Singielki 25 +. Część X - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-21, 15:24   #3571
aszin
Zakorzenienie

Dot.: Singielki 25 +. Część X

Classic, dół z tego samego powodu?
Stary 2017-09-21, 15:37   #3572
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aszin Pokaż wiadomość
Classic, dół z tego samego powodu?
Między innymi.

Po drugie mam problem z tą szkołą, w której mam uczyć. Są mało profesjonalni i mam po mału dość. Myślę czy nie zrezygnować zamiast się użerać.

Ogólnie jest lipa grubsza u mnie w samopoczuciu.
Classic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-21, 15:38   #3573
Shawtty
Zakorzenienie

[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7731411 6]Shawtty, przykro mi strasznie, brakuje mi słów. Nie na to się zanosiło, chyba większość z nas odniosła takie wrażenie. Niezły palant jednak i aktor z niego, zakładając, że to teraz było szczere. Bądź silna i dbaj o siebie, zdecydowanie nie masz nic do stracenia i bardzo dobrze, że wreszcie powiesz mu o swoich uczuciach. Trzymam kciuki za rozmowy o pracę, dobrze, że jest coś, co pozwala skupić w tym momencie choć część uwagi.
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Ksiegowa85 Pokaż wiadomość
Przykro mi
Cytat:
Napisane przez Classic Pokaż wiadomość

Jak dla mnie on jest mistrzem manipulacji i niemówienia wprost...

Shawtty powodzenia na rozmowach
Cytat:
Napisane przez kasia5266 Pokaż wiadomość
Shawtty przykro mi, ale przynajmniej wiesz na czym stoisz. A jak napiszesz mu o wszystkim co czujesz przynajmniej trochę ci ulży i będziesz mogła ostatecznie to zakończyć.
Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
Lepiej, że postawił sprawę jasno w końcu. Boli jak cholera, wiem. Trzymaj się :
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

co za dupek, i jeszcze sformułował tak, żeby zabrzmiało jakby Ci łaskę robił
faktycznie pan Manipulacja
Im szybciej się od niego uwolnisz tym lepiej dla Ciebie
Cytat:
Napisane przez comablack89 Pokaż wiadomość
Shawtty napisz szczerze co czujesz, przynajmniej z Twojej strony będzie jasna sytuacja. Jak nie doceni to przebolejesz..wiadomo, ze cieżko.
W każdym razie współczuje sytuacji bo wiem jak to boli..
Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość

Biedna Jak ja tak dołowałam, to wyobrażam sobie co Ty czujesz po tylu miesiącach

Powodzenia na rozmowach!
Cytat:
Napisane przez Atavish Pokaż wiadomość
Bogowie. Tak mi przykro
Byłam przekonana, że on ma poważniejsze plany wobec Ciebie.
Pozytyw jest taki, że jak ostatecznie wyjaśnisz sytuacje, to przestanie to nad Tobą wisieć i będziesz mogła ruszyć dalej
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77331141]Shawtty dopiero doczytałam. co za palant! teraz mu szkoda Twojego czasu ? dobrze że już wiesz że masz się na nim nie skupiać
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Atavish Pokaż wiadomość
Bogowie. Tak mi przykro
Byłam przekonana, że on ma poważniejsze plany wobec Ciebie.
Pozytyw jest taki, że jak ostatecznie wyjaśnisz sytuacje, to przestanie to nad Tobą wisieć i będziesz mogła ruszyć dalej.
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77331141]Shawtty dopiero doczytałam. co za palant! teraz mu szkoda Twojego czasu ? dobrze że już wiesz że masz się na nim nie skupiać

mam nadzieję że rozmowy Ci pójdą rewelacyjnie. trzymam kciuki! [/QUOTE]

Cytat:
Przykro mi. W takiej sytuacji lepiej dla Ciebie, jak się od niego jak najszybciej odetniesz.
Cytat:
Napisane przez rukolka Pokaż wiadomość
Jeeej, biedna. Ale nie wiadomo do końca o co mu chodzi. Pogadaj z nim, zapytaj wprost.
Cytat:
Napisane przez hekate93 Pokaż wiadomość
I na pewno się lepiej po tym poczujesz, nie ma co w sobie tego dusić.. S jak czujesz że to faktycznie już znak że z jego strony nic to bez skrupułów bym mu wyrzuciła co na ten temat sądzę.
Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Czy to na pewno nie oznacza, że nic nie czuje? A może, że chce zmienić formę na bardziej "formalną" tylko dziwnie to napisał ? Nie wynika z tego jasno, że nic nie czuje...
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77313731]

Shawtty, dasz radę! Skup się na rozmowach, a nim zajmij się w weekend, żeby przez weekend mniej więcej dojść do siebie Jest mi cholernie przykro, że taka przykrość Cię spotkała. Dorwałabym go i mu nogi z doopy powyrywała [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Spróbuj to wyłączyć teraz na tyle na ile jest to możliwe!
Trzymam kciuki za rozmowy o pracę!!!!
A w weekend wyrzuć mu wszystko co masz w głowie i w sercu i idź na imprezę, pozbądź się go ze swoich myśli w ten sposób. Niech wie co mógłby mieć, a jak podtrzyma swoje deklaracje - nie jest wart Ciebie!!!!
Dziewczyny, naprawdę Wam dziękuję za taki duży odzew.
Dziękuję. I tak sobie myślę, że bardziej się przejełyście tutaj moimi uczuciami niż robi to teraz W., który tak się o mnie przecież troszczył i z którym spędziłam tyle czasu. Eh.

Dzisiejsza rozmowa poszła mi średnio. Idiotki z siebie nie zrobiłam, ale rewelacji nie było. I tak się cieszę, że dałam radę wyglądać i zachowywać się należycie. Bo tak naprawdę to prawie nie spałam i prawie nie jem teraz.

Jutrzejsza rozmowa jest dla mnie bardzo ważna. Nie spodziewam się absolutnie późniejszego zatrudnienia, ale to świetne stanowisko i bardzo prestiżowe miejsce, nie wiedziałam, że aplikacja dotyczyła właśnie jego, i to takie miłe, że w ogóle zwrócili na mnie uwagę. I to cały dzień do mnie próbowali się dodzwonić, bo nie byłam przy telefonie jak dzwonili, a numer zastrzeżony. Trochę się stresuję, ale będzie to jakieś doświadczenie chociaż.

Jutro mam też tę imprezę dla singli, bardzo mi głupio teraz się nie pojawić, skoro jestem zaproszona. Więc pójdę, szkoda też tracić szansę na nowych znajomych.

Czuję się koszmarnie. 3h szykowałam się na rozmowę, z czego 2,5 patrzyłam na podłogę lub w lustro i zastanawiałam się, czy jestem jakaś głupia czy/i brzydka, że on się tak broni przede mną.

Zaczęłam się też zastanawiać, czy pisać mu o tych uczuciach. Bo czy jest warty usłyszeć teraz wyznanie miłości? Ale zdecydowałam się napisać, w sobotę. Nawet wcale nie czuję, że się ośmieszę lub wyjdę na desperatkę. O nic go nie będę prosić, to nie będzie litania błagalna, bardziej informacja i podsumowanie. Nawet nie czuję już, że przegrałam (w nawiązaniu do tej gry w miłość). To on przegrał. Zapewne niedługo pojawi się obok niego nowa dziewczyna, o któą będzie się tak troszczył.
Stary 2017-09-21, 15:45   #3574
Maja102
Zakorzenienie

A może zapytać go prosto z mostu, że skoro nie widzi sensu "powrotu znajomości do takiej formy jak była" to czy to znaczy, że chce jakąś inna formę?
Niech on się najpierw wytłumaczy

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2017-09-21 o 15:46
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-21, 15:46   #3575
Classic
Zakorzenienie

Shawtty napisz mu i wyrzuć to z siebie. Trzymam kciuki. Za jutrzejszą rozmowę też

I proszę, nie oceniaj się tak surowo i nie pisz o sobie takich przykrycj rzeczy. Jak to czytam to mi smutno jeszcze bardziej.
Stary 2017-09-21, 15:53   #3576
patisia123
Zakorzenienie

Shawtty, masz rację, to on przegrał. Wyrzuć wszystko z siebie i napisz mu to jak postanowiłaś- inaczej za jakiś czas będziesz analizować i żałować, że kolesia nie uświadomiłaś. Powodzenia na rozmowie
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-21, 16:42   #3577
Shawtty
Zakorzenienie

Maja, on się chciałby ze mną przyjaźnic, kumplowac. Ale ja chyba nie dam rady.

Patisia, Classic dziękuję

Classic, no staram się tak o sobie nie myśleć, ale to trudne. Naprawdę wydawało mi się, że on cos czuje...i zastanawiam się. czemu jednak nie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-09-21, 16:55   #3578
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
Dziewczyny, naprawdę Wam dziękuję za taki duży odzew.
Dziękuję. I tak sobie myślę, że bardziej się przejełyście tutaj moimi uczuciami niż robi to teraz W., który tak się o mnie przecież troszczył i z którym spędziłam tyle czasu. Eh.

Dzisiejsza rozmowa poszła mi średnio. Idiotki z siebie nie zrobiłam, ale rewelacji nie było. I tak się cieszę, że dałam radę wyglądać i zachowywać się należycie. Bo tak naprawdę to prawie nie spałam i prawie nie jem teraz.

Jutrzejsza rozmowa jest dla mnie bardzo ważna. Nie spodziewam się absolutnie późniejszego zatrudnienia, ale to świetne stanowisko i bardzo prestiżowe miejsce, nie wiedziałam, że aplikacja dotyczyła właśnie jego, i to takie miłe, że w ogóle zwrócili na mnie uwagę. I to cały dzień do mnie próbowali się dodzwonić, bo nie byłam przy telefonie jak dzwonili, a numer zastrzeżony. Trochę się stresuję, ale będzie to jakieś doświadczenie chociaż.

Jutro mam też tę imprezę dla singli, bardzo mi głupio teraz się nie pojawić, skoro jestem zaproszona. Więc pójdę, szkoda też tracić szansę na nowych znajomych.

Czuję się koszmarnie. 3h szykowałam się na rozmowę, z czego 2,5 patrzyłam na podłogę lub w lustro i zastanawiałam się, czy jestem jakaś głupia czy/i brzydka, że on się tak broni przede mną.

Zaczęłam się też zastanawiać, czy pisać mu o tych uczuciach. Bo czy jest warty usłyszeć teraz wyznanie miłości? Ale zdecydowałam się napisać, w sobotę. Nawet wcale nie czuję, że się ośmieszę lub wyjdę na desperatkę. O nic go nie będę prosić, to nie będzie litania błagalna, bardziej informacja i podsumowanie. Nawet nie czuję już, że przegrałam (w nawiązaniu do tej gry w miłość). To on przegrał. Zapewne niedługo pojawi się obok niego nowa dziewczyna, o któą będzie się tak troszczył.
Oj Shawtty jak ja Cie dobrze rozumiem do dziś tak mam, że zastanawiam się co jest ze mną tak bardzo nie tak, że nie byłam wystarczająca dla Kłamcy

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Ksiegowa85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-21, 17:09   #3579
Milagros_90
Zakorzenienie

Shawtty, przykro mi podobnie jak Dziewczyny spodziewałam się czegoś innego
Milagros_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-21, 17:16   #3580
Shawtty
Zakorzenienie

Milagros, no niestety ;(
Księgowa, a Ty jak się teraz czujesz odnośnie do Kłamcy?

Stary 2017-09-21, 17:19   #3581
katrina1991
Zadomowienie

Cytat:
no a z Lublina to nikogo nie ma :/
Jak to? Ja żem Pisz na priv jakby co
katrina1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-21, 17:22   #3582
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katrina1991 Pokaż wiadomość
Jak to? Ja żem Pisz na priv jakby co
Ale Ty chyba malusio u nas piszesz to mi umknęło

Stary 2017-09-21, 17:31   #3583
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Milagros, no niestety ;(
Księgowa, a Ty jak się teraz czujesz odnośnie do Kłamcy?

Hm...nadal mi w jakiś sposób na nim zależy i chociaż wiele bym mu mogła wybaczyć, to wiem, że on się nie zmieni.
A tak ogólnie to mam coraz większego doła.

Ksiegowa85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-21, 17:33   #3584
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
kiedyś w LO próbowałam sił w towarzyskim i ogólnie jest założenie,że tańczy się z roznymi osobami, nawet jeśli zapisujesz się na kurs z partnerem, bo każdy trochę inaczej tańczy, prowadzi etc. I żebyś była 'elastyczna' i bardziej wszechstronna w tańcu, a nie dograla się z jednym, a z drugim już depczecie sobie po nogach to uczy tez reagowania na partnera, a nie wyuczenia na pamięć kroków. Jakoś tak mniej więcej nam to argumentowano
Coś w tym jest, bo moja znajoma tańcząca tango, umie już z totalnie nowym partnerem zatańczyć bez umawiania się na kroki, mówi, że mniej więcej czuje co robi i co za chwilę zrobi itp.

Ja ostatnio miałam takie dni w pracy, że nie miałam zbytnio czasu na myślenie i wyszło mi to na dobre. Niestety dziś już mam dużo wolnego i zaczęło mi się myślenie czemu on dalej mnie nie przywrócił na czat, czy jest tak zniechęcony, ze to forever czy zapomniał już o moim istnieniu po 1,5 tyg wiem, że to głupie,że gdzieś te myśli jeszcze się bujają, ale cóż poradzę i tak już jest niebo, a ziemia w porównaniu z tym jak przeżywałam tydzien temu szkoda,że to nie przetrwało do moich urodzin chociaż, pierwszy raz od paru lat nie byłabym w nie taka samotna pod względem damskomęskim
W sumie to masz rację, że to dobre ja się zajarałam na maxa tym kursem ^^ Czuję że to będzie hobby dla mnie

A co do myślenia, to miałam cały tydzień tak zawalony, że nie szło pomyśleć. Dzisiaj już luźniej i oczywiście też tysiąc myśli na minutę i wisielczy nastrój Nie mam planów na Sobotę, wyczuwam hennowe błoto na włosach, kołdrę, herbatę i książkę/film ale nie wiem czy to siedzenie w domu wyjdzie na dobre moim myślom

Jutro wraca koleś z którym piszę od Soboty (wyjechał na szkolenie), nadal nie padła propozycja spotkania. Czekam, kutva czekam i czekam na tych facetów jak nienormalna
Stary 2017-09-21, 17:37   #3585
6e9577db6ce2542298c043680bb84e2806dabe77_6019e7a59e04f
Konto usunięte

Cytat:

Classic, no staram się tak o sobie nie myśleć, ale to trudne. Naprawdę wydawało mi się, że on cos czuje...i zastanawiam się. czemu jednak nie

Shawtty, pamiętaj to nie w Tobie jest problem tylko w nim ! Jakbyś nie była dla niego wystarczająco piękna i pociągająca to by się z Tobą nie spotykał do łóżka. jakbyś była za mało mądra to by z Tobą nie prowadził rozmów. a to że on się nie umie albo nie chce zaangażować to jego problem a nie Twój.

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
W sumie to masz rację, że to dobre ja się zajarałam na maxa tym kursem ^^ Czuję że to będzie hobby dla mnie

A co do myślenia, to miałam cały tydzień tak zawalony, że nie szło pomyśleć. Dzisiaj już luźniej i oczywiście też tysiąc myśli na minutę i wisielczy nastrój Nie mam planów na Sobotę, wyczuwam hennowe błoto na włosach, kołdrę, herbatę i książkę/film ale nie wiem czy to siedzenie w domu wyjdzie na dobre moim myślom

Jutro wraca koleś z którym piszę od Soboty (wyjechał na szkolenie), nadal nie padła propozycja spotkania. Czekam, kutva czekam i czekam na tych facetów jak nienormalna
super z tym tańcem. na początku rzeczywiście przeszkadza zmiana partnerów ale z biegiem czasu uznałam że to dobrze. potem idziesz na wesele czy coś i potrafisz się dostosować do prowadzenia większości facetów

taki mem gdzieś widziałam że szkieletem uschnietej kobiety która czekała na telefon od faceta z podpisem "a powiedział że zadzwoni jutro"

6e9577db6ce2542298c043680bb84e2806dabe77_6019e7a59e04f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-21, 18:05   #3586
Milagros_90
Zakorzenienie

[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77335526]Shawtty, pamiętaj to nie w Tobie jest problem tylko w nim ! Jakbyś nie była dla niego wystarczająco piękna i pociągająca to by się z Tobą nie spotykał do łóżka. jakbyś była za mało mądra to by z Tobą nie prowadził rozmów. a to że on się nie umie albo nie chce zaangażować to jego problem a nie Twój. [/QUOTE]
W punkt
Milagros_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-21, 18:21   #3587
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ksiegowa85 Pokaż wiadomość
Hm...nadal mi w jakiś sposób na nim zależy i chociaż wiele bym mu mogła wybaczyć, to wiem, że on się nie zmieni.
A tak ogólnie to mam coraz większego doła.

A macie jakiś kontakt?

[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77335526]Shawtty, pamiętaj to nie w Tobie jest problem tylko w nim ! Jakbyś nie była dla niego wystarczająco piękna i pociągająca to by się z Tobą nie spotykał do łóżka. jakbyś była za mało mądra to by z Tobą nie prowadził rozmów. a to że on się nie umie albo nie chce zaangażować to jego problem a nie Twój.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Wiem, że masz racje
Stary 2017-09-21, 18:22   #3588
handzia600
perfumowe ADHD

[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77335526]Shawtty, pamiętaj to nie w Tobie jest problem tylko w nim ! Jakbyś nie była dla niego wystarczająco piękna i pociągająca to by się z Tobą nie spotykał do łóżka. jakbyś była za mało mądra to by z Tobą nie prowadził rozmów. a to że on się nie umie albo nie chce zaangażować to jego problem a nie Twój.

super z tym tańcem. na początku rzeczywiście przeszkadza zmiana partnerów ale z biegiem czasu uznałam że to dobrze. potem idziesz na wesele czy coś i potrafisz się dostosować do prowadzenia większości facetów

[/QUOTE]

Zapisuję w moim pierdzielniczku jako cytat <3 będę do niego wracać na pewno

Ciężko się z niektórymi tańczy, ale naumiem się sama jestem lewa w tym, współczuję im bo strasznie się myliłam
Stary 2017-09-21, 18:30   #3589
Shawtty
Zakorzenienie

Pije ktoś piwo może? Bo ja piję za to, żeby mi więcej telefon nie upadł przy przeglądaniu Tindera
Stary 2017-09-21, 18:34   #3590
aszin
Zakorzenienie

Cytat:
Pije ktoś piwo może? Bo ja piję za to, żeby mi więcej telefon nie upadł przy przeglądaniu Tindera
Ja bym się chętnie napiła, aż chyba wyjdę z domu i kupię.
Stary 2017-09-21, 18:38   #3591
Classic
Zakorzenienie

[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77335526]
taki mem gdzieś widziałam że szkieletem uschnietej kobiety która czekała na telefon od faceta z podpisem "a powiedział że zadzwoni jutro"

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

To nie byłam ja?

Gadam z nowym gościem na T. Dość spoko. Klin klinem czy jak to szło.
Stary 2017-09-21, 18:42   #3592
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym się chętnie napiła, aż chyba wyjdę z domu i kupię.
Kupiłaś?

Cytat:
To nie byłam ja?

Gadam z nowym gościem na T. Dość spoko. Klin klinem czy jak to szło.
Czasem pomaga
Stary 2017-09-21, 18:48   #3593
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłaś?

Czasem pomaga
Nie będę marnować mojego cennego czasu

Wypijcie za mnie też
Stary 2017-09-21, 18:58   #3594
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:

Wypijcie za mnie też
Oki

Ale na co marnować, na martwienie?
Stary 2017-09-21, 19:01   #3595
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e
Konto usunięte

[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77335526]

[/QUOTE]

Jest też mem ze szkieletem wyglądającym przez żaluzje z komentarzem "Mój były czekający na kogoś lepszego ode mnie"

Cytat:
Cytat:

Wypijcie za mnie też
Na piwo już dla mnie za późno - jak na facetów przestałam narzekać, to się stres w pracy przypałętał i musiałam odreagować - piję za Was i za rozważne korzystanie z Tindera
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-21, 19:05   #3596
Shawtty
Zakorzenienie

[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7733801 1]Jest też mem ze szkieletem wyglądającym przez żaluzje z komentarzem "Mój były czekający na kogoś lepszego ode mnie"

Na piwo już dla mnie za późno - jak na facetów przestałam narzekać, to się stres w pracy przypałętał i musiałam odreagować - piję za Was i za rozważne korzystanie z Tindera [/QUOTE]

to o Wilczku, który właśnie do mnie pisze

a co pijesz?
Stary 2017-09-21, 19:08   #3597
21432a89447395501aa35b619d5848c8f54d290e_5fefb79556790
Konto usunięte

Czesc dziewczyny!
Powoli mnie zaczyna przytlaczac to ze jestem sama...

Po studiach wrocilam na wieś do domu rodzinnego, znalazlam prace, rozstalam sie z chlopakiem, to trwa juz 1,5 roku. Na poczatku nie przeszkadzalo mi to, wiadomo jakie sa plusy mieszkania z rodzinką
Do tej pory nie myslalam o przeprowadzce do miasta i zmianie pracy, bo mam staly zarobek a i cos sobie na przyszlosc odloze. Ale zaczynam coraz czesciej o tym myslec... Nie mam tu z nikim kontaktu. Znajomi (ktorych prawie wcale nie mam, bo odcielam sie od wszystkich gdy bylam w zwiazku) mieszkaja po calej Polsce, nie mam nawet z kim wyjsc gdziekolwiek.. Jest tylko siostra, ale ona studiuje w Lodzi, wiec tez to srednio wyglada.
21432a89447395501aa35b619d5848c8f54d290e_5fefb79556790 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-21, 19:08   #3598
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Oki

Ale na co marnować, na martwienie?
Na martwienie, czekanie, myślenie co zrobiłam nie tak.
Stary 2017-09-21, 19:12   #3599
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770
Konto usunięte

Cytat:
naczelna alkoholiczka się zgłasza

No tinder to złooo, mam teraz mega zagwostkę, napiszę może coś później żeby mi ktoś doradził jak to wygląda z boku

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Na martwienie, czekanie, myślenie co zrobiłam nie tak.
nic nie zrobiłaś nie tak!!!
Ja już przestałam szukać winy w sobie!
Po prostu to nie był ten i tyle
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-21, 19:13   #3600
aszin
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłaś?
Kupiłam Chyba mam za mało witaminy P, bo dawno mi tak nie smakowało.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości