Styczniówki 2018 - część II - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-22, 22:40   #1681
cooos_ik
Zadomowienie

Dot.: Styczniówki 2018 - część II

Cytat:
Napisane przez Cay Pokaż wiadomość
fiolek, ja właśnie tez wole takie rzeczy pomacać przed zakupem, bałam się, że może być taki drapiący, ale jest bardzo przyjemny w dotyku. A że cenowo wychodził lepiej niż przez internet to się nie wahałam długo.
Mi sie wlasnie marzy ten kocyk, mam po corce niby 5 różnych, ale musze obmyslec jak tu meza przekonać, ze potrzebuje kolejny
Cytat:
Napisane przez nikopoia Pokaż wiadomość
Dziewczyny szczęśliwie u mnie ból brzucha okazał się fałszywym alarmem. Sądziłam, że boli mnie macica, okazało się że to jelita promieniowały mi na cały brzuch i aż plecy. Zdarzało mi się to już kiedyś, ale już o tym nie pamiętałam aż do dziś. Zjadłam wczoraj coś kiepskiego najwyraźniej, oszczędzę Wam szczegółów skąd wiem że to jelita ale najważniejsze że przeszło i kamień z serca.
Dziękuję Wam że trzymacie rękę na pulsie i naprawdę poważnie już myślałam o tym Wrocławiu mimo, że dojechać tam to musiałabym godzinę samochodem. Jeszcze raz dziękuję, potraficie człowieka postawić do pionu

Piękne zakupy macie, czytając Wasze opinie też zdecyduję się na kupno kilku flanelowych i być może bambusowych pieluszek. Mam 10 tetrowych bardzo dobrych, ale zrobiłyście mi smaka na tamte
SweetChoco zjadłabym to Twoje ciasto, uwielbiam czekoladowe i to z orzechami, ah...

Piękne prawdziweczkiKocham grzyby, zbierać też, ale w tym roku nie wchodzę do lasu bo u nas od chole.ry kleszczy z borelią. Wszyscy z rodzinki co wyjdą na grzyby to przynoszą po kilka kleszczy na ciele. Do tej pory na szczęście tylko raz siostra musiała brać potem antybiotyki.
Jutro męża wyganiam na grzyby, jego się nie imają kleszcze (mój zapach kochają niestety). Oby się zgodził, bo śledzie z grzybami trzeba zrobić na Święta, no i barszcz wigilijny... też nie wyobrażam sobie bez grzybków
Super, że juz wszystko ok to najwazniejsze

A ja dostałam od dzidzi ostatnio prezent w postaci zgagi, ehh myslalam, że w tej ciąży mnie to ominie mam nadzieje, że chociaż urodzi sie z bujną czuprynką jak starsza siostra

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
cooos_ik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 07:30   #1682
zori86
Zadomowienie

Nikopoia ciesze sie ze wszystko okazało się w porzadku 😀 Mnie tez dziewczyny narobily ochoty na inne pieluchy niz tetrowe. W ogole nie mialam w planach zakupu innych 😀 ale kak pomacalam to stwierdzilam ze musze je miec 😀

Dzień dobry 😀 jestem niewyspana. Jedna dziewczyna chodzila pol nocy i wcale cicho sie przy tym nie zachowywala. Potem po 5 przyszla położna zeby posluchac serduszek. Jeszcze tylko jedna noc 😀

---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ----------

Fiolek7317 to zakupy mozna mimo wszystko zaliczyć do udanych 😀

zori86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 10:05   #1683
nikopoia
Zadomowienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez zori86 Pokaż wiadomość
Nikopoia ciesze sie ze wszystko okazało się w porzadku 😀 Mnie tez dziewczyny narobily ochoty na inne pieluchy niz tetrowe. W ogole nie mialam w planach zakupu innych 😀 ale kak pomacalam to stwierdzilam ze musze je miec 😀

Dzień dobry 😀 jestem niewyspana. Jedna dziewczyna chodzila pol nocy i wcale cicho sie przy tym nie zachowywala. Potem po 5 przyszla położna zeby posluchac serduszek. Jeszcze tylko jedna noc 😀

---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ----------

Fiolek7317 to zakupy mozna mimo wszystko zaliczyć do udanych 😀

Współczuję nocy, tak to jest w szpitalu, pierwsza rzecz niezbędna do torby to stopery Jeśli masz sklepik przyszpitalny, to najprawdopodobniej będą je mieli w sprzedaży za kilka zł
Na pocieszenie ja jak zwykle też miałam nieprzespaną noc. Gabryś akrobata jak zwykle dokazywał, a dzisiaj to już wyjątkowo budził mnie regularnie.
Udało mi się męża wypchnąć na grzyby
nikopoia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 10:21   #1684
Lovvi23
Zadomowienie

Boli mnie spojenie przy chodzeniu. Już naczytalam się (niepotrzebnie) o rozchodzeniu się spojenia:/

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

U nas dziś studniowka 😀

Lovvi23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 10:44   #1685
SweetChoco
Zadomowienie

GG do SweetChoco

Cytat:
Napisane przez Lovvi23 Pokaż wiadomość
Boli mnie spojenie przy chodzeniu. Już naczytalam się (niepotrzebnie) o rozchodzeniu się spojenia:/

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

U nas dziś studniowka 😀

Gratulacje 😘 u mnie studniówka za 10 dni!

Powinnyśmy odstawić Internet na czas ciąży, ja też jak mnie coś boli od razu wpisuje w google i wyskakują straszne rzeczy. Czasami nakręcamy się niepotrzebnie.

Miłego dnia brzuchatki 😘

SweetChoco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 11:04   #1686
_toja
Zadomowienie

Cytat:

U nas dziś studniowka 😀

Gratulacje!!!

My jutro świętujemy Jak sobie przypomnę jak szybko studniówka minęła przed maturą to mnie strach ogarnia
_toja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 11:32   #1687
nikopoia
Zadomowienie

Cytat:

U nas dziś studniowka 😀

Nie martw się na zapas, nie musi się rozejść nawet jak boli
Gratulacje studniówki! u mnie jeszcze 17 dni do studniówki. Ja akurat bardziej liczę tygodnie ciąży niż dni do porodu, bo Ten Dzień to wielka niewiadoma
Stary 2017-09-23, 11:49   #1688
literape
Raczkowanie

hej

ja chyba dokupie pare pieluch bambusowych, moze tetre. flanelowych mialam 5 sztuk i uzywalam np na materac, ale szybko sie zniszczyly. tzn. zrobily sie na nich grudki a i z chłonnością też kiepsko. flaneli juz podziękuję raczej.
aaa i ze flanelowe ciezko mi bylo zawinac malucha w kokon. sa po prostu za sliskie. tu sie sprawdzila tetra.

ale u nas leje! pranie mi tydzien schnie :/ nie mam gdzie wieszac kolejnego...

aa i obejrzalam gazetke lidla. uznalam jednak, że nie dosc że drogo, wzory nie porywają, to i body i pajace z tych, których nie lubie: body lubie tradycyjne - im mniej guzikow i kombinowania tym lepiej, a pajace, ktore maja milion guzikow po dlugosci i jeszcze na obu nogach, to kolejna masakra: zapnij cos takiego nieprzytmnie w nocy albo jak maluch wierzga nogami. plus ja musze miec stopki, spadajace skarpetki tez mnie wkurzały

ale podoba mi sie tak sweterek dla dziewczynki. musze zakręcić tżta, moze by podjechał?
literape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 12:09   #1689
Samer
Rozeznanie

Dzień dobry, dopadło i mnie przeziębienie, ból gardła i katar nie wiem jak ja to przetrwam, jeszcze dziś znajomi w odwiedziny przychodzą, muszę się wziąć za sprzątanie...
Na pocieszenie przyszedł mi kocyk zimowy dla małej i podusia jest mega
Stary 2017-09-23, 12:15   #1690
M e g a r a
Raczkowanie

Dzień dobry mamusie

Lovvi, nie czytaj więcej, ja się tak miesiąc temu naczytałam i nakręciłam. Potem znów, tym razem w temacie łożyska przodującego... a mam je po prostu z przodu

Dzisiaj pobudka wyjątkowo wcześnie jak na sobotę, już jesteśmy po śniadaniu na mieście, spacerze z psem i zaliczyliśmy ryneczek. Niedługo obiad i jedziemy do centrum handlowego rozejrzeć się za materacem do nowego mieszkania, jakimiś meblami i odkurzaczem przy okazji pooglądam sobie ciuszki dla Maleństwa

Literape, u mnie jak zwykle problem z praniem, nie schnie (a tu mam prawie zawsze wysoką wilgotność)i nie dość że już zajęłam w suszarni miejsce sąsiadów, którzy się wyprowadzili, to od tygodnia staram się wygrzebać ze sterty szmat... Jak dojdą rzeczy Maluszka to chyba dwa razy dziennie będę prać

Zori86, już jutro do domu, szybko zleci ☺

M e g a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 12:19   #1691
Lovvi23
Zadomowienie

Faktycznie z tym praniem to teraz masakra, bo nie chce schnac... my między innymi też dlatego już dogrzewamy dom żeby pranie nie skislo.

Stary 2017-09-23, 12:43   #1692
M e g a r a
Raczkowanie

Cytat:
Faktycznie z tym praniem to teraz masakra, bo nie chce schnac... my między innymi też dlatego już dogrzewamy dom żeby pranie nie skislo.

TŻ chce kupić suszarkę do prania z opcją podgrzewania, żeby szybciej schło, wyczaił na grouponie

Samer, śliczne rzeczy i dbaj o siebie, dużo witaminy C, miodu i czosnku zdrowiej!

M e g a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 12:49   #1693
Majka1503
EDUkator

Ja dziś z rana miałam próbę, na sali zimno jak na dworze, a do skrzypiec ani kurtki ani szalika nie da się zostawić bo niewygodnie. Czuję, że się pochoruję przez to
A już Tż dogrzał w domu, a ja gotuję zupę, to może jakoś się wygrzeję

Drożdże: 10 III -10 VI; 09 VII-26 IX; 29 X - 26 XII 2012; 01 II-01 IV 2013; 12 IV - 12 VII 2014.
Dbam o włosy: od III 2012.
CG: od 5 VII 2012.

Majka1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 12:58   #1694
nikopoia
Zadomowienie

literape dobrze że mówisz o tych flanelowych pieluchach, czyli bambusowe chłonniejsze? Myślałam flanelowych, bo piszą tu Dziewczyny jakie one milutkie, a ja mam na razie tylko tetrowe. Chciałabym chłonne i takie, które po praniu nie będą szorstkie jak pumeks.
Samer zdrówka dużo! Dbaj o siebie, niech szybko przejdzie.
Megara ja mam manię prania, więc gdybym miała dużą wilgotność to chyba bym się nie zastanawiała nad suszarką. U nas od wczoraj grzeją, więc z wysychaniem nie będzie juz problemów, u nas jest cieplutko w sezonie grzewczym i wtedy pranie tego samego dnia można ubrać. Stawiam za to na parapetach nawilżacze.
Cytat:
Napisane przez Majka1503 Pokaż wiadomość
Ja dziś z rana miałam próbę, na sali zimno jak na dworze, a do skrzypiec ani kurtki ani szalika nie da się zostawić bo niewygodnie. Czuję, że się pochoruję przez to
A już Tż dogrzał w domu, a ja gotuję zupę, to może jakoś się wygrzeję
Skrzypce to moja miłość niespełniona Super, że grasz. Ja z kolei jestem sopranem, ale w ciąży nie śpiewam (nie licząc nucenia) i bardzo mi tego brakuje. Ciekawe jak będzie po porodzie z moją koloraturą
Oby przeziębienie Cię nie wzięło, zupka dobrze rozgrzewa, to jest to!
Stary 2017-09-23, 13:05   #1695
Majka1503
EDUkator

Cytat:

Skrzypce to moja miłość niespełniona Super, że grasz. Ja z kolei jestem sopranem, ale w ciąży nie śpiewam (nie licząc nucenia) i bardzo mi tego brakuje. Ciekawe jak będzie po porodzie z moją koloraturą
Szczerze mówiąc gram już niewiele. A sama orkiestra doprowadza mnie powoli do szału...
A śpiewasz gdzieś ogólnie?
U nas ja gram na skrzypcach, rozmiłowana jestem w klasyce - Vivaldi głównie . Tż jest tenorem, śpiewał w operze, ale z zamiłowania śpiewa i gra w kapeli hard rockowej. Zawodowo oboje jesteśmy "ścisłowcami", więc ja jestem bardzo ciekawa jaką drogę obierze nasza Mała

Drożdże: 10 III -10 VI; 09 VII-26 IX; 29 X - 26 XII 2012; 01 II-01 IV 2013; 12 IV - 12 VII 2014.

Stary 2017-09-23, 13:22   #1696
_toja
Zadomowienie

Samer śliczne! Ja ciągle czekam na swój kocyk z poduszką, ale zamówiłam płaską

Koleżanka polecała pieluchy tetrowe do kąpieli- do wanienki, żeby maluch się nie ślizgał i po kąpieli- na ręcznik żeby wodę szybciej wchłonąć. Poza tym przy karmieniu/ ulewaniu.
Pieluchy flanelowe sprawdzają się przy przewijaniu i na wizytach u lekarza- żeby nie kłaść Malucha na goły stół czy wagę.
Muślinowe i bambusowe jako okrycie/ otulacz i na co dzień

Ja dalej chora... już nie mam siły Byłam nawet u lekarza i się tylko dowiedziałam że bakteryjnie to nie wygląda wiec standardowe wirusowe, które trzeba przeczekać... Już nie mogę patrzeć na czosnek
_toja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 13:23   #1697
nikopoia
Zadomowienie

Cytat:
Szczerze mówiąc gram już niewiele. A sama orkiestra doprowadza mnie powoli do szału...
U nas ja gram na skrzypcach, rozmiłowana jestem w klasyce - Vivaldi głównie . Tż jest tenorem, śpiewał w operze, ale z zamiłowania śpiewa i gra w kapeli hard rockowej. Zawodowo oboje jesteśmy "ścisłowcami", więc ja jestem bardzo ciekawa jaką drogę obierze nasza Mała
Ale coś jeszcze grasz, nie rezygnuj za łatwo oo tenor, super!!
Śpiewam w chórze kameralnym naszym miejskim, ale tak jak napisałam w ciąży jak na razie nie śpiewam. Ja też kocham muzykę poważną, największe marzenie (jeszcze większe niż miłość do skrzypiec) to zawsze chciałam wziąć batutę w swoje ręce i dać się ponieść. Dyrygent orkiestry to jest to oczywiście w dziecięcej wizji tylko na skalę światową się liczyło, więc wiedziałam że nie ma szans i dlatego nie podchwyciłam marzenia. A kiedyś też poniosło mnie w rockowe klimaty, grałam na gitarze, na basie w dwóch kapelach i śpiewałam w kilku heh to były szczeniackie czasy
Ja zawodowo łączę kilka dziedzin, zarówno ścisłe jak i artystyczne i rzemiosło. No ciekawe jak Wasze Dziecko wybierze Ja jestem otwarta na to co nasze, już jestem ciekawa jego pasji

edit: ojej _toja biedna zdrówka życzę jak najszybciej

Edytowane przez nikopoia
Czas edycji: 2017-09-23 o 13:24
Stary 2017-09-23, 13:24   #1698
fiolek7317
Zakorzenienie

Czesc dziewuchy

Usiadlam w koncu do laptopa, zaczelam pisac post i mama zadzwonila z drogi, ze zawraca i musze ja zawiezc do szpitala, bo jej jedna droge zamkneli i ona teraz nie wie jak inaczej jechac.

U mnie studniowka za 13 dni, tak szybko ten czas leci, ze popoludniu usiade do lozeczek i wybiore z mama, bo ona jest sponsorem tej przyjemnosci
Przyszedl nam monitor oddechu, do kolezanki w Anglii zamawialismy, udalo sie kupic tz jakis nowszy model za 10£.

Stary 2017-09-23, 13:52   #1699
literape
Raczkowanie

ja falnelowe pieluchy traktowalam wlasnie tak, jako kolorowa podkładkę na materacyk do wozka, lozeczka itd. ale szybko mi się ich struktura poniszczyla itd. tetra o wiele lepiej wchlania, ale wiadomo,ze mięciusia nie jest w dotyku.

nikopoia a czemu teraz nie spiewasz?
Stary 2017-09-23, 14:13   #1700
amparo27
Zadomowienie

Cytat:

U nas dziś studniowka 😀

Oj oj, nie czytamy internetów 😉

Cytat:
Napisane przez Samer Pokaż wiadomość
Dzień dobry, dopadło i mnie przeziębienie, ból gardła i katar nie wiem jak ja to przetrwam, jeszcze dziś znajomi w odwiedziny przychodzą, muszę się wziąć za sprzątanie...
Na pocieszenie przyszedł mi kocyk zimowy dla małej i podusia jest mega
Samer, zdrówka! Śliczny zestaw, uwielbiam ten odcień różu 😊

Cytat:

My też dogrzewamy, bo pranie nigdy by nie wyschło. Ja cały czas liczę, że jeszcze będzie piękna złota jesień i wywieszę dzieciowe ciuszki na dworze.
Cytat:
literape dobrze że mówisz o tych flanelowych pieluchach, czyli bambusowe chłonniejsze? Myślałam flanelowych, bo piszą tu Dziewczyny jakie one milutkie, a ja mam na razie tylko tetrowe. Chciałabym chłonne i takie, które po praniu nie będą szorstkie jak pumeks.
Samer zdrówka dużo! Dbaj o siebie, niech szybko przejdzie.
Megara ja mam manię prania, więc gdybym miała dużą wilgotność to chyba bym się nie zastanawiała nad suszarką. U nas od wczoraj grzeją, więc z wysychaniem nie będzie juz problemów, u nas jest cieplutko w sezonie grzewczym i wtedy pranie tego samego dnia można ubrać. Stawiam za to na parapetach nawilżacze.

Cytat:
No proszę, mamy na wątku artystki 😊

Cytat:
Napisane przez _toja Pokaż wiadomość
Samer śliczne! Ja ciągle czekam na swój kocyk z poduszką, ale zamówiłam płaską

Koleżanka polecała pieluchy tetrowe do kąpieli- do wanienki, żeby maluch się nie ślizgał i po kąpieli- na ręcznik żeby wodę szybciej wchłonąć. Poza tym przy karmieniu/ ulewaniu.
Pieluchy flanelowe sprawdzają się przy przewijaniu i na wizytach u lekarza- żeby nie kłaść Malucha na goły stół czy wagę.
Muślinowe i bambusowe jako okrycie/ otulacz i na co dzień

Ja dalej chora... już nie mam siły Byłam nawet u lekarza i się tylko dowiedziałam że bakteryjnie to nie wygląda wiec standardowe wirusowe, które trzeba przeczekać... Już nie mogę patrzeć na czosnek
Biedna🙁 oby wreszcie przeszło.

Pogoda paskudna, więc musimy przełożyć sesję brzuszkową 🙁 a tak się cieszyłam...

amparo27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 14:24   #1701
nikopoia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez literape Pokaż wiadomość
ja falnelowe pieluchy traktowalam wlasnie tak, jako kolorowa podkładkę na materacyk do wozka, lozeczka itd. ale szybko mi się ich struktura poniszczyla itd. tetra o wiele lepiej wchlania, ale wiadomo,ze mięciusia nie jest w dotyku.

nikopoia a czemu teraz nie spiewasz?
ja właśnie też tak chcę tetrę "do wszystkiego",mam ich 10, a i tak teściowa mówiła, że to za mało. Kupię właśnie jakieś ładne do otulania, ale chciałam żeby były też chłonne, wiadomo.

Nie śpiewam bo nawet bym nie mogła. Sopran jest najbardziej wymagający, a przepona już dawno nie na swoim miejscu. Całe podparcie śpiewu gdzieś sobie uciekło Niektórzy śpiewają, ale nie koloratury raczej, chyba dziecko by mi wypadło. Może gdybym śpiewała operowo całe życie, to byłoby inaczej, a tak to nauczyciel nie pozwolił. I martwi się, że już nie będzie miał sopranu, nie wiadomo jak to będzie po porodzie.
Stary 2017-09-23, 14:28   #1702
zori86
Zadomowienie

Lovvi tez to czytalam 😀

Samer bardzo ladny komplet 😀 i zdrówka życzę.

Nikopoia mam takie same zdanie o flanelach jak literape. Sa milutkie ale buziaka tym wytrzec nie moglam. I tak jak kupulam 2 dla syna to sa w dobrym stanie bo rzadko używane.

Toja zdrówka 😀

zori86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 14:33   #1703
literape
Raczkowanie

ja mam ze 30 szt tetry i w szczycie czasami brakowało. do tego z 5 sztuk nadal jest w uzyciu, bo syn tak sie przyzwyczail do spania z jedna pieluszką przy buzi, ze teraz żąda, by zawsze miec jedną przy sobie. a wiadomo, czasem ja gdzies wsadzi i wyciągamy nową itd. na szczescie nie mielismy problemu tak jak niektórzy, że dziecko przyzywyczaja sie do jednej jedyniej pieluchy czy kocyka i nie da go nawet wyprac. widzialam w zlobku niektore takie pieluchy, byly bardziej szare niz białe.

aa i tez dawalismy zawsze jedna tetre na dno wanienki.
i zawsze jedna na przewijaku. jak zafajdal i szybko zareagowalismy, to wystarczyło wymienic te pieluszke a nie cale prześcieradło dawac do prania.
Stary 2017-09-23, 14:49   #1704
nikopoia
Zadomowienie

Dziękuję Dziewczyny, to już nie mam wątpliwości co do pieluch też mam zamiar na przewijaku rozłożyć pieluszkę, myslałam wcześniej o podkładzie, ale są jednorazowe i lepiej faktycznie pieluchę wyprać niż kupować podkłady
Stary 2017-09-23, 15:55   #1705
Majka1503
EDUkator

Cytat:
Ale coś jeszcze grasz, nie rezygnuj za łatwo oo tenor, super!!
Śpiewam w chórze kameralnym naszym miejskim, ale tak jak napisałam w ciąży jak na razie nie śpiewam. Ja też kocham muzykę poważną, największe marzenie (jeszcze większe niż miłość do skrzypiec) to zawsze chciałam wziąć batutę w swoje ręce i dać się ponieść. Dyrygent orkiestry to jest to oczywiście w dziecięcej wizji tylko na skalę światową się liczyło, więc wiedziałam że nie ma szans i dlatego nie podchwyciłam marzenia. A kiedyś też poniosło mnie w rockowe klimaty, grałam na gitarze, na basie w dwóch kapelach i śpiewałam w kilku heh to były szczeniackie czasy
Ja zawodowo łączę kilka dziedzin, zarówno ścisłe jak i artystyczne i rzemiosło. No ciekawe jak Wasze Dziecko wybierze Ja jestem otwarta na to co nasze, już jestem ciekawa jego pasji
Też kiedyś myślałam o dyrygenturze
Współpracujemy czasem z jedną śpiewaczką, po dwóch porodach, cudna koloratura. Ale śpiewa całe życie operowo i z tego żyje

Stary 2017-09-23, 16:42   #1706
Barb83
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Wstawiam zdjęcie brzuszka i pierwszych zakupów.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20170923_163839.jpg (54,3 KB, 42 załadowań)
Barb83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 16:44   #1707
Barb83
Raczkowanie

Zakupy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20170923_163014.jpg (137,5 KB, 51 załadowań)
Stary 2017-09-23, 16:46   #1708
SweetChoco
Zadomowienie

GG do SweetChoco

Cytat:
Napisane przez Barb83 Pokaż wiadomość
Zakupy
Śliczny brzusio i zakupy 😍

Czy te słodkości w wielorybki to taki kocyk ocieplany? Czy poszewka?
Różek bardzo mi się podoba, myślę nad podobnym właśnie i chyba się skuszę bo wygląda cudnie 😍

SweetChoco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 16:55   #1709
Lovvi23
Zadomowienie

Barb83- fajniutki brzuszek i zakupy 😀
Też myślałam nad takim rozkiem

Stary 2017-09-23, 17:03   #1710
Barb83
Raczkowanie

NIKOPIA-dobrze, że to były jelita.

To_ja i Samer- życzę wam zdrówka!!

Coosik-piekne grzyby. Uwielbiam zbierać i jeść, ale z obawy przed kleszcza i już nie chodzę na grzyby.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Sweetchoco_piekbe ciasto.. Zjadłabym do kawy

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Wieloryb to kocyk miny z jednej strony i bawełna z drugiej. Kupiłam os Hubiworld na allegro. Rożek też. Lovvi polecala

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Od Hubiworld, którego polecalas. hihi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości