|
|
#2011 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. II
Dobija do Was kolejna oczekująca na egzamin
![]() Przy okazji, IR, bardzo proszę o dopisanie mnie do listy - 24.06, godzina 8.30, pierwszy raz. Dziękuję ![]() Dzisiaj miałam pierwszą jazdę po miesiącu przerwy, z nowym instruktorem, nowym samochodem (wcześniej jeździłam na dieslu, teraz na benzyniaku) i w mieście, w którym będę zdawać egzamin (->Siedlce, w których byłam dopiero drugi raz w życiu i do których muszę dojeżdżać 40km). Szło jak szło, ale przy tylu nowościach to u mnie normalne, i tak jestem zadowolona. Jestem tylko przerażona, bo dla mnie dieslem jeździ się inaczej niż benzyniakiem, duża różnica zwłaszcza przy ruszaniu i tego się boję, ale mam nadzieję, że z czasem zacznę go lepiej czuć ![]() Po za tym bardzo bardzo polecam zmianę instruktora. Do tej pory jeździłam z babką, nie powiem, była bardzo fajna i dobrze uczyła. A od dziś jeżdżę z facetem i jest całkiem inaczej, na inne rzeczy zwraca uwagę. Mam nadzieję, że ta zmiana dobrze mi zrobi ![]() Niby jeszcze prawie miesiąc mi został do egzaminu, a ja już się dygam. Należę do osób strasznie ambitnych, jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się nie zdać jakiegoś egzaminu i boję się, co będzie, jak nie zdam ![]() Liczę, że w 'mój wielki dzień' wszystkie Wasze kciuki będą mocno zaciśnięte i ze swojej strony też obiecuję wsparcie duchowe i doping wszystkim zdającym
|
|
|
|
#2012 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Do samochodu sie przyzwyczaisz - masz jeszcze troszkę czasu . Ja akurat od początku jeździłam albo na benzynie albo na gazie, ani razu dieslem więc nie wiem na czym polega różnica ... Zmianę instruktora jak najbardziej popieram - mnie tez się to opłaciło, więc Tobie też na pewno pomoże Spróbuj nie traktować aż tak ambicjonalnie tego egzaminu - ten egzamin w przeciwieństwie do innych zdaje mniejszość - szczególnie za pierwszym razem. Jeśli uda Ci się spojrzeć na to z dystansem i nie z takimi ogromnymi oczekiwaniami że musisz koniecznie za pierwszym razem - to stresik się zmniejszy i bedzie Ci łatwiej zdać A kciuki oczywiście będziemy ściskać za Ciebie w dniu egzaminu |
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra moja kolej...
dziś wróciłam na tarczy ![]() miało być tak pięknie-łuk miałam ślicznie sama zrobić i na mieście miały być postępy a tu po prostu d...#@$%^&%^&*()(*&^%$#^ łuk beznadzieja-chyba ostatnie dwie próby mi wyszły miasto...jakbym pierwszy raz za kierownicą usiadła ![]() WSZYSTKO ŹLE!!!!!!!!!!!! mylę kierunki zagapiam się auto mi gaśnie mam/miałam(na drugiej godzinie już było OK) problemy z ruszaniem nadal za wolno robię manewry na jezdni za późno hamuję nie widzę znaków(niektóre widzę, ale zaraz zapominam, że je widziałam )...ruszyłam z dwójki ![]() PORAŻKA!!!!!!!!! obrywało mi się dziś co rusz, usłyszałam gorzkie słowa "ruszanie do kitu", "co tobie się dzisiaj stało?" itp, ale przyjęłam to z pokorą, bo sama bluzgam na siebie gorzej na drugiej godzinie było już lepiej, to odrobinkę mnie pochwalił, ale powiedział, że będzie pokuta teraz-nie będzie mnie chwalił do moje siostry ![]() wróciłam niemal z płaczem, w domu się poryczałam i stwierdzam, że mnie i 60 h nie pomoże totalne dno![]() maxymilian Dusia ma rację-jesteś po prostu boski z tymi swoimi opisami "rzęsy" i "hasło"to hit, jak ryczałam jak to czytałam, tak od razu mi się buzia zaśmiała a siora ma prawko, że taka przemądrzała???
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
Papryczko
![]() Teraz widzę, że zachowania jakie miałam są absolutnie normalne. Wogóle tak mi wstyd - moja ostatnia jazda była najgorsza ze wszystkich, aż się rozpłakałam przy instruktorze w samochodzie, kazał mi się przesiąść na miejsce pasażera... ![]() Teraz patrzę na to z dystansem i wierzę że będzie ok, ale te dwa tygodnie temu ponad to mi do śmiechu nie było. Nie cierpię odstawiać takich histerycznych szopek, a jestem niestety bardzo wrażliwa i łatwo mnie doprowadzić do płaczu ![]() Papryczko... raz jazdy są super, a raz TOTALNA PORAŻKA, bez względu na to czy to jest godzina 15 czy 28. Serio, pomyśl sobie, że nie tylko ty tak masz. Jasne, że Ci głupio, ale musisz to przejść.
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale musiały Ci nieźle nerwy puścić, że aż w aucie się popłakałaś ja bym się chyba długo po czymś takim nie pozbierała tak czy inaczej dziękuję za dobre słowa i mam nadzieję, że to tylko chwilowe kryzysy i mimo to będziemy dobrymi kierowcami
|
|
#2016 |
|
Konto usunięte
|
papryka
Dzisiaj nie był Twój dzień i widocznie tak miało być . Każdy z nas ma jazdy takie super i takie beznadziejne i to jest normalne Kolejnym razem będzie znacznie lepiej i instruktor znów będzie Cie chwalił przed siostrą .Gdybyś wiedziała ile razy ja wracałam załamana z jazd, ile razy płakałam z powodu prawka: że się do tego nie nadaję, nigdy się nie nauczę, że będę wykupować nie wiem ile godzin bo jestem taka beznadziejna. Ile razy chciałam rezygnować. Nie pobijesz mnie chyba w gaśnięciu samochodu: 22 h - pierwsza jazda grande punto, samochód w ciagu kilkunastu minut mi gaśnie tak kilkanaście razy . Jeszcze na dodatek oprócz instruktora jechał jeszcze jeden kursant - no po prostu totalna porażka. To był chyba ostatni raz kiedy zastanawiałam się czy jednak nie zrezygnować .Ale jakoś to wszystko z czasem minęło, potem błędów było już mniej Choć nawet teraz przed egzaminem były też kiepskie jazdy - tylko że już nie dopuszczałam myśli żeby rezygnować, tylko szybciutko o tym zapominałam Ty też już dzisiaj nie myśl o tym, spokojnie zajmij się czymś przyjemnym - kolejna jazda na pewno bedzie dużo lepsza |
|
|
|
#2017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ehh wiem łatwo mówić (chociaż sama też już raz ryczałam w samochodzie )
|
|
#2018 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dołączam się
. Tyle, że ja dzisiaj oblałam egzamin praktyczny po raz drugi... Czuję się beznadziejnie
|
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
No, mi nerwy łatwo puszczają. Na dodatek mam nie najszczęśliwszy okres zarówno w szkole, i jakby to powiedzieć, w życiu.
Nie no spoko będzie dobrze ![]() Niedługo się zabieram za bazę pytań... mam jakąś płytkę bodajże z Wyborczej, Prawo Jazdy 2008. Nic więcej chyba nie potrzebuje? |
|
|
|
#2020 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() głowa do góry - następnym razem będzie lepiej może troszkę pojeździsz jeszcze, poczujesz sie pewniej za kierownicą i zdasz ten egzamin Cytat:
|
||
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze babki może my jesteśmy faktycznie zbyt ambitne...tylko z drugiej strony na takich jazdach obrywa nam się, czyli jednak nie jest dobrze
![]() Dusia jesteś na prawdę super, że tak wszystkich pocieszasz angelkaa matko kochana Ty też płakałaś w aucie??? ![]() ja nie wiem, może ta moja sytuacja z pracą tak na mnie wpłynęła, ale miałam dobry nastrój i byłam nastawiona na dobrą jazdę, a w trakcie nie myślałam o niczym innym tylko o jeździe a i tak nie mogłam się skupić![]() i jeszcze ja do niego-nie wyczuwam odległości aut w lusterkach,a on do mnie-"lata praktyki"... ![]() kurcze w środę musi być lepiej, bo chyba zwątpię w słuszność decyzji o zapisaniu się na kurs może nie każdy może być kierowcą kicha...wyżaliłam się, zmykam spać, buźki dla wszystkich
|
#2022 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
papryka dzięki za miłe słówka Daj sobie prawo do robienia błędów - dopiero się przecież uczysz Nie wszystko musi być idealne i nigdy wszystko nie bedzie idealne - ja też to wysłuchiwałam od instruktorów jak tak ambitnie chciałam już natychmiast wszystko umieć i wszystko miało mi zawsze wychodzić - tak się nie da po prostu. Jeśli uda Ci się z tym pogodzić to będzie Ci łatwiej na jazdach.Ja też nie mam jeszcze takiego wyczucia jeśli chodzi o ocenianie odległości samochodów w lusterkach, ale też słyszałam to co Ci powiedział instruktor, że to z czasem przychodzi, więc na razie sie tym nie przejmuję aż tak i wierzę że się z czasem nauczę, tak jak wielu rzeczy się nauczyłam, ale jeszcze zdecydowanie więcej nauki przede mną Na szczęście ja dawałam radę powstrzymać się od płaczu w "L-ce", dopiero w domu emocje brały górę .Będzie lepiej papryczko, nie przejmuj się tak tym: do samego końca kursu prawdopodobnie jazdy raz będą lepsze, raz gorsze i to jest normalne No i oczywiście ani mi tu nie myśl że się do tego nie nadajesz - następnym razem ślicznie pokarzesz instruktorowi że to tylko był jeden gorszy dzień |
|
|
|
|
#2023 |
|
Wtajemniczenie
|
Dusiu dzięki. Chodzi o to, że ja dobrze się czuję za kierownicą, pewnie i w ogóle. Egzamin to są takie nerwy, że człowiek robi rzeczy, których normalnie nigdy by nie zrobił. No i ja tak zrobiłam. Miałam lewoskręt i niestety wymusiłam pierwszeństwo przed jadącym na prosto... Głupio strasznie, ale nie wiem co mi się stało. Taki idiotyczny błąd... Tylko w łeb się puknęłam. Poza tym trafiłam na tą samą egzaminatorkę co za pierwszym razem i jakoś tak strasznie się zestresowałam. A na skrzyżowaniu zamotałam się i klapa. Do dziewczyn, które będą zdawać: Tylko spokój może Was uratować
. U mnie było chyba za dużo nerwów... Mam nadzieję, że już następnym razem się uda...
|
|
|
|
#2024 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiem że egzamin to są nerwy, mnie takie straszne nerwy dopadły kilka dni przed egzaminem na jeździe i czułam się jak sparaliżowana: nogi mnie słuchać nie chciały, z myśleniem też kiepsko było .Teraz musisz jakoś spróbować opanować ten stres, uwierzyć że to jest do zdania i kolejnym razem, niezależnie co by się nie działo, zdać ten egzamin Nawet gdyby znów miała być ta sama egzaminatorka (choć to już raczej chyba byłby niesamowity przypadek) to przecież Ty UMIESZ jeździć i kolejnemu egzaminatorowi to ślicznie pokażesz Bardzo Ci tego życzę i trzymam kciuki za powodzenie UDA CI SIĘ |
|
|
|
|
#2025 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję. Szczerze mówiąc wróciłam do domu strasznie dobita. Bo przecież... Ech... No kurde przecież ja umiem! Przewody mi się w głowie na moment rozłączyły i proszę co wyszło... Chcę mieć to z głowy, bo mimo tego że rodzice mówią mi, że pieniądze to nie problem, żebym się nie przejmowała, że zdam w końcu to... Po prostu nie chcę ich naciągać. Boję się bardzo tego trzeciego podejścia chociaż nie mam jeszcze ustalonego terminu. Przeszedł mi już trochę ten żal do samej siebie, mimo to jestem zawiedziona i myślę, że zdanie egzaminu nie polega na umiejętnościach, ale na szczęściu
. Tak to jest... Szkoda . Pozdrawiam Was dziewczyny. Będę tu zaglądała
|
|
|
|
#2026 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieczyny mam w piatek egzamin a nadal robie bledy! Nie tyle co na poczatku ale i tak duzo za duzo... U Was tez tak bylo?
|
#2027 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jutro, pojutrze zapisz się na kolejny i pomyśl co by tu zrobić żeby tym razem już na pewno zdać .Powodzenie na egzaminie zależy od umiejętności, ale bardzo ważne jest też opanowanie nerwów ... a i szczęście też się przydaje - życzę żeby kolejnym razem Ci dopisało I odwiedzaj nas jak tylko będziesz miała ochotę Cytat:
Błędy zawsze się popełnia, raz więcej, raz mniej - ważne żeby uniknąć tych przerywających egzamin |
||
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym płaczem to chyba dużo zależy od człowieka, z którym jeździmy
![]() Jeżeli ktoś Ci w mało przyjemny sposób komunikuje, że jesteś do kitu, podnosi głos o byle co, no to... cóż... Koniec marudzenia Damy radę, spis w 1 poście przynosi w końcu szczęście....ciekawe czy faceci też się mają ochotę w elce rozpłakać... i czym im się zdarza...
|
|
|
|
#2029 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;7758470]soluone ten egzamin już był i szkoda że skończył sie tak a nie inaczej ...
Jutro, pojutrze zapisz się na kolejny i pomyśl co by tu zrobić żeby tym razem już na pewno zdać .Powodzenie na egzaminie zależy od umiejętności, ale bardzo ważne jest też opanowanie nerwów ... a i szczęście też się przydaje - życzę żeby kolejnym razem Ci dopisało I odwiedzaj nas jak tylko będziesz miała ochotę Plameczko zależy jakie to błędy - takie skutkujące przerwaniem egzaminu od razu, czy takie drobniejsze ? Błędy zawsze się popełnia, raz więcej, raz mniej - ważne żeby uniknąć tych przerywających egzamin Drobne bledy, aczkolwiek takie, ktore skutkuja przerwaniem egzaminu tez. Myslicie, ze w piatek bedzie tak, ze akurat uda mi sie uniknac tych drugich? Nie wniknie tam nawet 1, mimo, iz teraz czasami sie zdarzaja? Hmm... Ale tak szczerze i realnie
|
#2030 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Musisz sie bardzo skoncentrować, być bardzo skupiona, postarać sie opanować nerwy i wierzyć że może się udać - wtedy szanse rosną No i oczywiście: na egzaminie wszystko jest możliwe, więc co by się nie wydarzyło jeszcze na jazdach (jak jeszcze jakieś masz) to szanse na zdanie egzaminu zawsze masz |
|
|
|
|
#2031 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki
Jakos to bedzie, w sumie zawsze jest tylko 1 blad, ale zawsze, moze dzieki temu, ze teraz je popelnie, to nie bedzie ich na egzaminie A jak nie tym, to nastepnym razem zdam, chociaz chyba juz wiecej nie dam rady sie nauczyc, czyli albo zdam za 1 albo wcale, jak na moje umiejetnosci Jeszcze 2 razy mam miasto i raz manewry, czyli 3 jazdy, to skupie sie DOBRANOC
|
#2032 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A nauczyć się wbrew pozorom możesz jeszcze bardzo wiele udanych jazd - najlepiej bez błędów tych poważnych |
|
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
To ja opiszę wreszcie dzisiejsze jazdy. Dopiero teraz mam czas
.Na początku napiszę, że jeździłam dzisiaj z facetem, którego uważałam za podrywacza i lowelasa, i dlatego się do niego najpierw nie zapisałam. Poszłam na parking, patrzę, a tu stoi ten koleś, z którym nie chciałam jeździć. Więc myślę, sobie, że super. Ale trudno. Wsiadłam, naszykowałam się i czekam (byłam wcześniej). Przyszedł Rafał i zaczęliśmy gadać (jeszcze się nabijał z kolesiem z L-ki obok, bo tam siedziała jakaś zakręcona laska za kierownicą i zaczęła krzyczeć, że samochód jej się zablokował . to był po prostu ręczny ). No i wyjechaliśmy, gadka szmatka, tralala, wszystko super. Pojechaliśmy na plac. I tu. Głupi błąd. Górka - ruszyłam z 2! Byłam po prostu pewna, że jak wjechaliśmy na placyk, to zredukowałam do jedynki. Moje roztrzepanie. Potem robiłam łuki. Nie wyszedł mi jeden, nie wiem czemu, nie zahamowałam. Reszta nie szła mi jakoś rewelacyjnie (bo nie mogłam do końca wyczuć skrętu w tej corsie), ale zawsze się ratowałam i było ok. Potem Rafał stwierdził, że jedziemy, bo nie ma sensu, żebym tak jeździła, bo tracimy tylko czas. No więc na mieście zrobiłam dwa głupie błędy. 1. Nie przepuściłam pani na pasach - ale, przejście nie było oznakowane, a pasy tak starte, że dopiero jak podjechałam bliżej, to zobaczyłam, że tam są. Ale to głupi błąd z roztrzepania. 2. Jeszcze głupszy - końcówka żółtego, praktycznie czerwone. Nie stanęłam. A to było pod sam koniec jazd. Chyba już się zdekoncentrowałam. Na koniec zapytałam, jak to wygląda. Rafał powiedział, że jedyne co, mu się nie podoba, to to, że hamując pod koniec najpierw wciskałam sprzęgło, a potem hamulec. Ale usprawiedliwiłam się. Otóż, był straszny korek, trzeba było jechać baaardzo ostrożnie, co moment hamowanie - ruszanie. A przed nami L-ką jechała dziewczyna, której gasł samochód. I ja się po prostu bałam, że przy którymś hamowaniu jej zgaśnie, a wtedy zanim ja zahamuję, to wjadę jej w tył, albo mi zgaśnie. Więc traktowałam każde hamowanie na tym odcinku jak awaryjne, na wszelki wypadek. Poza tym, Rafał powiedział, że nie ma do czego się przyczepić. I potem mi powiedział "Do zobaczenia". A ja mu mówię, że mam nadzieję, że zobaczymy się, jak będę przechodziła parkingiem (to jest koło mojej uczelni), a nie w L-ce. A on do mnie: Powiem Ci tak, jak mówię "moim" kursantom. : Nie chcę Cię wiedzieć już w L-ce. Następnym razem, jak się spotkamy, będzie to na skrzyżowaniu, a Ty w swoim aucie. Pomachamy sobie radośnie i każde pojedzie w swoją stronę .A jak go zapytałam, czy mam szanse zdać, powiedział, że tak, tylko musi mi dopisać trochę szczęścia, bo jak się już przekonałam, od niego właściwie wszystko zależy. No więc, chyba jest ok? Potem jeszcze plułam sobie w brodę, że mogłam od razu się zapisać do niego, a nie tamtego. Ale czasu sie nie cofnie.
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
martini to znaczy, że jest dobrze
a u mnie dołu ciąg dalszy...myślałam, że jak się prześpię, to mi będzie lepiej, ale lipa-jak tylko się obudziłam, to stwierdziłam, że czuję się parszywie, wszystko jest do d..., nigdy nie nauczę się jeździć i chyba nawet nie chcę już się uczyć co mi do łba strzeliło z tym kursem to ja nie wiem!ulica to dla mnie po prostu gąszcz! jakby mi ktoś teraz kazał wsiąść do auta i przejechać do sąsiedniej wsi, to bym nie pojechała, a co dopiero na miasto ![]() wyjeżdżam, ale czuję się bezpiecznie, bo wiem, że mam instruktora i bądź co bądź prawo do błędów, ale na litość nie mogę ich popełniać na każdym kroku ![]() pierwszej jazdy się bałam, na kolejne czekałam z niecierpliwością a na szóstą(11 i 12h) nie mam najmniejszej ochoty iść normalnie wstyd mi już jak po raz setny słyszę tę samą uwagę, że nie wspomnę, że dobija mnie to, że nadal miewam problemy z ruszaniem na ulicy aczkolwiek też czasem traci już do mnie cierpliwość i wcale mu się nie dziwię dziś będzie lipny dzień, jutro znów jazda a ja się chyba zapadnę jak mi przyjdzie zacząć komedio-dramat od nowa![]() oby Wasz dzień był lepszy niż mój
|
#2035 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czasem pozory mylą jeśli chodzi o ocenianie ludzi - warto dać komuś drugą szansę bo jak z tego wynika instruktor całkiem niezły jeśli chodzi o uczenie Na egzaminie musisz sie skoncentrować i pamiętaj o tym hamowaniu: najpierw hamulec potem sprzęgło Jak instruktor Ci już powiedział że Cię widzi we włanym samochodzie a nie w "L-ce" to znaczy że naprawdę jesteś przygotowana i możesz zdać ten egzamin - i tego Ci życzę Cytat:
Naprawdę jesteś jeszcze w początkowej fazie kursu i błędy będziesz popełniać - tego nie unikniesz .Spróbuj się na jutro nastawić maksymalnie bojowo: że teraz Ty udowodnisz sobie i instruktorowi że to był "wypadek przy pracy" i tak ogólnie to radzisz sobie całkiem nieźle. To że czujesz sie bezpiecznie w samochodzie to dobrze, bo gdybyś się bała to nie najlepiej by to wróżyło Twojej przyszłości za kierownicą. Z czasem błędów będziesz popełnieć mniej i z czasem poczujesz że będziesz w stanie poradzić sobie bez instruktora - ale to jeszce naprawdę tych godzin więcej musisz wyjeździć - wtedy już miasta nie bedizesz odbierała jako takiego gąszczu, bo będziesz czuła że panujesz nad samochodem i w razie gdy ktoś z innych kierujących zrobi coś głupiego to jesteś w stanie zareagować żeby nic się nie stało - nie czekając na instruktora. Powalcz dziś trochę ze sowim nastawieniem żebyś jutro z ochotą poszła na jazdę, a umiejętności i poczucie pewności za kierownicą przyjdą później |
||
|
|
|
#2036 |
|
Raczkowanie
|
[quote=martini.;7759010]Na koniec zapytałam, jak to wygląda. Rafał powiedział, że jedyne co, mu się nie podoba, to to, że hamując pod koniec najpierw wciskałam sprzęgło, a potem hamulec.
Niestety też tak robię. Chyba z obawy że mi zgaśnie. Mój instruktor nie zwracał na to uwagi i kazał mi już do egzaminu się tym nie przejmować byle tylko bym jechała płynnie. A niestety jak chciałam najpierw hamować a potem ew. sprzęgło to parę razy tą płynność straciłam
|
|
|
|
#2037 | |
|
Konto usunięte
|
[quote=Yen7;7760492]
Cytat:
Mój instruktor ze szkółki nie zwracał mi na to uwagi, natomiast ten dodatkowy od razu na to zwrócił uwagę i powiedział że muszę to zmienić - gdybym nie zmieniła to nie wiem jak by było na egzaminie .Samochód tak szybko Ci nie zgaśnie, nie bój się, to dopiero przy niższych prędkościach Ja zawsze naciskałam najpierw sprzęgło, bo lewą nogę miałam nad sprzęgłem, a prawą przy normalnej jeździe na gazie lub nad gazem. Wtedy po prostu lewą nogą reagowałam szybciej, bo była juz nad właściwym pedałem, prawą musiałam dopiero przesuwać nad hamulec Teraz jak jeżdżę to lewą nogę mam obok pedałów a nie nad - tam jest takie miejsce i kładę ją tam zaraz po zmianie biegów. Tak że teraz jakoś tak szybciej zmieniam położenie prawej nogi i naciskam delikatnie hamulec i po chwili dołączam sprzęgło i jest ok A ja już jestem szczęśliwa, bo właśnie pojawił mi się komunikat: (2008-06-03) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne to teraz już czekam spokojnie na plasticzek
Edytowane przez 72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad Czas edycji: 2008-06-03 o 12:55 |
|
|
|
|
#2038 | |
|
Rozeznanie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;7761046]
Cytat:
Gratuluje Jak ja bym chciała taki komunikat zobaczyć Co do hamowania i ja mam podobnie. Co gorsza mój instruktor /starej daty człowiek / nawet mnie o tym błędzie nie poinformował. I tak sobie szczęśliwie /czasem i nieszczęśliwie / jeździłam Dobrze że wzięłam dodatkowe godzinki przy ośrodku zostałam poprawiona ale nawyk mi został ...A jutro egzamin 04.06 godz. 10. 00 Strach sie bać Trzymajcie kciuki PLISSSS I ja za was mocno ściskam paluszki.
|
|
|
|
|
#2039 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też strasznie sie cieszę że pojawił sie już ten komunikat Postaraj sie jutro na egzaminie skupić na naciskaniu hamulca i sprzęgła w odpowedniej kolejności no na innych rzeczach oczywiście tez się skup i będzie dobrze ![]() Życzę powodzenia i trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#2040 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, za 25 min zaczynam pierwszą jazdę z nowym instruktorem. 3-majcie kciuki!
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

. 
)

Jakos to bedzie, w sumie zawsze jest tylko 1 blad, ale zawsze, moze dzieki temu, ze teraz je popelnie, to nie bedzie ich na egzaminie
co mi do łba strzeliło z tym kursem to ja nie wiem!
Jak ja bym chciała taki komunikat zobaczyć
04.06 godz. 10. 00 Strach sie bać