![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
No jak tam, kujony, uczycie się do sesji???
Wpdałam tylko podzielić sie nowiną, ze za mniej wiecej 4 h przylatuje mój ukochany. Nie mog się juz doczekać!! ![]() Ściskam Was ciepło, miłego weekendu! |
![]() ![]() |
![]() |
#452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() super ze TZ juz bedzie. w koncu sie nacieszycie sobą. ja juz mykam papa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
ja zaliczyłam wczoraj kolejną część projektu u pana, który jest postrachem naszego kierunku, jak podchodziłam do niego to myślałam, że umrę
![]()
#454 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dacie radę, dziewczyny. To jest do przejścia - trzymam kciuki! ![]() Madziu, rób sobie przerwy, no można kuć po 10 h non stop, nie zapamietasz materiału! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
no wiedomo, że jest to do przejscia, ale trzeba sie uczyć i tyle stresu mnie to kosztuję, że szok
![]() ![]()
#456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie, Wy macie 3 miesiace wakacji, a ja max 2 tyg urlopu. I to nie wiadomo, czy mnie puszcza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
mam dosc TZa
![]() odgrywa sie bo nie dostal podwyzki. z wielka łaska poszedl ze mna na rower wczoraj, a i tak po 20 min wyladowalismy u jego siostry-i tyle z jazdy bylo. byly uroczystosci pod pomnikiem lotnika, a o 22 fajerwerki. oczywiscie wielce zmeczony, on nigdzie nie idzie a filmowal sie do 23. samej tez mnie nie chcial puscic ![]() ![]() dzis zamiast na festyn to do pracy poszedl. a wcale nie musial-prawie nikt nie poszedl ![]() ale jak bym rzucila haslo chodz na piwo albo numerek to od razu by lecial...
#459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sanetko, twój facet zachowuje się jak BABA. Nie jak kobieta, jak sfrustrowana, zrzedliwa BABA. Zapytaj się, go czy przechodzi może PMS? Moze go do ginekologa umówić? Nie ma się co nad takim użalać, trzeba mu ostro dowalić, żeby przejrzał na swe slodkie oczęta. Juz nei raz okazywało się w tym wątku, ze kubeł zimnej wody działą lepiej niz rozmowa. Eh ci faceci, są tacy prosci w obsłudze..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
nieeeee..ostatnia sesja była w styczniu. trzeba wiedzieć, jak sobie ułożyć życie, by na 10 semestrze nie mieć zajęć tylko obronę ![]() ![]() swoją drogą okrutna jesteś :P Sanetko, LV dobrze radzi z tym kubłem zimnej wody. inaczej się nie da...a może pomoże. przecież Wy za chwilę ślub bierzecie..a Ty ciągle jesteś nie do końca szczęśliwa...
#461 |
Zakorzenienie
|
Heloo.
Piękny dzień dzisiaj...polecam Wam kujonki kochane spacerki uskutecznić dla dotlenienia umysłu ![]() L_V juz pewnie cała w skowronkach bo TZ za chwilkę bedzie ![]() ![]() Chciałam powiedziec że ja uwielbiam swoją pracę...jestem chyba pracoholiczką. Mimo tego ze klienci czasem doprowadzqają mnie do nerwicy- tak jak wczoraj ![]() Siedzę biedna w pracy trochę skacowana i niewyspana..ale jakże podekscytowana bo dziś bedzie dobry dzień...no chyba ze pobijemy sie w Castoramie podczas wybierania farb ![]() Sanetko własnie przykre to jest że Ty nie jesteś w 100% szczęsliwa. Wiecznie TZ ma jakies fochy...czekasz na jego łaskę lub nieąłskę...na to czy przyjdzie z pracu wesoły czy zly. Kurcze dom to ma byc azyl..a nie miejsce do wyłodowywania negatywnych emocji na bliskich
#462 |
Zakorzenienie
|
L_V to dziś super powitanie będzie
![]() Ja wrzuciłam na luz i dziś odpoczywam. Nie ma co się przemęczać ![]() Haniu za jakiś czas idę z TŻem właśnie na spacerek ![]() ![]() Powysyłałam kolejne aplikacje w sprawie praktyk. Mam nadzieję, że gdzieś się załapię. Jeśli tak będzie to spędzę moje 3 miesiące wakacji harując na cały etat za darmo ![]() ![]() Sanetko musisz porozmawiać z TŻem i jakoś nim potrząsnąć. Czemu on się na Tobie wyżywa? Gdy wraca zły do domu widząc Ciebie powinien wyżalić Ci się co mu nie idzie, wygadać się a nie strzelać fochy. Czasem gdy czytam to co piszesz zastanawiam się czy dla niego nie istniej tylko on sam i jego potrzeby i zachcianki...wkrótce bierzecie ślub a Ty nie piszesz, ze jestem cała w skowronkach. Haniu trzymam kciuki abyście z Mężem się z nie pozabijali przy wyborze kolorów ![]() ![]()
#463 |
Rozeznanie
|
Dzien doberek
![]() Ale sie wyspalam, albo przespalam ![]() ![]() Pogoda cudna, a od wczoraj zrobilismy maly porzadek na balkonie i wstawilismy stol oraz krzesla i kanape ![]() L_V, ale super, ze sie w koncu doczekalas TZta ![]() Ale bedzie sie dzialo! Et-ko, jak humorek? Widzisz jaka jestes solidna, ze wszystkie egzaminy za Toba? To tylko powod do dumy i samozadowolenia. Jestes dla siebie za surowa i nie widzisz wlasnych zalet. Bedziemy trzymac kciuki 18-stego ![]() Haniu, nawet "zabijanie o farby" jest przyjemne ![]() ![]() Sanetko, buuu. Mam nadzieje, ze to przejsciowe fochy TZ-ta. Najlepiej zostaw go w spokoju i rob swoje. masz ochote jechac na pokazy? To jedz! Skoro fochy beda prawdopodobnie niezaleznie od tego co zrobisz. Trzeba bylo wczoraj pojechac z mama i miec w nosie, ze TZ niezadowolony z czegos. Kaska i Madzialenka, dzielne z Was dziewczynki. Z takim zapalem wszystko pozdajecie i ![]() Ja z TZtem jak pracuje w wakacje, to wieczorkiem obowiazkowo nad jeziorko jedziemy i jest tak bosko, ze nic wiecej do szczescia nie jest mi potrzebne! EDIT: Aaaaa, znow pozarlam sie z mama! Specjalnie juz do niej nie dzwonie, a ta mnie bombarduje codziennie jakimis swoimi pomyslami i watpliwosciami. Normalnie staralam sie byc opanowana, ale dzis nawrzeszczalam na nia i mam nadzieje, ze sie obrazi i da mi spokoj. Nie chce mi sie z nia gadac do dnia slubu. Ja nie wiem co ta rodzina ma w glowie, ale chyba jako panna mloda to ja potrzebuje wsparcia i uspokojenia, a nie mam rodzinke uspakajac, ze wszystko bedzie dobrze! Dobrze, ze mam kochanego TZ-ta, ktoremu sie wyrycze zawsze w rekaw, a on spokojnie do wszystkiego podchodzi i jeszcze stara sie mame tlumaczyc. Edytowane przez caperucitaroja Czas edycji: 2008-05-31 o 13:06 Powód: grrrrr |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zadomowienie
|
Aaa dziewczynki ja tylko na chwile, bo zaraz wychodze , ale wieczotrkiem jak wroce obiecuje ze zagladne na dluzej
![]() Niedawno skonczylam podklajac tapete i brakujace czesci tapete doklejac / bo okna wymieniane byly i sie tapeta rozp... ![]() I jestem z siebie dumna, ze mi sie udalo ![]() ![]() ![]() Buziaki i do wieczora piekne!!!!!!!1 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Wtajemniczenie
|
nom ;(
Cytat:
![]() ![]() Sanetko trzymam kciuki, żeby TŻ zaczął się zachowywać jak kochany TŻ i żeby było widać, że mu zależy, a moze zastosuj taka sama taktykę jak Gold? |
![]() ![]() |
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
egzaminy egzaminami...ale nie radzę sobie ze stresem związanym z mgr. stresssssssssssssssssss i dobrze, że masz takiego TŻta, zaraz męża ![]() a mamę chyba rzeczywiście trzeba odstawić trochę na bok. i cieszyć się szykowaniem do ślubu.
![]() |
#467 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Et-ko, staraj sie dotleniac spacerkami (mi truchtanie pomaga ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wystosowalam do mamy pismo droga e-mailowa i napisalam wszystko, co mnie boli i drazni i teraz czekam na lament, bo nie wiem, szczerze mowiac czy sie nie obrazi ![]() Nie umiem udawac, ze jest o.k skoro nie jest. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
a ja zjeździłąm pół wocławia i normlanie nie znalazłam stanika 65D
![]() ![]() ![]() a tak poza tym to TZ wziął katalog z obrączkami z A...u ![]() ![]()
#469 |
Zakorzenienie
|
Widziałam się z TŻ-em. Myślałam, że nie tęskniłam. Tak mi się wydawało. Nawet powiedziałam TŻ-owi, że bez jedzenia nigdy nie wytrzymałam dłużej niż 5 dni, a bez niego mogę spokojnie tydzień... Kochaliśmy się, a ja się poryczałam i mówiłam "zabierz mnie stąd". Czyli jednak tęskniłam. Teraz powtórka z rozrywki...
TŻ ucieszył się z rękawic, tak się biliśmy, że aż się mama zainteresowała ![]() TŻ stwierdził, że wie co mi na urodziny kupi i że widział to na plakacie, a kosztowało 399.99 ![]() ![]() ![]() TŻ: masz numer domu 59? ja: nie, 51 TŻ: aha, z kuzynem mi się myli, on ma 59 ja: jaki kuzyn? TŻ: Piotrek ja: on ma 69 TŻ: taaak? skąd wiesz? o takich liczbach myślisz... ja: bo na filmie z wesela zoomowali na numer domu, ty masz 59 TŻ: ...dobre, powiem ci dobre! hihi A tak poza tym rozjaśniłam włosy (chociaż nie wszystkie się dały i mam teraz czarno czekoladowe) (TŻ: zrobiłaś to bo chciałaś czy mi na złość?), a teraz lecę robić prace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
Obejrzeliśmy właśnie z TŻ "Co się zdarzyło w Vegas". Uwielbiam Cameron Diaz. Filmik lekki, zabawny choć z przewidywalnym końcem... no i romantyczny
![]() Moi sąsiedzi z góry, jak co sobotę, zaczęli właśnie imprezkę. Nie miałam bym nic przeciwko tylko każda imprezka jest w stylu weselnym:/ s ą tańce, ze mało sufit mi na głowę nie spadnie a muzyka... szkoda gadać... znam większość tekstów piosenek disco polo i biesiadnych:/ dobrze, że za jakieś 3 miesiące się stąd wynoszę na dobre, bo robi się to uciążliwe.
#471 |
Zakorzenienie
|
nikogo nie ma dzisiaj
![]() ![]()
#472 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie - kto mnie przygarnie, mam dość remontu
![]() ![]() Złoszczę się ,a tak na prawdę za bardzo jestem przywiązana do tego domu, ostatnio jakieś wśbibskie babsko przylażło, czy domy nie sprzedajemy, bo tych starszych państwa już nie ma. Ludzka bezczelność granic nie zna ![]() Cytat:
![]() Zaliczylam ostatni przedmiot w mej historii studenckiej i 15 lipca o 9 obrona ![]() ![]() ![]() ![]() Hania - gratuluje nowego gniazdka ![]() ![]() Sanetka- nie wiem, co bym zrobiła na Twoim, nie cierpie jak ktoś ma muchy w nosie, a tym bardziej jak mężczyzna ![]() Cytat:
![]() ![]() Szukamy teraz z TZ jakieś fajnej wycieczki na druga polowe wrzesnia, bo wtedy on będzie miał urlop ![]() Ja jestem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
Znowu miałam krwotok. Znowu mnie mdli. Byłam w szpitalu, ciśnienie w normie, na lekarza nie miałam czasu czekać.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co Ci jest?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Poemi, brzmi poważnie, a nawet groźnie. Zbadaj się dokładnie, bo z krwotokami nie ma żartów
![]() uważaj na siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
To pewnie przemęczenie, chodzę spać po 3, wcześnie wstaję i nawet jeść mi się nie chce ostatnio. Kiedyś mnie badali i nic nie wyszło, wszystko w normie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie siadam do projektu z zarządzania
![]()
#478 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Remony zawsze sporo zdrowia kosztuja, ale jak potem jest pieknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Troche tylko nie wiem co zrobic, bo slub mamy o 11.40, wiec troche bedzie za wczesnie na obiad i posiadowe. Musze jeszcze z TZtem pomyslec co zrobic ![]() Zycze ci, zebys jak najszybciej go skonczyla ![]() Dziewczyny, u Was tez jest tak goraco? Zaraz oszaleje, albo wyparuje. 35 stopni jest! Poemi, marsz do lekarza. Ja kiedys tez mialam krwotoki, nawet zupy nie moglam zjesc spokojnie, bo tylko nachylilam glowe, to juz mi z nosa kapalo. Lekarka wyleczyla mnie witamina K, ktora pomogla mi wzmocnic blony sluzowe i po klopocie. Nie wierze, ze takie czeste krwotoki, to taka "Twoja uroda". Takie rzeczy sie leczy. Lece nad jezioro, bo sie ugotuje. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.