
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy sekcji zwlok nie bylo problemu to i przy szczurze jakos przezylam. Najgorsze to bylo dla mnie jego usmiercanie (znaczy szczura), bo juz nie bylo dla mnie problemem homogenizowanie jego watrony... ![]() No i dziewczeta jestem w szoku. Normalnie jestem czarownica jak nic. Wlasnie dzis jedna z wizazanek, ktora od dawna stara sie o dziecko dowiedziala sie, ze jest w ciazy. Juz powoli tracila nadzieje, a ja dwa miesiace temu wiedzialam, ze za dwa miesiace bedzie w ciazy. No i sprawdzilo sie. Podobnie przyszlosc przepowiedzialam mojej siostrze ciotecznej, ktora niby miala sobie zrobic dluzsza przerwe po poronieniu, ale wiedzialam, ze ta przerwa krotka nie bedzie, no i jest teraz w 7 miesiacy ciazy. Normalnie szok.
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak w PL musimy spotkac sie osobiscie z kamerzysta i fotograem to samo jesli chodzi o zespol no i wkoncu sale bede mogla swoja zobaczyc ![]() aa no i jeszcze do ksiedza trzeba bedzie isc ... jak to bedzie wygladalo z naukami
|
|
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś jak prorok jakiś a przepowiadasz tylo te dobre rzeczy?
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
niestety zle tez...
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
witam
mamusia mi kupila nowy monitor i teraz moge was pieknie wiedziec.. bpo ostani mi sie czesto wylanczal.. ![]() a dzis mialam 2 godziny jazd jesczze jutro i we wtorek bo w srode egzamin po raz drugi... mam andzieje ze tym razem sie uda...
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
jaga
a nie wiesz przypadkiem czy nie wygram w totka w najbliższej przyszłości? i czy ewentualnie nie moglabyś trochę poczarować w tym kierunku?
|
|
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1243 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,boja jestem okropna . Jednak, o takich informacjach miło jest wiedzieć wcześniej,wiedzieć, że niedługo ta osoba będzie szczęśliwa |
|
|
|
|
#1244 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewuszki!!!
jaga zobaczymy w przyszlym tyg ide do lekarza a mozesz mi wytlumaczyc co to ten rozmaz krwi?? i wspolczuje ci tych szczorkow biedactwa ja to bym sie zaplakala samba ciesz sie swoim tz i milej zabawy zabcia witaj po dlugiej przerwie a ja dzisiaj siedzialam dwie godzinki dluzej w pracy ale bede kiedys wychodzic wczesniej to mi sie przyda martucha bedzie dobrze zobaczysz anfas przepraszam ze nawet ci zyczen nie zlozylam ale dzisiaj skladam wszystkiego naj a i ciekawe jak nasza strippi i czy skoki sie udaly
|
#1245 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na twoim miejscu też bym się pewnie wtedy popłakała, w dodatku nie wiem co w tym jest śmiesznego ...a tytuł pracy nic mi nie mówi ![]() Cytat:
no prosze fajnie tak przepowiadać miłe rzeczy.. gorzej ze złymi
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
jaga czarownico nasza
mam nadzieje ze sie uda tak jak mowisz ja sie postaram...mi sie raz snilo ze moj wujek sie powiesil i potem przyszedl po pogrzebie i mowil ze zartowal.. i 2 dni pozniej ciocia dzownila ze mial zawal.. wiec troche sie przerazilam tak jak i cala moja rodzinka.. .ale od tej proy zadnych takich snow.. i oby nigdy wiecej...
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
ode mnie tez
![]() ![]() spoznione bo mnie nie byloa udalo...skakalam przez row ![]() no a galop to normalnie dzis mialam taki jak na wyscigach hehe :d ogolnie ide spac jutro opowiem i dodam fotki bo jestem zmeczona wczoraj caly dzien przy koniach wieczorem ognisko do 2:00 w nocy po 8:00 pobudka i przy koniach do 19:30...pozniej powrot do domu...i po 21:00 bylismy w domku ![]() no dobra dodam dwie fotki zeby nie bylo 1 - skret w galopie 2- ja i moja Kami
|
|
#1248 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zrozumiałam tylko wpływ...na wątrobie szczura![]() Cytat:
![]() A ja się przygotowuje psychicznie na 5 dniową rozłąkę z moim TŻ, bo jedzie na szkolenie do Poznania w związku ze swoim nową pracą. Jedzie w niedziele a wraca w piątek Nie wiem jak to wytrzymam, ostatnio jest nam tak cudownie, że się rozpływam....To jest jego takie pierwsze szkolenie, razem to przeżywamy i samo słowo wyjazd służbowy/szkolenie źle mi się kojarzy, włącza mi się jakaś głupia wyobraźnia, czy ja jestem normalna??
|
||
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem przerażona, moja kuzynka była razem z klasą na wycieczce w Bieszczadach i tylko cud uratował ich od tragedii. W schronisku, w którym mieszkali wydobywał się gaz z kuchenki, zatruło się 11 uczniów
gdyby tego ktoś nie zauważył w porę, lub gdyby wszyscy spali to zapewne juz by się nie obudzili albo nie daj boże ktoś zapalił by światło w tej kuchni, to bardzo możliwe, że wylecieli by w powietrze masakra! Tu macie link, poczytajcie http://ww6.tvp.pl/400,20080530725458.strona, jest też plik video pod zdjęciemTo stało się wczoraj wieczorem, na szczęście dziś wszyscy mogli wrócić do domu. Chwała Bogu, że mojej kuzynce się nic nie stało. Normalnie cała się trzęsę jak pomyśle co mogło się zdarzyć
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
ufff...
nareszcie mam chwilę, żeby do Was zajrzeć. smutno mi... w czwartek (a były to moje imieniny) zdarzyły dwie nieoczekiwane rzeczy. jedna smutna - zmarła moja prabacia , druga bardzo wesoła - byliśmy z Robertem w kancelarii i mamy już ustaloną godzinę ślubu (17:00). w ogóle , to dziwnie się złożyło (to a propos Waszej rozmowy o proroczych snach itd). już jakiś czas temu na piątek - 30.05. - wzięłam w pracy wolne, bo chciałam załatwić jednego dnia kilka spraw. miałam pójść: do lekarza (w sprawie moich nerek i kamyczków), do kancelarii i do fryzjera. i tak: do fryzjera zapomniałam się umówić, raniutko dowiedziałam się, że zmarła moja prababcia i że pogrzeb jest w piatek - tym samym do kancelarii bysmy już nie zdążyli. a dzięki mojej szefowej wyszłam w czwartek wcześniej i poszliśmy do kościoła a wpiątek pojechaliśmy na pogrzeb. |
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
MAGiALENA przykro mi z powodu prababci...
gratuluje godziny slubu ![]() dawno do nas niezagladalas swego czasu nawet sie zatanawialysmy co sie z toba stalo
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
przyszłam sie tylko przywitac, nawet nie czytam co naskrobałyscie. lece się uczyc ech...
|
|
|
|
#1253 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja już posprzątałam w mieszkanku i zaraz idziemy z TŻ na zakupy
|
||
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez posprzatalam zaraz ide do kupeli potem mam jazdy i znowu do znajomych.. caly dzien poza domem.. a jutro bede sie uczyla i szukala materialow na egzaminy
|
|
#1255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1256 | |||
|
Zakorzenienie
|
no to już gorzej
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1257 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co ciekawe, kiedys tego chcialam. Gdy przyszlo, juz mi sie odechcialo... ALe ponoc duchy moga widziec osoby, ktore sa bardzo wrazliwe. Cos musi w tym byc...Cytat:
Pozniej oni ta krew na tym szkielu rozmazyja, odpowiednio barwia by komorki krwi sie wybarwiluy i by bylo je widac i oceniaja taki preparat pod mikroskopem. Dzieki temu wiadomo naocznie co sie dzieje, bo czasem aparat moze sie mylic. Wynik wszystkich komorek, ktore sa widoczne pod mikroskopem podany jest w procentach. Norma to komorki podzielone w ok 70%, limfocyty ok 20%, ok 5% monocytow i ok 5% paleczek. Moga sie nieznacznie wartosci roznic, ale tylko nieznaczeni (roznica po 5 %). Patologia jest jesli sa mielomonocyty, promielocyty i inne. ![]() Cytat:
![]() A z tym, ze to co sie sni to zawsze wychodzi na odwrot, to u mnie sie wogole nie sprawdza. Raz tylko mi sie sprawdzilo, bo smilo mi sie, ze nie dostalam sie na studia. A obecnie je koncze. ![]() Cytat:
I fajnie, ze macie ustalona godzine.
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc.
Jutro czeka nas przeprowadzka. Strasznie się boję. Jak to będzie pod współnym dachem. Milego sobotniego wieczorku |
|
|
|
#1259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wróciliśmy właśnie z grilla. Ale dzisiaj był skwar, masakra:/ Jutro TŻ jedzie na szkolenie i już się smutam
|
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Zamiescilam w klubie klubowa liste panien mlodych
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

No ja tez nie potrafilabym pokroic szczura, zwlaszcza, ze wiem, jak sie je usmierca, bo juz raz przy takiej procedurze uczesniczylam...
Niektore osoby sie ze mnie smialy... 
moze pojedziemy razem po mojej obronie, o ile obrona kiedys bedzie
W srode byl na jednej rozmowie i w sumie to gotowi go byli przyjac, tylko ze problem w tym ze jezdzil by po calym swiecie nadzorowac czyszczenie i zakladanie filtrow w zakladach
nooo a tak na serio to w tej pracy to nie dosc, ze tulaczka to jeszcze nie oferowali jakis rewelacyjnych zarobkow jak za takie ciagle wyjazdy.