|
|
#1771 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniówki 2018 - część II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
SweetChoco, kciuki za dobre wyniki glukozy. Co do grupy krwi, to ja też robiłam zaraz przy pierwszych badaniach. Ważna rzecz nie tylko do porodu, najlepiej nosić zaświadczenie razem z kartą ciąży. W szpitalu byłam świadkiem jak położna ochrzaniła ciężarówkę przy wypisie, że nie wzięła zaświadczenia. Czekam na kuriera, idą do mnie dzieciowe zamówienia z hubiworld i z motherhood😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1772 | |
|
EDUkator
|
Cytat:
Ja w Lidlu dla małej wzięłam tylko skarpetki... Ciuszków mamy od groma, a cenowo dość drogo jednak mi się wydaje.Dla siebie wzięłam koszulkę i legginsy. Chciałam też biustonosz, ale zdecydowanie za duży obwód i za małe miski
|
|
#1773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() robił ostatnio badania krwi i wszystko jest oki, oprócz wątroby... ale to było pewne, że ucierpi na tym, więc teraz wcina suplementy, żeby zregenerować
|
|
|
|
|
#1774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jeszcze 10 minut siedzę i idę na ostatnie pobranie krwi. Ludzi w tej doagnostyce pełno ale miałam pierwszeństwo w kolejce więc plus dla nich ☺ Jakie łowy dziewczyny, jestem w szoku! Ja do Lidla nie idę, bo mam nie po drodze niestety ale moje zamówienie ciuszków z allegro powinno dojść w tym tygodniu więc na razie sobie odpuszczę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1775 | ||
|
Zakorzenienie
|
kto wie może kiedyś się uda
![]() Cytat:
ja nie wiem jak to będzie bo nie chce za bardzo sama ale jak moja mama nie dotrze do nas albo akurat jej nie będzie to mąż będzie musiał z córą zostać...a tu tyle wsparcia mi dawał przy pierwszym porodzie, że sobie nie wyobrażam bez niego... Cytat:
ja to nie wiem co ze mną będzie bo nie mam z kim dzieci zostawiać więc mimo, że bym chciała choć na jakiś kurs iść to nie mam jak ![]() no i super!
|
|
#1776 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ja mimo choroby wybrałam się do Lidla i nawet udało mi się kupić to co chciałam ![]() Muszę teraz coś neutralnego pokupować bo strasznie różowo się u mnie zrobiło ![]() ![]()
|
|
#1777 |
|
Zadomowienie
|
Fiołek Wow
Ja kupiłam tylko ten sweterek z uszami i zapas pieluch dla M. Też lubię ciuszki z Lidla zwłaszcza te organic co są teraz.Te serie organic cotton pakowane w kartonowe pudełka zawsze są trochę droższe niż te w foliówkach i jeszcze lepsze jakościowo.
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio sweterek i bodziaki kupiłam i faktycznie fajne jakościowo
|
|
#1779 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie nie robiłam grupy krwi. W pierwszej ciąży robiłam, ale zapodziałam gdzieś..
|
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lekarz mi zlecił drugi raz i męża muszę donieść znowu a gdzieś zapodzialiśmy
|
|
#1781 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja przed chwilą wstałam, chyba już nic nie będzie w tym lidlu 🤣 to chyba nie ma sensu zawracać sobie głowy. Choć... muszę to przemyśleć 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1783 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
fiolek i Samer piękne te ciuszki! Ja nie bardzo mam po drodze do Lidla, poza tym nie mam ochoty na wyszarpywanie dziecięcych ciuszków w tłumie. U nas w mieście ludzie w poniedziałki spóźniali się do pracy bo czekali na otwarcie Lidla. djerba jaki słodki bobas, piękna pamiątka współczuję sytuacji, mam nadzieję, że nie będziesz sama tym razem przy porodzie.U mnie też badanie gr krwi było w pakiecie pierwszych badań. |
|
|
|
#1784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Opadły mi siły po tej glukozie, właśnie zjadłam śniadanie bo od rana na czczo. Wstąpiłam do pepco po drodze, ale nic nie kupiłam mimo że było masę rzeczy. Chyba od wyboru pękła mi głowa ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1785 |
|
Raczkowanie
|
wow dziewczyny poszalałyście w Lidlu hoho 400zł wow
co do laktatorów ja mam tufi spectra i jest do dupy heh elektryczny. na wszelki wypadek trzymam ale jak tylko będzie laktacja to od razu kosz. z zakupów to ja się mocno powstrzymuje jeśli chodzi o ciuchy. zabawek nie kupie też długo długo, mam 3 pudła, nie moge się doczekać kiedy będę mogła to sprzedać zostało mi tylko mata niemowlęca, huśtawka i ten konik FP. 6.10 przyjadą moi rodzice z moim zakupami dziecięcymi już nie mogę się doczekać
|
|
|
|
#1786 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam się pochwalić, zapisałam się do szkoły rodzenia!
Mój powiedział że ze mną pójdzie jak zajęcia będą koło 18.00 i się udało! Od 25 października do 6 grudnia będziemy razem chodzić. Szkoła jest darmowa więc tym bardziej fajnie, a im wiecej się dowiemy tym lepiej. 😄 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zależy mi głównie na lekcjach opieki nad dzieckiem, wiadomo teraz jestem zielona w temacie. 😅 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
#1790 |
|
Zadomowienie
|
Do tej co polecałaś do eco patrusa na Radzikowskiego ☺
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
to jeśli nic się nie zmieniło to osobno mają dzień ćwiczeń a osobno teorie
![]() swoją drogą mieszkasz gdzieś w tamtejszym regionie ? może mieszkamy gdzieś blisko siebie
No one else will ever know the strength of my love for you...after all, you are the only one who knows what my heart sounds like from the inside Edytowane przez LittleBeetle Czas edycji: 2017-09-25 o 13:13 |
|
|
|
#1792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O widzisz, to jak osobno to fajnie 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na ćwiczenia akurat nie chodziłam bo miałam daleko ale właśnie były w inny dzień tyle, że to było dwa lata temu, nie wiem czy nadal w tej formie jest
|
|
#1794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak jak pisałam mi bardzo zależy na teorii, opiece nad nowordkiem i tym podobnych rzeczach. Bedzie fajnie 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O super, ze Ci sie udalo ![]() Mnie cos nie ciagnie do tej szkoly rodzenia, dzwonilam do nich w sierpniu i kazaly raz jeszcze dzwonic jak bede w 27tc, bo wczesniej to nie biora ... Aaa tz mama kupila dwa kombinzony na zime!! Tz siostra jeden ciut chlodniejszy, ciekawe kiedy to moje dziecko wszystko zalozy! IMG_1506338871.812994.jpgIMG_1506338881.216494.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie ja chciałam iść od 10 października i Pani powiedziała, że jest jedno miejsce ale sugeruje ten późniejszy termin bo wiedza będzie bardziej świeża. Ja tam w sumie nie wiem, więc zapisałam się na ten późniejszy termin. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1800 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
żyrafka jest super !Miałam nie iść do tego Lidla, ewentualnie po koszulkę ciążowa, chociaż te w sumie akurat mi się nie podobały. Ale, że od rana kusicie to mamy i my; IMG_20170925_140343658.jpg ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

jeszcze biustonosz i gaciorki dla siebie
mógłby już być 30 chociaż 

żyrafka jest super !