![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
halo.. gdzie jest Dr House?! Ja tu naukę przerwałam żeby go obejrzeć, a jego nie ma
![]() Hosenko dobrze, że to już definitywny koniec. wiem, że Ci ciężko i smutno, ale zapewne sama dobrze wiesz, że tak jest dla Ciebie lepiej ![]() a z tą pracą to pokręcone to jest
#2252 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W kazdym razie nie jest to dobra wiadomosc bo czekam na kilka paczek,ktore maja wyjsc z Bytomia z UC,no i All,apteka.....;/ Cytat:
![]() ![]() Hosenko ![]() ![]()
![]() |
#2253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolory cieni prasowanych- biały, jasnoróżowy, jasnobeżowy- o dupe rozbić ![]() lakiery- brokacizny i barbiowate róże, jedno bordo ładne i brąz ale takie już mam ![]() tusze- brak zielonego ![]() szminki- nie widac koloru (chyba, że ślepa byłam ![]() A teraz co mi sie podoba- kolekcja 3 mentolowych błyszczyków ![]() mini eau de gloss ![]() ![]() cienie sypkie- pojemnościowo chyab zbliżone do Gosha no i ładne kolorki (a nie te dupiaste białawe pastele ![]() No i wściekła jestem bo jeszcze z tych dużych paskowych cieni nie ma w PL kolorów na które najbardziej liczyłam- granat i czarna perła ![]() Cytat:
![]() Hosenko ![]() ![]()
![]() |
#2254 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na mnie ta sytuacja działa inaczej niż na madziarre - nie mam ochoty na nowe kosmetyki, a wręcz przeciwnie - jak przyjechałam do domu, to nie wiem czemu, ale widzac kosmetyki zachcialo mi sie wymiotować ![]() cmoksia: pokręcone bardzo. Wysłałam dziś kolejne 2 zgłoszenia - jedno podejrzewam, ze zamieścił mój kolega z LO (de facto mój ex - choć to takie "niby-chodzenie" było - nawet się nie całowaliśmy ![]()
![]() |
#2255 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Hosenko daj sobie czas z tym rozstaniem. Oczywiście że będzie bolało, bo teraz chyba mocniej to odczułaś i może bardziej to do Ciebie dotarło. Trzymam kciuki, żeby znalazł się ktoś z kim będziesz szczęśliwa
![]() 0306 porozmawiaj z TŻ szczerze, tak żeby go nie urazić, ale żeby przynajmniej na jakiś czas oddalić w czasie jego wizję. Od siebie dodam, że trochę zazdroszczę. Ja mam 20 lat, z moim TŻ jestem prawie 4 lata, a jakoś mięknie mi serce na widok białej sukni i obrączek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Isa.
![]() ![]() Hosenko, z jednej strony mi smutno jak przeczytałam Twój post o pracy i definitywnym zakończeniu związku z ex ale z drugiej - to najlepsza decyzja jaką mogłaś podjąć. Nic dobrego by z tego nie było. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Hosenko, sciskam!
![]() Ja od wczoraj popijam wieczorami Baley'sa imieninowego z lodem, jakoś mi smutno wieczorami ![]() Dodam, że popijam razem z siostrą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się cytować, bo to i tak wielkiego sensu nie ma, jak 3/4 cytatów się gubi
![]() pakosta, współczuję ![]() ![]() Aga 0306 - myślę, że chyba nie pozostaje Ci nic innego, jak poważna rozmowa z TŻ, bo jeśli on faktycznie serio chce ślubu, to nie będziesz mogła w nieskończoność obracać tego w żart. Pogadaj z nim, niech da Ci czas, nie nalega, nie pogania... Hosenko - współczuję ![]() ![]() ![]() A co do strajku, to i mnie tata zaskoczył nowiną. Nie wiedziałam nawet, że jest planowany, jakoś nie doszło to do moich uszu ![]() I co do Krakowa i ja się teraz na żaden zlot nie piszę, niestety ![]() ![]() Znacie jakiś niezawodny sposób na bąble na stopach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2260 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z tą koleżanką "stażową" ( ![]() ![]() Póki co 2 zdjęcia nadal stoją na parapecie - muszę nabrać dystansu do nowej sytuacji i wtedy je schowam ...
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hosenko ![]() Edit : Ja dostałam od Exa zegar ścienny z sercem a w tym sercu nasze zdjęcie, i pod spodem napis : Ik hou van jou (Kocham Cię)...Zdjęłam od razu po rozstaniu, nie mogę patrzeć, chlip chlip... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobra, mykam. Pooglądam sobie znów Dr House na dobranoc i spadam spać, bo coś ostatnio ciągle się budzę w nocy ![]() Dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | ||
Zadomowienie
|
Hosenka, Madziarra
![]() Z czasem wszystko się ułoży, a całą sytuację będziecie wspominać jako wstęp do lepszego życia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Boję się tylko jak on to odbierze. Magju zdaję sobie sprawę, że nie mogę w nieskończoność obracać tego w żart, ale z drugiej strony wiem też, że TZ tego czasu mi nie da, bo on jak coś postanowi to ma być tu i teraz natentychmiast. Zupełnie nie wiem, jak się do tej rozmowy przygotować ![]() ![]() ![]() Coś mi się zdaje, że ten piątek może się okazać sądnym dniem, bo TZ ostatnio jakoś dziwnie ciągał mnie w okolicy Apartu robiąc przy tym głupie miny ![]() Agnieszko, owoce (zwłaszcza truskawki i czereśnie) pożeram w podobnych ilościach, ale obecnie nie zdaje to egzaminu. Mam ochotę na słodycze i jeśli staram się czymś oszukać, efekt jest taki, że naopycham się różnościami, a i tak kończę batonikiem ![]()
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio z takim 4 dni chodziłam ![]() ![]() miałam iść do kosmetyczki z tym swoim uchem i.. zapomniałam ![]() ![]() - - - wygrałam na allegro 2 aukcje z butelkami + kupiłam 2 butelki na nalewki itp i okazuje się, że tych butelek jest 10, a nie 4 (w 2 aukcjach jednak nie tylko na zdjeciu byly 3szt żeby ładniej wyglądało ![]() ![]()
![]() |
#2265 | ||||
Przyjaciółka KWC
|
Hosenko, współczuję definitywnego rozstania, ale mam nadzieję, że ta decyzja wyjdzie Ci na dobre, skoro tak dużo jego wad doprowadziło do takiego końca.
![]() Cytat:
Teraz już mi trochę odpuściło, paletki cieni "na pocieszenie" kupiłam już jakiś czas temu, ale jakiegoś wielkiego szału nie czuje wciąż, może dlatego też łatwiej zdecydowałam się na odwyk. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W życiu bym nie uwierzyła, że tak ciężko przeżyję rozstanie. I już w sumie nie chciałam się nad tym rozklejać, ale jakoś tak Wasze posty mnie zmusiły do przemyśleń. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() Hosenko nie wiem co powiedzieć...może faktycznie tak jak dziewczyny piszą lepiej, że zakończyliście ten związek, bo męczenie się z kimś dla kogo kumple są na pierwszym miejscu nie jest łatwe. Widać ewidentnie, że twój ex jest jeszcze bardzo niedojrzały. -------------------- Muszę sobie kupić nowe japonki, mam tylko 1 parę takich złotych z InBlu a potrzeba mi jeszcze jakieś zwykłe, takie do latania koło domu ![]() ![]() ![]()
#2267 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tego Ice,Hosenko, MagJo i wszystkie inne , ktorym jest teraz źle-trzymam za Was kciuki i wierzę, że będzie nam lepiej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() W końcu udało mi się jakoś dostać na wizaż... Ostatnio wcinało mi parę razy posty, potem nie miałam czasu... Ale czytałam wszystko na bieżąco. pakosto, jak Kota? ![]() Organzza ciesze się, że Lucidity Ci pasuje ![]() ![]() Aga 0306 chyba tak, jak pisze MagJa, najlepsza będzie jednak szczera rozmowa, bo wiecznie się w żart takich spraw nie da obracać. Natomiast rozumiem Twoje uczucia, co prawda ja jestem młodsza (23), z chłopakiem jestem ponad 3 lata, ale nie wyobrażam sobie w tej chwili ślubu z moim udziałem ![]() Ważne, że między Wami jest teraz dobrze i że udało się odbudowac związek. ![]() Hosenko faktycznie, praca nie zapowiadała się najciekawiej... Ale myślę, że szybko znajdziesz cos lepszego, życze Ci tego i trzymam kciuki. Co do exTŻ, to podjęłaś najlepszą decyzję z możliwych, później nacierpiałabyś się najprawdopodobniej jeszcze bardziej. Jestem pewna, że poznasz kogoś, dla kogo będziesz najważniejsza, zawsze będzie stawiał Cie ponad kumplami i z którym spełnią się Twoje pragnienia o stabilizacji i rodzinie ![]() MagJa mnie obtarły praktycznie wszystkie letnie buty (z nadających się do pracy), jakie mam do wyboru - japonki, klapki i klapko-japonki. Zostały mi tylko jedne japonki, które ubrałam dzisiaj, pozaklejana 5 plastrami, ale też nie jest najlepiej. Nie bardzo wiem w czym jutro pójde, jak i te mnie obertą ![]() ----------------- Czekamy z mama na przesyłkę z Tru z Incanto Shine dla mnie i perfumami dla niej i ![]() Ja w maju nie kupiłam wiele kosmetyków, chyba tylko zakupy z Rossmanna, o którym tu pisałam i uzupełnienie kosmetyków aptecznych. Z kolorówki tylko 2 lakiery do paznokci i korektor Benefitu. Także nie idzie mi źle ![]() W czerwcu z kosmetyków raczej nie będe nic kupować, ew. jakiś lakier do paznokci w letnim kolorze, ale to mały wydatek, no i możliwe, że jeszcze przed wyjazdem będe musiała uzupełnić kosmetyczkę, ale to drobiazgi. Do niedzieli musze zapłacić za wyjazd i za miesiąc już jedziemy, nie mogę się doczekać!!! ![]() Zyję już tymi wakacjami, a na czwartek musze zrobić prezentację na zajęcia (postęp - jakieś 5%, przeczytałam cześć literatury), a do wtorku napisac 2 prace zaliczeniowe i część teoretyczną mgr (tu wszędzie postęp 0%). Czas mi przeleciał tak szybko, nie miałam siły i ochoty się za to zabrac, a teraz żeby zdążyć musiałabym chyba przestac spać ![]() ![]() ![]() Także na ten weekend ja, jeśli chodzi o spotkanie, na 100% odpadam... |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie teraz zrobiłam taką mini listę co mi będzie niedługo potrzebne i narazie nie jest tego wiele (ufff...
![]() ![]() ![]() ![]() Chyba najdalej jak się gdzieś wybiorę to będzie Natura na Zakopiance, bo do centrum nie mam siły jechac ![]() snow mi się z kolei tak uczyć nie chce a za 2 tygodnie 2 egzaminy(bankowość i ZZL) ![]() ![]() ![]() Kto do cholerki wymyślił sesję letnią? ![]()
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczyny
![]() w nocy nie moglam spac, bylo tak potwornie goraco, myslalam ze sie ugotuje. lubie taka pogode w dzien, ale jednak w nocy mogloby byc chlodno ![]() zaraz wybieram sie na zakupy - skunczyl mi sie micel, capne tez balsam po goleniu nivea [meska biala, uwielbiam ja, lagodzi wszelkie podraznienia, jest cudowna] i jakis filter do ciala bo dzis zuzyje resztke. poza tym pojde obadac ta baze guerlainowska, modlac sie przy tym by mi nie odpowiadala ![]()
#2271 |
Zakorzenienie
|
isa gdybym miała egzaminy to pół biedy, szybko jestem w stanie przyswoić sobie dużo wiedzy, co prawda wtedy większość też szybko wypada, ale tu nigdy nie miałam jakiś strasznych sytuacji awaryjnych. Egzaminy mam tylko dwa, jeden z angielskiego (czyli mogę go właściwie nie liczyć, to dla mnie żaden egzamin) i drugi ze wszystkich przedmiotów, tak jak w zeszłym semestrze - tu już będe musiała przysiąść.
To, co zrobiłam teraz jest nie do pomyślenia. A właściwie nie zrobiłam! Nigdy się tak nie opuszczałam, owszem, zdarzało mi się robić rzeczy na ostatnią chwilę, ale nie tej objętności i nie tak spiętrzone! teraz paraliżują mnie myśli o tym, ile tego muszę napisać i jeszcze bardziej mi się odechciewa. Błędne koło... Może to dlatego, że tak naprawdę nie uczę się tego, czego bym chciała, wybrałam najmniejsze zło, bo cała reszta tzw. ścieżek, czyli bloków zajęć do wyboru na semestr zupełnie mnie nie interesowała... Chciałabym już skończyć te studia i iść na jakąś fajną podyplomówkę, gdzie nauka będzie mi sprawiała radość i satysfakcję. A nie przyprawiała o mdłości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
snow może jeszcze uda Ci się coś napisać
![]() Ja też podobnie jak Ty męczę się na kierunku, który mnie nie interesuje i którego nie rozumiem i boję się pisana pracy lic. bo nie znam się kompletnie na tym i nie wiem nawet jak zacząć(gdybym jeszcze jakiś temat miała to może bym coś zaczęła kombinować a tu ![]() ![]() A z techniki biurowej muszę chyba napisać pracę zaliczeniową, bo opuściłam już 3 zajęcia, ale tematy takie dał, że mózg staje, np. zaprojektować biuro(łącznie z rysunkami jak ma wyglądać) ![]() ![]()
#2273 |
po prostu Em :)
|
Muszę wam o czymś napisać..
![]() Słuchajcie, śniło mi się, że Hosenka zrobiła wielką imprezę dla wizażanek. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeszcze wcześniej byłam u Hosenki w domu, oprowadzała mnie po nim. I w łazience koło kibla, który stał przy drzwiach była taka metalowa rączka na której wieszało się papier, a obok w ścianie dziura. Można było ją popchnąć tak, że papier znikał za ścianą. Hosenka z poważną miną wytłumaczyła mi, że nie może znieść widoku papieru toaletowego w łazience, bo nie pasuje on do jej kosmetyków. ![]() Chyba powinnam się leczyć. ![]() ![]()
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
isa u mnie to wygląda trochę inaczej - z kierunku jako takiego jestem zadowolona, ale z możliwości, jakie mi tam oferują, wcale! Nie mam nawet możliwości uczenia się niczego nt. psychologii zarządzania, bo nie ma takiej ścieżki. Na V roku też nie wiadomo czy będzie. I co?
![]() A napisać musze, więc choćbym naprawdę miała nie spać, to napiszę... em ale sen ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
lipiec na maksa!!! :)
|
ziz wittaj w klubie ja też się nie wyspałam.
![]() ![]() ![]() Byłam tak zła rano, że wyszłam z domu bez śniadania ![]() ![]() Na pocieszenie - odebrałam zamówiony Hydraphase i właściwie to już przedostatni kosmetyk, na który czekam ![]() Odwyk trochę daje mi się we znaki, sporo rzeczy kusi. Ale muszę Wam powiedzieć, że takiego ładu i porządku w łazience to dawno nie miałam ![]() ![]() pakosta czekamy na wieści o Kotce ![]() Dziewczyny, bardzo Wam współczuję tych rozstań. Nawet nie próbuję sobie wyobrażać jak musi Wam być ciężko ![]() ![]()
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
umre dzisiaj... jest goręcej niż wczoraj, a ja nie mam letnich ciuchów :/ gorącooo... dopiero w czwartek będę miała wiatrak, czy tam wentylator, jak kto woli. do tej pory będzie sauna
![]() jeśli chodzi o odwyk, to zamówiłam u kumpeli z grupy nowy lekki podkład Avonu ![]() ![]() ![]() ![]()
#2277 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Em, cudowny sen ![]() ![]() Zdarzyło wam się kiedyś przeziębić w czasie upałów? Bo ja pierwszy raz w życiu mam do czynienia z zatkanym nosem i chrypką przy temperaturze 30 st. ![]()
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2008-06-03 o 10:46 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
em jaki sen
![]() ![]() ice ja nie przeziębiona, ale mam lekki katar i oczy mi łzawią; chyba jestem uczulona na jakieś pylące właśnie trawsko ![]() Wiecie co, przez ten upał to nawet nie mam pomysłu na obiad(jak w reklamie ![]() ![]() ![]()
#2279 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Padłam ![]() ![]() PS. Jak byś chciała blachę to pisz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie się zdarzyło- ze dwa tygodnie temu, cieplutko już było a ja do tej pory mam resztki chrypki i katar ![]() Z racji wolnego miałam dzisiaj sprzątać, skończyło się na obfoceniu pielęgnacji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.