![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II
Mój A. poszedł poskarżyć sie MOJEJ mamie, że ja chce rozwodu. Tego to w żadnym kinie nie grali. Tak mnie tym rozwalił.........że.. ehhhhh
Dziewczynki powiedzcie mi ogólnie jak to jest tym z śluzem płodnym. Ja się tyle naczytałam i taka byłam pewna ale teraz to juz głupsza jestem niż głupia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
![]()
Jeszcze 30 minut i do domu!!!!
![]() ![]() Po ciekawym ranku i niezbyt dobryn dniu w pracy jade do domu!! WITAM Kamile Prosze sie nie martwic wszystko bedzie dobrze bede trzymac kciuki. Dla wszystkich milego wekeendu |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj bylam na zakpach wreszcie
![]() ![]() Odp na moje pytanie czy moge sie starac jak bralam antybiotyk???pisalo na nim ze kobiety w ciazy moga uzywac wedlug zalecen lekarza. |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
A ja dalej nie wiem czy mogę sie starać jak mąż chory?
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||||||||
Zadomowienie
|
Bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee troche mi zajelo to czytanie.Kobitki wczoraj mnie tylko nie bylo,a Wy juz nabilyscie 5 stron
![]() Witam Dziewczynki w związku z wczorajszym dostałam list " Wiem że Cię znowu zawiodłem, nie chciałem tego. Chciałem, zeby było lepiej, żeby dobrze było, żebyś była szczęśliwa. Chyba mi się nie udało....są jednak takie chwile kiedy widzę jak sie uśmiechasz, jak jest Ci ze mna dobrze..... Żabcia ja naprawdę robię wszystko, żebyś byłą szczęśliwa i staram sie jak mogę, żebyś wszystko miała. Wiem, że znowu nawaliłem, ale jedyne co mnie trzyma, co sprawia że funkcjonuję to fakt, że Cię kocha, ze sie uśmiechasz! Ten numer miał być ostatni i miałaś o nim nie wiedzieć, miał sprostować wszystko! Nie jestem filozofem, nie jestem poetą - umiem Cię tylko szczerze przeprosić! Obiecać i przysiądz, że już nigdy więcej, że Cię już nie zawiodę. Kocham Cię, jesteś moim szczęściem, moją duszyczką.... chce mieć mała fasolkę z Tobą. Z nikim innym i nie tylko dla siebie, chcę żebyś TY była mamą mojej Olivki, żebyśmy kochali ją razem. A." ![]() List jest przesliczny ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To nie przeszkadza.Od 5 lat pracuje w Austrii i widujemy sie 2tyg w miesiacu i jakos udalo Nam sie zafasolkowac ![]() Cytat:
Mozna!!! Nawet jak jestes w ciazy i bierzesz go do 14-tyg to i tak fasolka jest chroniona Przerabialam ten problem w tamtym tyg,wiec jestem pewna Cytat:
![]() Cytat:
Najwazniejsze jest zrobic test pierwszym siusiu i rano.Jak jestes w ciazy,to nawet nie skonczysz siusiu do kibelka i dwie krechy sie pojawia ![]() Sprobuj jutra raniutko jeszcze raz Cytat:
Tak jak sie wyuczylas. Pytalam lekarza w srode co do gestego bialego sluzu,wiec jest on po owulacji Plodne dni-przezroczysty sluz jak kurze jajko itd [quote=Zuziunia;7728061]A ja dalej nie wiem czy mogę sie starać jak mąż chory? Lepiej poczekac jak maz wyzdrowije,bo jest za bardzo oslabiony po chorobie!!!!
![]() |
#126 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziekuję Wam za miłe przyjęcie
![]() Ja też za Was wszystkie będę trzymac kciuki, żebyście szybciutko miały pod sercem małą fasolkę.
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie jesteście bardzo aktywne, ale to naprawdę super! Bardzo lubię Was czytać! Ja już dzisiaj mam się trochę lepiej, tzn. próbuję trochę pracować, bo przedtem wciąż tylko myślałam, że czemu w sumie nie mogłoby już tak być... - tzn. żeby fasolka pozostała? No, ale widać tak miało być lepiej - mam pewnie najpierw skończyć pisanko, wyluzować się, a nie tak "wszystko naraz", bo może wtedy by tego człowiek tak mocno nie docenił??? No, ale ja tylko odnośnie testów - z mojego świeżutkiego i krótkiego doświadczenia też polecam AMIL i Bobo test - po prostu wychodzą te dwie kreseczki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
BAN stały
|
Hihi właśnie jestem po starankch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
No to Ja się dołączam w drugiej części.
Ja miałam jajeczkowanie 25-26 maj i działaliśmy z mężem. Teraz to mnie cały czas kuje prawy jajnik i porządnie sie nie mogę wyciągnąc bo jakby mnie tam coś trzymało. No i od 2 dni mam zgagę co wcześniej mi się nie zdarzało. Może to efekt luteiny, którą biorę 3 razy dziennie? Test będę robić dopiero w środę. Co o tym sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
W sumie to nie wiem, Darianna - choć ja faktycznie i takie bóle i ciągnięcia trochę miałam, ale raczej nie kojarzyłam ich wtedy z ... zafasolkowaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja kiedyś brałam luteinę i zgagi nie miałam. życzę powodzenia ![]() Mnie jajnik już od 3 tyg boli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja z tego co się naczytałam to też stwierdzam, że to może być jakiś objaw zafasolkowania i życzę Ci tego z całego serca ale ja np.staram się akurat na takie"bóle" i "ciągnięcia" nie zwracać uwagi bo mnie jajniki ostatnio cały czas pobolewają a w tamtym cyklu to już w ogóle masakra jakaś była. ![]() ![]() gabi co do tego, że Twój TŻ poszedł do Twojej mamy się "poskarżyć" to tym bardziej moim zdaniem oznacza, że mu zależy.Chyba się rzeczywiście przestraszył.....coś ty mu nagadała?? ![]() ![]() Mam do Was jeszcze pytanie...Czy któraś z Was używa może takiego ściągniętego z neta "kalendarza owulacyjnego" czy jak to się tam nazywa?? Tam się wpisuje temperaturkę codziennie, śluz...ew.położenie szyjki, odczyn (jak ktoś sprawdza) i zaburzenia typu leki itd.Oczywiście staranka też się zaznacza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj pierwsza jestem
![]() obudzilam sie wczesniej bo katar mnie meczy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
Sandrunia ja w Kaiko bar bylam w 9 bez o 1 juz grzecznie w lozeczku lezalam i tak sie zastanawiam czy moje baletki nie sa wina temperaturki ktora mi spadla niestety o dwa stopne . Mam nadzieje ze to nie wsteciucha sie czai za dzrzwiami Ja dzis u mamy a potem cale popoludnie na zakupkachbo przeciez mamusia musi mi sie obkupic przed odlotem ![]() Pozdrawiam i trzymam kciukasy za nasze fasoleczki te co sa i te co beda |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
olivko wiesz co, kiedyś gdzieś wyczytałam że podczas ciązy śluz jest taki jaki mamy zawsze i u mnie się to sprawdziło. Jest go cały czas dużo i jest biały i ciągnący. Wtedy gdy się udało odpuściałam sobie jakiekolwiek obserwacje i teraz nie umiem sobie nic przypomnieć ale mimo wszytsko jest trochę inny i przypomina taki jaki jest w dni płodne. A jak u Ciebie się zmienił ?? no i czy masz jakieś inne objawy?
To ja rónież serdecznie witam ![]() Cytat:
![]() Ale grunt, że wiecie co jest nie tak i możecie działać by to naprawić. Ja trzymam mocno kciuki i wierzę, że się uda ![]() A ja praktycznie co drugi dzień zmagam się z migrenowymi bólami głowy ![]() Wczoraj bylam w strasznym stanie, przespałam 12 godzin i dziś trochę lepiej ale mimo wszytsko boję się, że znowu mnie napadnie... a żadnych leków brać nie mogę...ehh Póki jest ok idę zrobić jakieś zakupy na obiad i posprzatać dalej mieszkanie. ![]() Milego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry. Zauważyłam, że przed dniami płodnymi rzadziej tu piszę, a od dni płodnych post za postem hehe
![]()
#139 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Witamy Cie rowniez na starankach.Moja fasolka jutro bedzie miala 7 tydzien i teraz jemy bialy serek z czosnkiem,bo mamusia cos kaszle,a czosnek to naturalny antybiotyk ![]() I jak bylo? ![]() Cytat:
Aha,to nie znam.Ja pracuje w 1,a spie u kumpleli w 12. W poniedzialek jestem we Wiedniu wieczorkiem i zostane okolo tyg,a Ty?
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#141 |
Zakorzenienie
|
Ja mieszkam w 12 bez wiec moze na kawke sie w tygodniu umowimy ja w poniedzialek do Brna jade we wtorek mam spotkanie z mamusiami a reszta tyodnia mam wolne
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
ja sobie odpuscilam wyjazd do miasta bo oczywiscie nikt nie chcial ze mna jechac a ja nie dysponuje autem.
![]() Pogoda dzisiaj bardzo duszna a ja z moim katerem przy tym suchym powietrzu czuje sie fatalnie ![]() zobacze moze dzisiaj beda staranka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Alkamor ja uzywam taiego kalendarza w jezyku niemieckim
![]() http://www.wunschkinder.net/ Moje dziecie sie na mnie uwzielo i nie chce spac a ja sama oczy na zapalki po wczorajszej balandze hehe Gabi ja mam normalnie po owolacji bialy sluz lepki chociaz tym razem zalezy jak lezy miesza mi sie ten lepki z rozciagliwym i mam banieczke niezla ![]() JUTRO TESTUJE PO RAZ PIERWSZY |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() dzis jest taka śliczna pogoda, że się opalałam. I tak sobie myślałam, że możliwe, że za rok już nie będę, bo będę z brzuchem ![]() Proszę o trzymanie za mnie kciuków w tym tygodniu, bo czeka mnie ciężki tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Jak zawsze super ![]() ![]() Wróciłam z pracy, kupiłam sobie jakąś gazetkę Rodzice czy cos takiego i wieczorkiem poczytam. Mam zamiar kosić trawę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
![]()
Ale pusto
![]() Dziś 30 dc... i nic ![]() Kathi powodzenia, oby II krechy się pojawiły ![]()
#147 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
![]()
W zasadzie 29 dniowe, ale jak wiadomo jakiś tam margines ewentualnych przesunięć wchodzi w grę. Tak więc czekam na @, po wczorajszym negatywnym teście. Jak ma przyjść to niech już będzie, a nie przeciąga się to wszystko. Mam już taki brzuch, że mam wrażenie, że pęknę. Mimo, iż jestem szczupła, czuję się z tym brzucholem grubo
![]()
#149 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.