Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-03, 16:02   #2311
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja dzis przybralam grozna mine 'nie podchodz do mnie' i skutkowalo. jedna pani chciala podejsc ale popatrzylam na nia z byka i zrezygnowala
Ja je zawsze traktowałam jak powietrze, widocznie to nie była dobra taktyka, bo zawsze przybiegały, jak tylko wzięłam jakiś tester do ręki.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
też bym wolała, ale to chyba nie to, bo ja zawsze mam temperaturę podczas przeziębienia, a teraz nie mam
Ja tez zazwyczaj mam temperaturę, względnie obniżoną temperaturę. A teraz mam w normie i właśnie to budzi mój niepokój związany z alergią, bo nawet nie czuję się tak, jakbym miała mieć jakieś jej wahania.

Cytat:
znów dziś kupiłam burżujkowy lakier takiego odcienia na lato długo szukałam i jak znalazłam musiałam wziąć
lakierów nie traktuję jako kosmetyki
Może i nie traktujesz jako kosmetyki, ale chyba łatwiej z ich zakupem odwyk przetrwać, co? Pamiętaj, że w lakierowy nałóg też łatwo wpaść. Ja miałam taki w liceum.

W ogóle próbowałaś już jak się spisują te burżujowe lakiery? Bo w KWC chyba nie mają najlepszych opinii?

Właśnie jem obiad - sorbet gruszkowy Carte d'Or.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 16:06   #2312
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
znów dziś kupiłam burżujkowy lakier takiego odcienia na lato długo szukałam i jak znalazłam musiałam wziąć
Cholercia, jak prawie nigdy paznokci nie maluję tak mi się spodobał ten lakier Zwykle jak już mi się zachce pomalować szpony to używam bezbarwnego lub perłowego, jasnego różu/beżu, ale ten róż wygląda super
Stary 2008-06-03, 16:13   #2313
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja tez zazwyczaj mam temperaturę, względnie obniżoną temperaturę. A teraz mam w normie i właśnie to budzi mój niepokój związany z alergią, bo nawet nie czuję się tak, jakbym miała mieć jakieś jej wahania.

Może i nie traktujesz jako kosmetyki, ale chyba łatwiej z ich zakupem odwyk przetrwać, co? Pamiętaj, że w lakierowy nałóg też łatwo wpaść. Ja miałam taki w liceum.

W ogóle próbowałaś już jak się spisują te burżujowe lakiery? Bo w KWC chyba nie mają najlepszych opinii?

Właśnie jem obiad - sorbet gruszkowy Carte d'Or.
Może Cię przewiało..

więcej już nie będzie
nawet przyjemny ten lakier.. fakt, że ma dziwny pędzelek, ale jest fajny pierwsza warstwa wyschła momentalnie, druga.. chyba za wcześnie pomalowałam bo na niektórych paznokniach pojawiły się smugi.. albo taki jego urok, że druga warstwa to już przesada (oby nie.. pierwsza warstwa kryje baaaardzo średnio)
jak na razie dzielnie trwa na paznokciach, choć na straszną trwałość z jego strony nie liczę przy komforcie jaki daje szybkie schnięcie nie będzie mi przeszkadzało jak będzie się trzymał krócej od innych
no i z końcówek też się nie ściera, a innym lakierom to się zdarzało

świetny taki obiad uwielbiam gruszkę

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Cholercia, jak prawie nigdy paznokci nie maluję tak mi się spodobał ten lakier Zwykle jak już mi się zachce pomalować szpony to używam bezbarwnego lub perłowego, jasnego różu/beżu, ale ten róż wygląda super
mi też od razu się spodobał
do tej pory miałam tylko biały i mlecznoróżowy do frencha na lato odrobina "szaleństwa" się przyda w zeszłym roku malowałam tylko krwistą czerwienią w sezonie letnim
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 16:15   #2314
emememsik
po prostu Em :)

Cieszę się, że podobał wam się mój sen. Ciekawe co powie Hosenka.

pakosta, to strasznie smutne. Zwłaszcza, że zaczęła chorować tak niedawno i tak szybko odeszła..

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
PS. Jak byś chciała blachę to pisz
Kompletnie o niej zapomniałam. A korzystasz? Bo jeśli tak, to spokojnie możemy poczekać do jakiegoś spotkania - jestem na diecie.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Mi się w wieku 15 lat pojawiła alergia na twardą wodę Efekt? Po każdej kąpieli mam czerwone placki na całym ciele
Oo, w takim razie ja też mam alergię na twardą wodę. Ciebie te czerwone placki swędzą? Mnie strasznie..
Cytat:
Cytat:
Piękny! Ja tak jak isa, rzadko maluję paznokcie, jakoś nie mam do tego serca. Ale ten kolorek.. ahh..

To się pochwalę. Od jutra pracuję na pełny etat na umowę. To znaczy teoretycznie od początku czerwca, ale dopiero wczoraj został ustalony grafik. Pracuję tylko 4 dni w tygodniu (śr, czw, pt, sb) a 3 mam wolne - to fajnie. Niefajnie, że mój podział godzin wygląda tak: 13h, 5h, 13h, 9h. No, ale dzięki temu będę mogła gdzieś wyjechać na te kilka dni.
Stary 2008-06-03, 16:23   #2315
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
więcej już nie będzie
nawet przyjemny ten lakier.. fakt, że ma dziwny pędzelek, ale jest fajny pierwsza warstwa wyschła momentalnie, druga.. chyba za wcześnie pomalowałam bo na niektórych paznokniach pojawiły się smugi.. albo taki jego urok, że druga warstwa to już przesada (oby nie.. pierwsza warstwa kryje baaaardzo średnio)
jak na razie dzielnie trwa na paznokciach, choć na straszną trwałość z jego strony nie liczę przy komforcie jaki daje szybkie schnięcie nie będzie mi przeszkadzało jak będzie się trzymał krócej od innych
Dzięki za opinię. Mi też by się jakiś nowy lakier (albo ze dwa) przydał. Mam tylko dwa na stanie - mleczny kremowo-różowy i perłową czerwień. Jeszcze jakiś róż albo coś innego bym chciała. Może w końcu zechce mi się malować paznokcie. Kiedyś miałam 30 buteleczek lakierów i codziennie pomalowane paznokcie, ale potem mi się odechciało.

Cytat:
Ja też uwielbiam gruszki i wszystko co gruszkowe.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
To się pochwalę. Od jutra pracuję na pełny etat na umowę. To znaczy teoretycznie od początku czerwca, ale dopiero wczoraj został ustalony grafik. Pracuję tylko 4 dni w tygodniu (śr, czw, pt, sb) a 3 mam wolne - to fajnie. Niefajnie, że mój podział godzin wygląda tak: 13h, 5h, 13h, 9h. No, ale dzięki temu będę mogła gdzieś wyjechać na te kilka dni.
No to gratulacje.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 16:25   #2316
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Piękny! Ja tak jak isa, rzadko maluję paznokcie, jakoś nie mam do tego serca. Ale ten kolorek.. ahh..

mi się zazwyczaj nie chce pokazałam babce w SuperPharm, że chcę taki, jaki jest na paznokciach w gazetce aż zawołała koleżankę, żeby znaleźć ten właśnie kolor mam nadzieję, że będzie wyglądał podobnie

Gratulacje choć 13 godzin to dużo.. nawet raz w tygodniu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20080603150720-81ca25e1.JPG (28,1 KB, 40 załadowań)
Double with me?
Stary 2008-06-03, 16:30   #2317
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za opinię. Mi też by się jakiś nowy lakier (albo ze dwa) przydał. Mam tylko dwa na stanie - mleczny kremowo-różowy i perłową czerwień. Jeszcze jakiś róż albo coś innego bym chciała. Może w końcu zechce mi się malować paznokcie. Kiedyś miałam 30 buteleczek lakierów i codziennie pomalowane paznokcie, ale potem mi się odechciało.
ja w tej chwili mam 5 ale jednego się pozbędę, jeden się wkrótce zestarzeje, więc w normie
30 lakierów? nieźle, bardzo nieźle

ojej, post pod postem :/ przepraszam, zapomniałam wkleić do poprzedniego
Double with me?
Stary 2008-06-03, 16:31   #2318
isa666
Zakorzenienie

Ja też kiedyś prawie codziennie malowałam pazury, robiłam sobie lakierami-linerami różne wzorki itp. ale potem mi się odechciało, bo to całe papranie się ze skórkami, piłowanie...za dużo roboty Teraz tylko dbam o to żeby pazurki były ładnie przycięte i czyste i wsio.
Ale może bym sobie pazurki u nóg malnęła takim lakierem
Stary 2008-06-03, 16:59   #2319
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
czemu nie

odwyk odwykiem, a mi się tu zachciewa tego cuda
http://eu.strawberrynet.com/800/smak...neId=6020#6020

odcienie genialne zwłaszcza Golden Peony i Golden Whisper
http://www.yslbeautyus.com/p177/GOLD...duct_info.html
Double with me?
Stary 2008-06-03, 17:07   #2320
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Taaak, znam to Tylko mój Ex jest dobrym człowiekiem, nie mam za bardzo tego komfortu, że mogę skupić się na jego wadach i dzięki temu to sobie wszystko poukładać Łatwiej byłoby gdyby był chamem, zrobiłby mi jakieś świnstwo, czy miał tyle wad, że nie mogłabym ich akceptować

Hosenko Damy rade!

Edit : Ja dostałam od Exa zegar ścienny z sercem a w tym sercu nasze zdjęcie, i pod spodem napis : Ik hou van jou (Kocham Cię)...Zdjęłam od razu po rozstaniu, nie mogę patrzeć, chlip chlip...
Mi chodziło jedynie o tą świadomość że ktoś jednak nie, broń Boże nie miałam na myśłi że nie jest dobrym człowiekiem.

Jasne że damy rade. Dziś o wiele lepiej się czuję, już tak nie rozmyslam, a jak już - to o wadach

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
No widzisz, zawsze jest jakiś sposób na łatwiejsze pogodzenie się z rzeczywistością. Poboli, poboli i przestanie, grunt to nie zadręczać się myślami, w czym, my kobiety, jesteśmy aż za dobre
Jak na razie jestem na dobrej drodze

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Hosenka, Madziarra nie smutajcie się, będzie dobrze. Asia napisała bardzo mądre słowa i bardzo prawdziwe.
Z czasem wszystko się ułoży, a całą sytuację będziecie wspominać jako wstęp do lepszego życia .

Cytat:
Niestety rozmowa będzie nieunikniona w tej sytuacji .
Boję się tylko jak on to odbierze.
Magju zdaję sobie sprawę, że nie mogę w nieskończoność obracać tego w żart, ale z drugiej strony wiem też, że TZ tego czasu mi nie da, bo on jak coś postanowi to ma być tu i teraz natentychmiast. Zupełnie nie wiem, jak się do tej rozmowy przygotować , ale może do piątku coś wykombinuję.
Coś mi się zdaje, że ten piątek może się okazać sądnym dniem, bo TZ ostatnio jakoś dziwnie ciągał mnie w okolicy Apartu robiąc przy tym głupie miny .
Ja tam bym się cieszyła
Ale z drugiej strony wiesz, zaręczyny nie oznaczają od razu ślubu - mam znajomą która jest zarączona ok 2 lat, może nawet i dłużej i narazie nie myśłi o konkretnej dacie. Moja druga koleżanka tez wyszła za mąż po ok 2 lat narzeczeństwa.

Cytat:
Hosenko, współczuję definitywnego rozstania, ale mam nadzieję, że ta decyzja wyjdzie Ci na dobre, skoro tak dużo jego wad doprowadziło do takiego końca.
Tez tak sobie to tłumaczę. Na dobrą sprawę trudno mi było wyobrazić sobie malżeństwo z nim - zresztą pisałam tu chyba jakiś czas temu, że nie chciałabym takiego męża.

Cytat:
No, ja po rozstaniu na jakiś czas straciłam totalnie zainteresowanie kosmetykami, czy ogólnie szerzej zakupami i swoim wyglądem. Po raz pierwszy stanęłam w obliczu sytuacji, w której ładne przedmioty nie powodują nawet cienia uśmiechu na twarzy, nie chce się ich mieć, dotykać, używać.

Teraz już mi trochę odpuściło, paletki cieni "na pocieszenie" kupiłam już jakiś czas temu, ale jakiegoś wielkiego szału nie czuje wciąż, może dlatego też łatwiej zdecydowałam się na odwyk.
Mi też się nie chce tego używać. Przywiozłam z Krakowa serum i tonik z wit. E z TBS i liner śliwkowy Inglota - w "normlanej" sytuacji od razu bym wypróbowała, nawet w jeszcze w Krakowie, a tak to serum wypróbowałam w niedziele wieczorem, toniku wogóle, a liner siedzi w kartoniku rzucony na pudełeczko z małymi karteczkami do notatek.

Od piątku mam awizo, dziś przyszło kolejne (to róż mineralny Loreala i Lillac Truffle) ale nawet nie chce mi się zebrać na pocztę

Cytat:
Mi też codziennie smutno wieczorem.Do kompletu nie mogę spać. Jak tylko zamykam oczy zaczynam myśleć za dużo i kompletnie się budzę. Ratuję się tabletkami ziołowymi, ale są chyba trochę za słabe na niektóre dni. No i po alkoholu śpię dobrze, ale nie chcę przesadzać z ilością trunków, tym bardziej że mój organizm nie najlepiej przyswaja, więc powiedziałam sobie że picie trzeba ograniczyć do weekendów.
Ja jestem o tyle w dobrej sytuacji (już pomijając jego "zachowanie"), że i tak wieczoróm nie spędzaliśy razem. Pamiętam jednak, jak mi było cięzko gdy po 2 latach zerwałam z pierwszym "poważnym" () chłopakiem - przez 4 klasę LO widywaliśmy się niemal codziennie, dużo czasu spędzaliśmy razem, I rok studiów jakoś przetrwaliśmy (ja w Krakowie, on w Wawie), ale na poczatku II zerwaliśmy. Było mi bardzo cięzko, ponieważ wieczarmi własnie dał się odczuć brak naszych spotkań, wyjść na piwko itp.

Cytat:
Mój też. I choćbym chciała nie mogę skupiać się na jego wadach, nie na wiele zdaje sie też wmawianie sobie, że i tak nam się nie układało.

W życiu bym nie uwierzyła, że tak ciężko przeżyję rozstanie.

I już w sumie nie chciałam się nad tym rozklejać, ale jakoś tak Wasze posty mnie zmusiły do przemyśleń.

Cytat:
Hosenko nie wiem co powiedzieć...może faktycznie tak jak dziewczyny piszą lepiej, że zakończyliście ten związek, bo męczenie się z kimś dla kogo kumple są na pierwszym miejscu nie jest łatwe. Widać ewidentnie, że twój ex jest jeszcze bardzo niedojrzały.
I co więcej, sam stwierdził, ze on się nie nadaje do życia rodzinnego, moze to być wynikiem jego niezbyt ciekawej i "normalnej" sytuacji w domu

Cytat:
Ja na szczęście mogę spać, nawet długo. Gorzej z tym, że Ex mi się śni...Zaraz po rozstaniu praktycznie mi się nie śnił, a od jakiegoś tygodnia co noc. Są to różne sny, z przewagą tych pozytywnych (że ze sobą jesteśmy itp.). Tymbardziej dołujące
Mi też się mój śnił dzisiaj, ale nie pamiętam co dokładnie.

Cytat:
Ja się z jednej strony trzymam, ale w środku wielka rozpacz. Trzymam się, bo wiem, że muszę. Nie mogę zawalić szkoły, pracy, znajomych...Nie chcę! Nie chcę też za bardzo pokazywać jak cierpię, buntować się, poddawać, bo nic mi to nie da. Chcę nadal się cieszyć nadchodzącymi wakacjami, pogodą, czasem spędzonym ze znajomymi, choć w środku jestem strasznie rozbita Wiem, że buntowanie się nic mi nie da; mimo wszystko ja wierzę, że wszystko w życiu dzieje się z jakiegoś powodu, ma swój cel, i skoro teraz jest nam źle, to tylko dlatego, żeby niedlugo bylo lepiej I ten ból ma swoje dobre następstwa. Byłoby grzechem wymagać od życia tylko dobrych momentów ....Czlowiek Ma zawsze problemy i zawirowania, ważne , jak sobie z nimi poradzi i jak z nich wyjdzie Nie znam szczegółów rozstania, ale z tego, co widzę, Hosenka i MagJa i Ty wyszłyście z tego z wielką klasą.

tego Ice,Hosenko, MagJo i wszystkie inne , ktorym jest teraz źle-trzymam za Was kciuki i wierzę, że będzie nam lepiej
Tobie tez napewno będzie lepiej Wychodzi teraz na to, że ja i MagJa jesteśmy w lepszej sytuacji, bo miałyśmy konkretne powody, a nie tylko ogólne "bo się nie układało". Co za pocieszenie ...

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Hosenko faktycznie, praca nie zapowiadała się najciekawiej... Ale myślę, że szybko znajdziesz cos lepszego, życze Ci tego i trzymam kciuki. Co do exTŻ, to podjęłaś najlepszą decyzję z możliwych, później nacierpiałabyś się najprawdopodobniej jeszcze bardziej. Jestem pewna, że poznasz kogoś, dla kogo będziesz najważniejsza, zawsze będzie stawiał Cie ponad kumplami i z którym spełnią się Twoje pragnienia o stabilizacji i rodzinie Trzymam kciuki za Ciebie i wierzę, że będzie dobrze!
Dzięki Snow
Tylko kurcze, przeraża mnie własnie wizja kiepskich perspektyw na poznanie kogoś ... Chyba ze znajde pracę w męskim WOLNYM gronie

Cytat:
A z techniki biurowej muszę chyba napisać pracę zaliczeniową, bo opuściłam już 3 zajęcia, ale tematy takie dał, że mózg staje, np. zaprojektować biuro(łącznie z rysunkami jak ma wyglądać) I nawet nie wiem jak się za to zabrać
Eeee fajne Ja mam książkę z biblioteki z techniki biurowej, gdzie jest napisane wszystko jak powinno być umeblowane biuro - jak chcesz, podam Ci tytul i autora ...

Cytat:
Muszę wam o czymś napisać..
Słuchajcie, śniło mi się, że Hosenka zrobiła wielką imprezę dla wizażanek. Wynajęła Muzeum Narodowe, które w środku wyglądało trochę jak Galeria Centrum, porozstawiała na tych półkach i półeczkach swoje kosmetyki - ładnie skomponowane kolorami, seriami, rodzajami.. Było ich mnóstwo! Było bardzo dużo osób, chodziłyśmy grupkami, przystawałyśmy przy tych półkach zupełnie jak w muzeum jak coś się ogląda. Na dół schodziło się do restauracji, gdzie dostawało się taki wielki niepokrojony placek, który można było jeść tylko pałeczkami, a że ja nie umiem pałeczkami to chodziłam głodna. Na dodatek było trzech DJów przebranych za bałwanki, którzy jeździli po miniaturowym lodowisku.
A jeszcze wcześniej byłam u Hosenki w domu, oprowadzała mnie po nim. I w łazience koło kibla, który stał przy drzwiach była taka metalowa rączka na której wieszało się papier, a obok w ścianie dziura. Można było ją popchnąć tak, że papier znikał za ścianą. Hosenka z poważną miną wytłumaczyła mi, że nie może znieść widoku papieru toaletowego w łazience, bo nie pasuje on do jej kosmetyków.

Chyba powinnam się leczyć.
O rany, em ... Normlanie mnie zatkało dziewczyno. Pomysł trzeba rozważyć

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Moja śliczna Gapcia odeszła za Tęczowy Most. Już jej nic nie boli.
Przykro mi bardzo z powodu jej straty, ale tak jak piszesz - czuje się teraz dobrze

Cytat:
No i nie poszłam dziś na zajęcia, jestem na siebie za to zła. A to wszystko przez poranną rozmowę z Exem, ktory niestety jednak zachował się jak cham. A tak go jeszcze wczoraj wychwalałam, ze nie mam mu nic do zarzucenia Boli mnie jego zachowanie, ale z drugiej strony mam w końcu argument, że z takim jego zachowaniem nie mogłabym sobie poradzić i zaakceptować będąc z nim. Była u mnie przyjaciółka w celu podniesienia mnie na duchu, trochę pomogło.
Eh faceci .... Ale moze przynajmniej bedzie Ci łatwiej ...

Cytat:
Tylko jako co??

Cytat:
Gratuluje A co będziesz robić??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 17:21   #2321
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja tam bym się cieszyła
Ale z drugiej strony wiesz, zaręczyny nie oznaczają od razu ślubu - mam znajomą która jest zarączona ok 2 lat, może nawet i dłużej i narazie nie myśłi o konkretnej dacie. Moja druga koleżanka tez wyszła za mąż po ok 2 lat narzeczeństwa.
Wiem , ale w moim przypadku to pytanie nie oznaczało planowania zaręczyn , tylko konkretnie ślubu.
Koniec końców wychodzi na to, że ja jakaś dziwna jestem . Wszystkie piszecie, że byście się cieszyły, tylko ja jedna się nie cieszę .
Myślę, że to po trosze wypływa z mojego charakteru, po trosze z wieku. Niestety oczekiwania z wiekiem drastycznie wzrastają .
Zesztą nie wiem, może faktycznie jestem stuknięta .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 17:23   #2322
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Zesztą nie wiem, może faktycznie jestem stuknięta .
może

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 17:25   #2323
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Tylko jako co??
nie-kosmetyk nie no.. lakier to lakier a kosmetyki to pudry błyszczyki szminki rozświetlacze itd itp
Double with me?
Stary 2008-06-03, 17:30   #2324
isa666
Zakorzenienie

Hosenko dzięki, ale ja w tym zadaniu muszę zaprojektować konkretne biuro dla konkretnego urzędu administracji publ. I tu cały ból, bo umeblowanie zwykłego biura znalazłam w necie
Najwyżej spróbuję jeszcze napisać na inny temat(mam 3 do wyboru), ale one są równie interesujące

Pomalowałam se pazurki u nóg lakierem z zimowej serii Oriflame, taki z brokatem Ładnie ten broka lśni w słońcu, choć trochę niefajnie, że to takie wielkie drobiny
Stary 2008-06-03, 17:37   #2325
zizou
Zakorzenienie

widzialam odcienie tych nowych blyszczykow - nic specjalnego jak dla mnie. podobal mi sie jeden, ten arbuzowy wlasnie. reszta taka jakas dziwna - beze, brazy. fe.

kupilam sobie kapelusz czarny, pleciony. do tego wielkie okulary i wygladam jak gwiazda filmowa
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 18:15   #2326
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Marto trzymaj sie,wiem jak to boli i zdaje sobie sprawe,ze zadne slowo nie ukoi bolu

Wirtualne usciski
Stary 2008-06-03, 18:35   #2327
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
więcej już nie będzie

Ja też kocham gruszki, i do tego kiwi
Mam śliwkowy 1seconde i dwie warstwy schną koszmarnie długo, tego malinowego jeszcze mi się nei udało użyć -a zbieram się od 3 dni
Tylko ten pędzelek mam jakiś wyszczerbiony

Cytat:
Kompletnie o niej zapomniałam. A korzystasz? Bo jeśli tak, to spokojnie możemy poczekać do jakiegoś spotkania - jestem na diecie.

Pracy gratuluję, a mufinki piekę sobei w foremkahc babeczkowych

Cytat:
mi się zazwyczaj nie chce pokazałam babce w SuperPharm, że chcę taki, jaki jest na paznokciach w gazetce aż zawołała koleżankę, żeby znaleźć ten właśnie kolor mam nadzieję, że będzie wyglądał podobnie
Mój jets drugi od prawej

Cytat:
ja w tej chwili mam 5 ale jednego się pozbędę, jeden się wkrótce zestarzeje, więc w normie
30 lakierów? nieźle, bardzo nieźle
Eee... ja w tej chwili mam 40

Cytat:
stópki to ja uwielbiam w niebieskich i zielonych kolorkach
Cytat:
odcienie genialne zwłaszcza Golden Peony i Golden Whisper
http://www.yslbeautyus.com/p177/GOLD...duct_info.html
Pan YSL nie żyje bodajże od niedzieli
http://wiadomosci.mediarun.pl/news/2...Laurent,group2
Cytat:
kupilam sobie kapelusz czarny, pleciony. do tego wielkie okulary i wygladam jak gwiazda filmowa
Ja też chcę kapelusz ale taki stewardessowy
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 18:43   #2328
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też kocham gruszki, i do tego kiwi
Mam śliwkowy 1seconde i dwie warstwy schną koszmarnie długo, tego malinowego jeszcze mi się nei udało użyć -a zbieram się od 3 dni
Tylko ten pędzelek mam jakiś wyszczerbiony
śliwkowy? właśnie doszłam do wniosku, że głęboki fiolet też by mi się przydał

Cytat:
Mój jets drugi od prawej
a mój... ee.. nie wiem?

Cytat:
Eee... ja w tej chwili mam 40
padłam

Cytat:
Pan YSL nie żyje bodajże od niedzieli
http://wiadomosci.mediarun.pl/news/27105,Zmarl_Yves_Saint-Laurent,group2
Ja też chcę kapelusz ale taki stewardessowy
szkoda go.. mam nadzieję, że marka na tym nie straci

kapelusz ja bym chciała o taki http://allegro.pl/item374531719_modn...lato_2008.html
tzn. nie dokładnie taki ;D lepiej jakby był materiałowy, a nie pleciony, ale żeby też w ten sposób "falował"
Double with me?
Stary 2008-06-03, 18:45   #2329
zizou
Zakorzenienie

rzyrafko taki toczek chcesz? ja sie kocham w kapeluszach z duzymi rondami

Organzzo
kazdy kapelusz z duzym, miekkim rondem bedzie falowal w taki sposob moj z h&M, mimo ze plecionka tot ez tak faluje

wyszorowalam paszcze zelem klinans, nalozylam paczule [paczula smierdziula ] a jak ja zmyje to naloze serum nawilzajace guerlain - zuzywam probki
Stary 2008-06-03, 18:51   #2330
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Organzzo kazdy kapelusz z duzym, miekkim rondem bedzie falowal w taki sposob moj z h&M, mimo ze plecionka tot ez tak faluje
muszę się rozejrzeć za takim bardzo ładnie wyglądają
Chyba czeka mnie podróż do hm'u
Double with me?
Stary 2008-06-03, 18:55   #2331
isa666
Zakorzenienie

Nie wiem co zrobić jutro, czy jechać do Natury czy pojechać w piatek, bo się właśnie zorientowałam, że do jutra obowiązuje stara gazetka a we czwartek będzie nowa
Ale z drugiej strony ciekawa jestem nowości Essence i kończą mi się 2 żele pod prysznic a tu na wsi u mnie wybór kiepski
Ech...ja to mam dylematy
Stary 2008-06-03, 19:06   #2332
Estella
Zakorzenienie

Pakosto, bardzo mi przykro

Em, rewelacyjny sen

Ja mam koło 10 lakierów, może troszkę więcej, ale dość często maluję paznokcie; aktualnie na kolorowo u stóp, kupiłam sobie z nowej kolekcji Sephory pomarańczowy, turkusowy i fioletowy.
Z kosmetyków kupiłam tylko filtr 20 i krem po opalaniu z Rossmanna. 20 ma lekką konsystencję, miała 15 z poprzedniej serii i była gęsta i dość mocno natłuszczająca.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 19:26   #2333
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Dzewczyny, czy któraś macała już tę nową serię Joko?
Interesują mnie kulki rożświetlające i ciekawam, czy za ładnym opakowaniem idzie równie dobra jakość, czy szkoda kasy?
Nigdy nie miałam niczego tej firmy, ale oceny na KWC mają nienajgorsze.

Stary 2008-06-03, 19:41   #2334
Estella
Zakorzenienie

A mnie interesuje mozaika, ale sądząc po odcieniach w jasnym wariancie kolorystycznym, to skuszę się na nią - jesli będzie miała dobre recenzje i mi się spodoba - dopiero w okresie jesienno zimowym.

Ja za to zjadłam Carte d'ory o smaku Tiramisu

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 19:57   #2335
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Estello ten Vulcanic Daxa, który masz to może peeling ?

Stary 2008-06-03, 20:49   #2336
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Dot.strajku PP
http://biznes.interia.pl/news/grozi-nam-paraliz,1120976

zrobil sie niezly klops i ciekawe kiedy sie to skonczy najbardziej martwi mnie fakt,ze kilkanascie przesylek w drodze i teraz niewiadomo co i jak
Stary 2008-06-03, 20:53   #2337
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
W Małopolsce strajk pocztowców sparaliżował we wtorek transport poczty - poinformował PAP Andrzej Piekarz, przewodniczący Komisji Podzakładowej Pracowników Poczty NSZZ "Solidarność" w Krakowie. Oznacza to, że przesyłki przyjmowane na poczcie nie są przekazywane dalej.
swietnie. po prostu, <przekelnstwo>, swietnie. <przeklenstwo>
Stary 2008-06-03, 21:03   #2338
agnieska
Zakorzenienie

Jest jakaś nowa kolekcja Essence czy ta sama co miesiąc temu (następca kolekcji japońskiej)?

W Housie są takie kapelusze: http://www.sklep.house.pl/pl/open/ca.../pcreateddate# (dwie wersje kolorystyczne: biało-niebieska i brązowa z kolorowymi paskami
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 21:05   #2339
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
W Housie są takie kapelusze: http://www.sklep.house.pl/pl/open/ca.../pcreateddate# (dwie wersje kolorystyczne: biało-niebieska i brązowa z kolorowymi paskami
o jakie ladne. az jutro pojade zobaczyc
Stary 2008-06-03, 21:12   #2340
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu bardzo mocno Cię przytulam.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości