![]() |
#481 | |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
![]() Ten koleś co do mnie wypisywał zrobił sobie taki sam opis jak ja mam, brzmiał : nauka:/ prawo, modele... Idę chyba zrobić sobie budyń, coś ciągle bym jadła, a jak już zaczynam, to stwierdzam, ze to nie to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Hmmm, a ja odwrotnie - słodzona herbata to dla mnie makabra, za to kawa bez cukru jakoś mi totalnie nie smakuje. Ale może to kwestia, że ja piję mocną kawę i mocną herbatę - może ze słabymi miałabym inne odczucia...? Cytat:
![]()
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
Mnie też dobił strajk PP. Czekam na cztery przesyłki... Cieniutko
![]()
#484 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
slodzisz białą herbatę? ![]() ja nie piję ani slodkiej herbaty, ani slodkiej kawy ![]()
![]() |
#485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#486 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Zaiste dziwny... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zaczynam sie drapać kiedy się odzywa na GG. Żal mi go, ale słowo daję zablokuję skunksa. ![]() Jeszcze mi napisał, że mojego męża nigdy nie lubił. No kto by się spodziewał?! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale dziękuję. Nadzieja zdecydowanie poprawia jakość życia. ![]() Jedna wyruszyła wczoraj. ![]() No... Każdą słodzę. To źle? ![]() Mogłybyśmy jeszcze porównać poziom chaosu. ![]()
![]() |
#487 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jakaś propozycja ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#488 |
S. Sssss. SSSSS.
|
nie to, że źle (chociaz cukier jest niezdrowy
![]() ![]() ![]()
#489 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
Ja wolę sobie nie wyobrażać smaku słodzonej zielonej herbaty. Ani białej. Brrry.
Słodzę li i jedynie czarną z cytryną - tylko takie połączenie uznaję. Za to gorzka kawa, o nie. Piję słodzone coś, co z racji zdecydowanej przewagi mleczka, kawą już chyba nie można nazwać ![]()
#491 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
Herbatę uwielbiam (tzn. czarną i dosyć mocną). Kilka kubków dziennie to norma
![]() Mam uraz do espresso - fantastycznie i w mig stawia na nogi, ale brrrr.. jak przełykam to mam ciarki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
kurcze strajk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#495 |
BAN stały
|
No dziwny, zablokowałam go na gg, ale jesli może oglądac moje zdjęcia to ten znajomy mu je pokazał, bo galerie mam zablokowaną. A oczywiście mój znajomy nie raczy nic odpisać.
Hehe nawet jeśli ciąża to na objawy za wcześnie, a może nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
Zieloną piję gorzką. Raz przez pomyłkę sobie posłodziłam i wzięłam łyka. Omal nie zwymiotowałam i musiałam wypluć wszystko do zlewu. Natomiast czarna musi być dobrze osłodzona i mocna. Słabizny nie cierpię
![]()
#497 | |
Zakorzenienie
|
To tak jak ja, jaka by nie była ( jeśli w ogóle się zdarzy,ze piję ), zawsze lura - Ś.P. Teść mój mawiał na taką : "SIKI WERONIKI"
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przepraszam że ja tak ni z gruszki ni z pietruszki ale potrzebuję pomocy kogoś biegłego w angielskim, najlepiej z odrobiną terminologii z zarządzania. Chodzi mi o dosłownie pięć słów słów do przetłumaczenia (tytuł) i jeśli któraś dobra dusza się zlituje to będę wdzięczna
![]()
#499 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja zielona też gorzką, czarna słodzę łyżeczkę. A jest taka herbatka idylla waniliowo truskawkowa, to ją słodzę 2 łyżeczkami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#500 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja z kolei lubię.
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I ja również - już od kilku lat piję sobie gorzką herbatę. Czarna z cytrynka owszem, ale cukier odpada. Natomiast kawa, to tylko rozpuszczalna i w dodatku z zdecydowaną przewagą mleka... ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na menopauzę w przypadku Zuziuni chyba letko przywcześnie, podejrzewałabym prędzej tę drugą opcję ![]() Cytat:
![]() ![]() Favkes, śliczny avatar ![]()
![]() |
#502 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też, trzy łyżeczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to ja jestem skrajnie odmienna- uwielbiam mieć nieskazitelny porządek, wszystko na swoim miejscu, co nie znaczy, że jestem jakąś obsesyjną pedantką. Może inaczej: lekki nieład, bałagan mogę znieść, nie zniosę natomiast brudu: niepozmywanych naczyń, niewytartej podłogi itp. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
Nie podoba mi się wizja kolejnego strajku na poczcie. Pani w okienku widocznie poirytowana moim pytaniem odpowiedziała że ona o niczym nie wie więcej, oni nie strajkują, ale tyle wie z radio. Jednak to że mój urząd nie strajkuje nie oznacza że dotrą moje paczki
![]()
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
Ja kawe pije okazjonalnie.
Z ekspresu cisnieniowego, z duza iloscia mleka. Czasem minimalnie ja dosladzam. "Plujki" i rozpuszczalnej nie lubie. Herbata czarna, ale tylko z cytryna i cukrem i gdy za oknem zima ![]() Na codzien czerwona i zielona. Jestem uzalezniona od coli ![]() Nawet moje eksperymenty z cola i wyrwana osemka nie pomogly ![]() Sesje uwazam za rozpoczeta ![]() Jetsem juz po pierwszy przedterminie, mam nadzieje, ze zdanym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy w trakcie tygodniowej przerwy od pigułek można mieć pogorszenie nastroju? Zauważyłam już to trzeci raz, biorę pigułki - jest ok. Odstawiam- płacze, przygnębienie, czarne myśli itd?
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeczekaj jeszcze, tak ze 2-3 opakowania pigul, powino sie unormowac. Jesli nadal bedziesz miala takie obnizenia nastroju, to wtedy zmiana pigul jest wskazana. Chyba ze jeszcze cos niepokojacego zauwazylas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Zakorzenienie
|
Tzn. ten pogorszony nastrój w trakcie przerwy mam odkąd biorę Yasmine. Dopiero od 2, 3 opakowań i cykli zorientowałam się, że to ma związek z odstawieniem właśnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
ja za to kawe ubóstwiam. wszystkie rodzaje i wszystkie gatunki, chociaz latte zwycieza. 2 kubki dziennie to norma (koniecznie kubki!).
za to ostatnio sfiksowałam na punkcie herbat, co chwile jakas kupuje. dzisiaj np wyszlam z truskawkową ze śmietanką, taki dziwny twór, zaraz sobie zrobie to zdam relacje. za 2 tyg zaczyna mi sie sesja, teraz jak na razie szał zaliczen sie rozpaczal, dzisiaj napisalam dwie prace zaliczeniowe i padam na ryjek, conajmniej jakbym tone przerzucila, taka zmeczona jestem. zamowilam dzisiaj buty, a tu sie okazuje ze moge sobie dlugo na nie poczekac ![]() ![]() teraz jeszcze tylko musze znalezc wygodne klapki, biala sukienke, torebke, bron Boze perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
BAN stały
|
Cytat:
Sie zobaczy za 2 tygodnie ![]() A co do herbaty jeszcze, kiedyś w ogóle nie piłam, ale mój tz mnie nauczył. Piłam tylko zieloną, o czarnej nie było mowy. A teraz zielona mi jakoś nie podchodzi, ale to kwestia przyzwyczajenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Organizm musi sie przyzwyczaic do innej 'gospodarki hormonalnej' i potrzebuje czasu. Dlatego, jesli nie masz innych objawow niepozadanych, przeczekaj 2-3 miesiace, duza szansa ze bedzie ok, jak nie to zmiana. edit/ nie wiem co mi sie ubzduralo, ze ty niedawno zaczelas brac piguly. Od kiedy je bierzesz? Jesli od dluzszego czasu i caly czasu maszztakie objawy, to ginekolog powinien Ci dobrac inne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.