|
|
#1801 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniówki 2018 - część II
Cytat:
Oj kusicie dziewczyny strasznie! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1802 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze teściowa podrzuciła mi ciuszki, które kupowała. Cześć jeszcze jak nie znała płci
na razie nasza mała ma więcej ubrań niż TŻ o.OIMG_20170925_141653333.jpg IMG_20170925_141600125.jpgIMG_20170925_141442024.jpgIMG_20170925_141309163.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1803 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i w sumie faktycznie fajna jakość tych rzeczy, a TŻ zadowolony ze tym razem nie róże ;pWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale za tydzień jedziemy oglądać wózki do sklepu dzieciowego to może uda mi się dorwac podobny. 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
Same śliczności 😊 my się jutro wybieramy do Lidla, ale znając życie nic już nie będzie 😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1806 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
ale żeście poszalały w lidlu żadna nie brała pieluszek? Drogo wychodzą, ale myślałam, że może przydałyby się chociaż 3 takie lepszej jakości.
|
#1807 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Jakoś dzisiaj dzień ucieka mi przez palce... cooos_ik ja kupuję albo Medela Swing albo Philips Avent, na pewno elektryzny i bardziej skłaniam się ku Philipsowi- podobno jest bardziej cichy. djerba ale zdziwiona mina fiolek7317 chyba całego Lidla wykupiłaś Ładne ubranka. TEn granatowy kombinezon suuuper <3Majka1503 dokładnie z tymi biustoniszami... Nie pomyślą o człowieku, że może miec mniej niż 80 pod biustem? Samer ładne zakupy, u mnie też stosunkowo dużo tego różowego ![]() SweetChoco super! Ja jutro mam drugie zajęcia. U nas nie ma ćwiczeń, bo położna twierdzi, że w różnych etapach ciąży ( a dziewczyny różnią się brzuszkami) nie chce prowadzić dla wszystkich tych samych ćwiczeń. Ja za bardzo nie mogę ćwiczyć więc mi nawet taki system odpowiada Praktyka będzie polegała na przykładaniu niemowlaka (lalki) do piersi, kąpaniu i chustonoszeniu ![]() FlexiLyn zastanawiałam się nad tymi ręczniczkami... może się skuszę jak jutro będą Ale zaradna teściowa ![]() Ja byłam rano w Lidlu, pojechałam specjalnie na 7 i co? Mój Lidl otwarty od 8... Więc wróciłam do domu, zjadłam śniadanie, pojechałam do lumpka, potem znowu do Lidla. Nie kupiłam w Lidlu nic... Śpiworki trochę cienkie były a ubranek już mamy mnóstwo Może się skuszę jedynie na skarpetki.
|
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fajne łowy! ja w sumie w głowie mam plan by czekać na wyprzedaże grudniowe ale nie wiem czy dotrwam tyle
|
|
#1809 |
|
Zadomowienie
|
To od razu się pochwalę dzisiejszymi łupami z lumpka
![]() I przyszedł mi kocyk minky z poduszką. Mam ten problem że jestem perfekcjonistką i do tego działam w branży poniekąd artystycznej... więc jestem dośc mocno wrażliwa na punkcie odcieni...kocyk jest ok, ładnie uszyty aczkolwiek kolor minky jest bardziej żółty niż na zdjęciu i nie zgrywa mi się z warstwą bawełnianą... Poza tym można było napisać jaka jest gramatura warstwy bawełnianej... może to kwestia bieli ale prześwitują wzory pod spodem Mężowi się podoba, najwyżej następny zaszaleję i zamówię sobie z La Milou.W załączniku zdjęcia
|
|
|
|
#1810 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
I pościel ślicznie wygląda, lubię to połączenie z żółtym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
Screenshot_20170925-114859.png
Pokaże wam czapeczke 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1813 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My zostawiliśmy remont pokoiku na początek grudnia, i teraz mam wątpliwości czy to był dobry pomysł. Cytat:
||
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Lovvi urocza czapeczka
![]() Cytat:
![]() teraz mam na 22 stycznia więc raczej wyrobię się w tym miesiącu
|
|
#1815 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#1816 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry mamusie
![]() Flexi, pytałaś o suszarkę, podrzucam link: https://www.groupon.it/deals/stendib...trico-13865883 Przy czym my korzystamy z grouponu włoskiego, na polskim nie znalazłam, widziałam natomiast suszarki elektryczne na allegro, ale ceny z kosmosu TŻ dziś się chwalił, że zamówił dwie - jedna dla nas, a jedną wziął swojej mamie(że niby taki prezent urodzinowyMam ambitny plan by pojechać jutro po południu na zakupy dzieciowe, wyczaiłam dwa lumpki w okolicy, trzymajcie kciuki za motywację ![]() I pochwalę się wczorajszym wyczynem... Poślizgnęłam się myjąc włosy nad wanną, gdyż wcześniej wzięłam prysznic, przetarłam podłogę mopem(zawsze narobię kałuż na 30 cm od wanny), położyłam dywanik i stanęłam na nim zbyt blisko wanny... w pewnym momencie zaczęłam jechać do tyłu stojąc z pochyloną głową
|
#1817 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i nie ma żadnego problemu z wysyłką do Polski?Co do ślizgania się w łazience to rzeczywiście trzeba nieźle uważać, jak nigdy mi się nie podobały takie maty pod prysznic, to jednak kupiłam. Dobrze, że się w porę przytrzymałaś ![]() A ja właśnie wracam z zajęć zdrowego kręgosłupa - bardzo fajne i rozluźniające i pewnie w domu nie chciałby mi się tak spokojnie i tyle razy powtarzać ;pWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1818 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Styczniówki 2018 - część II
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A pieluszki kupowalam, wzielam te mniejsze i jakosciowo daja rade ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na allegro zamawialas ten kocyk? Wybralam sobie dwa wzory, ale wlasnie boje sie ze ta bawelna bedzie taka go.wniana. Tez zastanawiam sie nad La Millou i jeszcze Makaszka, ale nie do konca maja takie kolory jakbym chcialazChociaz w La Millou na zamowieniu to wiem, ze i tak poplyne... Cytat:
Po nieprzespanej nocy spalam w dzien 3h, okaze sie, ze w nocy znow nie bede spac. Wstepnie wybralam posciele do lozeczka, rozek i kocyk, ale bede zamawiac juz po remoncie, bo kurcze nie ma gdzie tego trzymac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez fiolek7317 Czas edycji: 2017-09-25 o 17:42 |
|||||||||
|
|
|
#1819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fiołek też o tym myślałam że będzie ciężko się poruszać, najwyżej ćwiczenia odpuszczę a tylko teorii posłucham. No zobaczymy jak to będzie 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1820 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny, może faktycznie nie jest tak źle z tym odcieniem... Ale jednak widać różnicę w cenie kocyków w zależności od marki
Marzy mi się jeszcze taki jakby robiony ręcznie, Poofi ma takie. Może do TK maxa się wybiorę, tam mają nieraz różności ![]() M e g a r a straszne! Też się boję pośliznąć albo przewrócić... Dobrze że się udało przytrzymac ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- emeczka jak tam Twoje wyniki? Byłaś u lekarza?? |
|
|
|
#1821 |
|
Zadomowienie
|
Ja sie zakochalam w kocyku lullalove, na La millou nawet nie wchodzę bo tam jest za duzo slicznych rzeczy a ceny tez konkretne
![]() Jutro jednak ide na glukoze. Trzymajcie mocno kciuki bo w razie Wu WC jest na końcu przychodni, a na tym etapie sprinter ze mnie kiepski ![]() ![]() Megara - cale szczescie, że sie jakoś podtrzymałas, trzeba mega uważać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja kupiłam materiał i będę z mamuśką szyć. Wyjdzie o połowę taniej a wzór będzie taki jak chcemy 😊 Powodzenia na glukozie, ja dzisiaj przeżyłam. Nie było to smaczne ale było ok. Wynik już mam, i z tego co widzę to chyba jest w normie. 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Megara, uważaj na siebie. Najwięcej wypadków zdarza się w domu. Ja się ciągle o coś obijam i na kolejne wizyty do gina chodzę z nowym siniakiem. Aż mi głupio 😉 jutro też się pochwalę nowym pieknym siniolem 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1824 |
|
Zadomowienie
|
fiolek7317 tak z allegro, sprzedawca BabyLoveDecor. Może inne wzory ma mniej przezroczyste
Za to samo minky miłe w dotyku, wybrałam akurat tego sprzedawcę bo miał minky 400 g, podobno mniej niż 360 nie warto kupować
|
|
|
|
#1825 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, a teraz spróbowałam wpisać adres polski i włoski groupon nie akceptuje formatu adresu ![]() Ze mnie TŻ się śmiał jak oglądałam takie maty do wanny, "to jest dla dzieci" Muszę pomyśleć o dywaniku przy wannie z silikonem pod spodem. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mnie bezsenność dopadła tuż przed wyjazdem na wakacje, na szczęście znowu śpię nie najgorzej. Tyle rzeczy mi się podoba na polskich stronach, a tak niewiele oferuje wysyłkę za granicę a nikt mnie prawdopodobnie nie odwiedzi w tym roku, więc nie wiem jak mogę to rozwiązać
...under my breast and belly that I feel grateful for every pebble, and I don't know whether it is my pulse or the earth's that I hear Edytowane przez M e g a r a Czas edycji: 2017-09-25 o 20:36 |
|||||
|
|
|
#1826 |
|
Wtajemniczenie
|
djerba, super, ze z mezem wszystko ok
![]() Bylam w tym Lidlu, ale kupilam tylko sweterek i skarpetki. Zastanawialam sie nad spiworkiem, ale jestem jeszcze kompletnie zielona w kwestii spiworkow i nie chcialam ryzykowac. |
|
|
|
#1827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Styczniówki 2018 - część II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wlasnie mialam ten spiworek w koszyku, myslalam, zastanawialam sie, ale jakis taki lichy mi sie chyba wydawal. Odnosnie La Millou byla u mnie przyjaciolka i mialysmy wybrac kocyk, bo stwierdzila, ze jako ciocia to ona za niego zaplaci. Od razu chcialam torbe zamowic do wozka i poduszke antywstrzasowa, a tu wchodze w kocyk i niedostepny! Ajc, musze teraz czekac na dostawe. Kusi mnie jeszcze posciel do lozeczka, ale chyba rozsadek jednak sie odzywa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez fiolek7317 Czas edycji: 2017-09-25 o 21:35 |
|||
|
|
|
#1828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro wracam do domu, znowu mnie tyle h w samochodzie czeka
|
|
|
|
|
#1829 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałam stanik, ale była puściutka półka. Wzięłam za to majtki i leginsy - super są, mam nadzieję że nosić się będą równie super, choć na razie mam dużo luzu w brzuchu jeszcze. Dla maluszka tylko skarpetki wzięłam.Cytat:
biorę męża, bo się boję jak to zniosę
|
|
#1830 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja kupilam tylko sweterek rozowy. chcialam ten bialy azurowy, ale mama zwrocila mi slusznie uwage, ze biorac malutki rozmiar dla lezacego dziecka, ten sweterek bedzie wiecznie wisiał smętnie po bokach, bo ma tylko dwa guziczki u góry. mam wyniki glukozy ![]() za to coś mnie bierze. uchowalam się 25 tygodni, ale w koncu i mnie dopadlo. w aptece kupilam tantum verde a reszta to łaska boża, by wyzdrowieć.... |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

żyrafka jest super !
ale żeście poszalały w lidlu

ale nie wiem czy dotrwam tyle
Mężowi się podoba, najwyżej następny zaszaleję i zamówię sobie z La Milou.

TŻ dziś się chwalił, że zamówił dwie - jedna dla nas, a jedną wziął swojej mamie(że niby taki prezent urodzinowy

, a teraz spróbowałam wpisać adres polski i włoski groupon nie akceptuje formatu adresu 

a nikt mnie prawdopodobnie nie odwiedzi w tym roku, więc nie wiem jak mogę to rozwiązać