|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Ojej dziewczyny ale jestem szczęśliwa
Właśnie dzisiaj przyszedł mój stanik i ...jest idealny od razu musiałam się pochwalić Skakałam z 5 minut po wszystkich pokojach a on ani drgnąłDziękuję Pani Marysi ![]() Cytat:
dla mnie to w ogóle nie do pomyślenia. Nie przyjść na ślub własnej siostry???? Dla mnie to tym bardziej dziwne bo ja ze swoim braciszkiem i siostrunią bardzo sie kochamy, czasami sie kłócimy (jak to między rodzeństwem), ale ogólnie jest ok.A ta dziewa (bo inaczej nie można nazwać) Twojego brata to też jakaś nie do końca normalna. Tak jak już dziewczyny pisały powinna go wypchnąć nawet, jeśli sama nie może w końcu to wesele jego siostry. |
|
|
|
|
#3812 |
|
Rozeznanie
|
Tez sobie nie wyobrazam, zeby moja siostra nie przyszla na wesele
. Do tego jest moją swiadkowa. Fakt, jak każde rodzeństwo, tez sie kłocimy Byłam dziś na próbnej fryzurze. Oto efekt. Kosmki włosów trochę odstają, gdyż niema prawie lakieru
|
#3813 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale raczej upałów nie bedzie z racji tego ze to wrzesien ![]() Plan - Dzień Skupienia wykonany Obyło się bez aborcji i antykoncepcji. Jedynie pupy nas bolały - ławki dla liliputów, małe i twarde
|
||
|
|
|
#3814 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam grzywkę i kurcze wiesz nie tak łatwo dobrać coś fajnego. Ale w sumie to przekonam się po rozmowie z fryzjerką (nie wiem kiedy) jak będzie najlepiej i jakie będą jej możliwości - skoro ma mnie czesać w domu. Ale z tego co wiem super loki robi się nawet prostownicą, więc nie widzę w tym problemu, jedynie coś dobrego co utrzyma... jakby co to myślę o takiej fryzurce chociaż na plenerową sesję która ma się odbyć innego dnia Cytat:
ciocia mi załatwia akt urodzenia i metrykę chrztu - tam gdzie się odbyły a za tydzień chcieliśmy załatwić USC, ale ciężko to widzę ;/ nie! to musimy załatwić nooo ![]() Cytat:
taki naturalny ładniejszy niż z toną lakieru ;p jejć jak mi się nie chce w ten upał ślęczeć nad pracą ![]() ![]() ![]() idę zrobię sobie kanapkę (ach te PMSy )
|
|||
|
|
|
#3815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też mam stanik dobrany odpowiednio i jest świetny, więc wiem jaką rodość odczuwasz
|
|
|
#3816 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no ale bzyka już nie ma więc i eskorty hondowej też nie bedzie, ale za to jest szansa że będzie szpaler![]() ![]() bo chłopaki chyba ubiora się w te munduryCytat:
tylko co się okazało po przymierzeniu z marynarka brakuje około 1,5cm żeby ładnie wystawały mankiety ale olewka koszula kosztowała 170zł więc już i tak sporo poszło ale TŻ się na nią uparł bo ma wszyta srebrna nić i tak fajnie wygląda![]() Cytat:
a jak tak się ciąnie długo to rzeczywiście wyglądasz jak z "czerwonego dywanu" ![]() Cytat:
![]() jaaaaaaaaaaaaaa chcę ![]() Cytat:
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|||||
|
|
|
#3817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.
|
|
|
#3818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ z kalkulatora już korzystałaś??
|
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Początkowo chciałam jechać do Warszawy, ale w końcu sama sie wymierzyłam, zgodnie z instrukcją i pomyslałam: raz kozie smierć. Zamowiłam przez neta i chyba juz zostanę klientką tego sklepu
|
|
|
|
|
#3821 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zle sie bym w tym czuła
|
|
#3822 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór wszystkim nocnym markom!
Cóż za cisza o tej porze , że aż podejrzane to ![]() Jeżeli chodzi o koszulę to mój Tz będzie miał prawdopodobnie 2 - na długi i na krótki rękaw do przebrania. Ślub w sierpniu, więc będzie ciepło tak będzie po prostu bardziej elegancko monai jak masz jeszcze troszkę tych lodów to ja się zgłaszam do ich spałaszowania choć powinnam troszkę schudnąć do ślubu, bo przy wzroście 152 cm ważę ostatnio jakieś 57-58 kg i ogólnie to najbardziej chciałabym "pozbyć się" mojego brzuszka tylko tyle ![]() Integra ja sobie nawet nie wyobrażam tego, że twój rodzony brat nie przyjdzie na ślub i wesele Weź go na siostrzano - bratową rozmowę i przemów mu do rozumu, że chodzi o jego siostrę , a jak to nie pomoże to ![]() Milibili mój ostatni okres też się spóźnił o 2 tygodnie, w czasie których wszystko tak mnie bolało, jakbym miała go zaraz dostać Powoli chyba mnie zżera stres przedślubny i ostatnio liczyłam, że zostało nam tylko 73 dni
|
|
|
|
#3823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a do mnie wczoraj dotarly zamowione cienie, ktorych zamierzam uzyc w makijazu slubnym |
||
|
|
|
#3824 |
|
Raczkowanie
|
jestem wsciekla.........
na TZ I jego mamusie ![]() zaczelo sie wczoraj....TZ dzwoni do mnie i mowi ze jego mama ma pretensje ze nie pokazalam jej zaproszen ze ona nie wie kogo zapraszam@!!!!!!!!!!!k... .m..myslalam ze mnie roztrzesie!!!!!!!!!!!!!!! !!no wiec spakowalam do pudla zaproszenia z jej strony do pudelka i wzielam do TZ...i pojechalismy zaprosic mojego kuzyna ktory jedzie do Angli i tam upilam sie wisnioweczka ze swoim ojcem chrzestnym..wrocilam do domu pijana jak bela.ale ten alkohol troche ugasil moje nerwy...kjuzyn sie ucieszyl z zaproszenia i od razu powiedzial ze bedzie!!!jedna dobra sprawa chociac... noi wrcajac do tesciowej i sprawa jest taka ze jakies ciocie z TZ rodziny ze Slaska juz powiedz ze nie przyjada na wesele nie dostawszy jeszcze zaproszen i jego mama tzn TZ juz kombinuje kogo zaprosi na ich miejsce...bo chce dupke wylizac sasiadom i prosi sasiadow z 5 domow jestem zla plakac mi sie chce..mam dosc dziewczyny.p.s.dzis jest rocznica naszych zareczyn |
|
|
|
#3825 |
|
Wtajemniczenie
|
kina2807 słyszałam, że te cienie revlona są ekstra...
mazaj się i mów wrażenia ![]() toverek83 kurcze... rzeczywiście można się wkurzyć jak to się nie dołożyli do zaproszeń?? albo odwet na teściową albo zacisnąć zęby i jeszcze Twój TŻ za mamusią obstaje, o rany
|
|
#3826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, z tymi tesiowymi to juz tak jest, ze zamet sieja , mam nadzieje, ze sytuacja sie wyjasniCytat:
|
||
|
|
|
#3827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo stanę się ślubnym bankrutem. Naprawdę te cienie są takie super? Może nie powinnam pytać, bo zaraz będą mnie prześladować i na wpółświadoma je kupie.![]() Cytat:
Co do zaręczyn powinnaś się z tego cieszyć, a Ty nam tu takie minki wklejasz. Nam 02.08 minie dwa lata od zaręczyn.... ![]() Dziewczyny życzę Wam słonecznego dnia, u mnie we Wrocku już 29 stopni w cieniu a ja zaraz wychodzę. Czas opalić blade giczały.
|
|
|
#3828 |
|
Raczkowanie
|
grrrrrrrrr.... toverku lepiej ochlanac niz toczyc walki. niestety czesto tak jest, ze syn stanie po stronie matki
nie daj sie sprowokowac tesciowej!!!!!!! jestem po Twojej stronie!
|
|
|
|
#3829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Toverku, przykra sytuacja. Domyślam się, jak Ci skoczyło ciśnienie
Ja nie lubię, jak mi się ktoś w takie sprawy wtrąca nieproszony - rozumiem, przejmują się, poza tym płacą za wesele, ale sama wiem najlepiej, kiedy co załatwiać, jak i gdzie. A teściowa czasem sama od siebie przypomina, że zaproszenia, że to, że tamto. Ja jestem osobą wyjątkowo drażliwą, więc się zawsze wkurzam. W końcu ona jeszcze nie wydawała swojego dziecka, moi rodzice - owszem, i to w zeszłym roku, więc chyba lepiej jestem poinformowana, kiedy wszystko trzeba załatwiać ![]() I jeszcze jak zaczęła wyliczać, do kogo pójdziemy z ciastem przed ślubem (taka śląska tradycja). Wyszło, że dnia nam braknie i to w dodatku ona sobie życzy, żebyśmy osobiście jechali do ludzi, których obydwoje nigdy na oczy nie widzieliśmy (np. do rodziców dziewczyny ich drugiego syna, czyli mojego przyszłego szwagra). Czasem mam dość. Zastanawiam się wtedy, czy to mój dzień, czy raczej wszystkich innych osób, a mój najmniej
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Panny z 23.08 zostało nam 2 miesiące i 20 dni
|
|
#3832 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak wygladaja cenowo takie fajne cyckonosze??
|
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale przyznam, ze jak je wczoraj na zywo zobaczylam, to zapragnelam miec jeszcze inne kolory , ale na razie stop, jeszcze mam do kupienia puder sypki, fixator i tusz do rzes, wiec na razie z cieniami koniec (na razie podkreslam )u mnie wSzczecinie juz o 7 rano goraco bylo , dobrze, ze w pracy klimatyzacja dziala |
|
|
|
|
#3834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale kupowałam stanik przez neta i jest dobry, więc ja zaufałam temu kalkulatorowi
|
|
|
#3835 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będe bardzo wdzięczna za informacje, bo tak jak Wy mam problem z zakupem biustonosza. Cytat:
|
||
|
|
|
#3836 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzieki ![]() a cienie też super Cytat:
Sytuacja przykra. U mnie Teściowa się nie wtrąca i nawet nie widać zadnego zaangażowania. Niewiem, która sytuacja jest gorsza, Twoja czy moja
|
|
#3837 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Robiąc tak, za Twoimi plecami zresztą tylko Cię do siebie zniechęci, ale o tym chyba nie pomyślała. Nikt nie broni rodzicom doradzać, ale nie w taki sposóbCytat:
![]() Ładne te cienie. To Revlon? Cytat:
madziczek pani Marysia to właścicielka sklepu z bielizną. namiary prześlę Ci na priv bo nie wiem czy tutaj można |
|||
|
|
|
#3838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poczytaj sobie, można dużo ciekawych rzeczy się dowiedzieć i wymierz się zgodnie z instrukacją
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Toverek wspolczuje
u nas jak u biedronki- zero zainteresowania przygotowaniami ze strony tesciowej. moze to i dobrze. za to jak teraz zamowilismy zaproszenia to moja mama sie upierala ze odda nam pieniadze-ale odpuscila ![]() Gosia moge i ja prosic namiary na pania Marysie.... a ja sie wlasnie opalam. w sumie na twarzy to juz jestem czerwoniutka. ale wyrownuje sobie ramiona i dekold. i przy okazji ucze sie od sesji..."tylko" 11 egzaminow mnie czeka.
|
#3840 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

Właśnie dzisiaj przyszedł mój stanik i ...jest idealny
od razu musiałam się pochwalić

dla mnie to w ogóle nie do pomyślenia. Nie przyjść na ślub własnej siostry???? Dla mnie to tym bardziej dziwne bo ja ze swoim braciszkiem i siostrunią bardzo sie kochamy, czasami sie kłócimy (jak to między rodzeństwem), ale ogólnie jest ok.
A jak wy robicie?
ciezko sie skupic na czymkolwiek. A w dodatku sie zdenerwowalam...
)
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

choć powinnam troszkę schudnąć do ślubu, bo przy wzroście 152 cm ważę ostatnio jakieś 57-58 kg i ogólnie to najbardziej chciałabym "pozbyć się" mojego brzuszka tylko tyle