|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Schizm - trzymam kciuki. Pomodlę się
![]() Ufff jedne dzien odpoczynku ![]() W nocy byłam taka burza, ze o 3 się obudziłam, bo tak waliło piorunami, że szok ; / Piorujn za piorunem. Dobrze, że uwielbiam burzę, ale ta była wyjątkowa - bałam się ![]() Rano oczywiście z powodu burzy nie było internetu, ale już wszystko w porządku ^^ W pracy jestem od poniedziałku do soboty, od rana do wieczora w sumie ==' Wczoraj musiałam byc z kumpelą na jednym stanowisku, bo sama nie dawała sobie rady - wyobarzacie sobie? 1 stanowisko opyliło 150 koszy truskawek ^^ Spalona jestem niemiłosiernie - nie am sie co dziwic skoro prawie cały dzien na słońcu.. Wczoraj kupiłam sobie extra tunike z OSraya (Orsay xd) pzrecenioną z 70 zł.. na... 19,90! ^^ A jest taka sexy, ze ahh xD TŻ jak zobaczył to zaniemówił ^^ Jeszcze 28 dni i go zobaczę ![]() ![]() Lecę się lenić. Dziwnie w sumie tka bez nauki ![]() ![]() Miłego i słonecznego dnia kochane ;*
#3662 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam się przywitać
![]() Niedługo wybywam na działeczkę z TŻ-tem,korzystajcie z pogody kochane,mimo,że niedziela ^^ ![]() ![]() Miłego dnia ![]() Nefre - gratuluję zakupu hihi ^^ ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Rozeznanie
|
A ja chyba chora jestem. O nie, w taką ładną pogode.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Zakorzenienie
|
A ja zaraz ide sobie poleżeć na dwór
![]() Miałam referat pisać, ale... w taka pogode ?? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
Tamuś - nasza krew ;D
#3666 |
Zakorzenienie
|
![]()
Schism Kochana trzymam kciuki
![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jabluszko, gratuluje najduzszego posta na wizazu (patrz poprzednia strona) ![]() hej kochane! wlansie wrocilismy, nie jestem wam w stanie opisac jak pieknie bylo...Bylam w szoku jak dojechalismy, ogromne jezioro otoczone gorami,domek w gorach z widokiem na jezioro, hale i owieczki.Domek 200 letni prawie!!Pogoda piekna, zero sasiadow dookola(az strach ![]() ![]() ![]() postaram sie wkleic pare fotek potem, teraz kapiel,pranie i prasowanie. mam nadzieje,ze macie faaajny weekend! ![]()
![]() |
#3668 | |||||
Zadomowienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przeziębienie...? kuruj się ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() staram się ![]() Cytat:
![]() ![]() Łooooraaaany, ale ja mam życie - wczoraj skończyłam pracę gdzieś ok. 2, ale że były jakieś imprezy zorganizowane i pozostawało trochę wódki i wina to ktoś musiał to spić coby się nie marnowało więc... wróciłam do domu ok.5, razem ze wschodem słońca ![]() Spałam gdzieś do 11, a jak się obudziłam to zdałam sobie sprawę, że na 12 byłam umówiona z koleżankami ![]() ![]() ![]() A na 17 znowu do pracy, niezły maratonik mam ![]() A jakie wczoraj były napiwki, echhh.... ![]() Trzymajcie kciuki żebym tam nie padła dziś :P A jutro mam egzamin, na ktory oczywiscie nie naucze sie... No, ale na szczescie to egzam z anglika (certyfikaty nas nie zwalniają ![]() ![]() Buziaki i miłego niedzielowania kochane ![]() edit:aaaaaa zapomniałam jeszcze o jednym ![]() ![]() ![]() ![]() radocha ![]()
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Słonka
![]() Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka ![]() właśnie wróciłam z Gliwic ^^ (nie ma to jak długa randka ![]() ![]() ![]() nadrobię wszystko co pisałyście po egzaminie ![]() proszę o kciuki bardzo, bardzo ![]() miłej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A kiedy urodzinkujesz ![]() Cytat:
![]() Eh ciekawe weekendy macie ![]() ![]() ![]() Wszystkiego naj z okazji naszego święta ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
Jak zawsze się rozpisze: dzień dobry i miłego dnia
![]()
![]() |
#3673 |
Zakorzenienie
|
Miłego ;*
zmykam za chwilkie do pracy ![]() ![]()
#3674 |
Zakorzenienie
|
Miłego i udanego tygodnia wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry i milego dnia wszystkim. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 |
Wtajemniczenie
|
Hej, Dziewczynki...
![]() Wczorajszy wypad bardzo udany, było naprawde swietnie ![]() Na liczniku 215km ![]() ![]() ![]() Niestety slonce przypalilo mi plecki ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#3677 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Słoneczko swieci, ptaszki cwiekaja-zyc nie umierać, niebo niebieskie,obłoczki białe tylko jakis cholerny sąsiad pali jakies skory i mi dmucha do okna! ![]() Ewusia-Marchew-kciuki są ![]() Madamme-niezłą prace masz ![]() Nefre ja tez uwielbiam burze-ale w tym roku u nas nie było takiej porzadnej raz zagrzamiało i koniec ![]() Agolek zazdroszcze Ci tej wyprawy w gory ![]() ![]() miłego dnia! ![]()
#3678 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak kochana trzeba myslec optymizstycznie :ehem: Na pewno bedzie dobrze :cmok: Trzymam kciuki zeby wszystko sie udało :kciuki: Cytat:
Cytat:
Nie mozesz byc chora :nie:Przesyłam Ci dobrą energie :rolleyes::cmok: Cytat:
A propos randki to na serio byłas w Gliwicach? Cytat:
Masz ciemna karnacje czy po prostu opala Cie szybko? Dziekuje :) No i nawzajem :* Cytat:
[quote=Mercy;7751046]Dzien dobry:D Słoneczko swieci, ptaszki cwiekaja-zyc nie umierać, niebo niebieskie,obłoczki białe tylko jakis cholerny sąsiad pali jakies skory i mi dmucha do okna!:mad: Mercy powiedz ze no gdzie Ty mieszkasz? :D Bo wiesz u mnie tez dmucha dym.Moze my sasiadkami jestesmy a nawet nie weimy? :confused::D A Ty chyba jestes nowa ,prawda? Bo jakos wczesniej Cie nie znałam.:cool: Gabi z tej strony ;) |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Wtajemniczenie
|
Baby, wczoraj wybralam sie na wycieczke rowerową i w sumie przejechalismy 215km
![]() ![]()
![]() |
#3680 |
♥
|
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wygrałam walkę z swoim zołądkiem
![]() Jem znowu 4 posiłki dziennie ![]()
#3682 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wpadłam na chwilę tylko się przywitać,teraz najgorsze dni,i zrobiłam sobie małą przerwę w nauce,część ocen znam już,ale to na razie tylko ołówkiem proponowane,więc nie ma się co martwić na zapas ![]() ![]() Baby - co mam na działce? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() widzę że weekend zawodowy był, nooo, to lubię ![]() Cytat:
![]() ja też się powinnam uczyć cały czas ale jest to wbrew mojej naturze i nie mogę sobie tego robić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ano, na serio ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję dziewczynki za wsparcie, pomogło, bo zdałam ![]() ![]() ![]() pogoda mnie dobija z deka, zwłaszcza ze nie mogę z niej korzystać ![]() ![]() ![]() dziś już odpoczywam od nauki, polenię się trochę ![]() miłego wieczorka ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
Plecy zjarane, ide sie wyprysznicowac i spac niebawem
![]() Jutor znowu praca ![]() Wlasnie ejstem po ncdonladsowym jedzeniu :roleyes: Z kumpela wytrzasnelyśmy sobie karty, dzieki kotrym mamy tansze amku - i dzieki temu za tortille i fryty dałam tylko 7 zł! ![]() Poza tym TŻ znalazł prace - 15 zł za godzinę ![]() Czekam niecierpliwie na 5 lipiec, bo wtedy wyejzdzam do niego ![]() A i ten no - widze, ze tutaj fanki burzy ;D No , lece już - milego poniedzialku ;*
#3685 |
♥
|
zrobiłam referat na religie, zadania z chemi ( ile ich było
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
Aniu jaki masz temat? może pomozemy?
#3687 | |||||
Zadomowienie
|
helooooł
![]() 13 czerwca ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A w ogole to masz przepiękne zdjęcie na n-k ![]() ![]() a dziękuję, jakoś poszło - nie powinno być źle (nie zapeszając:P) ![]() ja też ![]() Cytat:
![]() właśnie ![]() Dziś aktywnego życia ciąg dalszy - wyspałam się tyle o ile, pozniej pojechalam na egzamin,ktory trwał dłużej niż przypuszczałam... Po powrocie przespałam się trochę, zjadłam i poleciałam na spotkanie z koleżanka ![]() ![]() ![]() I tak oto jestem w domku... ![]() Buźka kochane i miłej nocy ![]()
![]() |
#3688 | ||
Zakorzenienie
|
ja jutro też do pracy więc się będziemy razem smażyć
![]() jestem za ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Spędziłam wieczór w łazience na zaległych zabiegach pielęgnacyjnych ![]() ![]() chyba się powoli do spania zbieram, a nuż widelec nawet wyspać mi się uda jak raz ![]() miłych snów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dzien dobry laleczki, u mnie dzis pogoda szkocka, deszczowo i pochmurnie ale w mieare cieplo-ok 14C i strasznie swieze powietrze jest. w sumie jak ide do pracy to wogole zeby bylo chlodniej bo u nas w biurze jak jest cieplo to jest masakra. milego dzionka wam zycze! ![]()
![]() |
#3690 | |
Zakorzenienie
|
no nawet całkiem
![]() ![]() Cytat:
![]() Muszę sie zacząć powoli zbierać, do pracy dziś śmigam, nie chce mi sie strasznie ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.