|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
PAZDZIERNIK z Estee Lauder - tusze, cienie, pomadkaHej!
Zapraszam do wymiany.
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PAZDZIERNIK z Estee Lauder - tusze, cienie, pomadka
Nowe tusze do rzes Estee Lauder:
1. Sumptuous Waterproof Bold Volume Estee-Lauder-Sumptuous-Extreme-Waterproof-Mascara.jpg 2. Sumptuous Extreme Waterproof est-e-lauder-sumptuous-extreme-waterproof-mascara-for-volume-waterproof-lash-multiplying-volume-.jpg 3. Sumptuous Extreme - wersja mini MCRDTQ814513024290.jpg
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2017-10-03 o 20:01 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie kosmetyki oprocz lakieru sa nowe. Pomadki czubek leciutko dziabnelam zatyczka przy robieniu zdjecia.
1. Paletka Estee Lauder Pure Color Envy cien.jpg 2. Pomadka Estee Lauder Pure Color Envy cien i pomadka.jpg 3. Mleczko do demakijazu Estee Lauder Take It Away 4. Lakier MaxFactor - uzyty dwa razy pol_pl_Max-Factor-Gel-Shine-Lacquer-Lakier-do-paznokci-25-Patenet-Poppy-11ml-25618_1.jpg wszystko.jpg
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2017-10-03 o 20:01 |
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Hej, czy znajdziesz u mnie coś za pomadkę ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za paletkę i pomadkę z estee?
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
odpisalam
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, przepraszam za słabe zdjęcia , ale robione na szybko, plus sweter spadał z wieszaka - bo on opada na ramiona
![]() ![]() Kolor może być przekłamany, na żywo szary melanż |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Upatrzysz coś u mnie? Podoba mi się zdecydowana większość
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
odp
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.