Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-31, 08:47   #2611
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III

Iwka ja miksuje kukurydze w zupie co jeszcze pomidory, brokuly.. to mu pomoglo

ide przewijac smierdziuszka

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-31, 08:58   #2612
Patrilla
Zakorzenienie

Cytat:
A w domku jak ubieracie dzieciaczki? Ganiają z gołymi nóżkami / tzn. w skarpetkach, bez spodenek?/
Ivka Pola lata bez skarpet w bodziaku jak ma zimne nogi zakładam jej podkolanówki early days - super są i wiecej czasu zajmuje jej ich sciągnięcie
Stary 2008-05-31, 09:15   #2613
juleczka1980
Zadomowienie

GG do juleczka1980

Cytat:
Napisane przez evemamaoliwki Pokaż wiadomość
Dziewczyny możecie mi polecić jakiś dżemik dla Oliwci, bo chciałam jej zacząć dawać ale nie mam pojęcia jaki będzie najlepszy, chodzi mi oczywiście o owoce
No ja niestety nic nie polecę po podaję dżemik z jabłek który zrobiła moja mama

Cytat:
Napisane przez Xantia Pokaż wiadomość
Oj, Mati teraz szybciutko zacznie nadrabiać, zobaczysz!!

A co do pracy, to teraz pracodawcy szukają pracowników. Wiem, łatwo się mówi. Ale np. sąsiednia firma dała ogłoszenie na sekretarkę i wiesz, że były tylko dwie oferty?? A jakie wymagania!! SZOK!! Teraz dali następne bo obie kandydatki poza bardzo wysokimi wymaganiami płacowymi nie miały doświadczenia . W naszym banku to samo - deficyt ludzi i brak chętnych do pracy!! Więc głowa do góry i trzymam kciuki!

U nas ok, Alusia była dziś na spacerze z psem - udokumentowałam fotkami
Dzięki .
A co do szukania pracy, to u nas jest raczej dużo ogłoszeń, i ja prawie wszędzie wysyłam CV, ale każdy by chciał zapłacić pracownikowi 700zł i niech się buja... A muszę zarobić min. 1200 zł na rękę. Myślę, że nie jest to aż tak dużo . Biorąc pod uwagę opłacenie niańki to i tak tej pensji aż tak dużo mi nie zostanie ...
Z kolei jak byłam na rozmowie w banku to się mnie zapytali czy bym ulotki roznosiła , no i niestety ale rzadko wychodzi się przed 18 z pracy, a ja na razie póki Mati nie podrośnie to nie chciałabym, żeby mnie widywał tylko przez 2 godziny dziennie przed snem .
A w ogóle to wczoraj cały dzień rozmyślałam i nie wiem czy umiem Matiego zostawić teraz kiedy on mnie tak bardzo potrzebuje . Kto go będzie przytulał tak dużo, rozpieszczał, rozśmieszał ...
Fotki Alusi słodziutkie .

Cytat:
Napisane przez evemamaoliwki Pokaż wiadomość
Sama wykąpałam Oliwcię, to dopiero 3 raz, zawsze z TŻ ale dzisiaj miał naradę więc nie mógł a mój kocmołuszek nie mógł czekać
Mój TŻ też zawsze kąpie Matiego sam, ja go tylko raz wykąpałam sama jak był w delegacji.

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;7730467] juleczko, życze znalezienia satysfakcjonującej i ekstra płatnej pracy. Ciesze się z postępów Matiego, juz niedługo będzie pomykał jak leśny zajączek. [/quote]
Dzięki

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Anula u nas mlody w takie cieplo jest albo w rampersiku alo body i szorty. dzis np mial koszulke z krotkim rekawkiem i ogrodniczki -przewiewne materialowe, luzne;
mi strasznie szkoda jest jak widze te biedne maluchy w spacerowkach w swetrach rajtkach a na buzi takie czerwone.. widac przeciz po oczach nawet ze dziecku jest zle, jest oslabione..
az mi smutno sie zobilo..

a glowna zasada na lato to nawet w dd tvn mowili: nie przegrzewac, dawac duzo do picia..

my dzis dostalismy paczke na dzien dziecka z pracy cala wielka siata slodyczy, ksiazeczek, maskotek fajnie..
no i Adi robi sie coraz dzielniejszy w samodzielnym chodzeniu. przeszedl dzis cala dlugosc pokoju (od fotela prosto w mamusi objecia)
U nas już od kilku tygodni Mati śmiga na spacerkach w bodziaku z krótkim i spodenkach cieniutkich skarpetkach i cienkich butkach .

A paczki na dzień dziecka to zazdroszczę .
Gratulacje dla Adiego za postępy .

Cytat:
Napisane przez minisia Pokaż wiadomość
juleczko owocnego szukania pracy

U nas furorą okazała się szczeniaczek-uczniaczek. Jak tylko znika z pola widzenia Hani to zaraz jest płacz i namiętne szukanie go
A jak się znajdzie to kula się razem z nim po ziemi i jest mega happy, robi mój-mój, przytula, gryzie, liże, całuje
dzięki

Ja kupię Matiemu tego szczeniaczka na roczek .

Cytat:
Napisane przez Patrilla Pokaż wiadomość
witajcie ja dziś kiepska noc zresztą chyba wszyscy w domu łazili włącznie ze zwierzakami Pola albo nowe zęby albo uczulenie na chlebek bezglutenowy
ooo i sama stoi po 20 sek nawet
uciekam do ryczka
Patrilko .
Gratki dla Polci za stanie .

Cytat:
Napisane przez iwka2002 Pokaż wiadomość
A w domku jak ubieracie dzieciaczki? Ganiają z gołymi nóżkami / tzn. w skarpetkach, bez spodenek?/
Mati po domku śmiga w body z krótkim i pampersie . Ale ja mam dywan .
juleczka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-31, 09:33   #2614
JOANNA16
Zakorzenienie

dziewczyny mam do Was prośbę otóz chce zostać testerka produktów maybelline ale muszę zaporosić 10 przyjaciółek brakuje mi jeszcze 6 może pomożecie?
jeśli któraś z Was się zgadza proszę o PW z Waszym emailem wyslę Wam zaprosznie na emaila
Stary 2008-05-31, 09:34   #2615
kropka241
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość
No ja niestety nic nie polecę po podaję dżemik z jabłek który zrobiła moja mama
my dajemy dzem taki jak my jemy. ja kupuje te dzemy Materne niskoslodzone tylko ze one sa drozsze niz np sorella ale sa w nich duze kawalki owocow i mniej barwnikow (kolory nie takie intensywne).

a co do ubierania w domu to bodziaklub tylko pieluszka i obowiazkowo smaruje mlodego filtrem bo on by tylko na balkonie siedzial (wtedy to jeszcz czapka na glowke bo slonce

Stary 2008-05-31, 09:47   #2616
juleczka1980
Zadomowienie

GG do juleczka1980

Cytat:
Napisane przez JOANNA16 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam do Was prośbę otóz chce zostać testerka produktów maybelline ale muszę zaporosić 10 przyjaciółek brakuje mi jeszcze 6 może pomożecie?
jeśli któraś z Was się zgadza proszę o PW z Waszym emailem wyslę Wam zaprosznie na emaila
A czym to grozi???
juleczka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-31, 09:57   #2617
JOANNA16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość
A czym to grozi???
niczym
tylko trzeba wpisac swoje dane bo będę wszystkim próbki przychodziły i numer telefonu bo wysyłają smsem kod
Stary 2008-05-31, 11:10   #2618
kropka241
Zakorzenienie

jesli chodzi o dzien dziecka to robicie cos specjalnego??
u ajanny podwojne urodziny a reszta??

u nas nie bedzie zadnej imprezki tylko prezenty ktore juz tak naprawde dostal

my kupilismy ciezarowke wadera z kompletem do piaskownicy (taka duza wywrotka z biedronki za 30zl) i komputerek - laptop (co prawda dla dzieci od 3 lat) co gra melodie, mowi literki, cyferki.. Adi bawil sie nim przez godzine zanim sie znudzil a jak uroczo wyglada jak chodzi z mama za jedna raczke a w drugiej niesie laptopa jak maly biznesmen

ide do lumpka. chce kupic sobie jakas spodnice

Stary 2008-05-31, 14:06   #2619
Anula123
Zakorzenienie

GG do Anula123

Cytat:
Napisane przez Xantia Pokaż wiadomość
U nas ok, Alusia była dziś na spacerze z psem - udokumentowałam fotkami
Śliczna dziewczynka
Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
my dzis dostalismy paczke na dzien dziecka z pracy cala wielka siata slodyczy, ksiazeczek, maskotek fajnie..
no i Adi robi sie coraz dzielniejszy w samodzielnym chodzeniu. przeszedl dzis cala dlugosc pokoju (od fotela prosto w mamusi objecia)
Sympatyczna niespodzianka ta paczka z pracy. Gratulacje dla Adiego

Cytat:
Napisane przez iwka2002 Pokaż wiadomość
Moja biega w samych skarpetkach

Noc u nas koszmarna. Klaudia też ma już katar, spać nie mogła przez niego. A jeszcze do tego wychodzą jej kolejne dwa zęby.

A ja już dziś dwa ciasta na jutro zrobiłam, jeszcze jedno mi zostało.
Stary 2008-05-31, 14:12   #2620
JOANNA16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anula123 Pokaż wiadomość

Noc u nas koszmarna. Klaudia też ma już katar, spać nie mogła przez niego. A jeszcze do tego wychodzą jej kolejne dwa zęby.
.
u nas to samo i katar i zęby
ale noc była ok w miarę się wyspałam
Stary 2008-05-31, 15:49   #2621
minisia
Zakorzenienie

Witam

Ale u mnie upał W cieniu 29 stopni
Hania teraz jak jest tak ciepło to po domu lata w pieluszce i bluzeczce na grubszych ramionkach

Ja od rana sprzątam całe mieszkanie, puściłam dwie pralki i powiesiłam na podwórku. Jeszcze mi pomywanie zostało i podłogi. Przejrzałam ciuszki Hani i zrobiłam porządek. Teraz Hania śpi, ale niespokojnie - coś ją brzuszek boli, bo się pręży przez sen Już mam w pogotowiu Infacol, ale narazie cisza

Hania już obdarowana prezentami na dzień dziecka, jutro mamy też wolne, więc trzeba coś wymyśleć

Anula dwa zęby powiadasz - to ile Klaudia będzie ich już miała

ewe jeśli chodzi o dżemik to ja też nie pomogę, bo daję Hani dżemy, które robiła moja mama

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
http://suwaczki.maluchy.pl/li-19141.png
minisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-31, 16:26   #2622
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

kropka, gratki dla Adiego za samodzielne kroki ..czyli na naszym spotakniu Maks z Adim będą sobie razem na dwóch pomykać.
A która żyrafa jest taka tania w realu? ta do której wrzuca się te klocki sensoryczne czy ta na piłeczki??

xantia,
nie wiem, czy to Cię pocieszy, ale u nas tez nie ma bankomatu, wieś to wieś, mamy niespełna 4 tysiące mieszkańców.

iwka, Maks w domu biega w krótkich portkach, jeśli jest w swoim pokoju, bo tam wykładzina dywanowa, jesli natomiast uprze się na resztę mieszkania to zakładam mu długie nogawki, bo wszedzie płytki i panele, to zimno.
No właśnie minisiu, co Hania dostała? jakieś ciuszki?

juleczko, rozumiem Twoje dylematy, ja nie umiałabym teraz Maksa zostawić, z nikim!!

ewe, Maks też je te dżemy co my- sklepowe.

U ans tak samo upalnie jak u Ciebie minisiu, Maks też teraz śpi, a ja zabieram się za mycie podłóg. Wieczorem robimy grilla, wpadną znajomi.

Na dzień dziecka nic ekstra nie planujemy, wybierzemy się na festyn parafialny (ale piwo leją ), tam jest zawsze dużo atrakcji dla dzieci, może gdzieś "wpuszczę" Maksa. Prezenty już praktycznie dostał.

Dziś wylaliśmy część posadzki na taras.. w poniedziałek reszta. Na świeżej wylewce odcisneliśmy rączkę Maksia.

edit: czekoladowy Maksio. Dałam mu waflę z rozka, a tam była czekolada na końcu i się dziecko wymazało.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-31, 16:43   #2623
minisia
Zakorzenienie

lea Hania dostała : szczeniaczka-uczniaczka, pieluszki, kaszki, soczki, rajstopki, album na zdjęcia, pieniążki, rampersa z NEXT, taką pluszową kostkę do gry, sandałki

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
Stary 2008-05-31, 17:24   #2624
karolinqa23
Zadomowienie

GG do karolinqa23

ale jestem wkur...... normalnie chyba wybuchnę!!!!dzxiś TŻ wrócił szybciej z prACY WIEC MYśLAłAM że zajmie sie choc na chwilkę niki a ja wykąpię się w basenie i poopalam może wtedy poczułabym się lepiej a tu surprise powiedział że pracował 10 godzin i ma prawo na odpoczynek ,wykąpał się w basenie i pojechał szorowac swój motorek i jeszcze go nie ma

a na ten katarek to lekarka przepisała krople homeopatyczne,syropek i wapno!!wczoraj na noc zakropliłam nikoli nosek OTRIVINEM dla dzieci i całą noc przespała bez problemu raz sie tylko obudziła na picie!!Więc polecam go!! .NASIVIN np. tak fajnie nie działa!!

karolinqa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-31, 17:34   #2625
minisia
Zakorzenienie

karo nie dziwię ci się, bo też bym się wku.... jakby mi tak R. zrobił
Ale na szczęście taki nie jest.

Ja sprzątam dalej chałupe, a moje szczęścia dalej śpią już 3 godzine
Chyba zaraz wezmę się za okna - umyje i pozawieszam moskitiery

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
Stary 2008-05-31, 17:35   #2626
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

Dzięki dziewczyny za odpowiedź w sprawie dżemików
Ja niestety nie mogłam sama zrobić w zeszłym roku więc muszę dać teraz kupnu, ale będę robiła w tym roku

Juleczko, ja też Cię rozumiem, mam wychowawczy zapisany do końca roku, mogłabym przedłużyć ale niestety brakuje trochę kasy a z Oliwcią będzie siedziała babcia. Jak myślę że mam wrócić do pracy to ryczeć mi się chce, pewnie przesadzam ale cóż.

Iwka Oliwcia "biega" tylko w bodziaku z krótkim rękawkiem, a skarpety zakładam jak nóżki zmarzną, mamy panele w pokojach a po płytkach jeszcze nie zasuwa. Mamy baardzo ciepło w domu.

Kropka, my nie planujemy nic szczególnego w DD, idziemy na obiad do rodziców Ł (sami się zaprosiliśmy ) a niestety teraz wypłukaliśmy się z kasy przez ten wypad nad morze więc Oliwcia nie zostanie zasypana prezentami

Karo
no niestety to facet, mój czasami też takie numery odwala
wow basen macie ale zazdroszczę

Byliśmy w tym Bałtowie albo jak TŻ mówi Bełtowie jak ktoś lubi tłumy i wrzaski to polecam, nie podobało nam się ani troszkę, aż szkoda mi było tej kasy za bilety.
Anula już nie polecam

Dałam Oliwci pół łyżeczki serka homogenizowanego, no ciekawe czy nic jej nie będzie
Stary 2008-05-31, 17:44   #2627
Konto usunięte

minisiu, Maks też wciąż śpi. rzadko mu się takie długie spanie zdarza.

eve, a czemu tak ostrożnie od pół łyżeczki? przeleci przez młoda i nawet nie poczuje. wybacz, ale nie pamiętam, czy Oliwka miała jakies problemy uczuleniowe? Ja Maksowi zawsze wszytsko z grubej rury, jak zaczynał jeść danonki, to od razu jednego mega, jak dostał pierwszy raz serek homo to też cały kubeczek, z tym że mu jeszcze nigdy nic nie zaszkodziło. Więc chyba już wkrótce i truskawki dostanie.

Faceci bywaja beznadziejni, karo. mojemu rzadko się takie wyskoki zdarzają, żebym sie mocno wnerwiać musiała... i ma szczęście, bo...
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-31, 17:52   #2628
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

Lea Oliwcia jest prawdopodobnie uczulona na biało mleka krowiego i ma (już dawno nie dało o sobie znać bo jest na Nutr) Atopowe, więc troszkę się cykam, nie chcę przesadzić ale faktycznie może taka ilość to za mało
edit: Maksowi chyba smakowała czekolada

Zapomniałam Wam powiedzieć, że dałam Oliwci wczoraj po raz pierwszy wafelka, takiego od lodów co się kupuje z automatu, zajadała się że hej, choć w pierwszej chwili kombinowała do czego to służy

Kropeczko
dziękuję za miłe słowa

Edytowane przez evemamaoliwki
Czas edycji: 2008-05-31 o 18:50
evemamaoliwki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-31, 21:12   #2629
olunek
Zadomowienie

GG do olunek

hej ! alez dzis dzien misio caly czas marudzil. magsch narobila mi smaka tymi kopytkami z serem i zrobilam dzis na obiad polalam dodatkowo sietanka i wkroilam truskawypychota !!!!!!!!!! misko zajadal ze smakiem . w ogole od tygodnia codziennie je truskawki hmmmmm nic mu nie jest ale moze za czesto? ale wez mu nie daj to tak glosno placze-sciemniacz jeden

u nas strasznie duszno sie zrobilo a w dzien upal. maly na spacery ubrany jest tylko w body i czapeczke z daszkiem lub w koszulce i spodenkach krotkich. w domu natomiast koszulke na ramiaczkach i majteczki ( kupilam w h&m w zabki-slodko wyglada )mamy wszedzie panele a w laziece kafle i chodzi na boso a jak ma zimne stopki to w skarpetkach z abs.

na dd idziemy do tesciowej na obiadek hihi i znow polegne jezeli chodzi o diete bo tam zawsze tyle pysznosci i wlasciwie jedyna okazja kiedy moge w miare spokojnie zjesc i sie najesc bo w tygodniu jak jestem z miskiem sama to nie bardzo jest jak.

co do pracy to postanowilismy z B ze conajmniej dopoki misko nie skonczy 2-3 lat to nie bede pracowala...B nie zarabia duzo ale jakos dajemy sobie teraz rade a ja juz nie mam zadnych dochodow.nie mozemy pozwolic sobie na luksusy , wycieczki zagraniczne czy cos w tym stylu ale najwazniejsze zebym byla z misiem w tym okresie zycia - najwazniejszym dla niego.no ale cos za cos B ciagle bierze nadgodziny i wlasciwie w kazdy weekend pracuje, ale sam to zaproponowal.choc nie ukrywam mamy maja gorzej bo on po 10 godzinach przyjdzie do domu i olewka jezeli chodzi o prace a my mamy pracujemy 24 godz. na dobe czyz nie?no i nieraz odstawia takie cyrki ze idzie do kolegi na pol godziny a nie ma go 4 i wtedy szlag mnie trafia. naszczescie coraz rzadziej tak sie dzieje, facet sie stara ostatnio.

misio coraz bardziej kontaktowy sie robi glosno mowi nie i tata i od czasu do czasu daj choc pewnie tylko przypadkiem. probuje juz chodzic trzymany za jedna raczke a druga zaciska w piastke jakby mialo mu to pomoc ale slodko wyglada wtedy.reaguje na slowa :nie wolno! choc wtedy ma taka minke ze nic tylko sie usmiechnac a on wtedy robi papa i kontynuuje zaczeta prace
juz nigdzie nie moge go zostawic nawet na chwilke. ze wszystkiego wychodzi chyba ze jest mocno przypiety pasami ale wtedy glosno protestuje.ostatnio B pokazal mu ze mozna wyciagnac szczebelki z lozeczka i misio teraz nimi kreci i krzyczy na nie hehe-lobuz!jego ulubione zabawy w tym tygodniu to zdzieranie korka z drzwi, otwieranie lodowki i szafek , maltretowanie kotka i psa ,ucieczki na czworakach i wpelzanie pod meble.no to tyle na dzis ...buziaki

xantia ty mieszkasz w ostrodzie??????????? ja mialam babcie kolo ostrody w zwierzewie - uwielbiam te okolice. w ogole milion wspomnien z tamtych stron! najlepsze chwile z dziecinstwa

zdjecia wszystkie super ...jesuuuuuuuu alez macie piekne te dzieciaczki!!!!!!!!!!!

DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK....
paula darcy

dukan
68......67.....65..... .63....61.....58.....57:l ove:.....55
olunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-31, 22:01   #2630
Konto usunięte

aleś się rozpisała, olunek aż miło poczytać.
a takie wszędobylskie dzieciątko też mam w domu, więc wiem jak to jest.

my juz po grillu, Maks zaraz po powrocie do domu dostał butle i zasnął w swoim łóżeczku z błogą minką na buźce. jak ja kocham tego aniołeczka.

Dziś zabrałam się za uzupełnianie albumu małego dziecka. mam taki z fotkami Anny Gedes, które zresztą uwielbiam. myślę, że po latach z przyjemnością poczytam o moim dzidku.

Dobranoc kobietki.
Stary 2008-05-31, 23:05   #2631
kropka241
Zakorzenienie

czesc

to znow ja

Olunek truskawki Dominik wcina super!!! ja jutro kupie na placu to zrobie makaron z truskawkami albo moze sernik

Karo dla twojego tz potwierdza sie stwierdzenie izuniak ze oni dojrzewaja do 3go roku zycia a potem tylko rosna

Adrian bardzo niespokojnie spi znow placze

Stary 2008-05-31, 23:10   #2632
minisia
Zakorzenienie

No i machnęłam jednak te okna, moskitiery pozakładałam, moje szczęścia wstały po 18:00, HAnia zjadła i poszliśmy na kebaby, potem spacerek i wróciliśmy po 21:00
A zaraz idę spać, jutro jedziemy do Bytomia do babci R. potem do Silesii, a potem zobaczymy...
No to uciekam i życzę miłych, kolorowych snów

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
Stary 2008-05-31, 23:16   #2633
kropka241
Zakorzenienie

Minisiu wez ty mi jeszcze powiedz co dajesz na bol brzuszka.. ja wlasnie dalam plantex i chyba pomoglo bo juz sie nie wierci w lozeczku..

Stary 2008-06-01, 07:14   #2634
olunek
Zadomowienie

GG do olunek

DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKOW Z OKAZJI ICH SWIETA : cmok::c mok::cm ok::cmo k::cmok :

DLA URODZINOWYCH DZIECIATEK( MAJA PODWOJNE SWIETO) WIELGACHNE MUŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

paula darcy

dukan
Stary 2008-06-01, 07:44   #2635
Konto usunięte

Idzie misio...Idzie słonik...
Idzie lalka...No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi zyczonkami...
...dla Olafa i Igora!!!

Kochane bliźniaki, nasze pierwsze roczniaki, to dla Was życzenia :

Kolorowych snów...
Usmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dbranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

no to mamy pierwszą imprezkę urodzinową na wątku.

A dla wszystkich dzieciaczków z okazji Dnia Dziecka ogromne buziole.
Stary 2008-06-01, 07:49   #2636
kropka241
Zakorzenienie

wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych maluchow z okazji DNIA DZIECKA

SPELNIENIA MARZEN, DUZO SZCZESCIA, SAMYCH POGODNYCH DNI I SMIECHU NA BUZKACH Z OKAZJI ROCZKU OLAFKOWI I IGORKOWI ZYCZY KROPKA I ADI

Stary 2008-06-01, 08:00   #2637
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

Sto Lat Sto Lat Olafku I Igorku
Spełnienia Marzeń, Samych Radości I Wszystkiego Naj Naj Naj Z Okazji Pierwszych Urodzin

Olunek hehe no to faktycznie Misio mały rozrabiaka, ale wesoło macie przynajmniej

Minisiu ale masz powera

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MALUSZKÓW Z OKAZJI DNIA DZIECKA
Stary 2008-06-01, 08:46   #2638
kropka241
Zakorzenienie

szczesliwa jestem bo ubralam sukienke ktora nosilam dawno temu i wcale nie odstaje mi brzuch.. moge oficjalnie powiedziec ze nie jestem taka gruba jak myslalam

Stary 2008-06-01, 09:07   #2639
Aelitka
Wtajemniczenie

Wszystkim dzieciakom dużo radości i uśmiechu z okazji Dnia Dziecka, a bliźniakom wielgachne buziaki i uściski w dniu pierwszych urodzin!!!!! :*

ale ten czas leci
miłego dnia wszystkim!! bo każdy z nas jest dzieckiem :P
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-01, 09:10   #2640
olunek
Zadomowienie

GG do olunek

i jeszcze raz ja ..
dla igorka i olafka:
ZYCZE WAM RZEKI I PIASKU PRZY RZECE NA WSPANIALE PIASKOWE FORTECE
I POZIOMEK W LESNYCH KOTLINACH, DRZEW NA KTORE DOBRZE SIE WSPINAC... A PRZEDE WSZYSTKIM MILOSCI I BEZPIECZNEGO SCHRONIENIA W OBIECIACH MAMUSI

a my mamy 6 zabek - na dzien dziecka

paula darcy

dukan
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości