|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXX
Cytat:
Skrajne mamy opinie ![]() Wysuszacz też kiedyś miałam i faktycznie lipa, za to lakiery lubię z MS, dla mnie wygodny ten pędzelek. Cytat:
Lakiery z pkt 1 lubię. ![]() 3. Puder Eveline tak jak piszesz ![]() 10. Miałam próbkę HM, wg mnie on oksyduje sporo, na tłustej cerze się nie sprawdzi. Znowu z Twoich hitów nie lubiłam podkładu MF Facefinity. Z moich bubli to jeszcze kredka do brwi Maybelline Brow Satin, ona po prostu zaczęła śmierdzieć. ![]() Szminka Wibo Glossy Temptation, Po jednym użyciu już się złamała, topi się to jak lód. Ostatnio mam wąty do bezbarwnego Wibo Eyebrow fixera. Moja druga sztuka jest bardziej wodnista, mniej lepka przez co wcale brwi nie usztywnia. Może słaba partia, ale mogli by trzymać jakość na poziomie, więcej nie kupię ;/ Rimmel, Wonder'full, wkurzała mnie spora szczoteczka, ciężko mi się tym tuszem malowało rzęsy, małych oczu nie mam. Cytat:
[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7742332 6]Moje buble, większość nie jest całkiem zła, ale u mnie się nie sprawdziła: 1. Tusze Lovely żółty i różowy-efekt ładny, ale te szczoteczki mi nagminnie brudziły powieki, a same tusze jakoś szybko mi wyschły(jeden miałam świeży na 100%). 2.Maybelline Color Tatoo-nie wiem czy to ja jestem jakąś ciotą w ich nakładaniu, czy to moje powieki są ciotami, czy też te cienie są ciotami-u mnie próba nałożenia ich(na bazę/gołą powiekę/przypudrowaną powiekę) kończyła się ważeniem, niemożnością sensownego roztarcia i wkurzeniem. 3.Lakiery Eveline MiniMax-seria Color Edition to mój wielki hit lakierowy na który jestem skłonna wydać więcej niż mój portfel przewiduje, ale MiniMaxy to jakaś porażka-odpryskują po kilkunastu godzinach i barwią płytkę mimo bazy. 4.Odżywki Eveline 8w1 i diamentowa-paznokcie się łuszczą, rozdwajają i są pełne nierówności, czyli efekt odwrotny do zamierzonego. S.O.S za to jest moim hitem, więc nic z tego nie rozumiem ![]() 5.Pomadki matowe Lovely Extra Lasting-wysuszający beton, pewnie ja ich nie umiem nosić i używać, ale to nie zmienia faktu, że nie rozumiem fenomenu, a do tego mnóstwo jej zostaje w opakowaniu i nijak to wydobyć. 6.Żel do skórek Sally Hansen-użyłam raz u siostry i mi się zrobiły po niej swędzące bąbelki dookoła paznokci-czyli uczulenie. Na samych skórkach nie zauważyłam efektu wow. 7.Lakiery Wibo Extreme-bez nabłyszczacza ani rusz, a trwałość mocno taka sobie, nawet jak na moje niskie wymagania. 8.Tusz L'Oreal So Couture-skleja i uczula co całkowicie go dyskwalifikuje w/na moich oczach. 9.Konturówka do ust Wibo w czarnym opakowaniu-stosowana na całe usta szybko, dziwnie i brzydko się ściera. Udało mi się kupić kilka fajnych rzeczy w fajnych cenach u różnie fajnej konkurencji, zrobiłam też porządki w swoich kosmetykach, więc moja lista się bardzo zmieniła-odżywka Sally Hansen Maximum Growth(jestem ciekawa fenomenu odżywek tej marki), żel do skórek Wibo, lakier Eveline Color Edition 100, jakiś błyszczyk i kusi mnie szminka Miss Sporty Wonder Smooth Nude Power, bo to opakowanie jest tak uroczo kiczowate, że chcę to mieć, bo tak [/QUOTE]Dla mnie ten fenomen na wyrost. Używam jej jako bazę pod lakiery, jestem w połowie opakowania i dopiero teraz moje paznokcie mają dobry czas i fazę wzrostu, bo wcześniej się rozdwajały, po każdym zmyciu lakieru to widziałam. W sumie to nadal tak jest tylko teraz się nie łamią, ale to widocznie nie jej zasługa. Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2017-09-24 o 23:13 |
|||
|
|
|
#3932 | |||
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Cytat:
Tusz maxfactor mój kwc ⼠Rimmel z niebieskim chyba też jest całkiem okey, kiedyś miałam jakąś próbkę Ja ostatnio wróciłam do Pierre Rene skin balance, no ale to nie w Rossie.Bazę matującą podobno ma golden rose fajną (nie używałam). Ja z baz wezmę chyba Eveline zieloną. Opinii nie ma żadnych no, ale może coś pomoże bo mam ostatnio gębę czerwoną jak tyłek u szympansa Cytat:
Róż jak dla mnie tragiczny nienawidzę czegoś takiego u siebie - choć sprawdza się jako cień do powiek Rozświetlacz faktycznie daję ładny efekt, ale na mnie niestety widać te różowe tony U rąk mi się wygodnie malowało tylko 6 placy (kciuka, 'fakera' i serdecznego) a u nóg to już w ogole tragedia z tym pędzelkiem była ![]() ![]() Cytat:
O tak paese niby spoko, ale z podkładami matującymi sobie nie radzą 2000 calorie (curve) mój ukochany tusz ⼠nie znam jego wersji sprzed kilku lat bo używam od jakiś 4? W tubce widziałam w jakiejś drogerii internetowej, ale chyba same ciemne kolory
Edytowane przez merryem Czas edycji: 2017-09-24 o 23:51 |
|||
|
|
|
#3933 |
|
Wtajemniczenie
|
Trochę Off, bo nie wiem jak w apce zrobić na szaro, ale może mnie nie wyrzucicie
W SP jest promo -50% na wybrane marki z kartą Lifestyle, między innymi Heart Make up polecam serduszko Summer of love, wersja Hot- ta trójkolorowa, mam 2 lewe ręce do rozświetlaczy, bronzerow etc. ( tak bardzo jak można to sobie wyobrazić xD) , a w tym przypadku jak użyję lekko skośnego puchatego pędzla to za jednym razem mam z głowy, super sprawa! moje znajome używają różnych wersji i też są zadowolone Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także jeśli Ci się opłaca to warto kupić. Bardzo poręczna i trwała jest ta kasetka, w której jest.
|
|
#3936 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;77425661]Catrice 24h nakładany gąbką. Nie robi szpachli, przykleja farfocle.[/QUOTE]
Dzięki, znam i lubię gościa
|
#3937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kosztuje ok. 30 zł, na e-zebra ok. 22-23 zł, ale 50 ml
|
|
#3938 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Muszę poczytać i trochę się dokształcić ![]() Cytat:
Cytat:
Krem Mixa Hyalurogel już miałam i dobrze się sprawdzał, ale chciałam spróbować teraz czegoś innego. Rozejrzę się za Tołpą i Farmoną ![]() Cytat:
|
|
#3939 |
|
Zadomowienie
|
AnnaDorota1993, tylko nie wystarczy samo posmarowanie, dobrze jest z 1-2 minuty wykonać delikatny masaż, wsmarować go dookoła oczu, producent na stronie zaleca nawet 10-15 minut, ale mi na to szkoda czasu
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7742332 6]-odżywka Sally Hansen Maximum Growth(jestem ciekawa fenomenu odżywek tej marki),[/QUOTE]
Ja ją używam od ok 14 lat i jak dla mnie jest świetna. Tylko zauważyłam, że od jakiegoś czasu zmienili sposób używania. Gdy ją zaczęłam kupować na opakowaniu pisali, żeby codziennie nakładać jedną warstwę, a po 5 dniach zmyć. Teraz opis jest inny, ale dalej robię tak jak na początku. Co do cienie MUR to teraz "molestuję" tą dużą paletę Amplified Inspiration. Cienie są miękkie, satynowe, ale się nie osypują. Jasne jak to jasne są słabo widoczne, ale te ciemne są świetne.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2017-09-25 o 08:46 |
|
|
|
#3941 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3942 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, a polecacie coś do brwi? Miałam kupić pomadę z Inglota, ale skoro będzie promocja to może na coś w Rossmannie się skuszę.
Używam obecnie eyelinera z Wibo, nie polecam, jest bardzo kiepski, a kilka lat temu jak zaczynałam przygodę z makijażem lubiłam go, teraz chyba większe wymagania Natomiast ten z eveline z kałamarzu jest calkiem okej, choc nadal szukam czegos lepszego
|
|
|
|
#3943 | ||||||
|
Konto usunięte
|
(ucinałam cytowane wiadomości)
Cytat:
Cienie w kremie (Color Tattoo, Bell) to u mnie mega buble, wyglądają na nieświeże, zwarzone, same się rolują, a na bazie już nie widzę sensu - wolę prasowane. Cień w sztyfcie mam z Biedronki Bell i jest fatalny, paruje z oczu. Bourjois REV uwielbiam Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7742332 6]Moje buble, większość nie jest całkiem zła, ale u mnie się nie sprawdziła: 1. Tusze Lovely żółty i różowy-efekt ładny, ale te szczoteczki mi nagminnie brudziły powieki, a same tusze jakoś szybko mi wyschły(jeden miałam świeży na 100%). 2.Maybelline Color Tatoo-nie wiem czy to ja jestem jakąś ciotą w ich nakładaniu, czy to moje powieki są ciotami, czy też te cienie są ciotami-u mnie próba nałożenia ich(na bazę/gołą powiekę/przypudrowaną powiekę) kończyła się ważeniem, niemożnością sensownego roztarcia i wkurzeniem. 5.Pomadki matowe Lovely Extra Lasting-wysuszający beton, pewnie ja ich nie umiem nosić i używać, ale to nie zmienia faktu, że nie rozumiem fenomenu, a do tego mnóstwo jej zostaje w opakowaniu i nijak to wydobyć. 6.Żel do skórek Sally Hansen-użyłam raz u siostry i mi się zrobiły po niej swędzące bąbelki dookoła paznokci-czyli uczulenie. Na samych skórkach nie zauważyłam efektu wow. 8.Tusz L'Oreal So Couture-skleja i uczula co całkowicie go dyskwalifikuje w/na moich oczach. [/QUOTE] Przecież szczoteczka żółtego Lovely jest właśnie prosta w użyciu Color Tattoo bubel j.w.. Pomadki Lovely niestety tak, skorupiaki. Żel Sally Hansen jest fantastyczny - szkoda, że Cię uczulił. So Couture też u mnie mega sklejał.Cytat:
Teraz mam Masterpiece Max i ten to robi czad na rzęsach (nie mam po raz pierwszy). So Couture szczerze nie cierpię ![]() Ja jestem po trzech peelingach kwasem migdałowym 40% i wydawało mi się, że nie obłażę ze skóry (bo się nie malowałam zbytnio), ale jak przedwczoraj próbowałam się umalować, to była taka tragedia, że natychmiast zmywałam. Jaszczurka normalnie, oszczędzę Wam tego widoku ![]() [1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;77425801]Przechodzę kuracje retinolem, nie chce sie mechanicznie złuszczać bo mnie to podrażnia. Nawilżam sie, ale czasem jednak cos gdzieś odstaje [/QUOTE]Używałam retinoidów w 2010/2011 roku, znam ten ból ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jeszcze co do ultra-napigmentowanych cieni to macie rację, że nadmierna pigmentacja utrudnia codzienny makijaż i najlepszy jest złoty środek. Niemniej jednak podtrzymuję moje zdanie, że Flawless Matte jest fatalna bo nawet nałożona palcem na skórę w większej ilości jest prawie niewidoczna. A co dopiero pędzlem na powiekę! Załączam swatche. Dla mnie tragedia. Załączam też zdjęcia pudru Bell - wiem, że obiecywałam wczoraj, ale byłam cały dzień poza domem ![]() Ostatnie zdjęcie - gruba warstwa od lewej do prawej: Kobo Brightener Matt Powder 313 Banana Cream Rimmel Stay Matte 001 Transparent Catrice Prime and Fine Waterproof Mattifying Powder Transparent Manhattan 2in1 Perfect Teint Powder&Make up 15 porcelain Bell Hypoallergenic Compact Powder SPF50 01 Alabaster Rimmel Lasting Finish 001 Light Porcelain Zdjęcie z pudrami w opakowaniach Manhattan, Bell, Rimmel LF Kobo, Rimmel SM, Catrice |
||||||
|
|
|
#3944 |
|
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017
|
Polecicie jakiś warty uwagi eyeliner, co ważne używam brązowego? Zawsze używałam wibo, ale jego trwałość zaczyna mnie denerwować..
|
|
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kałamarzyków to lubię Inglot.
|
|
#3946 | |
|
|
Cytat:
dzięki popatrze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3947 |
|
Konto usunięte
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77435531]Używałam retinoidów w 2010/2011 roku, znam ten ból
[/QUOTE]Póki co nie jest najgorzej, idzie to przeżyć. Mam nadzieje, ze efekt finalny bedzie spektakularny
|
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77435531]Niemniej jednak podtrzymuję moje zdanie, że Flawless Matte jest fatalna bo nawet nałożona palcem na skórę w większej ilości jest prawie niewidoczna. A co dopiero pędzlem na powiekę! Załączam swatche. Dla mnie tragedia.
[/QUOTE] Flawless matte jest fatalna, szybko się jej pozbyłam, ale inne są fajne. Tylko warto jednak pamiętać, żeby nie oczekiwać cudów za cenę ok 30 złotych za 12 cieni. ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77435531](ucinałam cytowane wiadomości) Ja Eveline mam w kałamarzu Celebrities czarny i brązowy i bardzo je lubię Cienie w kremie (Color Tattoo, Bell) to u mnie mega buble, wyglądają na nieświeże, zwarzone, same się rolują, a na bazie już nie widzę sensu - wolę prasowane. Cień w sztyfcie mam z Biedronki Bell i jest fatalny, paruje z oczu. Bourjois REV uwielbiam Cienie w kremie - j.w., też nie znoszę. Tylko on and on bronze lubię. Insta Dri może i lubię, ale niestety bardzo pękają mi pod nim lakiery. Konturówkę Lovely lubię - z moich ust nie ucieka aż tak mega szybko ![]() A ja bardzo lubię 2000 Calorie bo jest szybciutki w użyciu i długo zdatny do użycia ![]() Przecież szczoteczka żółtego Lovely jest właśnie prosta w użyciu Color Tattoo bubel j.w.. Pomadki Lovely niestety tak, skorupiaki. Żel Sally Hansen jest fantastyczny - szkoda, że Cię uczulił. So Couture też u mnie mega sklejał.Ja go lubię za ten dzienny efekt Teraz mam Masterpiece Max i ten to robi czad na rzęsach (nie mam po raz pierwszy). So Couture szczerze nie cierpię ![]() Ja jestem po trzech peelingach kwasem migdałowym 40% i wydawało mi się, że nie obłażę ze skóry (bo się nie malowałam zbytnio), ale jak przedwczoraj próbowałam się umalować, to była taka tragedia, że natychmiast zmywałam. Jaszczurka normalnie, oszczędzę Wam tego widoku ![]() Używałam retinoidów w 2010/2011 roku, znam ten ból ![]() Chyba trafił Ci się felerny egzemplarz, moja jest ok ![]() A ja nie polecam, natłuszcza, ale nie nawilża. Podobnie nie lubiłam Nacomi arganowego. Na razie wzdycham do Senelle. A jeszcze co do ultra-napigmentowanych cieni to macie rację, że nadmierna pigmentacja utrudnia codzienny makijaż i najlepszy jest złoty środek. Niemniej jednak podtrzymuję moje zdanie, że Flawless Matte jest fatalna bo nawet nałożona palcem na skórę w większej ilości jest prawie niewidoczna. A co dopiero pędzlem na powiekę! Załączam swatche. Dla mnie tragedia. Załączam też zdjęcia pudru Bell - wiem, że obiecywałam wczoraj, ale byłam cały dzień poza domem ![]() Ostatnie zdjęcie - gruba warstwa od lewej do prawej: Kobo Brightener Matt Powder 313 Banana Cream Rimmel Stay Matte 001 Transparent Catrice Prime and Fine Waterproof Mattifying Powder Transparent Manhattan 2in1 Perfect Teint Powder&Make up 15 porcelain Bell Hypoallergenic Compact Powder SPF50 01 Alabaster Rimmel Lasting Finish 001 Light Porcelain Zdjęcie z pudrami w opakowaniach Manhattan, Bell, Rimmel LF Kobo, Rimmel SM, Catrice[/QUOTE] Ja z kolei bardziej byłam zadowolona ze złotej wersji Masterpiece, po MAX nie widziałam efektów
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Tak o ten podkład mi chodziło
. Ja mam mieszaną. A jak kolorystyka?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3952 |
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77435531]
Ja Eveline mam w kałamarzu Celebrities czarny i brązowy i bardzo je lubię Cienie w kremie (Color Tattoo, Bell) to u mnie mega buble, wyglądają na nieświeże, zwarzone, same się rolują, a na bazie już nie widzę sensu - wolę prasowane. Cień w sztyfcie mam z Biedronki Bell i jest fatalny, paruje z oczu. Bourjois REV uwielbiam Cienie w kremie - j.w., też nie znoszę. Tylko on and on bronze lubię. Insta Dri może i lubię, ale niestety bardzo pękają mi pod nim lakiery. Konturówkę Lovely lubię - z moich ust nie ucieka aż tak mega szybko ![]() A ja bardzo lubię 2000 Calorie bo jest szybciutki w użyciu i długo zdatny do użycia ![]() Przecież szczoteczka żółtego Lovely jest właśnie prosta w użyciu Color Tattoo bubel j.w.. Pomadki Lovely niestety tak, skorupiaki. Żel Sally Hansen jest fantastyczny - szkoda, że Cię uczulił. So Couture też u mnie mega sklejał.Ja go lubię za ten dzienny efekt Teraz mam Masterpiece Max i ten to robi czad na rzęsach (nie mam po raz pierwszy). So Couture szczerze nie cierpię ![]() Ja jestem po trzech peelingach kwasem migdałowym 40% i wydawało mi się, że nie obłażę ze skóry (bo się nie malowałam zbytnio), ale jak przedwczoraj próbowałam się umalować, to była taka tragedia, że natychmiast zmywałam. Jaszczurka normalnie, oszczędzę Wam tego widoku ![]() Używałam retinoidów w 2010/2011 roku, znam ten ból ![]() Chyba trafił Ci się felerny egzemplarz, moja jest ok ![]() A ja nie polecam, natłuszcza, ale nie nawilża. Podobnie nie lubiłam Nacomi arganowego. Na razie wzdycham do Senelle. A jeszcze co do ultra-napigmentowanych cieni to macie rację, że nadmierna pigmentacja utrudnia codzienny makijaż i najlepszy jest złoty środek. Niemniej jednak podtrzymuję moje zdanie, że Flawless Matte jest fatalna bo nawet nałożona palcem na skórę w większej ilości jest prawie niewidoczna. A co dopiero pędzlem na powiekę! Załączam swatche. Dla mnie tragedia. Załączam też zdjęcia pudru Bell - wiem, że obiecywałam wczoraj, ale byłam cały dzień poza domem ![]() Ostatnie zdjęcie - gruba warstwa od lewej do prawej: Kobo Brightener Matt Powder 313 Banana Cream Rimmel Stay Matte 001 Transparent Catrice Prime and Fine Waterproof Mattifying Powder Transparent Manhattan 2in1 Perfect Teint Powder&Make up 15 porcelain Bell Hypoallergenic Compact Powder SPF50 01 Alabaster Rimmel Lasting Finish 001 Light Porcelain Zdjęcie z pudrami w opakowaniach Manhattan, Bell, Rimmel LF Kobo, Rimmel SM, Catrice[/QUOTE] Czarny miałam tylko ten 2000 procent był super- wykorzystałam do cna, teraz planuje kupić właśnie ze złotą zakrętką(celebrities? czy jakoś tak) czarny bo pędzelek wygodniejszy Nawet nie zwróciłam uwagi, że brązowe są ![]() Ja również wolę prasowane, po kremowe raczej nie sięgnę (chyba, ze te w sztyfcie z bell na dolną powiekę bo są wodoodporne)...co to znaczy , ze ci paruje z oczu ? ![]() MUR ma okropne maty, kupiłam mamie iconica - maty+błyszczące. Tragiczne są Oh mój pudroholzm się cieszy na widok tych zdjęć Jak ten kobo pod oczy ? Od dawna o nim myślę
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3954 |
|
Zadomowienie
|
Polecam Glam' Eyes od Rimmela, intensywna czerń (chyba nie ma brązowej wersji), dodatkowo bardzo trwały, bo bardzo ciężko go zmyć.
Edytowane przez Fonte Czas edycji: 2017-09-25 o 13:48 |
|
|
|
#3955 | |
|
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3956 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam, że pisałyście o pomadce Glossy Temptation, rzeczywiście łamie się niesamowicie, nawet trzymanie w lodówce nie pomogło. Kolor ma ładny, mam taki nude, ale niby nawilżająca, a niekomfortowa w noszeniu, trochę klejąca
|
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://glamsel.com/rimmel-scandal-ey...-brown-review/ Dziewczyny, jak oceniacie stopień oksydacji następujących odcieni podkładów w nowej formule: Bourjois Healthy Mix 52 L'oreal True Match N2 ?
|
|
#3958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też kiedyś szukałam dobrego, brązowego eyelinera, ale nie znalazłam. Chętnie bym poznała kogoś typy, może się skuszę ![]() Na ostatniej promocji kupiłam brązową kredkę Miss Sporty Studio Color, Gel - jak na kredki bardzo trwała, ale szybko mi się rozwaliła i umazała całą kosmetyczkę, bo nie zakręciłam :p Widzę, że na wizażu ma w nazwie "eyeliner", ale to w rzeczywistości kredka
|
|
|
|
|
#3959 |
|
Raczkowanie
|
A to i ja napiszę o moich bublach i ulubieńcach.
Zacznę od bubli: - loreal true match korektor i podkład zbyt suche dla mojej cery - Rimell lasting finish w tubce, również zbyt suchy - pomadki w kredce do ust lovely okropne - kredka do brwi miss sporty taka do strugania twarda jak skała - tusz lovely pump up koszmar - bourjois HM mnie zapychał - palety cieni Maybelline the nudes i ta różowa może nie buble ale bez szału A jeśli chodzi o ulubieńców: - Rimmel Match perfection podkład i korektor - cienie color tatto - eyeliner w żelu z Maybelline - wibo żel do brwi - puder Isana - tusz maybeline Lash Sensational - tusz maybelline push up angel - tusz max factor clump defy - tusz bourjois twist up the volume Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3960 |
|
Wtajemniczenie
|
Obecnie używam tych cieni do brwi, konkretnie tego jaśniejszego odcienia https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...a-do-brwi.html ale że już niedługo się skończy to potrzebuję czegoś nowego tylko wolałbym żeby kolor był bardziej jednak popielaty niż brązowy. Doradzicie coś?
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

Skrajne mamy opinie 

[COLOR="Silver"]
[/QUOTE]