Rossmann cz. XXX - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-24, 10:04   #3871
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXX

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość
Też to czytałam. Czyli taki średniak, a liczyłam, że może będzie lepiej... Jakoś cienie Wibo ogólnie źle mi się kojarzą. O ile jestem w stanie zaakceptować słabsza pigmentację to już słaba trwałość jest ogromnym minusem
Właśnie obejrzałam nowy filmik maxineczki o rozświetlaczach i zaciekawił mnie ten z Bell macała któraś lub ma go w swoich zbiorach?
Ja mam ten biały rozświetlacz z bell i jest swietny. Bardzo go lubię, razem z peach z MUR to moje ulubione rozświetlacze

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 10:46   #3872
kosmetyko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość
Też to czytałam. Czyli taki średniak, a liczyłam, że może będzie lepiej... Jakoś cienie Wibo ogólnie źle mi się kojarzą. O ile jestem w stanie zaakceptować słabsza pigmentację to już słaba trwałość jest ogromnym minusem
Właśnie obejrzałam nowy filmik maxineczki o rozświetlaczach i zaciekawił mnie ten z Bell macała któraś lub ma go w swoich zbiorach?
Macałam go wczoraj - ten brzoskwiniowy jest piękny i jakbym potrzebowała rozświetlacza byłby mój
Ale mam, też z Bell, i też jest piękny
kosmetyko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 11:22   #3873
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez merryem Pokaż wiadomość
Ja mam, ale kolor 02, ktory jest ''trochę'' pomarańczowy. Do twarzy się nie nadaję przez kolor, używałam latem do ciała. Glow super, niemal tafla. jak mi się uda kupię najjaśniejszy

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

W sumie cieszyłabym się gdyby GR było w R
Szkoda, ale może kupię jednak tylko na wiosennej promocji-ze względu na filtr
Widziałam właśnie, że ma kilka odcieni. Ja akurat byłabym zainteresowana tym żółtym

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Ja mam ten biały rozświetlacz z bell i jest swietny. Bardzo go lubię, razem z peach z MUR to moje ulubione rozświetlacze

dzięki za opinie, muszę się wybrać do ich szafy i porównać kolory

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez kosmetyko Pokaż wiadomość
Macałam go wczoraj - ten brzoskwiniowy jest piękny i jakbym potrzebowała rozświetlacza byłby mój
Ale mam, też z Bell, i też jest piękny
kusicie

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Cytat:
W sumie cieszyłabym się gdyby GR było w R
Szkoda, ale może kupię jednak tylko na wiosennej promocji-ze względu na filtr
nieźle by im sprzedaż skoczyła
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 11:46   #3874
yankosia
Raczkowanie

Podobają mi się te nowe matowe pomadki z wino, chce je wszystkie ta paleta modern tez zapowiada się dość dobrze. Te dwa róże mnie nie kręcą, ale te ciepłe oranże i i brązy wyglądają obiecująco, a na palecie neutral się nie zawiodłam nigdy jeśli chodzi o trwałość. U mnie bez bazy nawet drogie cienie nie dają rady, bo mam tłuste i opadające powieki. Ciekawe tylko czy te produkty zdążą wejść do ofert rossmanna w czasie promocji

yankosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 12:16   #3875
Aniula_xD
Rozeznanie

Szukam czegoś dobrego do skórek, dobre opinie ma Saly Hansen ale może Poleciłybyście mi jeszcze coś innego?
Aniula_xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 12:25   #3876
maartini92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniula_xD Pokaż wiadomość
Szukam czegoś dobrego do skórek, dobre opinie ma Saly Hansen ale może Poleciłybyście mi jeszcze coś innego?
Tylko Sally Hansen według mnie
maartini92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 12:27   #3877
koniczynka15
Zadomowienie

Cytat:
U mnie najlepiej sprawdza się właśnie Sally Hansen

koniczynka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 12:29   #3878
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Nie będę oryginalna bo ja też używam tylko SH Instant Cuticule Remover.
Jest w rosku jakiś rozświetlacz w kolorze różowego złota?
Stary 2017-09-24, 12:30   #3879
wink737
Zakorzenienie

Też polecam SH. Lepszego nie spotkałam, a na % cena sympatyczna

Tak dla wyzwania, jakiekolwiek by nie było
wink737 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 13:12   #3880
Make4Up
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77388781]Ja mam zwykłą Flawless i ją nawet lubię, ale bardziej cienie błyszczące niż maty. Matów MUR dobrych nie robi, a paletę Flawless Matte natychmiast puściłam dalej bo była fatalna.

W promocji na kolorówkę planuję chwycić:
  • - (na pewno) czarny eyeliner, bo mój obecny skończył żywot i nie mam - coś taniego, prawdopodobnie Golden Rose, ewentualnie Wibo
    - (na pewno) puder Bell Hypoallergenic SPF50 bo mam i bardzo polubiłam, wezmę na zapas
    - (być może) pomadkę w płynie Deborah nr 01 i/lub 02

Nad paletą Modern się zastanawiałam. Ale jak na początku mnie zachwyciła, tak im więcej dni mija, tym bardziej stwierdzam, że może poproszę Mikołaja o jakąś kolejną Zoevę jednak

Podkładu w Rossmannie nie ma ani jednego, który mógłby mnie zainteresować (chyba że tej nowej marki Lorigine? coś mi świta, że mogą mieć jasne odcienie?). Korektorów mam aż nadto (a żaden zachwycający...), muszę to pozużywać. Pudrów matujących mam dużo za dużo. Róże, bronzery też mam Tusz wolę kupić online, no chyba że się Lovely niezmacany trafi. Jakoś tak coraz mniej mnie z R. interesuje z upływem lat [/QUOTE]

Ja na maty z palet MUR nie narzekam, z Flawless 3 Resurrection też są dobre. Z osypywaniem nie mam problemu, każdy matowy cień w jakimś stopniu się pyli. Nic mi się nie sypie pod oko jak nakładam te najciemniejsze cienie czy czarny. Może to kwestia mojej techniki nakładania cieni, twarz robię najpierw a potem oczy, ale nic nie muszę potem czyścić, nawet jak robię smoky. To już bardziej błyszczące cienie które są grubiej zmielone trochę się posypią, ale tez łatwiej się ich pozbyć.

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
czy pędzle też wchodzą na promocję?
Prawdopodobnie tylko te z szaf. Lorigine ma, a tak to wątpię.

Cytat:
Napisane przez GoskaVelPerla Pokaż wiadomość
I run pyleniu/nie pyleniu/braku pigmentacji ostatnio Hania mówiła przy okazji recki ABH tej najnowszej.
Jak cień jest mocno sprasowany to nie pyli, ale pigmentacje też ma średnią, bo go ciężej nałożyć na cokolwiek (pędzel, paluch) .
Te z ładną pigmentacja mogą być lżej sprasowane i jednocześnie też się może bardziej pylic.
Może ma rację, a może to wina Chińczyków.
Tak Hania opowiada trochę jak to wygląda od produkcyjnej strony. Produkuje własne więc moim zdaniem jest wiarygodna. Na zagranicznych kanałach też zresztą słyszałam to samo i tak na chłopski rozum siła sprasowania musi mieć wpływ na cień
Mam takie samo podejście do cieni jak Hania, że nie każdy cień musi być mega napigmetnowany, bo są takie które mają dawać "chmurkę koloru", albo służyć jako toper na inne i że lepsze są cienie którego pigmentu można dołożyć, a nie takie że nałożysz a potem godzinę rozcierasz bo taki mocny. Takie są najlepsze do codziennego użytku.

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2017-09-24 o 13:13
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 13:13   #3881
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maartini92 Pokaż wiadomość
Tylko Sally Hansen według mnie
Cytat:
Napisane przez koniczynka15 Pokaż wiadomość
U mnie najlepiej sprawdza się właśnie Sally Hansen

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Nie będę oryginalna bo ja też używam tylko SH Instant Cuticule Remover.
Jest w rosku jakiś rozświetlacz w kolorze różowego złota?
Cytat:
Napisane przez wink737 Pokaż wiadomość
Też polecam SH. Lepszego nie spotkałam, a na % cena sympatyczna
Podpisuję się pod tym, SH
Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Ja na maty z palet MUR nie narzekam, z Flawless 3 Resurrection też są dobre. Z osypywaniem nie mam problemu, każdy matowy cień w jakimś stopniu się pyli. Nic mi się nie sypie pod oko jak nakładam te najciemniejsze cienie czy czarny. Może to kwestia mojej techniki nakładania cieni, twarz robię najpierw a potem oczy, ale nic nie muszę potem czyścić, nawet jak robię smoky. To już bardziej błyszczące cienie które są grubiej zmielone trochę się posypią, ale tez łatwiej się ich pozbyć.

Prawdopodobnie tylko te z szaf. Lorigine ma, a tak to wątpię.

Tak Hania opowiada trochę jak to wygląda od produkcyjnej strony. Produkuje własne więc moim zdaniem jest wiarygodna. Na zagranicznych kanałach też zresztą słyszałam to samo i tak na chłopski rozum siła sprasowania musi mieć wpływ na cień
Mam takie samo podejście do cienie jak Hania, że nie każdy cień musi być mega napigmetnowany, bo są takie które mają dawać "chmurkę koloru", albo służyć jako toper na inne i że lepsze są cienie którego pigmentu można dołożyć, a nie takie że nałożysz a potem godzinę rozcierasz bo taki mocny. Takie są najlepsze do codziennego użytku.
Nic nie wspomniałam o pyleniu, dla mnie pigmentacja fatalna
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 13:22   #3882
Make4Up
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77410161]Podpisuję się pod tym, SH

Nic nie wspomniałam o pyleniu, dla mnie pigmentacja fatalna [/QUOTE]

Też używam SH i opłacalny zakup, na bardzo długo starcza.

Dla mnie dobra
Stary 2017-09-24, 13:44   #3883
14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601
Konto usunięte

Cytat:
A ja się wyłamię i powiem, że lubię Eveline, ale on tylko zmiękcza skórki i ułatwia ich odsuwanie, raczej ich nie rozpuszcza, a przede wszystkim nie uczula-ja wolę nie traktować skórek agresywnymi preparatami, bo raz mnie inny żel do skórek paskudnie uczulił.
14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 13:47   #3884
kosmetyko
Raczkowanie

Cytat:
i że lepsze są cienie którego pigmentu można dołożyć, a nie takie że nałożysz a potem godzinę rozcierasz bo taki mocny. Takie są najlepsze do codziennego użytku.
Oj tak Dla mnie takie turbo-napigmentowane cienie to może do sesji zdjęciowych a nie dla 'przeciętnego' człowieka, który maluje się po to by podkreślić urodę a nie wymalować obrazek na oku.

Nie cierpię suchych i tępych cieni ale w drugą stronę - pacnę pędzlem a tam plama do rozcierania trzema pędzlami - to też nie moja bajka.
kosmetyko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 14:16   #3885
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Myślałam o tej palecie Wibo przez Was i znalazłam to:
http://www.rozowyswiatmarthe.pl/2017...n-by-wibo.html
Wrzucam link bo może faktycznie kogoś ten produkt interesuje.
A jak ktoś woli jednak coś MUR to wyczaiłam, że Hebe będzie mieć krótką promocję - 30% na ich palety chyba 8-9 października.
Co do sypania się, sypkie chyba sypią się wszystkie, nawet te premium bo tu w sypkiej formule jeszcze rewolucji nie było choć część firm eksperymentuje np. z silikonami itp. Jednak baza to nadal mika z Chin itp., więc tu cudów nie ma.
Nie sypią się jedynie sypkie potraktowane Duraline albo cienie w kremie/w płynie.
Ja tam wolę jak ciut mi pyli MUR niż jakbym miała się wkurzać, że pyli mi paletka Marc Jacobs czy Naked. Fakt, droższe marki mają czasem lepiej napigmentowane matowe jasne kolory, ale to chyba jedyna różnica w sypkich cieniach.
Szkoda tylko, że autorka posta nie napisała, czy używa bazy pod cienie.

Cytat:
Napisane przez kosmetyko Pokaż wiadomość
Oj tak Dla mnie takie turbo-napigmentowane cienie to może do sesji zdjęciowych a nie dla 'przeciętnego' człowieka, który maluje się po to by podkreślić urodę a nie wymalować obrazek na oku.

Nie cierpię suchych i tępych cieni ale w drugą stronę - pacnę pędzlem a tam plama do rozcierania trzema pędzlami - to też nie moja bajka.
Stary 2017-09-24, 14:22   #3886
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Lorigine ma swoją szafę? Czy któraś krakowianka wie, w którym Rossmannie w Krakowie są już dostępne te kosmetyki? Ewentualnie może w Katowicach można je gdzieś pomacać? ��
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 14:30   #3887
Make4Up
Zakorzenienie

[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;77412391]Lorigine ma swoją szafę? Czy któraś krakowianka wie, w którym Rossmannie w Krakowie są już dostępne te kosmetyki? Ewentualnie może w Katowicach można je gdzieś pomacać? ��[/QUOTE]

Ma w Katowicach 3 Stawy
Stary 2017-09-24, 14:30   #3888
czekoladowoo
Zakorzenienie

Ok to i ja sie "pochwale" moja listą większość to rzeczy ktore potrzebuje, niektore chce po prostu wypróbować, a pomadki to po prostu czysta chęć posiadania

- korektor pod oczy Rimmel Match Perfection
- pomadka Maybelline Choco Cream
- Color Tatt00 - on an on bronze, creme de nude i permanent taupe (chociaz nad tym sie waham),
- tusz eveline fiberlast
- eyeliner w kałamarzu z eveline - fioletowy i czarny
- serum do rzęs z eveline
- wibo iron hard
- baza pod cienie z wibo
- wibo fixing powder
- zelowa kredka z miss sporty czarna i szara
- olejek do ust barwiacy z eveline
- wibo juicy color nr 1
- korektor no dark circles z lirene
- baza pod makijaz z bielendy
- 3 lakiery do paznokci z miss sporty które uwielbiam
Stary 2017-09-24, 14:35   #3889
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Cytat:
Ma w Katowicach 3 Stawy
Dzięki Jak będę w Kato to zajrzę tam na pewno. Bo jak już miałabym się na coś skusić podczas promocji, to właśnie na to. Kilka rzeczy do mnie woła
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 14:37   #3890
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Ok to i ja sie "pochwale" moja listą większość to rzeczy ktore potrzebuje, niektore chce po prostu wypróbować, a pomadki to po prostu czysta chęć posiadania

- korektor pod oczy Rimmel Match Perfection
- pomadka Maybelline Choco Cream
- Color Tatt00 - on an on bronze, creme de nude i permanent taupe (chociaz nad tym sie waham),
- tusz eveline fiberlast
- eyeliner w kałamarzu z eveline - fioletowy i czarny
- serum do rzęs z eveline
- wibo iron hard
- baza pod cienie z wibo
- wibo fixing powder
- zelowa kredka z miss sporty czarna i szara
- olejek do ust barwiacy z eveline
- wibo juicy color nr 1
- korektor no dark circles z lirene
- baza pod makijaz z bielendy
- 3 lakiery do paznokci z miss sporty które uwielbiam
Polecałabym brać tylko ten pierwszy odcień.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 15:04   #3891
koniczynka15
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to taupe jest super

Stary 2017-09-24, 15:24   #3892
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam creme de nude i uwazam, ze jest fajny jako baza, choc racja taka.ze.ten pierwszy one and on bronze jest dla mnie niezastapiony, miekki, praktycznie tylko jego moge uzywac. Te matowe ( a mam 3) sa zdecydowanie bardziej tepe, zasychaja, ale i tak zamierzaklm kupic matowy braz, bo mi sie konczy ja uwielbiam ich cienie w kremie, jedyny jaki mi nie podpasowal to immortial charocoal ( czy jakos tak, byl okropny) ale on and one bronze i pink gold wielbię miloscia bezgraniczna
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 15:34   #3893
AnnaDorota1993
Rozeznanie

Mam do Was prośbę
Szukam kosmetyków do cery naczynkowej, która jest jednocześnie przesuszona.
Pani kosmetyczka doradziła mi, żebym lepiej zadbała o skórę twarzy, bo widzi, że mam przesuszone miejsca na twarzy i posiadam cerę naczynkową, którą powinnam odpowiednio pielęgnować, żeby zniwelować zaczerwienienia.
Podobno przy takiej cerze powinnam stosować serum, żeby ją odżywić.
Polecicie mi jakieś serum z Rossmanna?

Dodam, że mam 24 lata, a do pielęgnacji twarzy używam głównie kremu nawilżającego z Vianka i co jakiś czas stosuję różne maseczki nawilżające.
Policzki przez większość czasu mam zaczerwienione, ale od niektórych kosmetyków te zaczerwienienia się zmniejszały.

Może powinnam kupić serum z witaminą c?
Proszę, doradźcie mi coś

Zakochana <3
AnnaDorota1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 15:44   #3894
koniczynka15
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
A ja mam creme de nude i uwazam, ze jest fajny jako baza, choc racja taka.ze.ten pierwszy one and on bronze jest dla mnie niezastapiony, miekki, praktycznie tylko jego moge uzywac. Te matowe ( a mam 3) sa zdecydowanie bardziej tepe, zasychaja, ale i tak zamierzaklm kupic matowy braz, bo mi sie konczy ja uwielbiam ich cienie w kremie, jedyny jaki mi nie podpasowal to immortial charocoal ( czy jakos tak, byl okropny) ale on and one bronze i pink gold wielbię miloscia bezgraniczna
Przez Ciebie się właśnie moja lista wydłużyła

Stary 2017-09-24, 15:54   #3895
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez AnnaDorota1993 Pokaż wiadomość
Mam do Was prośbę
Pani kosmetyczka doradziła mi, żebym lepiej zadbała o skórę twarzy, bo widzi, że mam przesuszone miejsca na twarzy i posiadam cerę naczynkową, którą powinnam odpowiednio pielęgnować, żeby zniwelować zaczerwienienia.

Dodam, że mam 24 lata, a do pielęgnacji twarzy używam głównie kremu nawilżającego z Vianka i co jakiś czas stosuję różne maseczki nawilżające.
Policzki przez większość czasu mam zaczerwienione, ale od niektórych kosmetyków te zaczerwienienia się zmniejszały.

Proszę, doradźcie mi coś
Spróbuj z witaminą C, może to popularne serum z Mincera albo nowość z Dermofuture:
http://www.rossmann.pl/Produkt/Mince...ml,390017,7121
http://www.rossmann.pl/Produkt/Dermo...5-,411517,6674

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 15:59   #3896
olamastfora
Raczkowanie

I jak dziewczyny listy zakupów na najbliższą promocje gotowe ? ja z ostatniej promocji nie skorzystałam wiec postanowilam ze teraz sobie coś kupie na mojej chciejliscie aktualnie jest :

* podkład z loreal true match ( chce odcień 1N ale boje się ze będzie dla mnie ciut za ciemny ponieważ jestem bladziochem no i tez obawiam się ze jak popoludnu pójdę to z jasnych odcieni nic nie pozostanie)

* puder z miss sporty so match ( polecala go w swoich filmikach viva a viva a jeszcze nigdy go nie miałam wiec nie zaszkodzi w cenie regularnej jest tabi a na tej dużej promocji to juz w ogóle )

* tusz z lovly ( ten żółty zachwalany przez wszystkich)

* i jakieś konturowki do ust ( rozwazam nad tymi z lovly)

* chciałabym również korektor z rimmela match perfection

Bardzo bym chciała dorwać te wszystkie kosmetyki wyżej wymienione ale niestety moje fundusze raczej mi na to nie pozwolą
olamastfora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 16:07   #3897
lillianne_91
Wtajemniczenie

Co do tej promocji to napisze jeszcze, że na ostatniej przez pierwsze dni były ciągle braki i pustki w szafach, bo klientki kupowaly na bieżąco , a personel nie zdążył uzupełniać. Poszłam 5 dnia chyba, szafy pełne, kosmetyki nowiutkie, zafoliowane, klientek raptem kilka 😂 to chyba takie myślenie "szybko ,bo braknie" mnie zgubiło, tym razem nie mam ciśnienia

lillianne_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 16:09   #3898
czekoladowoo
Zakorzenienie

Ja zapewne standardowo zrobie zamowienie zaraz po polnocy do mojej drogerii, beda te rzeczy to beda, nie to nie

Stary 2017-09-24, 16:18   #3899
AnnaDorota1993
Rozeznanie

Cytat:
Spróbuj z witaminą C, może to popularne serum z Mincera albo nowość z Dermofuture:
http://www.rossmann.pl/Produkt/Mince...ml,390017,7121
http://www.rossmann.pl/Produkt/Dermo...5-,411517,6674

Dziękuję
Właśnie o tym Mincerze myślałam

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Szukam jeszcze kremu pod oczy - nawilżającego i niwelującego zasinienia. Do tej pory używałam oliwkowej Ziaji, ale u mnie nic nie robił. Chciałabym, żeby skóra pod oczami była nawilżona i żeby te zasinienia się zmniejszyły.
Może polecicie coś dobrego?

Zakochana <3
AnnaDorota1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 16:18   #3900
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnaDorota1993 Pokaż wiadomość
Mam do Was prośbę

Proszę, doradźcie mi coś
TU poczytaj jak pielęgnować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości