|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Schizm - trzymam kciuki. Pomodlę się
Ufff jedne dzien odpoczynku W nocy byłam taka burza, ze o 3 się obudziłam, bo tak waliło piorunami, że szok ; / Piorujn za piorunem. Dobrze, że uwielbiam burzę, ale ta była wyjątkowa - bałam się ![]() Rano oczywiście z powodu burzy nie było internetu, ale już wszystko w porządku ^^ W pracy jestem od poniedziałku do soboty, od rana do wieczora w sumie ==' Wczoraj musiałam byc z kumpelą na jednym stanowisku, bo sama nie dawała sobie rady - wyobarzacie sobie? 1 stanowisko opyliło 150 koszy truskawek ^^ Spalona jestem niemiłosiernie - nie am sie co dziwic skoro prawie cały dzien na słońcu.. Wczoraj kupiłam sobie extra tunike z OSraya (Orsay xd) pzrecenioną z 70 zł.. na... 19,90! ^^ A jest taka sexy, ze ahh xD TŻ jak zobaczył to zaniemówił ^^ Jeszcze 28 dni i go zobaczę Lecę się lenić. Dziwnie w sumie tka bez nauki Ale w koncu mam dzisiaj zasłuzony odpoczynek Miłego i słonecznego dnia kochane ;*
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się przywitać
Niedługo wybywam na działeczkę z TŻ-tem,korzystajcie z pogody kochane,mimo,że niedziela ^^ Miłego dnia Nefre - gratuluję zakupu hihi ^^
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3663 |
|
Rozeznanie
|
A ja chyba chora jestem. O nie, w taką ładną pogode.
|
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaraz ide sobie poleżeć na dwór
![]() Miałam referat pisać, ale... w taka pogode ?? ![]() ![]()
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Tamuś - nasza krew ;D
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Schism Kochana trzymam kciuki
![]() Miłego dnia |
|
|
|
#3667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jabluszko, gratuluje najduzszego posta na wizazu (patrz poprzednia strona) ![]() hej kochane! wlansie wrocilismy, nie jestem wam w stanie opisac jak pieknie bylo...Bylam w szoku jak dojechalismy, ogromne jezioro otoczone gorami,domek w gorach z widokiem na jezioro, hale i owieczki.Domek 200 letni prawie!!Pogoda piekna, zero sasiadow dookola(az strach ) ,byly rowery wiec zjechalismy do wioski pare kilosow a potem w tym upale pod gorke do domku TZ myslalam,ze mnie zabije za te rowery ![]() postaram sie wkleic pare fotek potem, teraz kapiel,pranie i prasowanie. mam nadzieje,ze macie faaajny weekend!
|
|
#3668 | |||||
|
Zadomowienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() przeziębienie...? kuruj się ![]() Cytat:
![]() staram się ![]() Cytat:
![]() ![]() Łooooraaaany, ale ja mam życie - wczoraj skończyłam pracę gdzieś ok. 2, ale że były jakieś imprezy zorganizowane i pozostawało trochę wódki i wina to ktoś musiał to spić coby się nie marnowało więc... wróciłam do domu ok.5, razem ze wschodem słońca Spałam gdzieś do 11, a jak się obudziłam to zdałam sobie sprawę, że na 12 byłam umówiona z koleżankami więc śmigiem migiem sniadanko-ubieranko i jazzzda Właśnie wrocilam - zamierzam troszke odpocząc bo czuje sie jak zwłoki, moczę właśnie nozki w wodzie z solą, już trochę lepiej ![]() A na 17 znowu do pracy, niezły maratonik mam ![]() A jakie wczoraj były napiwki, echhh.... Trzymajcie kciuki żebym tam nie padła dziś :P A jutro mam egzamin, na ktory oczywiscie nie naucze sie... No, ale na szczescie to egzam z anglika (certyfikaty nas nie zwalniają ) wiec mam nadzieje, ze jestem na tyle na bieżąco, żeby go zdać...![]() Buziaki i miłego niedzielowania kochane ![]() edit:aaaaaa zapomniałam jeszcze o jednym Dziś z okazji Dnia Dziecka :P połączonego z urodzinami,ktore mam niebawe - dostalam od rodzicow tą Nokie, ktora tak chcialam....aaaaaale bylam zaskoczona ![]() ![]() ![]() radocha
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Słonka
![]() Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka ![]() właśnie wróciłam z Gliwic ^^ (nie ma to jak długa randka ), jem obiad i biorę się za naukę jutro 8 rano zbliża się w tempie błyskawicznym ![]() nadrobię wszystko co pisałyście po egzaminie proszę o kciuki bardzo, bardzo miłej niedzieli
|
|
|
|
#3670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że przynajmniej napiwki były spore![]() A kiedy urodzinkujesz ![]() Cytat:
![]() Eh ciekawe weekendy macie Czy tylko ja na tym świecie się uczę![]() Wszystkiego naj z okazji naszego święta |
|||
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zawsze się rozpisze: dzień dobry i miłego dnia
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego ;*
zmykam za chwilkie do pracy Jak skocnze te robotę to cały lipiec nie ruszam się z domu, bo znajac zycie murzin bede xD
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego i udanego tygodnia wszystkim
!
|
|
|
|
#3675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie znowu desczowo i srednio cieplo dzis rano.. ale nie tak zle jak trzeba isc do pracy..No i wlasnie ogladam TV i zapowidaja silne deszcze. surprise...dzien dobry i milego dnia wszystkim.
|
|
#3676 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, Dziewczynki...
![]() Wczorajszy wypad bardzo udany, było naprawde swietnie Na liczniku 215km ![]() ![]() .Niestety slonce przypalilo mi plecki , ale poza tym czuje sie swietnie .Miłego dnia
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Słoneczko swieci, ptaszki cwiekaja-zyc nie umierać, niebo niebieskie,obłoczki białe tylko jakis cholerny sąsiad pali jakies skory i mi dmucha do okna! ![]() Ewusia-Marchew-kciuki są Madamme-niezłą prace masz ![]() Nefre ja tez uwielbiam burze-ale w tym roku u nas nie było takiej porzadnej raz zagrzamiało i koniec ![]() Agolek zazdroszcze Ci tej wyprawy w gory ![]() ![]() miłego dnia!
|
|
#3678 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak kochana trzeba myslec optymizstycznie :ehem: Na pewno bedzie dobrze :cmok: Trzymam kciuki zeby wszystko sie udało :kciuki: Cytat:
Cytat:
Nie mozesz byc chora :nie:Przesyłam Ci dobrą energie :rolleyes::cmok: Cytat:
A propos randki to na serio byłas w Gliwicach? Cytat:
Masz ciemna karnacje czy po prostu opala Cie szybko? Dziekuje :) No i nawzajem :* Cytat:
[quote=Mercy;7751046]Dzien dobry:D Słoneczko swieci, ptaszki cwiekaja-zyc nie umierać, niebo niebieskie,obłoczki białe tylko jakis cholerny sąsiad pali jakies skory i mi dmucha do okna!:mad: Mercy powiedz ze no gdzie Ty mieszkasz? :D Bo wiesz u mnie tez dmucha dym.Moze my sasiadkami jestesmy a nawet nie weimy? :confused::D A Ty chyba jestes nowa ,prawda? Bo jakos wczesniej Cie nie znałam.:cool: Gabi z tej strony ;) |
||||||
|
|
|
#3679 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby, wczoraj wybralam sie na wycieczke rowerową i w sumie przejechalismy 215km
![]() .
|
#3680 |
|
♥
|
Witam
przyszłam tylko na chwileczke bo akurat drukuje mi sie praca na religie. nauki mam za duzo na kazdy przedmiot cos jakby ich przedmiot był najwazniejszy jeszcze daja terminy takie ze całymi dniami trzeba siedziec bo na drugi dzien oddac. ale wytrzymac do 9.06 i powinno byc z górki. buziaki miłego wieczoru odezwe sie pewnie albo w weekend albo po 9.06
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wygrałam walkę z swoim zołądkiem
![]() Jem znowu 4 posiłki dziennie
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wpadłam na chwilę tylko się przywitać,teraz najgorsze dni,i zrobiłam sobie małą przerwę w nauce,część ocen znam już,ale to na razie tylko ołówkiem proponowane,więc nie ma się co martwić na zapas jutro mam ostatnią pracę klasową z hiszpańskiego,jak napiszę na 5,to mam 5 na koniec raczej,ale ciężko będzie to napisać tak dobrze,no i jeszcze może będę poprawiała matmę i z geografii może zapytać,więc ciężki dzień,w środę podobnie,więc nie wiem czy jutro do Was zajrzę![]() Baby - co mam na działce? trawą zieloną a tak poważnie to żadnych upraw tam nie ma,jedynie gruszka,śliwka (owoców albo nie dają,albo niewiele) i jabłoń kiedyś mieślimy dużo,ale moi rodzice przestali się w to bawić muszę jakieś kwiatki posiać ![]() Miłego wieczoru
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3683 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() Cytat:
Cytat:
(następne na emeryturze dopiero )Cytat:
![]() Cytat:
![]() widzę że weekend zawodowy był, nooo, to lubię ![]() Cytat:
ja też się powinnam uczyć cały czas ale jest to wbrew mojej naturze i nie mogę sobie tego robić ![]() Cytat:
ja bym padła ![]() ano, na serio TŻ tam mieszka ![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję dziewczynki za wsparcie, pomogło, bo zdałam oczywiście z trudem, no ale egzamin generalnie był bardzo trudny i nie każdemu się tak poszczęściło żeby nawet to 3 zdobyć w każdym razie z głowy, bo ani myślę iść na pierwszy termin poprawiać i tak więcej nie będę umieć a tylko dodatkowy stres ![]() pogoda mnie dobija z deka, zwłaszcza ze nie mogę z niej korzystać no ale zawsze mogłoby padać więc nie narzekam ![]() dziś już odpoczywam od nauki, polenię się trochę miłego wieczorka |
||||||||
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Plecy zjarane, ide sie wyprysznicowac i spac niebawem
![]() Jutor znowu praca ![]() Wlasnie ejstem po ncdonladsowym jedzeniu :roleyes: Z kumpela wytrzasnelyśmy sobie karty, dzieki kotrym mamy tansze amku - i dzieki temu za tortille i fryty dałam tylko 7 zł! ![]() Poza tym TŻ znalazł prace - 15 zł za godzinę ![]() Czekam niecierpliwie na 5 lipiec, bo wtedy wyejzdzam do niego Cały miesiac razem! aaaaa!A i ten no - widze, ze tutaj fanki burzy ;D No , lece już - milego poniedzialku ;*
|
#3685 |
|
♥
|
zrobiłam referat na religie, zadania z chemi ( ile ich było
) i teraz wypracowanie taki temat ze wogóle nie wiem co napisac siedze i płakac mi sie chce bo w głowie pusto eh
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu jaki masz temat? może pomozemy?
|
#3687 | |||||
|
Zadomowienie
|
helooooł
![]() 13 czerwca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A w ogole to masz przepiękne zdjęcie na n-k ![]() a dziękuję, jakoś poszło - nie powinno być źle (nie zapeszając:P) ![]() ja też ![]() Cytat:
właśnie ![]() Dziś aktywnego życia ciąg dalszy - wyspałam się tyle o ile, pozniej pojechalam na egzamin,ktory trwał dłużej niż przypuszczałam... Po powrocie przespałam się trochę, zjadłam i poleciałam na spotkanie z koleżanka Poszłyśmy do mnie do pracy posiedzieć, jak juz wracałysmy to spotkalam znajomych z pracy wiec się cofnełam jeszcze na kilka drinków ![]() ![]() I tak oto jestem w domku... Jutro do pracki na 9.30 więc zaraz jeszcze zabieram się za naukę - z godzinkę posiedzę żeby nie było :PBuźka kochane i miłej nocy
|
|
#3688 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja jutro też do pracy więc się będziemy razem smażyć
![]() jestem za ![]() Cytat:
![]() Cytat:
praca, egzaminy i jeszcze popijanie drinków czadddddd ![]() Spędziłam wieczór w łazience na zaległych zabiegach pielęgnacyjnych nawet paznokcie w końcu pomalowałam, żeby się świecić bladymi stopami ![]() chyba się powoli do spania zbieram, a nuż widelec nawet wyspać mi się uda jak raz ![]() miłych snów
|
||
|
|
|
#3689 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
faaajnie jak cos sie dzieje Cytat:
dzien dobry laleczki, u mnie dzis pogoda szkocka, deszczowo i pochmurnie ale w mieare cieplo-ok 14C i strasznie swieze powietrze jest. w sumie jak ide do pracy to wogole zeby bylo chlodniej bo u nas w biurze jak jest cieplo to jest masakra. milego dzionka wam zycze!
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
no nawet całkiem
chociaż o 8 sąsiad włączył wiertarkę, ale w zasadzie już byłam wtedy wyspana ![]() Cytat:
![]() Muszę sie zacząć powoli zbierać, do pracy dziś śmigam, nie chce mi sie strasznie na dodatek znów mnie gardło boli i to zupełnie nie jest dobre, bo nie mam czasu na chorowania mam nadzieję ze samo przejdzie ![]() miłego dzionka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

Ale w koncu mam dzisiaj zasłuzony odpoczynek 

, ale poza tym czuje sie swietnie 

no ale zawsze mogłoby padać więc nie narzekam